roumeliotis

leptokariopoulos

Μιλουτίνοφ... τέλος

casino loutrakiou
redwell

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι σε προχωρημένη επαφή με τον Ολυμπιακό και προετοιμάζεται το έδαφος για την επιστροφή του, την ώρα που το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκληρώθηκε και επίσημα.

Η ρωσική ομάδα ευχαρίστησε τον Σέρβο σέντερ για την προσφορά του βάζοντας έτσι... τέλος στην τριετή παρουσία του στη Μόσχα:

«Σε ευχαριστούμε, Νίκολα. Με τη λήξη του συμβολαίου του, ο σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ αποχωρεί από την ομάδα μας.

Προς απογοήτευση των φίλων της ΤΣΣΚΑ, η τετραετής πορεία του Σέρβου ψηλού με την ομάδα μας ολοκληρώνεται» αναφέρει το μήνυμα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

52 σχόλια

  • Γαυρίνα77
    Γαυρίνα77 Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrow ναι θεωρώ ότι οι γυναίκες μπορούν να ασχολούνται με τα οπαδικα ακριβώς γιατί είμαστε στο 2023...δεν κάνω οπαδικη επίθεση κάνω οπαδικη κριτική...κι όπως έχει ο καθένας δικαίωμα να κρίνει έτσι έχω κι εγώ αυτό το δικαίωμα...δεν είμαι παιδί αλλά αυτό που δεν θεωρώ σωστό το λέω πάντα είτε είμαστε και ανήκουμε στην ίδια ομάδα είτε σε διαφορετική....αν νομίζεις ότι εδώ μιλάνε μόνο οι άντρες τότε μάλλον δεν είμαστε στο 2023..το να είναι παιδί αυτός ή όχι εμένα δεν με απασχολεί...εμένα δεν μπορεί να μου στερηθεί ο λόγος ούτε από εσένα φαντάζομαι...δεκτή η κριτική σου αλλά όχι να φιμωνουμε τους άλλους επειδή οι άλλοι είναι παιδιά ή άθλιοι ή οτιδήποτε....τέλος πάντων είπα την άποψή μου και τέλος....

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 09:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα φίλε DeCoupePe , δε ξέρουμε τελικά τι θα γίνει φέτος με τις μεταγραφές αφού συμφωνώ ότι αν δε κλείσει η υπόθεση Βεζε δεν μπορεί να γίνει σοβαρός σχεδιασμός αλλά διαφωνώ γενικά με τον πρόλογό σου. Ποιο είναι το όριο των μεταγραφών για να θεωρηθούν λίγες? Παίζει ρόλο το πλήθος ή ο ρόλος των νέων παικτών που θα έρθουν? Προσωπικά θεωρώ ότι αν μείνουμε με την ίδια ομάδα δε θα μπορέσουμε να τα πάμε το ίδιο καλά του χρόνου. Κάθε ομάδα πρέπει να εξελίσσεται και να προσθέτει συστήματα στο παιχνίδι της. Η ομάδα φέτος, όπως και άλλα χρόνια δεν έχει βασικό κορμό, έχει δύο πεντάδες που παίζουν το ίδιο, ή που θα έπρεπε να παίζουν το ίδιο. Στον βασικό κορμό ανήκουν μόνο οι έλληνες και πλέον και ο γουόκαπ. Τα λες και μόνος σου απο την αρχή της χρονιάς που ήθελες Μιλου και προσθήκη στο 3 γιατί λαρε και μακ δεν είναι και ότι καλύτερο. Θεωρώ ότι ο Μπολο δεν έχει θέση στην ομάδα πλέον, ο Μπλακ αν έρθει ο Μιλου, δε θα θέλει να κάτσει ούτε ο ίδιος, ούτε εμείς θα τον θέλουμε και θα πρέπει να φέρουμε ένα 4-5αρι στη θέση του. Ήδη μιλάμε για 2 προσθήκες, και τον παραγκωνισμό του Λάρε βαθιά στον πάγκο. Οπότε ήδη δεν συζητάμε για λίγες μεταγραφές και αυτό δεν είναι κακό. Τώρα κάτι απόψεις για Πιτερς, δε μπορώ να τις αντικρούσω με σοβαρά επιχειρήματα για να μείνει. Τα νούμερά του μιλάνε από μόνα τους. Αν φύγει ο Βεζέ θα τον κράταγα, αν μείνει ο Βεζέ, δε θα τον κράταγα. Ακόμα και για τον κέιναν που είμαι από τους λίγους που των στήριξα όλη την χρονιά, δε μπορώ θα θεωρήσω λάθος τις απόψεις ορισμένων σχολιαστών (και εκεί η στατιστική μιλάει από μόνη της), οπότε ότι και αν γίνει με τον παίκτη θα το δεχτώ. Αν μπορούσε να έπαιζε και στο 1 θα ήταν σουπερ γιατί υπάρχει πρόβλημα στο αξιόπιστο και συχνό σκορ στο 1-2.
    Μιλάμε δηλαδή έτσι και αλλιώς για άλλη ομάδα του χρόνου. Οι παραπάνω κινήσεις θα έπρεπε να γίνουν ακόμα και αν σηκώναμε el φέτος. Για όσους μιλάνε για περισσότερες μεταγραφές από τις παραπάνω που ανέφερα, (πχ ακούγονται φωνές προσθήκη combo ακόμα και αν κρατήσουμε κειναν) τότε θα συμφωνούσα με το ποστ σου.

