Προβληματισμός για Πέπε...
Η ακριβότερη μεταγραφή του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι ήταν ο Πέπε Ροντρίγκες από την Γκιμαράες ο οποίος ήρθε ως επιλογή του Πέδρο Μσρτίνς γιατί τον ήξερε... καλά και είχε θαμπωθεί από την κλάση του.
Τώρα, αρκετούς μήνες μετά ο 24χρονος Πορτογάλος ο οποίος φυσικά και είναι του γνωστού γραφείου που έφερε Σεμέντο και άλλους στον Πειραιά, μοιάζει με... διακοσμητικό στοιχείο αξίας 3.500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό.
Έχει παίξει σε 9 ματς με την ερυθρόλευκη σε όλες τις διοργανώσεις για ένα σύνολο 320' λεπτών, έχοντας συνεισφορά μηδέν ασίστ, μηδέν γκολ και γενικώς μια εντελώς αδιάφορη παρουσία όποτε βρέθηκε στο χορτάρι.
Υπάρχει προβληματισμός για τον Πέπε καθώς κόστισε ένα... καράβι λεφτά και ταυτόχρονα επιβαρύνονται οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά και χρειάζονται ανάσες.
Πρέπει να μπει στο ροτέισον σύντομα ο 24χρονος άσος για να προσφέρει στη συνέχεια που είναι γεμάτη αγώνες και η κούραση θα βγε φυσιολογικά στους κεντρικούς χαφ των Πειραιωτών από τα συνεχή ματς...
16 σχόλια
-
Red7Arrow Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 15:23 Σύνδεσμος σχολίου
Κοντευουμε Φλεβάρη μήνα σε 15 μερες και ακομα μιλάμε για "προβληματισμο" σχετικα με τον ΠΕΠΕ. ; ; ; χαχαχαχα
Προβληματισμος υπήρχε πριν 1-2 μηνες. Πλεον ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι ο παίχτης αποτελεί ενα από τα πολλά ΠΑΛΤΑ της εποχής ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ίσως από τα κορυφαία!!! Κάποτε λεγαμε για Ζιζι Ρομπερτς, για τον Μπορχα, τον Ρεζιτς και κανα δυο τρεις ακομη που ηρθαν και δεν ακουμπησαν. Αλλά επι Μαρινάκη εποχή εχουμε χάσει το μέτρημα!!!
Ειμαι λαθος η λεω ψεμματα???
ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...επαναλαμβανόμενα....
Και εις χειρότερα!!! Εκει μας βλέπω! -
Κοκκινος Πητ Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 14:47 Σύνδεσμος σχολίου
Νic μάλλον έχεις κάτι σε διπολική διαταραχή! Παραδέχεσαι ότι όλοι και προπονητής είναι βιτρίνα κατώ από τον πρόεδρο που αυτός αποφασίζει για όλα, ενώ μας λες τόσο καιρό ότι για Ευρώπη δε γίνεται κάτι λόγω μαρτινς. Όπως καταλαβαίνεις έτσι δε σε παίρνει κανεις στα σοβαρά. Και σου έχω πει μην τα λες γιατί πας στη γραφικότητα με το να λες μια τη μία και μία την άλλη.
-
NIC Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 13:41 Σύνδεσμος σχολίου
Και μην πεφτετε στη παγίδα οτι ντε και καλά ο πρόεδρος πεφτει σε λακούβες..Ο Μαρινάκης δύσκολα θα πεσει σε λακούβα ,ολα αυτα που γίνονται στην ομάδα είναι υπο την πληρη εγκρισή του .Δεν αποφασίζει Κ Α Ν Ε Ι Σ αλλος περαν αυτού.Ετσι για να τελειώνουμε οτι τον κοροιδεψαν τον καημένο τον πρόεδρο και πέταξε λεφτα στη λεκάνη που λέει μια ψυχή .Οποιος νομίζει οτι ειναι διαφορετικό το στατους στη ομάδα του Πειραιά ,πλαναται πλάνην οικτράν.Πρόεδρος ,προπονητής ,γενικός διευθυντής ,και ολες τις άλλες λειτουργίες τις έχει αυτός,ολοι οι άλλοι ειναι αναλώσιμοι,και βιτρίνα.
