roumeliotis

Carwiz

«Επιλέγω 2013 και όχι 2012» (vid)

casino loutrakiou
redwell

Σούπερ αφιέρωμα στον Γιώργο Πρίντεζη από τη Ευρωλίγκα η οποία κάλεσε τον ίδιο, τον Γιώργο Μπαρτζώκα αλλά και συμπαίκτες του να μιλήσουν για την πολυετή καριέρα του. Πιο αναλυτικά:

«Υποστήριζα τον Ολυμπιακό από μικρός. Ήθελα πάντα να έρθω εδώ ακόμα και για μία προπόνηση, όχι να κερδίσω τίτλους ή κάτι. Όταν έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την πρώτη ομάδα ήταν τρομερό, είχα τους παίκτες στο δωμάτιό μου σε αφίσες. Δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη. Ακόμα και τώρα δεν το κάνω στο κινητό μου. Μερικές φορές με ρωτάνε ποια στιγμή θα διάλεγα. Δεν διαλέγω το 2012 αλλά το 2013 επειδή κάναμε το back-to-back. Αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.
Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι δεύτερη οικογένεια. Έχω τόσες αναμνήσεις εδώ σε όλες τις γωνιές. Είναι η ζωή μου, πέρασα τη μισή μου ζωή εδώ. Ήξερα πως θέλω να τελειώσω εδώ την καριέρα μου και δεν πίστευα πως όλα αυτά θα συνέβαιναν. Νιώθω ευλογημένος για όσα έζησα», επεσήμανε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Αυτήν την εποχή είναι δύσκολο να βρεις κάποιον παίκτη με 17 χρόνια σε ένα κλαμπ. Στον Ολυμπιακό είχαμε την τύχη να βρίσκεται εδώ από τα 16 του χρόνια. Δούλεψε, κέρδισε τίτλους και έγινε ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Έγινε ένας θρύλος της Ευρωλίγκας, ο αγαπημένος των φανς του Ολυμπιακού, όχι μόνο για τις επιτυχίες του αλλά κι επειδή είναι φίλαθλος της ομάδας από τα παιδικά του χρόνια. Η κίνηση των ποδιών και των χεριών του είναι ίσως η καλύτερη που έχω δει».

Βασίλης Σπανούλης: «Κέρδισε το σεβασμό όλων σε αυτό το κλαμπ. Πέτυχε χάρη στη δουλειά του, τη φιλοσοφία και το ταλέντο του. Τον σέβεται όλη η Ευρώπη, είμαι περήφανος για αυτόν. Ξέρω πόσο πολύ έχει δουλέψει για να πετύχει».

Κώστας Παπανικολάου: «Είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Έχει βάλει το όνομα του κάτω από κάθε μεγάλο σουτ του Ολυμπιακού».

Βαγγέλης Μάντζαρης: «Έγινε άνδρας εδώ, ένα από τα καλύτερα τεσσάρια στην Ευρωλίγκα».

Τόμας Γουόκαπ: «Είναι τρελό. Βλέπεις τα ρεκόρ και τους πόντους που έχει σημειώσει. Έπαιξα με έναν θρύλο».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα έχουμε πει για τους νεαρούς. Ολυμπιακός Β', κανονική αναπτυξιακή, και όπου πάει.. παιδομάζωμα από Βαλκάνια/Αφρική και να μπορούν να παίξουν κάπου αντρικό όλα αυτά τα ταλεντακια.

    Οι Ισπανοί είναι χαζοί που βγάζουν συνέχεια ταλέντα; Δεν χρειάζεται να ανακαλύψεις την Αμερική.. τεχνογνωσία υπάρχει..

