roumeliotis

lentiamo

Τα εισιτήρια του 1ου τελικού ΟΣΦΠ-ΠΑΟ

casino loutrakiou
redwell

Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού βρίσκονται τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό της Basket League με τον Παναθηναϊκό. Πιο αναλυτικά η ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ αναφέρει τα ακόλουθα:

"H Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τον πρώτο αγώνα της τελικής φάσης του Ελληνικού Πρωταθλήματος Basket League 2022 - 2023 με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 04/06/2023, με ώρα έναρξης 21:15, η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το ticketmaster.gr από την Πέμπτη 01/06/2023 και ώρα 18:00.
Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 2111 996007 από την Πέμπτη 01/06/2023 και ώρα 18:00.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15, 20, 25, 30, 35, 50, 80, 100, και 250€.

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθύνεστε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 210 45 27 600.

Η κάρτα φιλάθλου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι υποχρεωτική.

Η Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet(www.olympiacossfp.gr)
Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060.

Συνιστάται η χρήση μάσκας.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.
Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου".

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 07:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν λίγη σοβαρότητα θέλουμε με βάζελο για να πάνε όλα καλά !!! Μεταγραφές να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε !!! Redgoal μια ερώτηση . Με αναβάθμιση Σεφ και τα λοιπά θα ξέρουμε μέσα στο καλοκαίρι ;;;

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 22:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Η γνώμη μου είναι ότι σχεδόν όλος ο σχεδιασμός θα εξαρτηθεί από την παραμονή ή μη του Βεζένκοφ. Όπως και να το κάνουμε, δεν έχεις συχνά στην ομάδα τον MVP της Ευρωλίγκας και με ελληνικό διαβατήριο!

    Ας επικεντρωθούμε τώρα στα αγωνιστικά και το ξεπάτωμα των βάζελων και από την Δευτέρα 12/6 που θα είμαστε τρεμπλούχοι Ελλάδας, ασχολούμαστε με τα μεταγραφικά.

  • τζιμης
    τζιμης Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    red goal παιζει τιποτα για fransisco η τσαμπα ασχολιομαστε???
    Δεδομενα αυτος ο παικτης ειναι πολυ καλος και ταιριαζε σε εναν ολυμπιακο με δεινοσαυρους γιατι ειναι ungardable στο 1 vs1 και θα δημιουργει ευκολα καλαθια για φαλ και μιλου. Αλλα υπαρχει ενδιαφερον του οσφπ εκει ειναι το ερωτημα ?

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιας και άνοιξε η κουβέντα για τον Φρανσισκο, θεωρώ ότι είναι εξαιρετικός σκόρερ. Είναι ο καλύτερος ξένος που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα(σε ομάδα εκτός Ολυμπιακού, Παο) .Αλλά παρέα με τον Κανααν δε χωρούν, είναι παρόμοιοι παίκτες και βραχύσωμοι. Αν το κασέ του είναι μέχρι 400-500χιλ., με δεδομένο ότι ο Κανααν για το δεύτερο χρόνο θα πάρει 750χιλ., ίσως άξιζε ένα ρίσκο να τον αποκτήσουμε. Και να ρίχναμε τα λεφτά σε ένα ακριβότερο δυαροτριαρι .

  • Panos7
    Panos7 Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 20:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Dark Red συμφωνούμε απόλυτα. Στους ξένους του Ελληνικού πρωταθλήματος που χάσαμε και δεν ασχολήθηκαμε βάζω πρώτα από όλους τον Mike James. Ας μην χαθεί και ο Francisco.

  • Dark Red
    Dark Red Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 13:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Φρανσίσκο είναι παίκτης με τεράστιο potential και ΠΡΕΠΕΙ να μας απασχολήσει. Δεν πρέπει να χαθεί κι αυτός όπως οι Κάρτερ, Ντιαλό, Φρανκαμπ κλπ.
    Από κει και πέρα, ακούγονται τα ονόματα των Φιλη και Φλιωνη από Ηρακλή και ΑΕΚ αντίστοιχα. Ο πρώτος αν αποκτηθεί θα πάει για δανεικός. Ο δεύτερος όμως, αν δουλεψει θα μπορούσε να σταθεί στην ομάδα.
    Ο Πάπας πιστεύω πρέπει να πάει δανεικός για να πάρει παιχνίδια.
    Ο Τσοχωνης που ακούγεται δείχνει καλά στοιχεία. Θυμίζει Ντόρσεϊ στο στυλ, έχει καλό σουτ, παίζει άμυνα, γενικά αν πιστεύει ο Μπαρτζώκας ότι μπορεί να εξελιχθεί τότε ας γίνει κίνηση για την απόκτηση του.
    Ο Ρογκαβοπουλος θα έπρεπε ήδη να είναι σε συζητήσεις με την ομάδα για πιθανή μεταγραφή αλλά μάλλον θα μείνει εξωτερικό αυτός.
    Ρεντ, τι γνώμη έχεις για όσα ανέφερα;

  • gogos
    gogos Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 12:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal σε περίπτωση φυγής Σάσα μας χαλούσε ο Ερναγκομεθ με 1.5 μυριο;

    REDGOAL: Προτιμάμε Σάσα...

  • Panos7
    Panos7 Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 00:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Γαλλικά σάιτ αναφέρουν ότι ο Μπαρτζώκας έχει στην λίστα του τον Francisco του Περιστερίου.

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal γνωριζετε αν εγινε sold out και δεν εχει ανακοινωθει ακομα;

    REDGOAL: Όταν γίνεται ενημερώνει η ΚΑΕ φίλε

  • gogos
    gogos Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν είναι επιθετικός.... Κανονικός είναι!!!
    Χάχαχα
    Ρεντ πέρα από την πλάκα περιμένουμε και την δική σου 12 αδα!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος καθάρισε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...