roumeliotis

leptokariopoulos

Προβληματισμός για Κάναν και έρευνα αγοράς...

casino loutrakiou
redwell

Ο Αϊζάια Κάνααν αποβλήθηκε από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, κάνοντας δύο αντιαθλητικά φάουλ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στην 3η περίοδο και αποδείχθηκε ξανά επιζήμια καθοριστικός για τον Θρύλο.

Στο διάστημα που αγωνίστηκε και ήταν 13:08" ο Αμερικανός γκαρντ μέτρησε 4 πόντους με 2/4 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ και 1 λάθος συν φυσικά τα δυο χαζά αντιαθλητικά ενώ δεν είχε ασίστ ή κλέψιμο.

Η περίπτωσή του έχει αρχίσει και προβληματίζει έντονα τον Γιώργο Μπαρτζώκα που δεν βλέπει καμία προσφορά από τον παίκτη που αποκτήθηκε ως αντί-Ντόρσεϊ και αυτός όχι μόνο δεν σκοράρει καθόλου σχεδόν αφού έχει μέσο όρο 5 πόντους, αλλά έχει ένα ρόλο και απόδοση που θα περίμενε κανείς από το 5ο γκαρντ και όχι από το βασικό σκόρερ.

Κάποιοι λένε ότι στο μυαλό του Coach-B έχει ήδη αρχίζει να "πλάθεται" το σενάριο αντικατάστασής του και εξετάζεται η αγορά τί έχει διαθέσιμο.

Σίγουρα ο παίκτης μετά από το πέρας του 1/4 των αγώνων της Euroleague δεν έχει δώσει απολύτως τίποτα και φαίνεται πως δεν θα αργήσουν οι εξελίξεις αν δεν πάρει άμεσα μπρος...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

70 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκτός Φαλ, Σλούκας , Βεζενκοφ όλοι οι άλλοι παίχτες για μένα είναι απλώς γρανάζια μιας μηχανής . Φάιναλ φορ και τελικοί φαντάζουν πολύ μακριά αν δεν βελτιωθούν οι υπόλοιποι . 18 πόντους έβαλαν με την Μακάμπι οι 7 Αμερικάνοι μας και 22 έβαλε ο Μπολτουιν! Φέτος είναι πολύ ποιο δύσκολα τα πράγματα μη κοιτάτε που η ομάδα έκανε αυτές τις νίκες εκτός στην αρχή . Ήταν που έπαιζε με κεκτημένη ταχύτητα από περυσι ενώ οι άλλοι ψάχνονταν ακόμα !! Τώρα που θα στρώνουν οι ομάδες οι υπόλοιπες θα φαινόμαστε γυμνοί αν δεν πάρουν μπρος οι μεταγραφές !! Μπορεί να κάνω λάθος αλλά αυτό βλέπω αυτή τη στιγμή !!

  • Αρης
    Αρης Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 14:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους ας αφήσουμε ελεύθερο ρόλο στον Κανααν όπως είχε ο Ντόρσεϊ.....

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 14:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ με Ηλία Θεοδωράκη.
    Να ξεκαθαρίσω λιγο τη δικη μου θέση. Εγω δεν θελω να φυγει ο Μπολομπόι. Ισα ισα τον θεωρώ πολυτέλεια να βρισκεται τετοιος παίχτης στην ομάδα μας. Ομως θες για τον εναν θες για τον αλλο λογο που αναλυσες φιλε Ηλία, ο παίχτης εχει δυνατότητες που η ομάδα δεν εκμεταλεύεται.
    Ειπες κατι....οτι δεν το σκεφτομαστε καν για να παιξει στο 4 καθως εκει δε βρισκει χρονο ουτε ο Πιτερς.
    Θεωρώ οτι ο ΠΙΤΕΡΣ δεν βρισκει χρόνο γιατι ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ.
    Ειναι συμπαθητικός, φιλότιμος, αλλα εμένα δε μου γεμιζει το μάτι. Θεωρώ πως αν αξίζει να φύγει κάποιος αυτός είναι ο Πίτερς. Ομως ας μη φυγει κανεις σου λέω. Ας δοκιμάσει στο 4 τον Μπολομπόι να δούμε αν ειναι καλύτερος του Πιτερς και μετα το συζητάμε ξανά αυτο το κομμάτι.

