roumeliotis

leptokariopoulos

Προσκύνησε...Θρύλο η Φενέρ στην Πόλη 73-93

casino loutrakiou
redwell

Μαθήματα υψηλού επιπέδου μπάσκετ παρέδωσε ο Θρύλος στην "Ούλκερ Σπορτς Αρίνα" καθώς την ισοπέδωσε με 73-93 με ολοκληρωτικό μπάσκετ και στα δυο άκρα του παρκέ και συνεχίζει πρώτος και καλύτερος στο ρετιρέ της βαθμολογίας της Euroleague με ρεκόρ πλέον 15-7.

Παρά τις απουσίες των Σλούκα και Πίτερς οι Πειραιώτες με τον Παπανικολάου να κάνει ματσάρα με 21 πόντους με 3/3 τρίποτα και 10/1+ βολές και σπουδαίες άμυνες, τον Κάναν να τα... στάζει με 20 πόντους και 6/9 τρίποντα αλλά και όλη την ομάδα να δίνει το 100%, ήρθε η άνετη και επιβλητική επικράτηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το τέλειο πρώτο ημίχρονο! Πίεσαν στην άμυνα, κράτησαν για σχεδόν πέντε λεπτά χωρίς πόντο την τουρκική ομάδα (2-8 στο 5’) και με όπλο τους την υπεροχή τους στα ριμπάουντ (5-17), αλλά και την περιφερειακή τους ευστοχία (6/9), «έχτισαν» μια διαφορά 14π. (10-24). Δεν σταμάτησαν, όμως, εκεί...

Βασιζόμενοι στην σταθερά σεμιναριακή άμυνά τους και επιθετικές αιχμές τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Κώστα Παπανικολάου, αύξησαν κι άλλο τις αποστάσεις (26π., 23-49 στο 18’) και έκλεισαν το πρώτο εικοσάλεπτο στο +21 (30-51).

Στην επανάληψη η Φενέρμπαχτσε μπήκε με διάθεση να πιέσει στην άμυνα και να παλέψει για την ανατροπή, όμως, η «ερυθρόλευκη» άμυνα και ο «καυτός» από τα 6.75μ., Αϊζάια Κάνααν δεν της άφησαν το περιθώριο να το κάνει (+29, 46-75) στο 29’. Οι Τούρκοι, πάντως, δεν εγκατέλειψαν τη μάχη και με κρεσέντο τριπόντων μείωσαν τη διαφορά στους 13π. (66-79 στο 35’).

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Τόμας Γουόκαπ, Σακίλ ΜακΚίσικ και Κώστας Παπανικολάου βρήκαν στόχο από την περιφέρεια, η διαφορά ανέβηκε στο +23 (66-89) στο 38’ και η υπόθεση νίκη κρίθηκε οριστικά...

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-24, 30-51, 51-77, 73-93

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ιτούδης): Μότλι 6 (1/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/2 βολές, 5 ριμπάουντ), Μπιρσέν, Χάζερ, Γουίλμπεκιν, Έντουαρντς 2 (1/5 σουτ), Μαχμούτογλου 14 (4/10 δίποντα), Χέιζ 2 (1/5 σουτ), Πιερ 5 (1), Γκούντουριτς 24 (4/7 δίποντα, 5/11 τρίποντα, 1/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Μπούκερ 10 (3/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/1 βολή), Καλάθης (0/2 δίποντα, 0/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 λάθη), Αντετοκούνμπο 10 (3/5 δίποντα, 4/5 βολές, 7 ριμπάουντ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 12 (3/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Κάναν 20 (6/9 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Λούντζης 1, Λαρεντζάκης 11 (2/3 τρίποντα), Φαλ (4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 μπλοκ), Βεζένκοβ 12 (4/10 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 1/2 βολές, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Παπανικολάου 21 (1/2 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 10/11 βολές, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Μπόλομποϊ 4 (4 ριμπάουντ), Μπλακ

Τα ομαδικά στατιστικά της Φενέρμπαχτσε: 15/33 δίποντα, 12/36 τρίποντα, 7/12 βολές, 37 ριμπάουντ (16 αμυντικά - 21 επιθετικά), 16 ασίστ, 6 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 13 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 14/29 δίποντα, 17/29 τρίποντα, 14/20 βολές, 44 ριμπάουντ (29 αμυντικά - 15 επιθετικά), 21 ασίστ, 5 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 14 λάθη

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στην 23η αγωνιστική η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχθεί την Άλμπα Βερολίνου (3/2 στις 19:45), ενώ ο Ολυμπιακός θα γυρίσει στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές (3/2 στις 21:00).

