roumeliotis

leptokariopoulos

«Τους δίναμε τη μπάλα στα χέρια...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός πάλεψε όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει το ευρωπαϊκό του εκτός έδρας αήττητο καθώς έχασε στο Τελ Αβιβ από την Μακάμπι με 90-84, στο πλαίσιο της 9ης ημέρας της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

"Όταν βρεθήκαμε δέκα πόντους μπροστά στο σκορ, έπρεπε να κάνουμε καλύτερη διαχείριση. Είναι ανεπίτρεπτο να χάνεται μια διαφορά διψήφια, κάναμε πολλά λάθη και τους επιτρέψαμε να γυρίσουν στο παιχνίδι.

Πολλές φορές τους δίναμε τη μπάλα στα χέρια, έπρεπε να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, πιο καθαρό μυαλό.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο θεωρώ πως άλλαξε το μομέντουμ υπέρ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, πήραν τον έλεγχο σε εκείνο το σημείο και στη συνέχεια τη νίκη. Συγχαρητήρια για τη νίκη τους".

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

20 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    εντάξη παιδια μην ήμαστε υπερβολικοι . Μεχρι τώρα η ομάδα είναι μια χαρα . Μην ξεχναμε ότι παίζουμε με 7 παίχτες !!! κι ας προσπαθουν να μας αποπροσανατολίσουν , πώς ήμαστε φαβορι και τέτοια . Η ομάδα για να έχει βλέψεις για fanal 4 θέλει 3 παίχτες . Εναν αντι-Καναν , ενα 3άρι κι έναν αντι-Μπολομπόϊ . Θα έβαζα και τον Πίτερς μέσα αλλα δεν μπορούμε να πάμε σε πολλες αλλαγες.
    Η γνώμη μου είναι πώς ο πιτσιρικας του Αρη , έπρεπε να είναι ήδη εδω . Ακόμα η άποψη μου ήταν πώς απο την στιγμη που μας προτάθηκε το καλοκαίρι ο Ντόμπέυ , πήγε στην Μπάρτσα , έπρεπε να τον είχαμε κλείσει . Οτι πιο κοντινο στον Μιλουτίνοφ και με τρίποντο.
    Μονο εγω βλέπω ότι στην ομάδα μας , απο το 3άρι και πάνω , ριμπάουντ παίρνει μόνο ο Βεζένκοφ ? Πιο πολλα ριμπάουντ παίρνει ο Γουόκαπ παρα τον Μπολομπόι και τον Μπλάκ μαζι !!
    rredgoal δώσε μας τα φώτα σου . Βλέπεις να γίνετε κίνησ για Μητογλου ? και υπάρχουν επάφες με τον Ντόρσευ ? Θα γίνει κίνηση ?
    Ευχαριστώ

    REDGOAL: Φίλε είναι και οι δυο που λες παίκτες με συμβόλαια. Αν μείνουν ελεύθεροι 100% θα γίνει κίνηση

  • ThanRed
    ThanRed Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 11:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς τα είχα πει και στις νίκες....ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ παίκτες. Απλά πράγματα.
    Δεν είμαι από αυτούς που περιμένουν την ήττα για να τα πουν. Η ήττα είναι 10 φόρες πιο διδακτική από την νίκη και έτσι θα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε.

    Η δεύτερη 5δα είναι πολύ soft. Δεν γίνεται να μην παίζουμε χωρίς 2ρη.
    Η πλάκα είναι ότι αν ο Κανααν πάει σε άλλη ομάδα θα κάνει παπάδες. Σε εμάς γιατί δεν μπορεί να παίξει?
    Ο Σλούκας όποτε οι αντίπαλοι του βάζουν ψηλό, σκληρό και αθλητικό πάνω του, παθαίνει ναυτία. Γιατί δεν τον βοηθάνε?
    Έχουμε μείνει με έναν στο 3 ΓΙΑΤΙ??
    Εκτός του Φαλ οι δυο άλλοι τι έπαθαν?? Ο Μπλακ χθες πήδαγε ...στο γάμο του καραγκιόζη...
    Ο Πητερς είναι soft για το 4. Καλύτερα να παίζει στο 3 με το τρίποντο που έχει.
    Ο κόουτς άρχισε να κοιμάτε ή άπλα είναι δέσμιος των επιλογών του?