    Ο Μπαρτζώκας μπορει να κατηγορηθεί για κάποια πράγματα, η πιο σωστά να του ασκηθεί κριτική...ομως για τον χρόνο συμμετοχής δεν μπορείς να πεις οτι δεν δινει στους παιχτες του. Ισα ισα...
    Απλά οταν βλέπει οτι ο Βεζένκοφ αποδιδει καλά και ο Πίτερς οχι, λογικο ειναι να κοψει χρονο απο τον Πιτερς δινοντας τον στον Βεζένκοφ.
    Θελω να πω οτι ενας παίχτης, ειναι στο χερι του να κερδίσει το χρονο του.
    Ο Λαρετζάκης πχ εχει αποδειξει την αξία του ακόμα και σε παιχνίδια που ειχε χρόνο συνολικά 4-5 λεπτα!!!
    Ο παίχτης φαίνεται οταν παίζει στο παρκέ. Αυτή ειναι η άποψη μου.
    Οι νέοι ειναι SOFT γενικότερα. Τους βλέπεις στα πρόσωπά τους. Μαλθακές φάτσες...δεν βγάζουν "μούρλα", πάθος....
    Εχουν πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση??? Νιώθουν ξένοι ακόμα στην ομάδα; ; ; Eιναι απλά το στυλ τους τέτοιο ; ; ;
    Περυσι, το ίδιο πράγμα ήταν το πρόβλημα με τον Ζαν Σαρλ και τον Χασάν. Ενώ ηταν δυνατά κορμιά, ο Γαλλος ειδικά αθλητικός αρκετά, τους εβλεπες και ηταν σα μαλθακά παιδάκια. Ειναι αυτο που λέμε, ΤΣΑΓΑΝΟΟΟΟ ΡΕΕΕΕΕ.........εεε, αυτοί δεν ειχαν το απαραίτητο τσαγανό για Ολυμπιακό. Εδωσαν ομως οτι μπορούσαν.
    Φέτος, ακόμα ειναι αρχή για εναν παίχτη να ενκλιμαστεί με μια ομάδα, εχουμε δει παίχτες να αποδίδουν μετά από 5-6 μηνες η και χρόνο. Δεν εχουμε ομως πολυτέλεια τέτοια.
    Ευχομαι από τον Γενάρη και μετά που αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση και τότε συνήθως φορμαρίζονται οι δυνατές ομάδες, να βελτιωθούν οι νέοι παίχτες μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι.

    Οσο για το θέμα Ντόρσει.....δυστυχώς το λέμε και το ξαναλέμε αλλα δεν προκειται να γυρισει Ευρώπη φέτος ειδικότερα αλλα και αν γυριζε θα πηγαινε φοβάμαι στον Ιτούδη. Το γλυψιμο του καλοκαιριού συν τη φετινή πορεία της Φενέρ, θα ηταν δελεαρ για τον Ντορσει να δοκιμάσει τη τυχη του εκεί.
    Απλά το συζητάμε γιατι κακα τα ψεμματα, η απουσία του από την Euroleague ειναι αισθητή!
    Νομιζω οτι αν λεμε αν γινοταν κανενα μπαμ και επέστρεφε, θα προκαλούσε ΝΤΟΡΟ στην διοργάνωση.

  • Basketball coach
    Basketball coach Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 13:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ντόρσευ είναι η μόνη λύση επιπέδου..αν ήταν ελεύθεροι οι ουιλμπεκιν Λόιντ και ο Χάουαρντ της λαμποραλ έδεναν ιδανικά...στυλ ντορσευ δηλ θέλουμε η καλύτερα τον ίδιο το ντορσευ..και είμαστε φαβορί για κούπα μετά...

