roumeliotis

Carwiz

«Να μείνω όσο περισσότερο γίνεται»

casino loutrakiou
redwell

Ο Αϊζάια Κάναν νιώθει πολύ δεμένος με τον Ολυμπιακό και θέλει να παραμείνει στην ομάδα και το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, με τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ να μιλάει στην ΕΡΤ και να βγάζει το... καπέλο στον οργανισμό για τη δουλεία που γίνεται, αλλά και στους συμπαίκτες του. Αναλυτικά...

Για τη φετινή σεζόν: «Ήταν μία καλή σεζόν με πολλά πάνω και κάτω. Μία νέα ομάδα, προσπάθησα να είμαι υπομονετικός και να δω τι μπορώ να προσφέρω. Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες εδώ και μου έδειξαν τον δρόμο. Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία, μια διδακτική εμπειρία».

Για τον τελικό με τη Ρεάλ: «Ήταν σκληρός ο τρόπος. Όλα όσα δούλεψες τη χρονιά είναι μπροστά σου. Εμείς βρεθήκαμε στην πλευρά που ηττήθηκε. Κρίθηκε στο σουτ. Ήταν δύσκολο. Δύο καλές και ισορροπημένες ομάδες».

Για το ότι κόπηκε από το ελληνικό ρόστερ: «Είμαι ανταγωνιστικός παίκτης. Ήταν απογοητευτικό αλλά στο τέλος της ημέρας συνεχίζω τη δουλειά και θέλω να βοηθάω την ομάδα. Ακόμα μαθαίνω από αυτούς. Προπονούμαι με την ομάδα μου. Υπάρχουν πράγματα που μπορώ να βελτιώσω. Θέλω να είμαι καλός συμπαίκτης και να δείξω την στήριξη μου».

Για το ότι έμεινε στην Ελλάδα μετά την Ευρωλίγκα: «Δεν θα άφηνα ποτέ την ομάδα μου. Ποτέ δεν θα τους άφηνα. Είμαι εδώ για να τους υποστηρίζω να τους πιέζω κάθε μέρα. Δεν είναι δικό μου θέμα αν θα μείνω. Όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, θα ακούσω τον μάνατζερ μου και τους ανθρώπους μου.

Αυτοί οι συμπαίκτες, αυτός ο σύλλογος, αυτό το προπονητικό επιτελείο πρέπει να γνωρίζουν πού βρίσκεται η καρδιά μου. Θέλω να είμαι στον Ολυμπιακό όσο περισσότερο γίνεται. Περιμένω πότε θα συμβεί, περιμένω πώς θα το κάνουμε να συμβεί και κοιτάω μπροστά».

Για το ματς που θα ήθελε να παίξει ξανά: «Τον τελικό που ήταν και τα γενέθλια μου. Έκανα ό,τι μπορούσα».

Για το που θέλει να είναι τον Οκτώβριο του 2023: «Θέλω να είμαι κάπου, όπου θα με θέλουν και θα νιώθω καλά».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

36 σχόλια

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 05:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7 Οκ φίλε. Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Και στα δύο που έχει πάει πάντως από σκοράρισμα ελάχιστα πράγματα. Είναι και αυτό ένα δείγμα. Και αν τον Γόκαπ (νομίζω οτι έτσι προφέρεται κανονικά) τον σώζει η άμυνα του, η αφλογιστία του Σλούκα στα φάιναλ φορ είναι τεράστιο πρόβλημα που μας έχει στοιχίσει ήδη δύο χαμένες Ευρωλίγκες. Αν θέλει να λέγεται ηγέτης πρέπει επιτέλους να το αποδείξει και σε ένα φάιναλ φορ και όχι να αφήνει σπόντες? για τον χρόνο συμμετοχής του.

    Βέβαια πρόπερσι αν είχαμε πάρει ένα νορμάλ ψηλό αντί του πετσετάκια Έισι τότε ίσως είχαμε περάσει στον τελικό με την Ρεάλ που τότε δεν είχε τον Σέρχι Ροντρίγκεζ και ίσως τον είχαμε κατακτήσει. Σε αυτό το επίπεδο η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και δίνει τίτλους.