    Δείτε όλα τα παιχνίδια (κερδισμένα και μη) κάποια στιγμή οι βασικοί σκάνε και χάνουμε διαφορές. Όσο περνά ο καιρός θα είναι και χειρότερα, ειδικά με ομάδες αθλητικές και με μεγάλο ρόστερ.

    Ξέρω οτι δικαιολογία είναι το μικρο μπάτζετ, αλλά θα πρέπει αν γίνεται μια άλλη διαχείριση.

    Τέλος, αδέρφια, να σας πω ότι πολύ φοβάμαι οτι έρχονται και άλλες φάπες.....


    Λαρυ, Φαλ, Μακ και ΓΟΥΟΚΑΠ απλά ΑΨΟΓΟΙ!!!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 11:05 Σύνδεσμος σχολίου

    "ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ". Ποιος κόουτς; Ο κόσμος την έδινε ή οι παίκτες κι εσύ;
    Κόουτς, η ομάδα ακόμα και αν παίξει στην Ευρώπη με το ρόστερ του Προμηθέα ή του Λαυρίου θα διεκδικεί οκτάδα γιατί η φανέλα είναι πολύ βαριά όσο σε καμία άλλη ομάδα όσο ακριβό ρόστερ και αν διαθέτει!!!! 3 Ευρωλίγκες και πόσα φάιναλ φορ με μικρότερο μπάτζετ από τους άλλους διεκδικητές!!!! Αυτό δεν είναι απόδειξη;
    Κόουτς, η πολύ καλή πορεία της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια είναι έργο δικό σου γιατί είσαι ικανός προπονητής!!!!
    Κόουτς, παρόλα αυτά όμως μπορείς και εύκολα να χάσεις τα πάντα φτάνοντας στην πηγή και να μη πίνεις νερό γιατί απλά κολλάς σε κάποια πράγματα που τα βλέπει όλος ο κόσμος ενώ εσύ σαν να μη τα βλέπεις από υπέρμετρο εγωισμό!!!!
    Κόουτς, μη γίνεσαι αυτοκαταστροφικός και γκρεμίζεις ότι φτιάχνεις έτσι για να δείχνεις ότι εσύ μόνο αποφασίζεις, ότι εσύ μόνο ξέρεις, ότι εσύ μόνο κάνεις το σωστό και ότι εσύ έχεις κάνει τις σωστές επιλογές όπου οποιαδήποτε άλλη θα ήταν λάθος και θα είχε χειρότερα αποτελέσματα!!!!
    Κόουτς, οι αρχαίοι φιλόσοφοι μας, νομοθέτες και όλοι αυτοί που έφεραν το πολιτισμό στην ανθρωπότητα και διδάσκονται παγκοσμίως στα πανεπιστήμια, μας δίδαξαν ότι όποιος πιστεύει ότι τα ξέρει όλα δεν ξέρει τίποτα!!!! Ο κόσμος βέβαια δεν σου λέει αυτό το πράγμα, αλλά όταν κάτι χρειάζεται να αλλάξει πρέπει να αλλάξει, αλλιώς τελματώνει!!!! Αν όμως ο κόσμος κάνει λάθος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΌ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΟΥ;

  • Μενιος
    Μενιος Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζωκα έχεις κάνει τεράστια λάθη στην διαχείριση του ροστερ. Πρέπει να βρεις άλλο τρόπο να χρησιμοποιείς αναπληρωματικους με βασικούς. Και όχι να κάνεις 5 αλλαγές με την μια βάζοντας αναπληρωματικους. Βλέπεις ότι το μπολομποι με πιτερς είναι καταστροφή. Δεν κάνουν μπλοκ άουτ και ο αντίπαλος παίρνει 200 επιθετικά ριμπάουντ. Το είδαμε και σε άλλα ματς γιατί επιμένεις?Βλέπεις ο κάναν δεν μπορεί σε άμυνα και επίθεση. Ψάξε παίχτη για αντικατάσταση που να έχει και ντραιβ για να δημιουργεί ρήγματα. Δεν βγαίνει χρονιά χωρίς βασικο 2αρι και θα ξεζουμισεις άλλους παίχτες λόγω ανυπαρξίας 2αριου. Χάνουμε ματς και διάφορες στην τέταρτη περίοδο γιατί αναγκαστικά κάποιοι παίχτες παίζουν 20 λεπτά σερί και δεν έχουν ανάσες. Αν δεν εντάξεις άμεσα μπολομποι, πιτερς στο παιχνίδι της ομάδας και δεν αλλάξεις κάναν δεν θα παμε μακριά.