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

58 σχόλια

  • τακης
    τακης Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 14:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ περιμένω ένα σχόλιο από εκείνον που προ καιρού εδώ μέσα μας είχε ζαλίσει χαρακτηρίζοντας τον Κανάαν ως "γιουβαρλάκι".

  •  Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια στην αρμάδα μας. Σε ολους ανεξαιρέτως χωρις τελειες και αστερισκους σημερα.

    Διανύουμε περίοδο εξαιρετικού φοφμαρίσματος που είναι το δεύτερο μες στη χρονιά μετά το ξεκίνημα. Ελπίζω να έχουν υπολογίσει ένα ακόμα για τα πλέι οφ Ευρωλιγκας. Για τους τελικούς με τους τελειωμένος δεν αγχώνομαι. Αφού δε γέμισαν κσι το κενό τους στο 4 μένω ήσυχος.

    BTW στο 16-0 στην 4η περίοδο με τα τριποντα Μαχμουτογλου το έκλεισα. Λέω μη γίνει καμία στραβή και μου χαλάσει την υπέροχη αίσθηση μέχρι εκεί. Το σκορ το έμαθα σήμερα.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 17:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Thrylos for ever. Like like like like. Ετσι ακριβώς φίλε μου, όπως τα λες. Μάρεσε πολύ το σχόλιο σου. Να γράφεις Πιο συχνά. Χαιρετισμούς πολλούς από τη Γερμανία.

  • Τκ
    Τκ Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαλημερα και καλό μήνα!!! μπράβο μπράβο μπράβο σε όλους...μπραβο ομαδαρα μπράβο κανααν. κανε σε μένα και σε όλους που σου κάναμε κριτική να το βουλώσουν..
    θρύλος ομαδαρα

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχτές μου θύμισε η ομάδα τον τελικό του 2012 με τη Ρεάλ.
    Ολοκληρωτικό μπάσκετ που από όσο θυμάμαι δεν το έχω δει από καμία άλλη ομάδα.
    Αν και δε γράφω συχνά,είχα πει αρχικά πως είχαμε δει παιχνίδι από το μέλλον με τη Ρεάλ και τη Μπάρτσα που τους είχαμε ισοπεδώσει αλλά επειδή ήταν αρχή της περιόδου κρατήθηκα.
    Ξεκάθαρα η ομάδα είναι φτιαγμένη για την κούπα και νομίζω αυτό φέτος θα γίνει.

    Τι να πρωτοπεί κανείς?

    Η καλύτερη απόδειξη για το πως νικάς όταν έχεις ομάδα και όχι παίχτες αλλά παίρνεις τα πάντα από αυτούς που έχεις καο του αξιοποιείς τέλεια.


    Σλούκας απών.
    Πήτερς απών.
    Φαλ άποντος.
    Λούντζης μετά από τόσο καιρό χωρίς ρυθμό μπαίνει μέσα και είναι σαν να μην έλειψε ποτέ.
    Μπολομπόι μπήκε χθες μετά από απουσία και είναι σαν να μην έλειψε ποτέ.
    Για τον Κάναν δε θα σταθώ στους πόντους του αλλά στην άμυνα του που ήταν ασφυκτική.
    Και να μη βάζει πόντους τους έχουμε μόνο από αυτή την άμυνα.
    Βεζένκοφ το έχει αναγάγει το double σε κάτι φυσιολογικό.
    Γουόκαπ απλά κομπιούτερ.
    Παπανικολάου τον θέλουμε να συνεχίσει έτσι σε διάρκεια.
    Λαρεντζάκης 11 πόντους σε 5 λεπτά.

    Όπου και αν το δεις όπου και αν το πιάσεις,όποιος παίχτης και να λείπει το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.
    Μπάσκετ ομάδας καθηλωτικό και στο τέλος σαν φυσικό επακόλουθο συνήθως τη νίκη.