    Οι περισσότεροι συμφωνούν πάντως ότι οι κοντοί με προσωπικότητα δίνουν τίτλους. Για αυτό προτιμούσα ασυζητητί την Μπαρτσελόνα από την Ρεάλ στον φετινό τελικό όταν πολλοί δημοσιογράφοι έλεγαν οτι του ταιριάζει καλύτερα η Ρεάλ. Επίσης ήξερα οτι η παρουσία και μόνο του Ταβάρες θα χάλαγε το συνηθισμένο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 23:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @Deathstroke7 Συμφωνω γενικα με το σχολιο σου και βεβαια με αυτο που λες οτι τα παιχνιδια τα κρινουν οι κοντοι. Περιμενα στον τελικο να βγει στο τελος μπροστα ο Σλουκας αλλα δεν..Μια διευκρινηση μονο. Ο Γουολκαπ δεν εχει παιξει σε τρια φ4 αλλα σε δυο. Αν ειχες στο μυαλο σου οτι ηταν στην Ζαλγκιρις οταν μας απεκλεισε στα πλει οφς το 2018 και επαιξε ημιτελικο με την φενερ λαθος θυμασαι.Ο Γουολκαπ πηγε την επομενη σεζον στο Καουνας.Εκεινη η Ζαλγκιρις που εφτασε φ4 ειχε floor general και πρωτο βιολι τον Πανγκος αναπληρωματικο του pg τον Μισιτς(!) και την backcourt της συμπληρωναν επισης ο Ντι Μποστ ο Μπενο Ουντριχ στα 30φευγα του που ειχε φερει πισω μεσουσης της σεζον ο Σαυρας απο το ΝΒΑ και ο ξυλοκοπος Τουπαν που μετεπειτα ηρθε σε μας

  • jimball
    jimball Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να μείνει ο συμπαθέστατος Κάαναν. Δυστυχώς δεν έχει το μέγεθος που απαιτείται για την άμυνα, ούτε τη σταθερότητα που απαιτείται για την επίθεση. Έκανε σπουδαίο ματς με τη Ρεάλ, αλλά μην ξεχνάμε ότι η Ρεάλ έπαιξε όλο το ματς με ζώνη......οπότε βρήκε τα ελεύθερα σουτ.
    Με βάση τα νούμερα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. Συνολικά σε 40 ματς πήγε στις βολές 20 φορές !!!!!!!!!!! Δηλαδή το βασικό σου δυάρι δεν απειλεί με διείσδυση, δε βάζει κιόλας τις βολές, το δίποντο δεν θέλω καν να το σχολιάσω και το τρίποντο στο 33% (πριν το f4) δεν το λες και αξιόπιστο.
    Ωστόσο, αν μείνει ο Σασα, ας μείνει και αυτός. Σε περίπτωση που φύγει , πρέπει να βρούμε σταθερό σκορ από το 2, καθώς είναι λίγα τα 4σαρια που μπορούν να δώσουν αυτά που έδινε ο Αλέξανδρος.
    Είναι πολύ βασικό να μάθουμε νωρίς τι θα γίνει με Σασα καθώς σε περίπτωση παραμονής κλείνεις ρόστερ με 2 παίκτες (μιλουντινοφ και έναν ακόμη είτε 1-2δυο είτε 2-3αρο).
    Σε περίπτωση φυγής του, κατά την αποψή μου, θα χρειαστεί να αλλάξουν πολλά...
    Πάμε γερά με ΠΑΟ και βλέπουμε μετά τι θα γίνει με μεταγραφές

  • Jiannis77
    Jiannis77 Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον την μπασκετοκουβέντα σε αυτό το νήμα, όπως και σε άλλα άρθρα του RG.

    Απ' όσο έχω καταλάβει εγώ, ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποιεί τους διπλοθεσίτες παίχτες και στις 2 θέσεις. Συνήθως προτιμάει μια θέση για τον καθένα. Μόνο ο Μακκίσικ παίζει στο 2-3, αν και αυτός ουσιαστικά είναι 2άρι με έκρηξη και μέτριο σουτ (το βελτίωσε όμως φέτος) και ο Σλούκας στο 1-2, όταν παίζει μαζί με Γουόκαπ. Στους ψηλούς δεν είδαμε ποτέ τον Μπολομπόι 4άρι και είδαμε ελάχιστα μαζί το δίδυμο Βεζένκοφ-Πίτερς στο 3-4.

    Προφανώς ο κόουτς ξέρει καλύτερα, δουλεύει καθημερινά με τους παίχτες και βλέπει τι μπορεί να κάνει ο καθένας και να προσφέρει στην ομάδα. Με αυτή την λογική, καθοριστικό ρόλο στον σχεδιασμό θα παίξει η παραμονή ή μη του Σάσα στην ομάδα. Με την προϋπόθεση ότι μένει ο Σάσα και ο Σλούκας και με την επιστροφή Μιλουτίνοφ, ουσιαστικά εκκρεμεί το τρίτο 5άρι, ενώ αν παραμείνει και ο Ησαΐας μπορούμε να πάρουμε ένα ξένο 3άρι (κανονικό όμως, όχι σαν τον Λάρυ που χαντακώνεται στο 3).