  • Red7arrow
    Red7arrow Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 08:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Να γιατί δεν πρέπει να ασχολούνται γυναίκες με οπαδικα. Κάθεται η άλλη και ασχολείται με τον Παπαγιαννης13. Η κάψα της είναι να απαντήσει σε έναν κατεστραμενο που μπήκε στο σαιτ αυτό να προκαλέσει και να πει τη βλακεια του.
    Γαυρινα.... Εχουμε πάει στο 2023. Ακόμα με αυτούς θα ασχολούμαστε; να συζητάμε ποιος την έχει μεγαλύτερη; σα τα παιδάκια;;;
    Άστον να λέει ότι θέλει. Να χαίρεται. Κάνενας πιτσιρικάς θα ειναι.
    Δεν είμαστε εκπομπή της θ7.
    Ελεος.

  • Γαυρίνα77
    Γαυρίνα77 Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 23:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Παπαγιαννης 13 καλός ο μπομπουα που (δεν) ήρθε σε εσάς ε; Γιαυτό άσε τα πράσινα άλογα και τις τρίχες κατσαρές και μετά μίλα...θα σας γαργαλαμε με Γαμα κεφαλαίο...

  • Γαυρίνα 77
    Γαυρίνα 77 Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Παπαγιαννης 13 ξεπεζεψε λίγο ρε συ...ένα θα σου πω...οι γαυροι μπορεί να μην έχουν 6 τρόπαια στην ευρωλιγκα (θα σας φτάσουμε όμως και θα σας γλενταμε μια ζωή) αλλά εκεί που δεν θα σας φτάσουμε είναι στον πάτο της ευρωλιγκα...φιλάκια και να μας γράφεις (για να γελάμε)...!!!

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη τσιμπατε με Φρανσισκο. Ειναι σαν περιπτωση Ντιαλό που ψιθυριζοταν οτι ερχοταν σε μας ενω ο Μισκο τον ειχε προϋπογραψει στους πρασινους.

    Ακομα και να θελαμε τον Φρανσισκο, πως να του βρουμε τα 20' που χρειαζεται για να ανεβει επιπεδο? Δεν λεμε οτι ο παιχτης δεν εχει προοπτικη αλλά ακομα και να φυγει ο Σλουκας, ο Μπαρτζωκας θα παει σε κατι πιο εμπειρο και με χιλιομετρα στην Ευρωλιγκα.