    Η ομάδα έτσι όπως παίζει από το Σεπτέμβριο με σοβαρότητα και διάρκεια με μικρή κοιλιά και με διαστήματα που είναι φυσιολογικά,άσχετα αν στα δικά μας μάτια τα θέλουμε όλα τέλεια,είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αντιμετωπίσει ο οποιοσδήποτε.
    Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι κατακτήσαμε την κούπα αλλά όταν με το καλό ξαναβρεθούμε στο final four,η περσινή απειρία του Βεζένκοφ,μια λάθος άμυνα ένα λάθος σουτ δεν θα υπάρξει ξανά.
    Φέτος θα το καθαρίσουμε.

    Αυτό είναι το τέλειο μοντέλο σε ένα bgt 10εκ με συνταγή Μπαρτζωκα και δε χρειάζεται να αλλάξει.
    Έτσι πρέπει να πορευτούμε για χρόνια αρκεί να κάθεται στον πάγκο του ο κόουτς είναι ο μόνος που γνωρίζει,έχει το know how και το έχει τελειοποιήσει

    Υγ:Είναι φοβερό πως μετά από 40 χρόνια μας έκοψε τη μπάλα ο Βαγγέλης και βλέπουμε από τη μια τον κατήφορο εδώ και 2 χρόνια και από την άλλη μόνο τον ανήφορο.

  • Dark Red
    Dark Red Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 09:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλίμονο! Να πει καλή κουβέντα για την ομάδα, ακόμα και μετά από μια τέτοια εμφατική νίκη ο Γιώργος - Μαρινακικος;
    Αλίμονο....

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 09:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα και καλό μήνα και καλό μήνα και από εμένα.
    Φιλάκια και από εμένα Σπύρο Μανωλακο. (Είδα σχόλιο σου και δεν άντεξα να μην σχολιάσω και εγώ).
    Πάμε λοιπόν να πούμε κάποια πράγματα.
    1ον Υπάρχουν ακόμα μερικοί (οπαδοί ή φίλαθλοι όπως σας βολεύει πέστε το) που δεν ικανοποιούνται από τον cannan και περιμένουν στην γωνία να των σταυρώσουν πάλι. Έλεος πραγματικά συγγνώμη που δεν είναι ο Jordan.
    2ον Υπάρχουν ακόμα μερικοί που έχουν παράπονα από Παπανικολάου (βλέπε χαρακτηρισμοί βετεράνος τεμπέλης καλοπληρωμενος). Ασχολίαστο πραγματικα.
    3ον Χαίρομαι πολύ που ο σπυριαρης πήγε στους απέναντι θα κάνει καριέρα και αυτός. (Όπως παλιότερα ο Παπαπέτρου Ο Μπουρούσης ακόμα πιο παλιότερα ο Παπανικολάου και πόσοι άλλοι που δεν θυμάμαι που άφησαν τον Ολυμπιακό μας για να πανηγυρίσουν βρόμικα πρωταθλήματα) Όπως και για τον μπέικον και τον Τόμας γιατί πραγματικά δεν έχουν καταλάβει οι απέναντί ότι με τέτοιους παίχτες κάνεις κακό στο κλίμα της ομάδας.
    4ον Σε όλους εσάς που ψάχνετε να βρείτε το παραμικρό για την ομαδάρα του μπάσκετ θα πω ένα. Σίγουρα δεν μπορούμε να σας εμποδίσουμε να εκφράσετε τις απόψεις σας (Δημοκρατία έχουμε άλλωστε) αλλά επιτέλους βρείτε δικαιολογίες και παράπονα για την ομάδα μας που να στέκουν και όχι ότι του φανεί του λολοστεφανη.
    Υ.Γ Μπαρτζωκαρε συνέχισε μαζί με τα παλικάρια σου να μας κάνεις υπερήφανους (το έχω πει πολλές φορές εκεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα βλέπετε πιο συχνά μπάσκετ για να καταλάβετε σε πιο σύλλογο παίζετε) και τα καλύτερα έρχονται.
    Μάγκες Αγγελόπουλοι
    Μάγκα Μπαρτζωκαρε
    Μάγκες παιχταράδες
    Σας στηρίζουμε και στις χαρές και στις λύπες.