    Κάνοντάς το πιο εύκολο στο μάτι, το depth chart (που λεν και στο χωριό μου) της επόμενης σεζόν ίσως δείχνει κάπως έτσι:

    1: Γουόκαπ - Σλούκας - Λούντζης
    2: Κάνααν - Μακκίσικ- Πάπας
    3: Παπανικολάου - Ξένος 3αρι - Λαρεντζάκης
    4: Βεζένκοφ - Πίτερς ή Ξένος 4αρι - Τσάμης
    5: Μιλουτίνοφ - Φαλ - Ξένος 5αρι

    Σύνολο 8 παίχτες με ελληνικό διαβατήριο και 7 ξένοι.

    Γυρνώντας στα αγωνιστικά, προτεραιότητα έχει το Πρωτάθλημα και ο διασυρμός του Βαζελαϊκού στους τελικούς!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 21:27 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow, φυσικά, γούστα είναι όλα αυτά! Ο καθένας έχει ένα συγκεκριμένο στυλ στο μυαλό του και υποστηρίζει.

    Για τον Black, για 300.000 ο παίχτης ήταν κλεψιά, αλλά ακούγεται ότι θα ζητήσει τουλάχιστον 700.000 για του χρόνου. Δεν είδαμε τα καρφώματα και τα άλματα του παρελθόντος, έπαιξε κυρίως με τον όγκο του, αλλά σε 3αδα με Fall και Μιλού δεν χρειάζεσαι περισσότερη δύναμη, θες κάτι διαφορετικό, και σίγουρα το 3ο σέντερ ΔΕΝ θα πάρει 700.000...τεραστια βελτίωση μέχρι τα Χριστούγεννα, μετά είδα στασιμότητα, και στο τέλος περίμενα περισσότερα, ειδικά στα play offε την αποδεκατισμένη Φενέρ, αλλά και στο final 4.

    Από το παρεάκι που λές ο Λαρεντζάκης μου κάνει σαν αυτός που πρέπει να μας χαιρετήσει. Αυτός τους ξεσηκώνει και δεν έχει και χιούμορ καθόλου από ότι έχω καταλάβει! Ο Λουτζης αν ξεκολλήσει λίγο στην επίθεση μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος και θα ήθελα να τον δω περισσότερο. Ο Πάπας είναι ένα ΕλληνοΑμερικανακι που ζει το όνειρό του, πιστεύω έχει προοπτικές και καλά fundamentals. Μπορεί να γίνει χρήσιμο combo κατά τη γνώμη μου, αλλά από ένα χάλια πανεπιστήμιο στην Αμερική να γίνει επαγγελματίας πρώτη φορά και μάλιστα να διεκδικήσει και χρόνο στους φιναλίστ Euroleague, θέλει τον χρόνο του..

    William-Goss πήρε κούπα όμως, και ήταν θετικότατος και με Παρτίζαν και final 4, για 3-4ο combo guard να δίνει σκορ και λίγο δημιουργία είναι οκ, και αν τραυματιστεί κάνας Σλούκας δεν βάζεις τον Walkup 35λεπτα.. πάντως αυτό λείπει από τα γκαρντ μας, ένα combo με δημιουργία και σκορ, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, και δεν τα πήγε άσχημα αμυντικά..αν μείνει ο Canaan δεν τον παίρνεις για πρώτο σκόρερ. Όλη τη χρονιά θεωρούσα ότι η γραμμή των γκαρντ σαν σύνολο υστερούσε σε σχέση με τις κορυφαίες. Έχει και άλλα Αμερικανακια με παρόμοια χαρακτηριστικά, και φθηνούς βρίσκεις..Goss/Napier είναι απλά δοκιμασμένοι σε υψηλό επίπεδο.

    Ας πούμε τον Jerian Grant τον είχα αναφέρει από εποχή Προμηθέα, παίχτης με 300 παιχνίδια ΝΒΑ, καθόλου τυχαίος.. τελικά έγινε και MVP ο τύπος.. βέβαια πήγε Αρμάνι τότε..

    Ο Motiejunas πάει Zalgiris να τελειώσει την καριέρα του και είναι στα τελευταία του, δεν μας έκανε κανένα πρόβλημα τα τελευταία 2 χρόνια, από τους πιο αδιάφορους παίχτες της Monaco στα χρόνια του rivalry μας..