    Οσον αφορα τον Τζαλιν Σμιθ, ναι, εχει προταθει οπως εχουν προταθει ντουζινες άλλοι παιχτες. Κι αυτος του Μισκο που διαχρονικα μας βλεπει σαν εκκολαπτηριο παιχτων που θα τους ανεβασουμε επιπεδο και μετα θα τους παρει να τους παει σε μεγαλυτερα πορτοφόλια. Καθε χρονο σχεδον προσπαθει να μας πασαρει μετριως μετριους του στυλ Ντομπριτς ή Γκιφάι ενω αν τυχει και ζητησουμε καποιο νεαρο παιχτη επιπεδου Μουσα ή Πετρουσεφ μας πεταέι τη δικαιολογία οτι ο παιχτης κοιταει μονο το ΝΒΑ μεχρι να τον δουμε να παιζει σε αλλη ομαδα! Περισσοτερο απο ποτέ άλλοτε εφετος ομως, ξερει οτι δεν κραταει άλλο αυτη η κολωνια.

    Προσεξτε, ολοι οι παιχτες που ακουγονται για τους πρασινους απο τον πορτοκαλί βόθρο και τα συγγενικα σαϊτς, καθως και οι παιχτες που αναφερουν αυτσ τα σαίτς οτι εμεις ενδιαφερομαστε ειναι παιχτες του Μισκο και της Οκταγκον και σχεδον ολοι εξ αυτων παιζουν στη Σερβία. Βαλτε το μυαλο σας να σκεφτεί.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

    O Urbonas εχει ανεβασει στο blog του ενα κειμενο με transfer rumors για ολες τις ομαδες της Ευρωλιγκας και για την δικη μας ομαδα εχει στο κουτακι "interested" τον Darius Thompson! Παιζει με τον πονο μας ο Λιθουανος μου φαινεται.Μακαρι να παιρναμε αυτην την παικτουρα και να φτιαχναμε διδυμα Γουολκαπ-Σλουκας και Τομπσον -Κανααν αλλα το παιδι εχει ιταλικο διαβατηριο και η Αρμανι που τον θελει σαν τρελη θα χρυσοπληρωσει (και τον παικτη και τον Κερεχετα) για να τον αποκτησει

  • John
    John Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 06:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί δεν ασχολούμαστε με ρογκαβοπουλο για να δυναμώσουμε τον ελληνικό κορμό?

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 01:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλλαγές πολλές δεν θα γίνουν, μία ομάδα που φτάνει στον τελικό σημαίνει ότι πήγε καλά. Φυσικά όλοι είδαμε ελλείψεις μέσα στην σεζόν. Ότι και να πούμε τώρα, δυστυχώς θα μας κρατήσει ο Βεζενκοφ σε αγωνία, αφού θα γίνουν πολλές καραμπολες έτσι και φύγει. Αν μείνει, έρχεται ο Μιλού και το παρεάκι θα είναι παρεμφερές. Αν φύγει χάνεις έναν MVP, που τυγχάνει να έχει και Ελληνικό διαβατήριο!

    Στο 3, αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο αθλητικός και δυναμικός σου small forward είναι ο Παπανικολάου, τότε μπορείς να πας σε 2-3, εκεί όμως υπάρχει και ο McKissic (Ελλάδα μπορεί να την καλύψει την θέση).

    Βέβαια υπάρχουν Shields/Nunnally/Hilliard/Bryant στην αγορά που όπως και να το δεις είναι αναβάθμιση σε σχέση με τον Λαρεντζάκη όταν έπαιζε στο 3, και φυσικά και αναβάθμιση και στο 2.

    Μπορείς να πας σε 3-4 να είναι δηλαδή περισσότερο παίχτης ρακέτας από τον Παπανικολάου, να μπορεί να παίξει πίσω του (αλλαγή του), αλλά και δίπλα του.

    Μπορεί σε σκέτο 3 (ναι, υπάρχουν και αυτοί!), Ούτε 2-3, ούτε 3-4, ούτε 4-3ιο! Olinde μου κάνει για τέτοιος.