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 13:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης.
    Συμφωνώ σχεδόν με όλα όσα γράφεις όπως και κάποιων λίγων πολύ συγκεκριμένων ακόμα.
    Η ομάδα είναι πολύ δυνατή και καλύτερη απο πέρσι.
    Οι παίχτες που πήραμε κλάσεις ανώτεροι από τους περσινούς.
    Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν έχει φανεί ακόμα.
    Αλλαγές δεν κάνεις μέσα στη σεζόν,μόνο εάν και εφόσον έχεις δοκιμάσει τα πάντα και όλα τα σχήματα με τους παίχτες.
    Εκεί πάσχει ο Μπαρτζώκας και αυτό πρέπει να κάνει.
    Στη συνολική διαχείριση και αυτό πρέπει να αλλάξει.
    Αλλιώς το κάρο 6 παίχτες δεν θα μπορέσουν να το τραβήξουν και θα φανεί σύντομα στα αποτελέσματα.

    Προσωπική εκτίμηση,οι παίχτες θα βγούνε αρκεί και μόνο να τους βοηθήσει κατάλληλα με χρόνο(Piters),αλλαγή ρόλου πιο ελεύθερου στον Canan,με πρωτοβουλίες και τόνωση ψυχολογίας έμπρακτα με λεπτά συμμετοχής και όχι αλλαγές κάθε λίγο και λιγάκι.
    Η ομάδα θέλει λίγο ανακάτεμα στις 5άδες και ανάλογα τον αντίπαλο προφανώς.
    Οι παίχτες είναι πολύ καλοί, και έμπειροι, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα αποδώσουν περισσότερο από το περσινό ρόστερ στη συνέχεια.

    Έβλεπα το Cannan τι έκανε με την Ούνιξ και έτριβα τα μάτια μου.δεν ξεχνιούνται αυτά και ούτε ξέχασε το μπάσκετ,το έχουμε δει το έργο άπειρες φορές ότανα φεύγουν οι παίχτες και πάνε σε άλλες ομάδες(βλέπω τον Panter στην Παρτιζάν).

    Απλά είναι καθαρά πλέον θέμα Μπαρτζώκα να το λύσει και τίποτα άλλο.
    Πάμε για τη νίκη σήμερα να ηρεμήσουμε και προχωράμε δυνατά με την ομάδα.

    Υγ:Aυτό που διαβάζω συνέχεια πως η περσινή euroleague ήταν δική μας και τη χαρίσαμε,είναι πραγματικά σαν να παίζουμε μόνοι μας και να μην υπάρχουν άλλοι,και να ψάχνουμε να βρούμε μια κακή άμυνα ή ένα κακό σουτ για να αποδώσουμε μια ήττα ή να δικαιολογήσουμε αυτό που θέλουμε να πούμε.
    Είπαμε όλοι τρελλαινόμαστε αλλά όταν κάτσει η μπίλια πρέπει να τα βλέπουμε καθαρά τα πράγματα.

  • Xero-Las
    Xero-Las Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 13:31 Σύνδεσμος σχολίου

    το πρόβλημα που λέει και ο Θανάσης είναι στο physical. Βασικά πρέπει να βάλει περισσότερο και τους 4-5 Καναάν που έχει ξεχάσει ο Μπαρτζώκας γιατι Σλουκας και Βεζε Παπ στην 4η περιοδο χανουν τα ματς που χασαμε. Ας παιξουν αργοτερα δεν χρειαζεται να ειμαστε +15 στην 1η περιοδο και να χανουμε -16 στην 4η
    εγω σημερα θα ξεκινουσα Κανααν Μακισικ Πιτερς Μπολο 5αδα και θα τους αφηνα μεσα 10 λεπτα
    Ειναι Νοεμβριος ακομα, με 6 παικτες που παει να κερδισει καθε ματς θα μας ισωπεδοσουν την ανοιξη
    δεν θα χει μεινει κανενας ορθιος

  • Θανάσης βελγιο
    Θανάσης βελγιο Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 09:58 Σύνδεσμος σχολίου