    Donta Hall είναι από τα πιο αθλητικά τέρατα, έκανε ανανέωση πέρυσι και μένει Μονακό, βρίσκεις τέτοιους στο Αμέρικα, δεν κάνει πολλά, πηδάει και τρέχει, αλλά το κάνει σε ελίτ βαθμό..τον ήθελε και ο Μπαρτζώκας νομίζω πέρυσι αλλά είχε κλειδώσει Μονακό.. αυτούς τους φέρνεις από Αμέρικα πρώτος, αν έρθει μετά δύσκολα τους αφήνουν, ή διπλο-τριπλασιαζουν τις αποδοχές τους.. τότε πριν 2 χρόνια είχα γράψει ένα ολόκληρο ποστ με καμία 15αρια σέντερ που θα μπορούσαμε να φέρουμε τσάμπα για να βάλουμε κοντά στον Μάρτιν γιατί δεν τράβαγε εκείνο το άλογο.. Είχα σχολιάσει ότι ο Donta θα είναι μεγάλη μεταγραφή για Ευρώπη.

    Fall και Miloutinov είναι από τους πιο "έξυπνους" ψηλούς στην Ευρώπη. Βλέπουν πολύ γήπεδο. Donta Hall και τέτοιοι απλά πηδάνε στον σωστό χρόνο, δεν είναι θέμα μυαλού αλλά ένστικτο..ο Μιλού ειδικά έχει τρομερό μπασκετικό μυαλό, και ο Fall με έχει εξεπληξει απλά το έχει παρακάνει στο "κοίταγμα" του γηπέδου, ο Μιλού σκοράρει περισσότερο και παίρνει και περισσότερα ριμπ, είναι 7footer αλλά όχι δεινόσαυρος, ούτε φυσικά και mobile τύπου Hines, κάτι το ενδιάμεσο. Αν απελευθερωθεί και ο Fall και ξέρει ότι δεν πρέπει να παίξει 30λεπτο θα τα δίνει όλα για όλο το χρονικό διάστημα που παίζει, και πιστεύω θα του κάνει και αυτού καλό να ξέρει ότι δεν στηρίζεται όλη η ομάδα πάνω του όπως πέρυσι συνέχεια, και φέτος σε τεράστιο μέρος της σεζόν. Πάντα βοηθητικός ήταν ο Fall, ποτέ 1ο βιολί..

  • driv33
    driv33 Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 21:19 Σύνδεσμος σχολίου

    RG υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε με ποκουσεφσκι; λογικά δεν πιάνει θέση ξένου.. υπάρχει στα υπόψιν για την επόμενη χρονιά;

    REDGOAL Όχι φίλε

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 21:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Μείνε να ψήνεις σουβλάκια εκτός και αν έρθει ο Εισι που ταψηνε πέρυσι !

  • Panos7
    Panos7 Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 18:59 Σύνδεσμος σχολίου

    DeCoupePe συμφωνώ με όσα λες και ειδικά για Λαρετζακη εκεί θέλουμε αναβάθμιση οπωσδήποτε. Αν πάρουμε comboguard μένει ο Caanan η φεύγει;

  • Βελενίκος 7
    Βελενίκος 7 Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 18:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό redgoal, καλησπέρα. Σας παρακαλώ, με τον κίνδυνο να γίνω γραφικός, θα ρωτήσω: Με τον Τανούλη, τι θα γίνει; Θα πάρουμε κανένα Έλληνα ρε παιδιά;

  • kasavetis
    kasavetis Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες,
    παιδιά καλή μπασκετοκουβέντα κάνετε αλλά μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές εκτός αν φύγει ο Βεζένκοφ. Λογικά θα έρθει ο Μιλουτίνοφ στη θέση του Μπολομπόι κι ένα 4-5άρι στη θέση του Μπλακ (περισσότερο 4άρι αλλά υπό προϋποθέσεις να μπορεί να σταθεί και λίγα λεπτά στο 5 αν χρειαστεί). Από εκεί και πέρα στη θέση 3 υπάρχει μόνο ο Παπ οπότε ένας καθαρό 3άρι ή κάποιο 2-3άρι τύπου Bryant από την Εφές θα ήταν ότι πρέπει. Οι υπόλοιποι μένουν ίδιοι (εννοώ ανανέωση Σλούκα, διατήρηση Κάναν για 2η χρονιά κλπ). Τέλος, αν φύγει ο Βεζένκοφ τότε πρέπει να έρθει και τοπ παίκτης στο 4 με σκορ κλπ Μακάρι να μείνει ο Βεζέ. Στα δικά μου μάτια αυτός που δεν χωράει είναι ο Λαρι... δεν βλέπω πως θα βρει χρόνο με τόσο κόσμο στο 2 και στο 3.... Θα δούμε, υπομονή....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...