    Πολλά 3αρια πλέον είναι παίχτες ρακέτας που εκμεταλλεύονται τα μισματς και μπορεί να κρίνουν μεγάλους αγώνες και προκρίσεις.

    Όπως έχουν διαπιστώσει και οι πλέον δύσπιστοι, το μπάσκετ ψηλώνει πάλι, και οι θέσεις των φόργουορντ αναβαθμίζονται και γίνονται πιο πολύπλοκες. Βλέπεις κάποια από τα πιο επιτυχημένα 3αρια στην Ευρώπη να ποσταρουν και να παίζουν και 4, και βλέπεις στο ΝΒΑ 4αρια να ρίχνουν τρίποντα και συνεχείς τάπες!

    Όλες οι μεγάλες ομάδες επενδύουν σε κορμιά και αθλητικότητα, δεν πρέπει να μείνουμε πίσω σε αυτό τον ανταγωνισμό εξοπλισμών.

    Κάτι ακούγεται για Francisco, ASVEL τον είχαν σχεδόν σίγουρο.. βγάζει μάτια, αλλά θα πάρει χρόνο στον Ολυμπιακό; Goss/Baldwin/Punter πέρασαν και δεν άγγιξαν.. επίσης με Canaan μαζί χάνει πολύ ύψος η περιφέρεια.

    Τεσπα, πολλά, όχι όλα, θα κριθούν από την απόφαση του Βεζενκοφ, και την αγορά που θα βρει στο ΝΒΑ. Ακούγεται και ότι σκέφτονται να τον δώσουν ανταλλαγή, δηλαδή τον θεωρούν asset, αλλά για να βγαίνει αυτό μάλλον δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να τον κάνουν, και εκεί επίσης θα εξαρτηθεί από 1-2 κινήσεις που θα κάνουν και αυτοί, που κανείς δεν ξέρει.. έχουμε ακόμη..

    Τον Παπαπέτρου δυστυχώς μετά την αυτοκρατορική του εμφάνιση χθές με 2π, 1 ολόκληρο ριμπάουντ και 1 πολύ σοφά εκτελεσμένο φάουλ, δεν νομίζω ότι μπορούμε να τον αγγίξουμε. Πάει για 8ψηφιο συμβόλαιο, το πρώτο στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ..

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο ονόματα και αν ακούγονται για τις επόμενες 10-12 μέρες που θα είναι οι τελικοί δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εξέλιξη.
    Επίσης η ομάδα δεν πρόκειται να πάει σε πολλές αλλαγές όποτε δεν χρειάζεται να κάνουμε αναλύσεις επι αναλύσεων. Καμία φορά ναι το κάνω και εγώ.
    Οι κινήσεις είναι συγκεκριμένες. Μιλουτινοφ+αθλητικό 4-5 στις θέσεις των Μπλακ-Μπολομποι. Αν δεν ερχόταν ο Μιλου θα έμενε ο Μπλακ.
    Στο 4 αν φύγει ο Βεζενκοφ θα πας για κάποιο βαρβάτο όνομα. Αλλιώς μένουμε όπως έχουμε.
    Στην περιφέρεια εφόσον ανανεώσει όπως όλα δείχνουν ο Σλούκας θα παρουμε είτε κάποιο κόμπο Γκαρντ είτε κάποιον στο 2-3. Προσωπικά αν μείνει όπως είναι η περιφέρεια μας μου ταιριάζει καλύτερα κάποιος στο 2-3. Με παράλληλη μόνιμη χρησιμοποίηση των Λαρετζακη-Μακισικ στα Γκαρντ. Ο πρώτος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν δημιουργός.
    Κανααν θεωρώ πως θα είναι καλύτερος την επόμενη σεζόν. Τυχαίος παίχτης δεν είναι ούτε του λείπουν τα προσόντα. Ίσως ήθελε παραπάνω χρόνο να προσαρμοστεί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...