    το πρόβλημα της ομάδας είναι στο physical. O ρυθμός είναι πολύ υψηλός. Οσα ματς ο μπαρτζωκας τα έπαιξε με Roteison 7-8 παίκτες κι από αυτούς 2-3 με δίλεπτο συμμετοχής τα έχασε και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο. βλέπε Βαλένθια μακαμπι. στο τέλος του ματς ο Σάσα κόπηκε 2 φορές γιατί δεν μπορούσε να σηκώσει τα χέρια του.
    το ιδιο εκανε και περσυ με λιβιο καίγεται να..κουνάνε τις πετσέτες και είχε ταβάνι την 4 θέση. αν δεν αλλάξει λογική ο μπαρτζωκας σε αυτό μην περιμένετε πολλά πράγματα. Εχει πιο δυνατες ομαδες φετος απο περσυ.
    δεν θέλει άλλους παίκτες η ομάδα. μεγάλωμα στο ροτεισον θέλει. σκάνε οι βασικοί μετά το 30.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 09:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @John7
    Αν πέρσι είχαμε ένα καλύτερο ξένο από τον Εισι, όχι δεν θα πηγαίναμε τελικό. Κι αν είχαμε και έναν ξένο καλύτερο από τον Λιβιό, πάλι δεν θα πηγαίναμε τελικό.

  • χρηστος7
    χρηστος7 Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 07:41 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal υπαρχει περιπτωση για παικτη???

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 06:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης συμφωνώ 99% μαζί σου. Τα ίδια έγραφα στο θρεντ της ήττας για τους παίκτες. Η (μη) ένταξη τους είναι ξεκάθαρα θέμα ρόλων και πίτας. Η μόνη μου διαφωνία έγκειται στον ιδανικό αντικαταστάτη του Κέιναν (αν φύγει που δίνω γερές πιθανότητες να μην).

    Καταρχάς το σκεπτικό σου βασίζεται στο στεπ απ του Λάρρυ. Τον πιστεύεις και μπράβο. Εάν όντως το στεπ απ είναι προϊόν δουλειάς και όχι ρέντας, και ο μόνος που μπορεί να το γνωρίζει είναι ο προπονητής, τότε να τον πιστέψουμε και να το στηρίξουμε.

    Για εμένα σε αυτή την περίπτωση (δεδομένου λοιπόν ότι έτσι θα ξαναμοιραστούν ρόλοι σε Λάρρυ και Μακίσικ), και δεδομένου ότι σκόρπια πεντάλεπτα θα μπορούσε ο Λούντζης να τα πάρει, η ιδανική προσθήκη αν φύγει ο Κέιναν θα ήταν ένας 3&D, ή ένα ψηλό 2-3άρι τύπου Λοτζο-Γκριγκόνις κτλ. Να δίνει σποτ, να μαρκάρει καλύτερα από Κέινον στις αλλαγές.

    Αν βέβαια ο κόουτς δεν πιστεύει ότι μπορεί να στηρίξει τη σεζόν στο στεπ απ του Λάρρυ, τότε ένας Ντόρσει (αν έρχεται) ή ένας Τόμας (αν είναι σε καλή κατάσταση) είναι καλύτερες λύσεις.

    ΥΓ: Το σκεπτόμουν για τα πεντάρια και φοβόμουν να το γράψω έτσι ωμά. Ναι, και εγώ αν παίρναμε έναν Μήτογλου (με ορίζοντα Μαρτίου) μπορεί να έδιωχνα τον Μπόλομπόι για να δώσω έξτρα χρόνο/ρόλο/ρυθμό στον Μπλακ που αν λέγαμε πέρυσι ότι είχαμε για δεύτερο τον Μπλακ θα κάναμε πάρτυ. Ο Μπόλο για εμένα είναι υπερχρήσιμος σαν παγκίτης, αλλά σε έναν ρόλο τύπου Λιβιό, 5ος ψηλός 4-5άρι σε μια πιο ισορροπημένη front line. Εδώ με τα 55/80 λεπτά πιασμένα ο χρόνος είναι ελάχιστος για δυο παίκτες, πόσο μάλλον για τρεις.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...