roumeliotis

Carwiz

«Οι Κινγκς μπορεί να μου κάνουν πρόταση»

casino loutrakiou
redwell

Ο Σάσα Βεζένκοφ, μιλώντας σε Μέσο της Βουλγαρίας αφού ενσωματώθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου αναφέρθηκε και στη μεταφορά των δικαιωμάτων του στο ΝΒΑ από τους Καβαλίερς στους Κινγκς.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος είπε ότι η ομάδα του Σακραμέντο τον βλέπει με πολύ καλό… μάτι και ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να του κάνει πρόταση:

«Τα δικαιώματά μου έχουν πάει σε μία ομάδα με βλέπει θετικά και αυτό μπορεί να τους προτρέψει να μου κάνουν πρόταση για κάποια στιγμή», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Βεζένκοφ στον βουλγαρικό τηλεοπτικό σταθμό «NOVA» και πρόσθεσε:

«Αυτή την στιγμή είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στην εθνική ομάδα. Πιστεύω ότι θα είμαι στο 100%. Θα πρέπει να παλέψουμε και πιστεύω ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο, ώστε να δούμε μία πραγματική μάχη».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

67 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 14:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι ρε man, μόνο που στον έναν πλήρωσες υπεραξία, ο άλλος ΕΙΝΑΙ υπεραξία..αν συνεχίσει έτσι και ωριμάσει λίγο θα είναι για πολλά μύρια ο παίχτης..ο Μάντζαρης για τι ήταν δηλαδή; Βασικά ήταν για ότι έγινε.

    Όπως είπα και στο δικό μου ποστ για το θέμα, 1.2 του δίνεις και τέλος..

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 10:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντεκουπεπε, μη κανεις τον ...

    Δεν εκανα μπασκετικη συγκριση αναμεσα σε Ντορσεϋ καιΜαντζαρη.

    Για την περιπτωση που το προτεινομενο συμβολαιο ειναι μεγαλη υπεραξία μιλουσα.

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 22:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Νaruhito αυτό το σχόλιο σου το έχεις ξαναγραψει και στο πέρασε το redgoal.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 21:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχα! Ποιος Μάντζαρης;! Χαχα Μάντζαρης με Dorsey;! Αλήθεια τώρα;!

    Ο Dorsey είναι καθαρό (pure, που λένε στο χωριό μου) shooting guard scorer 26ετων..ο James έφτασε φέτος να ωριμάσει, σκέψου ο Dorsey σε 1-2 χρόνια..

    Τώρα που μεγάλωσαν οι παλιοί/κλασσικοί scoring guard (ή έχουν αποσυρθεί), η αξία του Dorsey είναι αρκετά μεγαλύτερη.

    Ξεκάθαρα η ομάδα θέλει ενίσχυση στο 3-4-5, στο 1 και 2 (με Dorsey) είμαστε σούπερ - σετ..

    Ίσως το πουλεν του Andregon o Colson να καλυπτε καλά το 3-4..

    Grigonis/Tobey/Antetokounmpo και Μήτογλου..

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνω με τον @τακη. Δεν ξερω ποσο χρονων ειναι καποιοι φιλοι εδω μεσα (δεν το λεω καθολου υποτιμητικα απλα σκεφτομαι οτι η ωριμοτητα ειναι και καπως συνυφασμενη και με την ηλικια) αλλα ειναι εντελως ανωριμο να τσιμπανε στις δημοσιογραφικες αηδιες τυχαρπαστων χαρτοριχτρων που παριστανουν τους ρεπορτερς και παπαγαλιζουν ψεμματα προκειμενου να εξυπηρετησουν συμφεροντα ειτε μανατζερ ειτε ομαδων (με το αζημιωτο φυσικα) Δηλαδη αν στην ΚΑΕ προτεινονται καθημερινα 5-10 ονοματα παικτων και μεσα σε αυτα ειναι και καποια πολυ μετριων παικτων και ορισμενα παπαγαλακια εχουν αναλαβει εργολαβια να τα προωθησουν σημαινει οτι ο Ολυμπιακος θα ασχοληθει σοβαρα και θα προσπαθησει να αποκτησει αυτους τους παικτες?
    Ειναι δυνατον να δηλωνουν καποιοι αγανακτισμενοι ειτε επειδη δεν εχουμε κανει ακομη καποια προσθηκη ειτε επειδη τσιμπανε στις αρλουμπες των ντελαληδων? Κι οπως λεει και ο @τακης καποιοι εμφανιζονται ξανα στα ορια του να αρχισουν παλι τους αφορισμους.Καμια υπομονη καμια εμπιστοσυνη στην Διοικηση και στον Μπαρτζωκα που ξαναεβαλαν τον μπασκετικο Ολυμπιακο σε τροχια επιτυχιων και η αλλαγη πολιτικης τους με τις προωρες επεκτασεις συμβολαιων δειχνει τις προθεσεις τους για την δημιουργια μιας δυνατης ομαδας για αρκετα χρονια?
    Η Παρτιζαν σημερα διεψευσε ΕΠΙΣΗΜΑ οτι ενδιαφερεται για τον Ντορσει πολλω δε μαλλον οτι του κατεθεσε προσφορα υψους 1,5εκ αλλα οι χαρτοριχτρες που εβγαλαν χτες αυτην την "ειδηση" και εκαναν τον κοσμο ανω κατω δεν θα απολογηθουν.Γιατι να απολογηθουν αλλωστε οταν μπορουν ανερυθριαστα και χωρις καμια επιπτωση να διαδιδουν ΨΕΜΜΑΤΑ?
    Επομενως καλο ειναι σαν οπαδοι να εχουμε κριτικη σκεψη και να μην μασαμε τοσο ευκολα οτι σερβιρεται απο διαφορους αναξιοπιστους τυχοδιωκτες της "δημοσιογραφιας".

