roumeliotis

lentiamo

«Σέβομαι απόφαση Μαρτίνς, δουλεύω σκληρά»

casino loutrakiou
redwell

Ο Χιλάλ Σουντανί ανεβάζει... στροφές το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα, με τον Αλγερινό εξτρέμ να μιλάει σε ΜΜΕ της πατρίδας του για το πώς υποδέχθηκε την απόφαση του Μαρτίνς να τον αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας, για το πότε ξεκίνησε το "φλερτ" του με τους Πειραιώτες, για τον τραυματισμό του, για τις εμφανίσεις του με τον Θρύλο αλλά και για τους στόχους του σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο.

Αναλυτικά...

Για τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο πριν από έναν χρόνο: «Τα δύσκολα ανήκουν στο παρελθόν. Νιώθω καλά πλέον. Δούλεψα πολύ το καλοκαίρι. Όταν όλοι έκαναν διακοπές, εγώ δούλευα πάνω στη φυσική κατάσταση μου. Αν και δεν είμαι 100% έτοιμος, νιώθω ολοένα και καλύτερα».

Για το πώς βρέθηκε στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός με ήθελε πριν από τρία χρόνια. Γνώριζαν τις δυνατότητες μου γιατί είχα τεθεί αντίπαλος με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Champions League. Είχα παίξει πολύ καλά και υπήρχαν επαφές με τον Ολυμπιακό δίχως να γίνει τελικά η μεταγραφή. Στη συνέχεια επέλεξα τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε ο Ολυμπιακός καταθέτοντας μια ενδιαφέρουσα πρόταση».

Για τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ηγέτες του συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους επειδή δεν είναι εύκολο να φέρεις έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μόλις επέστρεψε από πολύμηνο τραυματισμό. Με εμπιστεύτηκαν και δεν θα το μετανιώσουν. Έχω πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα και ο κόσμος είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μου. Είναι αλήθεια πως στο ξεκίνημα γινόταν κουβέντα γύρω από το όνομα μου, αλλά τώρα νομίζω πως όλοι είναι χαρούμενοι».

Για το συμβόλαιό του: «Δεν έχω έρθει με δανεισμό. Είναι κανονική μεταγραφή. Υπέγραψα για τρία χρόνια».

Για το γεγονός πως στην αρχή δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής: «Ο προπονητής με ξέρει πολύ καλά. Είναι Πορτογάλος και έπαιξα εναντίον του, όταν ήμουν στην Πορτογαλία. Την χρονιά που αποχώρησα ήταν στην Βιτόρια Γκιμαράες. Είναι λογικό να μην παίζω στην αρχή. Έφτασα στην ομάδα πολύ αργά στην προετοιμασία. Έπαιξα μόλις για 10 λεπτά σε ένα φιλικό. Μια εβδομάδα αργότερα στα προκριματικά του Champions League, ο προπονητής δεν ήθελε να εκβιάσει την επιστροφή μου στον αγωνιστικό χώρο. Το έκανε σιγά-σιγά. Τώρα πλέον έχω βρει την αυτοπεποίθηση μου και επιστρέφω στο επίπεδο που βρισκόμουν».

Για την απόφαση του Μαρτίνς να μείνει εκτός Ευρώπης: «Ήμουν απογοητευμένος. Είναι λογικός γιατί θέλω να παίζω σε τέτοιε διοργανώσεις. Ο προπονητής είδε πως δεν ήμουν έτοιμος. Είναι μια απόφαση που σέβομαι. Συνεχίζω να δουλεύω πολύ σκληρά και περιμένω. Η δουλειά μου αρχίζει να φαίνεται».

Για την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού: «Είναι αλήθεια πως ο σύλλογος έφερε κάποιους εξαιρετικούς επιθετικούς το περασμένο καλοκαίρι, όπως είναι οι Βαλμπουενά και Ελ Αράμπι. Νομίζω είναι καλό αυτό για την ομάδα. Ο ανταγωνισμός ποτέ δεν με φόβιζε».

Για τα δύο γκολ κόντρα στον ΟΦΗ: «Ήμουν για μεγάλο διάστημα τραυματίας, αλλά δεν έχασα την τεχνική μου. Νιώθω καλύτερα κάτι που φάνηκε και από τα δύο γκολ που πέτυχα. Προσπαθώ να διατηρήσω το στιλ μου και με την τεχνική μου κατάρτιση να προσφέρω στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να πραγματοποιώ τέτοιες εμφανίσεις μετά από όσα πέρασα με τον τραυματισμό μου».

Για το αν μίλησε με τον Ραφίκ Τζιμπούρ προτού υπογράψει: «Δεν επικοινώνησα μαζί του, όμως συναντηθήκαμε στη συνέχεια με τον Ραφίκ και μιλήσαμε πολύ για τον σύλλογο. Ο Ραφίκ έχει παίξει σε μεγάλες ελληνικές ομάδες. Όλοι τον σέβονται. Οι οπαδοί τον εκτιμούν και πάντα μου λένε τι πρόσφερε στον σύλλογο. Ελπίζω να πετύχω και εγώ όσα και εκείνος οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε τρόπαια. Θέλω να αφήσω το σημάδι μου εδώ».

Για τον Μπενζιά: «Μου τηλεφώνησε και με ρώτησε για τον Ολυμπιακό προτού υπογράψει και τον ενθάρρυνα να το κάνει. Ο Γιασίν είναι καλός χαρακτήρας και γνωριζόμασταν από την εθνική Αλγερίας. Τον βοήθησα στο ξεκίνημα και έχει προσφέρει πολλά θετικά στοιχεία στον σύλλογο».

Για την εθνική Αλγερίας: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Αλγερινούς που μου έστελναν μηνύματα συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές που πέρασα. Θα ήταν ωραίο να επιστρέψω στην εθνική Αλγερίας. Είμαι Αλγερινός ποδοσφαιριστής και όσο αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο πάντα θα βρίσκομαι σε τροχιά εθνικής. Θέλω πολύ να γυρίσω, όμως ο ομοσπονδιακός προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει και θα πρέπει να τον σεβαστούμε».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...