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @ΓΙΩΡΓΟΣ και εγώ θα ήθελα να έχουμε 3-4 νεαρούς Έλληνες στην ομάδα μας όμως ας δούμε τι γίνεται στην πραγματικότητα.
    Αρχικά έχω εκφράσει πολλές φορές τον λάθος τρόπο που δουλεύονται τα παιδιά από τις πιο μικρές ακόμα ηλικίες σε όλα τα επίπεδα (τεχνική, σωματοδομή κτλ). Βλέπεις αντίστοιχα τους Ισπανούς να βάζουν δεκαεφταχρονα στο πρωτάθλημα τους και μοιάζουν έτοιμοι παίχτες.
    Δεύτερον ο κοουτς έχει επιλέξει κοντό ρόστερ 13 το πολύ 14 παιχτών. Όταν σε αυτό τον αριθμό έχεις ήδη 9 παίχτες και θα αποκτηθούν άλλοι 2-3 νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν χωράνε πιτσιρικάδες σε αυτό, εκτός και αν τους πάρουμε για να τους έχουμε στην κερκίδα όπως έγραψα και στο προηγούμενο σχόλιο. Αν αποκτηθεί κάποιος Έλληνας θα είναι όπως σωστά αναφέρεις κάποιος πιο έτοιμος παίχτης όπως είναι πρωτίστως ο Μητογλου και δευτερευόντως οι Άντε-Τσαλμπουρης. Επιπλέον παραδοσιακά ο μπαρτζωκας έχει δείξει πως δεν προτιμά να δουλεύει με νεαρούς.
    Μια καλή ευκαιρία για παιδομάζωμα ήταν πριν 2-3 χρόνια όταν έφερναν ξένους τύπου Τσερι και δεν ειχες ουσιαστικούς στόχους. Το γιατί δεν έγινε ήταν θέμα προέδρων και προπονητή.
    Ακόμα και παίχτες που είχαν θεωρηθεί τεράστια ταλέντα επιπέδου NBA δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες. Δεν θα αναφερθώ στον Χαραλαμπόπουλο ο οποίος προφανώς και είναι τεμπέλης αλλά υπάρχουν τόσα και τόσα παραδείγματα, όχι μόνο Ελλήνων παιχτών. Ακόμα και ο Μαντζουκας δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο σε ανδρικό επίπεδο στις ευκαιρίες που πήρε πέρυσι.
    Αν βγουν 2-3 παιχταράδες όπως γράφεις μόνο καλό θα κάνει στο ελληνικό μπάσκετ και εννοείται πως εύχομαι να γίνει κάτι τέτοιο. Τώρα σε ποια ομάδα θα αγωνίζονται αυτό είναι σχετικό. Δηλαδή αν ο Μαντζουκας κάνει φέτος το ξεπέταγμα παίξει 2-3 χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο και τον πάρεις με μεταγραφή στα 25 του έτοιμο παίχτη σε χαλάει;

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 15:18 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΑΚΗΣ αφού πιστεύεις ότι ρώτησα τον Σάκης και όχι το redgoal από όλο αυτό που έγραψα και σου έμεινε ο Μιλουντίνωφ τι να πω άλλο; Αφού θέλεις βεβαίως να μη λέμε ότι νάναι; Γιατί ο καθένας μας μπορεί να διαλέγει ότι γουστάρει από τα γραφόμενα του καθενός και να βγάζει ότι συμπεράσματα τον βολεύουν!!!! Στα γραφόμενα μου πάντοτε τονίζω τα Ελληνόπουλα και αυτό με ενδιαφέρει, που έχουμε χάσει ότι κυλοφορεί καλό από Έλληνες ταλέντα!!!! Σαφώς και έχουν πάρει ότι κινείται και μεταξύ αυτών κάτι θα πάει στο βρόντο εννοείται, αλλά μελέτησε λιγάκι να δεις πόσα ονόματα αξιολογότατα χάθηκαν; Μόνο αυτά που αναφέρω έχουν μείνει με κύριο όνομα τον Τσαλμπούρη και μετά Κώστα και Μήτογλου, αλλά ούτε αυτούς βλέπω και μένουμε με τον Λούντζη και τον Λάρε!!!! Και να σκεφτείς ότι "ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ" έχουμε αντίπαλο τα "έσοδα έξοδα" χωρίς κεφαλή, φαντάσου να ήταν κι αλλιώς!!!! Φίλε gp77 να μην αλλάξεις ρότα όταν θα δεις να βγαίνουν 2-3 παικταράδες Ελληνόπουλα από αυτά που χλευάζεις; ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ για Σλούκα, Παπανικολάου και Μάντζαρη, αλλά βγήκαν παικταράδες όταν τους πήραμε όχι με τα λόγια; Ο Σλούκας έγινε αυτό που έγινε όταν ήρθε στους μικρούς της ομάδας από τον Άρη όχι όταν θα πήγαινε στους απέναντι;