-
NIC Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 13:31 Σύνδεσμος σχολίου
Συγγνωμη για την ανορθογραφία μου γκαρνταρόμπα λέγεται.
-
NIC Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 13:29 Σύνδεσμος σχολίου
Ελα ρε.Παλτο ο Πέπε?Οποιος βρει τον υπευθυνο της καρταρόμπας των πορτογαλικών καμηλό θα κερδίσει χρυσουν ωρολογιον.
-
takisred Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 23:42 Σύνδεσμος σχολίου
Ωραίο πορτογαλικό παλτό.Γεια σου ρε Μαρτινς με τις επιλογές σου.Οταν θα σκάσουν οι άλλοι στο κέντρο φέρε και άλλον σαν και αυτόν να τους κάνουμε δίδυμο
Α ρε πρόεδρε τι παραμύθι σου πουλάνε -
Γιαννης Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 23:39 Σύνδεσμος σχολίου
Να λέμε βέβαια αν κ είμαι ένθερμος υποστηρικτής του, ότι το συγκεκριμένο τον ζήτησε ο Μαρτινς που σε όλα καλός, χρυσός αλλά μάτι στις μεταγραφές δεν έχει τουλάχιστον.....
Για να μη σκεφτώ κ τα χειρότερα....μίζες κτλπ -
antartis_8 Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 23:30 Σύνδεσμος σχολίου
προβληματισμός για αυτον που τον επέλεξε έπρεπε να υπάρχει . . Αν και το ένστικτο μο λέει πώς ήταν μέρος της μεταγραφής Ποντένσε ή της παραμονης Σεμέδο το καλοκαίρι. Δυστυχως έκει που έχουμε μπλέξει έτσι πάνε τα πράγματα.
Εχω ξαναπεί μόνη λύση είναι ένας αθλητικος διεθυντής με γνώσεις ποδοσφαίρου , προπονητικής, , που να μην έχει συμφέρων απο τις αγοραπωλισίες παιχτών ( Μοντεστο-Καραμπέ) και να είνια Ολυμπιακος . ... Χρειάζεται ένας Λεμονης !!!!!!! Ενας Μπάγεβιτς !!!! ( αν και δεν είναι Ολυμπιακος )
Ο Πριγκιπάς πήρε της κούλας πρωτάθλημα με τα ψίχουλα που του έδινε ο τίγρης , φανταστείτε να είχε να διαχειριστει τα 25-30 μύρια , που έχουμε εμεις κάθε χρόνο, για μια πενταέτια . Οχι αυτοκρατορία θα είχε στείσει ? Την έπο τη φίφα και πρόεδρο της αμερικης να έβγαζαν οι άλλοι , δε θα μας έβλεπαν ούτε με κυάλια .
Αλλα τι να κάνουμε ? Αμα έβαζα εγω τα λεφτα αυτες θα ήταν οι επιλογές μου . Τωρα τα βάζουν άλλοι και μας εκπροσωπεί ο Κούγιας και κάνουν αγωνα του κούλη , . Εγω είμαι ολυμπιακός . Αυτοι κάνουν μπίσνες -
Κωστας Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 23:09 Σύνδεσμος σχολίου
Δηλαδή τώρα να πιστέψω ότι δόθηκαν λεφτά για τον Πέπε !!!!
-
ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 22:07 Σύνδεσμος σχολίου
ΟΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΛΟΒΕΡΑ ΠΕΠΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΣΕΛΑ ΤΟΥΡΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΚΟΜΑ
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΥΝΗΣΕΤΕ......