roumeliotis

Carwiz

«Εκτιμώ πολύ αυτή τη νίκη...»

casino loutrakiou
redwell

Ένα πρώτο ημίχρονο μπασκετικής τελειότητας που έφτασε τη διαφορά στους 30 πόντους, ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό για να ταπεινώσει με 93-73 τη Φενέρ στην Πόλη για την 22η αγωνιστική, αφήνοντας πανευτυχή με τη λήξη τον Γιώργο Μπαρτζώκα που δηλωσε στο κανάλι της Euroleague:

«Εκτιμώ πολύ αυτή τη νίκη, πάντα είναι δύσκολο εδώ σε αυτή την ατμόσφαιρα. Είχαμε υπομονή, πήραμε τα ριμπαόυντ, πολύ καλή η άμυνά μας στην πρώτη περίοδο και αυτό κάναμε και στο υπόλοιπο παιχνίδι.

Στην τέταρτη περίοδο χάσαμε κάπως το μυαλό μας, αλλά το σουτ του Ουόκαπ τελείωσε το ματς. Προσεγγίζουμε διαφορετικά κάθε ματς, θα είναι γεμάτο το γήπεδο με την Εφές».

Ακολούθως ο Coach-B στη συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε: «Προφανώς κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Το να κερδίζεις σε αυτό το γήπεδο είναι κάτι πολύ δύσκολο. Στο πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε σκληρά στην άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και κυκλοφορήσαμε αρκετά τη μπάλα, ώστε να βρούμε ελεύθερα σουτ και φυσικά το ότι τα βάλαμε, όλα αυτά ήταν ουσιαστικά μια... δήλωση.

Μετα είχαμε περισσότερη πίστη αναφορικά με τον τρόπο που πρέπει να παίξουμε ως το τέλος της αναμέτρησης. Η Φενέρμπαχτσε, σε συνδυασμό με την πίεση που βάζουν οι φίλαθλοί της, είχε μια αντίδραση στο τέταρτο δεκάλεπτο, όμως, η διαφορά δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους 13 πόντους και το τρίποντο από την γωνία του Γουόκαπ θεωρώ πως τελείωσε το ματς.

Είχαμε πολλά ανοικτά σουτ, όμως, για εμένα η καλή κυκλοφορία της μπάλας ήταν το κρίσιμο κομμάτι του παιχνιδιού. Μέσω αυτής βρήκαμε ελεύθερους τους σουτέρ μας και είχαμε πολύ καλά ποσοστά στο τρίποντο.

Γενικά ο τρόπος που παίξαμε απέναντι στην επιθετική άμυνα της Φενέρ, ήταν κρίσιμος. Συγχαρητήρια στην Φενέρμπαχτσε, της εύχομαι καλή τύχη. Για εμάς το σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο κόντρα στην Εφές.

Ερωτηθείς για την εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου, απάντησε: «Είναι ο αρχηγός μας. Απόψε είχε ένα πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι με 21 πόντους, όμως, όποτε είναι στο παρκέ κάνει ότι χρειάζεται για τη νίκη.

Είτε αυτό είναι άμυνα, ριμπάουντ, ασίστ... Μιλάμε για έναν παίκτη που έχει δύο Ευρωλίγκας και έχει λάβει μέρος σε πολλά φάιναιλ φορ. Δεν πιστεύω, λοιπόν, πως οι φωνές των φιλάθλων τον επηρέασαν στις βολές».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow:Αλλα ελεγες μετα το παιχνιδι με τη Βιρτους και καποιες αλλες ηττες...
    Scripta manent.
    Στην κριτικη σου παντως για την ποδοσφαιρικη ομαδα δε βρισκω ανακολουθιες.
    Αυτο στο αναγνωριζω.

  • Πανος
    Πανος Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο καλυτερος Ελληνας προπονητης ever. Εφτιαξε ομαδα με τετοιο μπατζετ που θα μεινει στην ιστορια. Αυτη η ΟΜΑΔΑ ειναι δικο του δημιουργημα. Εφερε τους καταλληλους παικτες συμφωνα με τα δικα του κριτηρια και τους εκανε οικογενεια, παρεα και φυσικα ομαδαρα. Πολλα συγχαρητηρια στον καλυτερο προπονητη της Ευρωπης.