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 10:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Προπονητης μακαμπι χαιφα .Ομαδα ΤΣΛ ο Ολυμπιακος να το 4μπαλλο.Κατας ο Ολυμπιακος παιζει το καλυτερο μπασκετ που δεν παιζουμε εμεις ,να το παστελι .Μα γιατι μας πιανουν κωτσο οι Εβραιοι παντα?κουιζ?

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 09:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Προηγ χρόνια αν και δεν ήμασταν τόσο καλή ομάδα όπως τη τελευταία διετία, καταφέρναμε και γυρίζαμε διάφορες και επιστρέφαμε στο σκορ. Δείχναμε ψυχή.

    Τωρα ενώ είμαστε καλύτερη ομάδα, παίρνουμε διαφορες και τις χάνουμε. Δείχνουμε λιγοψυχια!
    Ξανά και ξανά το ίδιο σκηνικό.
    Με την Μονακό το ίδιο.
    Με τη Βαλένθια το ίδιο.
    Με την Μακαμπι το ίδιο.
    Ακόμα και κόντρα σε Ζαλγκιρις και Παρτιζαν συνέβη αλλά ευτυχώς σε μικρότερο βαθμό.
    Δε γίνεται να παίζουν στα κόκκινα συνέχεια οι παίχτες, οκ, το καταλαβαίνουμε αυτό, αλλά εδώ πρόκειται για μια κατάσταση εντελώς τρελή. Των άκρων! Η θα παίζουμε τρομερό μπάσκετ η θα παθαίνουμε μπλακ άουτ και δε θα γίνεται τπτ σωστά.
    Δεν είναι τυχαίο όμως ότι μόλις πάρουμε μια καλή διαφορά, η πίεση όλα για όλα που ασκεί η αντίπαλη ομάδα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί! Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής τουλάχιστον, εχει παίχτες που έρχονται από το πάγκο και δεν βοηθούν ΚΑΘΌΛΟΥ.
    Επειδή λοιπόν και ο Μπαρτζωκας τηρεί βρέξει χιονίσει τη τακτική του να χρησιμοποιεί τις 2 πεντάδες στάνταρ χρόνο και σημείο του αγώνα, συμβαίνει αυτό που συμβαίνει συνέχεια.
    Λέμε για προσαρμογή παιχτών, πως θέλουν χρόνο κτλ...ομως ρε παιδιά, φτάσαμε να έχουμε παίξει 9 αγωνιστικές και ακόμα περιμένουμε να δούμε Πιτερς, Κανααν και Μπολομποι να ξυπνάνε!

    RedGoal, με βάση στατιστικά και απόδοση, τέτοια εποχή οι Ζαν Σαρλ και Χασαν Μάρτιν είχαν η δεν είχαν βοηθήσει περισσότερο?
    Σχετική αρκετά η ερώτηση αλλά δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που βλέπω ότι ενώ αυτοί έφυγαν και ορθώς έφυγαν ως "λίγοι" παίχτες, οι καινούργιοι ως τώρα παρουσιάζονται κατώτεροι τουλάχιστον σε οτι αφορά τη προσφορά τους και το δέσιμο με την ομάδα.

  • Γιαγκουλας
    Γιαγκουλας Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 08:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλεος ρε παιδιά τώρα φταίει ο Μπαρτζώκας όταν δεν μπορεί να πιάσει ο άλλος τη μπάλα;δηλαδή τι καλύτερο σκέφτεστε τον Μπλατ η όλους αυτούς που κρύβονται πίσω από τεράστια μπάτζετ και διαιτησιες καιπαριστάνουν τους προπονηταραδες

  • kinis
    kinis Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 08:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Κανααν μια επιλογή που δεν έκατσε κ θέλει αλλαγή. Για τα ριμπάουντ θα πρέπει να βρει ένα σχήμα ποιο δυναμικό για να μην τα χάνει..... και έλεος σε κέρδισε ο μπολντγουιν?

  • Deep7
    Deep7 Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 08:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Έπρεπε να παίξει περισσότερο χρόνο ο Μακισικ και να δοκιμάσει και άλλα σχήματα για να πάρουμε τα ριμπάουντ...σωστό το σχόλιο του Ιοβάτη .

  • Dante
    Dante Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 04:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Για αλλαγή παίκτη φαντάζομαι ούτε λόγος, έτσι;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...