roumeliotis

lentiamo

«Ο τελευταίος ΠΑΟ κέρδισε τη Βίρτους...»

casino loutrakiou
redwell

Ένα ξέσπασμα στον... επίλογο του αγώνα, ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Αλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ με 86-76 για την 10η ημέρα της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Ήταν must win παιχνίδι για εμάς και τα καταφέραμε. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ σκληρή και δύσκολη ομάδα. Η Άλμπα είναι πολύ καλή στο transition και επιτείθεται με κάθε παίκτη μετά από καλάθι.

Επιστρέψαμε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Τετάρτης και έπρεπε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια μετά το παιχνίδι της Τρίτης. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια γιατί το παιχνίδι απαιτούσε μεγάλη ενέργεια. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα.

Για την Άλμπα ήταν η 7η σερί ήττα, αλλά έπρεπε να σπαταλήσουμε πολλή ενέργεια για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε διανύσει το 1/3 της διοργάνωσης και έχουμε ένα πολύ καλό ρεκόρ και θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για το αν η φετινή Euroleague είναι και πιο ανταγωνιστική και για τις διαφορές που χάθηκαν: «Και στα 3 παιχνίδια έχουμε διαφορά 8, 16 και 11 πόντων. Και δεν διαχειριζόμαστε σωστά το παιχνίδι για να το κλείσουμε. Παίζει και ο αντίπαλος όμως.

Το ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Βίρτους ήταν έκπληξη; Όχι σε καμία περίπτωση. Ο τελευταίος της βαθμολογίας μπορεί να κερδίσει εύκολα διεκδικητές της διοργάνωσης. Γι αυτό όλοι χάνουν και όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Αυτό θέλει πνευματική προετοιμασία. Αυτό κάποιες φορές δεν φτάνει. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό».

Για τον ρυθμό: «Δεν είναι μόνο φαινόμενο της ομάδας μας, είναι όλων των ομάδων. Το παιχνίδι παίζεται σε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα λόγω του ταλέντου, της διαφοροποίησης των κανονισμών. Μπορείς να πάρεις μια διαφορά και να την χάσεις. Είναι μια λίγκα που δεν σε αφήνει να ησυχάσεις. 

Ο τρόπος που κινεί τη μπάλα η Άλμπα και ο προβληματισμός που της βάζεις; και η ταχύτητα που βάζουν δείχνει ότι δεν είναι μόνο τι κάνεις εσύ, αλλά και τι κάνει ο αντίπαλος. Όσο κι αν προετοιμαζόμαστε, παίζει και ο αντίπαλος. Είναι πολύ καλές ομάδες».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • Giannis
    Giannis Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 08:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Η πνευματική προετοιμασία είναι το α κ το ω πλέον στην Ευρωλίγκα.. ειδικά όταν υπάρχει διπλή αγωνιστική... νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλό επίπεδο αγωνιστικό.. θέλει όμως βελτίωση στο πνευματικό... φαίνεται ξεκάθαρα στο παρκέ ότι μερικοί παίκτες όπως ο κάναν υστερούν.. είναι λογικό όμως κ απλά θέλει πολύ δουλειά πρώτα ατομικά κ μετά ομαδικά.. έχει πολύ δρόμο η λίγκα κ καλό θα είναι να σταματήσει η γκρίνια από μερικούς γιατί όπως σωστά λέει κ ο Μπαρτζώκας.. παίζουν κ οι άλλοι... υπομονή λοιπόν και όλα θα γίνουν!

  • kinis
    kinis Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 05:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλαξε κσναανννν.... ελεος

  • Νικη
    Νικη Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 02:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Σχετικα με το "τελευταιος παο νικησε τη βιρτους"..ο Μπαρτσωκας εχει ενα τροπο να λεει πραγματα που αν τα λεγε αλλος θα καναν τζερτζελο..με την κακη εννοια τζερτζελο...αλλα καπως το κανει και λεει σκληρες αληθειες ..αβαδιστα, αβιαστα, α-υδρωτα..χε χε χε

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 01:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Σημερα κέρδισε η έδρα, κέρδισε η φανέλα, κέρδισε ο κόσμος.
    Καμία ομάδα δεν ειναι τελεια αυτή την εποχή. Ειμαστε άξια εκεί που είμαστε χάρη στο έργο του Μπαρτζώκα και τη δουλειά και την αξία των παιχτών του.
    Ομως ειναι ξεκάθαρο οτι φέτος, δεν υπάρχει η ΥΓΕΙΑ που υπήρχε στις τάξεις της ομάδας σε οτι αφορά τις σχέσεις.
    Δεν ειναι οτι εχουν τσακωθεί. Φαινεται πάντως οτι το "δέσιμο" το περσινό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΤΟΣ.
    Ο Μπαρτζώκας φαίνεται να έχει χάσει την επικοινωνία που είχε με παίχτες στρατιωτες οπως ο Μακίσικ(!).

    Redgoal, ξέρουμε τι έγινε μεταξύ Μπαρτζώκα και Μακίσικ οταν βγηκε αλλαγή και τι ειπε ο ενας στον άλλον ; ; ;

    Συμμαχος μας αυτή την εποχή είναι η καλή βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε. Δεν ειναι λίγο σε τοσο μεγαλη και δυσκολη διοργάνωση να εισαι 2ος!!! Ομως αυτό ευκολα μπορει να ανατραπεί αν δεν βελτιωθούμε. Εχουμε δώσει αρκετές μάχες, στις περισσότερες ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλα υπήρξαν πολλά διαστήματα σε αρκετές από τις μάχες αυτές, όπου φανερώθηκαν πολύ σοβαρές αδυναμίες οι οποίες αν δεν διορθωθούν σύντομα, τότε θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και ο 2ος γύρος δε θα είναι καθόλου καλός!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Λέστερ 1.72 και Λιντς combo με 1.82

Το κουπόνι της Παρασκευής (29/03) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Championship Αγγλίας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Μπρίστολ Σίτι-Λέστερ και Γουότφορντ-Λιντς. Στην Pro League Βελγίου, η...

Read more

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...