  • Jason Memphis
    Jason Memphis Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 05:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι αλλά η ζέλα πήρε τον Αγραβάνη και τον Τόμας και τρέμουμε από το φόβο. Α ρε Μπαρτζώκα τι τους έχεις κάνει!!! Ειδικά στους βαζελόγαυρους υμνητές των παλτών και σάπιων άχρηστων του ποδοσφαίρου

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 03:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Αααααααα ρε Ολυμπιακε τι χαρες μου δινεις!!!!!!!!!!!!!
    Οταν η νικη ερχεται απεναντι στην αντιπαθεια μου τον ιττουδη, ακομα καλυτερα

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 01:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Τεράστια νίκη, και εμφάνιση. Δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλά να πει κάποιος μετά από τέτοιο αγώνα εκτός έδρας, ενώ ακόμη είμαστε μεθυσμένοι με το 2/0 για φέτος επί της Ρεάλ, που έχει το καλύτερο ρόστερ από forward έως center (! Τι να κάνω, υστερούν σε περιφέρεια, μεγάλωσαν οι παλιοί, αλλά στις υπόλοιπες θέσεις έχουν τρομακτικό ρόστερ). Όλοι τους ήταν υπέροχοι απόψε για την ομάδα μας, νομίζω δεν υστέρησε κανείς.

    Πριν γράψω έκατσα στο καπάκι και ξαναείδα το παιχνίδι για καλύτερη γνώμη, και για να δω για την διαιτησία, πρέπει κάποιος να είναι τελείως άσχετος για να ισχυριστεί ότι ευνοηθηκαμε, εν το μεταξύ θα έλεγα ότι έδωσαν κάποια σφυρίγματα στην Φενέρ λόγω γκρίνιας, αλλά έτσι είναι οι Τούρκοι, τα θέλουν πάντα - όλα - δικά τους, και οι συντοπίτες μας αλλάζουν ομάδα ανάλογα με τον αντίπαλό μας, δεν διστάζουν μάλιστα να Τουρκεψουν, που το θεωρώ την μεγαλύτερη ξεφτίλα, για όσους έχουν διαβάσει 3 σελίδες ιστορία και ξέρουν τι κακό έκανε στον Ελληνισμό και την ανθρωπότητα ο βίαιος εκτουρκισμός.

    Όπως έγραψα και νωρίτερα ή χθες, θέλουμε ΚΑΙ τις 2 νίκες, με τη Φενέρ για να μας εδραιώσει 4αδα, και την Εφές για να μην της επιτρέψουμε να μπει καν 8αδα..

    Το 1ο το πετύχαμε, ότι και να γίνει αύριο είμαστε 1οι στην 22η αγωνιστική, και ότι και να γίνει την Παρασκευή δεν μπορούμε να πέσουμε κάτω από την 4αδα. Νομίζω πρώτη φορά φέτος έχουμε μαξιλαράκι 1 νίκης για την 4αδα..

    Από τότε που έφυγε ο Ομπράντοβιτς από Φενέρ, η Εφές είναι ο εχθρός! Και μάλιστα φέτος θέλουν και 3peat που θα μειώσει σε ιστορική σημασία το Back 2 Back μας.Micic/Clyburn είναι ακόμη στο παιχνίδι για MVP και είναι μετά τον Βεζενκοφ και τον Lessort κορυφαίοι σε PIR. Το μπάτζετ τους μεγαλύτερο από της Φενέρ και τώρα που φορτώνει ο Larkin, νομίζω αναμφισβήτητα έχουν την καλύτερη περιφέρεια της Ευρώπης.

    Αύριο μεγάλο ντέρμπι με Ζαλγκίρις, λογικά θα το πάρει η Εφές γιατί είναι πολύ άτυχη η Ζαλγκίρις, λίγα λεφτά + τραυματισμοί δεν είναι ποτέ καλό οιωνός..αν γίνει όμως το θαύμα, θα πρέπει να τα δώσουμε όλα την Παρασκευή, και θα αρχίσουν να αγχώνονται, αφού θα είναι 2-3 ήττες εκτός 8αδας και σε λίγες εβδομάδες μπαίνουμε στη τελική ευθεία, θα αρχίσουμε να μετράμε με τα δάχτυλα των 2 χεριών τις αγωνιστικές.

    12 αγώνες ακόμη, η ομάδα δείχνει σοβαρότητα, έχει μεγαλύτερο βάθος από πέρυσι και αυτό μας έχει δώσει νίκες. Έχει τον καλύτερο στατιστικά παίχτη της Λίγκας, κοιτάμε μόνο ψηλά..

