roumeliotis

lentiamo

«Να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις»

casino loutrakiou
redwell

Στο ματς του Θρύλου στο Μόναχο με τη Μπάγερν, στο κατά πόσο χρειάζεται φρεσκάρισμα η ομάδα, στην εικόνα των Πειραιωτών όταν αγωνίζονται εκτός έδρας, στην έλλειψη γκολ στους τελευταίους δύο αγώνες καθώς και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο μιλώντας στη Νοva.

Για την εμπειρία στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν: “Πήγαμε με πάρα πολλές προσδοκίες στο συγκεκριμένο ματς, είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά και είχαμε τη φιλοδοξία να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο και να πάρουμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Η Μπάγερν ήταν σε πολύ καλή βραδιά, προερχόταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα και ήθελε και αυτή να ανακάμψει και να κάνει μια σπουδαία εμφάνιση. Το κατάφερε και για εμάς δυστυχώς δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε”.

Για το αν είχε την δυνατότητα να διαλέξει έναν παίκτη της Μπάγερν ως συμπαίκτη: “Είναι μια ομάδα που αποτελείται από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Εάν δούμε όλες τις θέσεις έχει μεγάλους παίκτες με σπουδαία ποιότητα. Δεν είναι μια ομάδα που βασίζεται σε έναν παίκτη. Δεν μπορώ να διαλέξω κάποιον γιατί απέδειξε πως σαν ομάδα λειτουργεί άψογα".

Με μία λέξη πώς θα χαρακτήριζε τον Λεβαντόφσκι: “Η λέξη είναι γκολ. Αν τον δούμε από την αρχή της χρονιάς τι κάνει σε όλες τις διοργανώσεις βλέπουμε πως είναι καταπληκτικός και αποτελεσματικός. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον παρακολουθούμε και να μαθαίνουμε απ’ αυτόν”.

Για τις ευκαιρίες που είχε στο Μόναχο: “Όταν παίζεις με την Μπάγερν οι παίκτες που είναι στην επίθεση δυσκολεύονται πάρα πολύ. Ξέρουμε όλοι ότι η Μπάγερν είναι μια ομάδα πολύ δυνατή στην κατοχή, στην κυκλοφορία. Ο επιθετικός είναι ένας παίκτης που βρίσκεται μακριά από την μπάλα, έχει πολύ λίγες επαφές με την μπάλα και πρέπει να περιμένει τις λιγοστές ευκαιρίες που έχει και να μπορέσει να τις εκμεταλλευτεί”.

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και την φρεσκάδα που μπορεί να μην έχει η ομάδα και αν η ομάδα χρειάζεται διαχείριση: “Προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά. Όπως είπατε και εσείς, ο προπονητής μοιράζει τον χρόνο με τον Ελ Αραμπί. Στο πρωτάθλημα παίζει και ο Σουνταντί. Νιώθω καλά από άποψη φυσικής κατάστασης. Η αποκατάσταση εδώ στο προπονητικό κέντρο είναι καταπληκτική, γίνεται πολύ καλή δουλειά και αισθάνομαι πολύ καλά. Μπορεί να υπάρχει μια κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια όμως αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελέσει δικαιολογία”.

Για το γεγονός ότι σε δύο παιχνίδια δεν έχει σκοράρει ο Ολυμπιακός και την άποψη του Μαρτίνς ότι πρέπει να βελτιωθεί η τελική πάσα: “Πράγματι είναι πολύ παράξενο ότι δεν έχουμε σκοράρει σε δύο σερί ματς. Όλοι ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός φέτος δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες και είναι πολύ αποτελεσματικός. Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά έχουν σκοράρει και συνηθίζαμε να τελειώνουμε με ευκολία τις φάσεις που δημιουργούσαμε. Δεν το έχουμε καταφέρει τελευταία. Όπως είπε και ο προπονητής μας πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας στα τελευταία είκοσι μέτρα, στην τελική πάσα. Γι’ αυτό το λόγο ανυπομονούμε να έρθει ο αγώνας με τον Ατρόμητο για να αλλάξει και αυτή η κατάσταση”.

Για τις διαφορές που παρουσιάζει η ομάδα στα εντός και στα εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα: “Ο κόσμος μας είναι παντού μαζί μας. Όπου κι αν πηγαίνουμε έχουμε την στήριξή τους. Δεν νομίζω ότι μας λείπει αυτό όταν παίζουμε εκτός. Πραγματικά εκτός έδρας η ομάδα δεν έχει καταφέρει να δείξει την ίδια εικόνα με το Καραϊσκάκη. Στην Ξάνθη δεν νομίζω πως ήμασταν κακοί. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως κάποιες φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Σε αυτό το ματς τα πράγματα γενικότερα δεν ήταν υπέρ μας και αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες και έτσι χάσαμε και τους βαθμούς. Ότι και να λέμε για τα προηγούμενα ματς σημασία έχει να εστιάσουμε στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί. Είναι μια ευκαιρία να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Να δείξουμε μια δημιουργική εικόνα και να αλλάξουμε την κατάσταση κερδίζοντας έναν σημαντικό αγώνα”.

Για το τι περιμένει από τον Ατρόμητο: “Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε το αρνητικό αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα και να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δική μας ομάδα και όχι στον αντίπαλο”.

Για τον Ελ Αραμπί και τον ανταγωνισμό στην επίθεση: “Όταν υπάρχουν συμπαίκτες που συναγωνίζονται στην ίδια θέση μόνο την ομάδα μπορεί να βοηθήσει. Μπορεί να βοηθήσει όλους τους παίκτες να βελτιώνονται. Αυτός ο ανταγωνισμός είναι υγιείς και όλοι προσπαθούν να βελτιώνουν την απόδοσή τους”.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...