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι έχει φτιάξει ρε ο άνθρωπός !!!!!! Αν κάτσει και του χρόνου και χωρίς να αλλάξει η ομάδα , θα μιλάμε για τον Ολυμπιακό του Μπαρτώκα , όπως για την 3εταία , της Μπαρτσελόνας του Γκουαρντιόλα

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Το σύνθημα "και αν δε γίνει αυτό στα ### μας τα δυο, παντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό" δεν είναι τυχαίο.
    Αυτός ο σύλλογος, ο κόσμος του, δεν έχει μάθει να χαίρεται μόνο με τις κατακτήσεις τίτλων αλλά με την προσπάθεια.
    Μας έχουν περάσει μια εικόνα εδώ και αρκετά χρόνια ότι είμαστε κακομαθημένοι και ότι δεν έχουμε μάθει να χάνουμε.
    Λάθος μεγάλο. Τεράστιο ψέμμα.
    Οι Ολυμπιακοί τουλάχιστον οι γνήσιοι και πραγματικοί Ολυμπιακοί, ξέρουμε να εκτιμάμε την ομάδα με ή χωρίς τίτλους αρκεί όμως να βλέπουμε να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτήριζουν μια ομάδα πρωταθλήτρια η οποία έχει πνεύμα νικητή και κοιτάζει πάντα ψηλά.
    Αυτα τα στοιχεία τα έχει όλα η μπασκετικη ομάδα. Σίγουρα αξίζει τρόπαια, σίγουρα αν δεν κατακτήσουν το ευρωπαϊκό θα στενοχωρηθουμε γιατί πιστεύουμε και ξέρουμε ότι μπορεί να το πάρει, αλλά ήδη η φετινή πορεία και εικόνα μας είναι μια ακόμη υπέρβαση!!!
    Η προσπάθεια που γίνεται είναι αξιοθαυμαστη. Δε μπορείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω απο παίχτες κ προπονητή.
    Έχουν πετύχει πολλά και παρόλα αυτά τους ζητάμε κι άλλα. Γιατί έτσι είναι ο Ολυμπιακός.
    Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πλέον δεν συμβαίνει αυτό. Μας έχουν κάνει να σιχαθουμε τη μπάλα και δεν είναι γιατί χάθηκε κάποιος τίτλος....
    Αλλά γιατί χάθηκε το DNA της ομάδας πρωτάθλητριας που είχαμε μια ζωή.
    Δίνουμε συνεχώς δικαιώματα στα μυρμήγκια να βγάζουν γλώσσα.
    Έχουμε συμβιβαστεί με όνειρα και λόγια του αέρα από παράγοντες της ομάδας που αντί να δουλεύουν σκληρά, πουλάνε κοροιδιλικι κ παραμύθια.
    Έχουμε αποδεχτεί μια άνευ προηγούμενου παρακμη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και το επικοινωνιακο. Κλάψα κλάψα κλάψα από το πρωί ως το βράδυ.
    Ομάδα 3πιπεδου ch. League και έχει φτάσει σε σημείο να μην μπορεί ούτε σε όμιλο Europe league να σταθεί κόντρα σε μικρομεσαίες ομαδουλες ευρωπαϊκές.

    Δυστυχώς.... ΕΥΤΥΧΏΣ που υπάρχει το μπάσκετ και το Πόλο και θυμόμαστε τι σημαίνει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

  • ΠΑΝΟΣ ΜΑΝΟΥΣΙΟΣ
    ΠΑΝΟΣ ΜΑΝΟΥΣΙΟΣ Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 11:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει να έχουμε πίστη στην ομάδα ακόμα και σε κακίες βραδιές γιατί έχει γερά θεμέλια .

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτοί είναι αγαπητό redgoal οι σημερινοί ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ όπως ο ......Αγραβάναρος..... που αυτογελοιοποιείται και δεν τον νοιάζει και κάνουν πάρτι σήμερα τα αντιολυμπιακά μμε!!!!!
    Όσο για το παιχνίδι τι να πει κανείς, αυτή η ομάδα είναι ικανή για όλα ακόμα και στο τελικό αν πάμε να κάνει το παιχνίδι προπόνηση απλά να είναι όλοι καλά και να πετύχουμε εφέτος αυτό που τόσα χρόνια πλησιάζουμε και μας ξεφεύγει η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!!!!!
    ΘΡΥΛΑΡΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!!

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 03:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σου Μπαρτσωκαρε!!!!!!!!!

  • Babis
    Babis Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 23:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Τιποτα ΑΛΛΟ ΚΟΟΥΤΣ.ΑΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(Εξαιρεση ο Ζοτς).ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.Τετοιο μπασκετ με ομαδα με αρχες στην ομαδα(μιλαω για την στελεχωση)δεν ΞΑΝΑΔΑ.Στα δικα μου ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.Μακαρι να τελειωσει η χρονια με ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...