    Σημαντικό ότι ο Canaan κατέβασε και 5 ριμπ, και έχουμε πει ότι είναι καλύτερος αμυντικός από τον Dorsey, πήρε και ένα ωραίο επιθετικό, απλά αυτό είναι το παιχνίδι του, είναι κατά βάση σουτέρ, όμως έχει unlimited range. Όπως τα έβαλε σήμερα μπορεί να σηκωθεί από τα 8 μέτρα και να το γράψει. Εγώ θα τους ήθελα και τους 2 στην ομάδα, αλληλοσυμπληρώνονται, ο Dorsey μπορεί να κρατήσει μπάλα και να φτιάξει και παιχνίδι, αλλά έφτασε Φεβρουάριος, νομίζω σε λίγο δεν θα έχει νόημα κιόλας..

    Τελικά παίζει έναν από τους 2 Black/Bolo σε κάθε αγώνα. Επιβεβαίωσε απόψε ολοκληρωτικά ότι δεν λογίζεται σαν 4 ο Bolomboy.

    Πάντως δεν μου αρέσει να κατηγορώ τους Έλληνες παίχτες, κάποτε ήρθε σε εμάς ο Σπανούλης και άλλαξε η ιστορία, τον Αγραβάνη δεν τον ήθελα με τίποτα στην ομάδα. Εκτός του χαρακτήρα του παίζει ένα μπάσκετ ξεπερασμένο που δεν ταιριάζει σε τίποτα με το μπάσκετ του κοουτς Μπ. Και τελευταία αλλαγή να μου τον δώσεις, θα προτιμούσα χίλιες φορές τον Τσαλμπουρη, αλλά ίσως είναι η τελευταία του ευκαιρία να παίξει ξανά Euroleague, είναι μεγάλο κίνητρο αυτό για έναν παίχτη.

    Ας κάνουν ότι θέλουν, τα έχω σχολιάσει με τον Thomas, ένας ακόμη παίχτης εκεί που είχαν ήδη 3-4, μπορεί να είναι ο καλύτερος από όλους, αλλά έτσι τελειώνεις Andrews (ενώ είναι δηλωμένος), μειώνεις το ρόλο του Grigonis στα τάρταρα - την ακριβότερη μεταγραφή σου, μειώνεις Μποχωριδη, Καλαιντζακια και γενικά οποιονδήποτε Έλληνα έχεις στην ομάδα (εκτός Παπαγιάννη), παίρνεις σουτ από τον Lee που έχει δώσει κάποιες νίκες, και γενικά ότι να' ναι.. σχεδιασμός τέτοιος ούτε σε καφενείο του Αζερμπαϊτζάν... πάνε να το κάνουνε ροντέο μπας και βγάλουν τίποτα λαγούς από το καπέλο, αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς. Ψυχραιμία έχει και να κάνουμε το παιχνίδι μας και πάμε για ιστορική σεζόν..

    Για τον Κώστα Αντε, εγώ τον θέλω στην ομάδα μας, και τον Μήτογλου αν έχουμε την ευκαιρία. Ο Αγραβάνης νομίζω υπέγραψε για 2μιση..ας τον κρατήσουν! Ο Μήτογλου πριν πιαστεί ντοπε κράταγε άριστα την Αρμάνι ψηλά, είτε στο 4 είτε στο 5..

    Ο Κώστας σήμερα ήταν μετά τον Guduric ο καλύτερος παίχτης της ομάδας του..10ποντοι 7ριμπ σε 15:46 με -5 +- (όσο και ο Guduric) και ένα πειστικό 16 PIR. αμφιβάλω ότι θα έκανε καλύτερη εμφάνιση ο Jekiry..

    Επίσης οι Έλληνες επιπέδου Euroleague είναι λιγοστοί, αν είχε κρατήσει Μήτογλου/Παπαπέτρου ο ποα θα είχε πολύ καλύτερη ομάδα σήμερα, τώρα δεν έχει κορμό να χτίσει πάνω του, και μεγάλο ερωτηματικό ο Παπαγιάννης του χρόνου.. κανονικά πρέπει να φύγει, και μετά δεν θα έχουν ούτε έναν Ευρωλιγκατο Έλληνα.. εκτός του Αγραβάνη φυσικά! Χαχα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...