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Eυχαριστω ρεντ γκολ, το ειδα.

    Να συμπληρωσω για τους φιλους εδω οτι η ΚΑΕ εχει παει σε υπερβολικα μεγαλα νουμερα για εναν παιχτη σαν τον Ντορσεϋ και η ιστορια αρχιζει και θυμιζει Μαντζαρη.

    Τα στεγανά της μισθολογικης δομης της ομαδας φαινεται να εχουν τρυπηθει χωρις ιδιαιτερο λογο οταν ολοι γνωριζουμε οτι οι πιο πολλοι απο τους κυριους στοιλοβατες της περσινης επιτυχιας (Φαλ, Σλουκας, Βεζενκοφ, Γουοκαπ, Παπανικολαου) παιρνουν λιγοτερα χρηματα.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 13:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ξαναγραφω γιατί το προηγουμενο μηνυμα δε μου το περασε το ρεντ γκολ (σε αλλο αρθρο ομως).

    Μη τσιμπατε με τον Ζοτς. Εχει Παντερ, Αντζουσιτς και Τριφουνοβιτς στην ιδια θεση με τον Ντορσεϋ. Κανει απλά το λαγό του Ιτουδη που δεν θελει να φανεί σ' αυτη τη φαση.

    REDGOAL: Φίλε αν δεν υπήρχε βωμολοχία μέσα ή κάτι προσβλητικό, έχει ανέβει το μήνυμά σου. Ξανακοίτα εκεί που το έγραψες...

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 12:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιαννης777 η ντροπή είναι βαζελοτρολάκια όπως εσύ να εκφέρουν άποψη. Στα τσακίδια.

  • Ache
    Ache Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Giannis Το να χρησιμοποιεί ένας προπονητής την θέση του στην εθνική για να τσεκάρει και να δελεάσει παίκτες μιας ομάδας είναι ανήθικο και αντιεπαγγελματικό.
    Εκεί πληρώνετε για την εθνική, αν μπλέξει τα συλλογικά πρέπει να παρατηθεί άμεσα.

    @ Red7Arrow Να υποθέσω εσύ δεν βγήκες ποτέ για καφέ με φίλους άλλης ομάδας. Ότι του κατέβει του καθένα

  • τακης
    τακης Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 08:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Μερικοί είστε απίστευτοι....Μυαλό δεν βάζετε με τίποτα....όπου να ναι θα αρχίσετε τα "Μπαρτζώκα παραιτήσου" και τα "Αγγελόπουλοι πουλήστε".....Καταρχήν κάθεστε και ασχολείστε με ονόματα που δεν έχουμε πάρει κάποιον από αυτούς. Το πλάνο είναι να μείνει ο Ντόρσει και από εκει και πέρα αν η τσσκα άφηνε τον μιλουτίνοφ να έρθει τότε θα πηγαίναμε σε ένα 4αρι οικονομικο για να ξεκουράζει τον Βεζένκοφ. Τώρα εφόσον δεν έρθει ο Μιλουτίνοφ είναι πιθανόν τα λεφτά να πέσουν σε 4αρι ή σε 4αρι που να μπορεί να ανεβαίνει και στο 5 ( τύπου σινγκλετον ). Όπως και να έχει ένας από τους 2 παίκτες στο 4 και 5 θα είναι βαρύ χαρτί και ο άλλος συμπληρωματικός για λίγα λεπτά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...