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ;
    ΟΚ ΚΑΛΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 13:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΠΑΟ στη φάση που είναι τώρα μπορεί να υποσχεθεί ρόλο και χρόνο στα νέα παιδιά, άσχετα πως χρησιμοποιούνται εν τέλει. Ο Ολυμπιακός που στοχεύει στην οχτάδα και γιατί όχι την παρουσία και πάλι στο final 4 καλώς ή κακώς δεν μπορεί να το κάνει. Τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις, καθώς τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά παίρνουν συμβόλαια των 50-60χιλ τον χρόνο. Άντε ο Καλαιτζάκης που έχει περισσότερη εμπειρία να πήρε 100-120χιλ.
    Επίσης, όσοι αναφέρουν ότι κάποτε ο Ντούντα πήρε ευρωπαικό με πιτσιρίκια μην ξεχνάμε τι πιτσιρίκια είχε. Σλούκας, Μάντζαρης, Παπανικολάου ήταν μεν νεαροί σε ηλικία αλλά με φοβερές εμπειρίες, παίζοντας συνεχόμενους τελικούς και κατακτώντας τρόπαια με τις εθνικές ομάδες αλλά και απεριόριστα περιθώρια βελτίωσης.
    Χίλιες φορές να κάνουμε 3+1 μεταγραφές βάζοντας ακόμα έναν Έλληνα νεαρό στο ρόστερ που θα έχει σημαντικό ρόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα και όταν χρειάζεται να παίρνει χρόνο στην Ευρώπη παρά να μαζέψουμε 5-6 παιδάκια και να τα παρκάρουμε μεταξύ πάγκου και κερκίδας.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 10:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό redgoal τα τελευταία χρόνια οι απέναντοι αποκτούν ασταμάτητα ότι κυκλοφορεί από ταλέντο Ελλήνων παικτών και μάλιστα υποτίθεται με "ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ" (φαντάσου να μην ήταν με έσοδα έξοδα) και εμείς κοιτάμε αδιάφορα και με υπεροψία λες και θα κλείσουμε ξαφνικά τον Γιάννη Ατετοκούμπο το λιγότερο και βάλε και θα ακολουθήσουν οι επόμενοι ασύγκριτοι μελλοντικοί αστέρες!!!! Κλείνουν και ποιοτικό προπονητή και όταν θα τα βρούμε ξαφνικά όλα μπροστά μας θα λέμε ότι νάναι!!!! Κλωθογυρίζουμε υποτίθεται εμείς που δεν είμαστε "'εσοδα έξοδα" εδώ και μήνες για ένα τριάρι και ένα σέντερ της προκοπής και καταλήξαμε στον Έισι που σφουγγαρίζει το πάγκο, NAI ή OXI; Εντωμεταξύ λέει ο κόσμος συνεχώς για τον Μήτογλου, τον Κώστα Ατετοκούμπο, τον Τσαλμπούρη, μεταξύ αυτών και τον Καλαιντζάκη που έκλεισαν χθες οι απέναντι και τελικά δεν ξέρουμε αν θα κρατήσουμε καν τον Ντόρσευ που ήδη είναι στην ομάδα. Αν αυτό είναι το σωστό τότε να το ξέρουμε να σταματήσουμε να μιλάμε!!!! Ακόμα και ο Μίλου έγινε απλησίαστος γιατί λέει ξαφνικά τον είδαν Τζαμπάρ και του δίνει η ΤΣΣΚΑ τα διπλά!!!! Τελικά είχε άδικο που έλεγε ο αείμνηστος ο Κλυν "δεν μας χέ.εις δε Νταλάρα"!!!!

  • Manos
    Manos Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 18:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Red βγάζεις σιγουριά για Μιλου!Αν δνε γίνει θεωρώ μονο ρεινολτς!τι λες ?

    REDGOAL: Σιγουριά φίλε βγάζουμε μόνο για το ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή. Ο Ρέινολντς αν καλμάρει είναι το ιδανικότερο φιτ για Φαλ

  • Kostasss
    Kostasss Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 18:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Red GOOL αυτή η βδομάδα θα ξέρουμε για ΝΤΟΡΣΕΙ αν θα μεινει

  • Ηρακλής
    Ηρακλής Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 18:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal τώρα που ο μιλουτινοφ μένει στην ΤΣΣΚΑ ,μήπως γνωρίζετε αν συγκεντρώνει πιθανότητες η παραμονή του Μάρτιν ? Κι αν όχι ,υπάρχει κάποιος ψηλός , ψηλά ,στην λίστα του Ολυμπιακού ?

    REDGOAL: Περίμενε για Μιλουτίνοφ...

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 18:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal καλησπερα.Πιστεύω διαισθητικά ότι ο Milutinov στο τέλος θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού.Εσυ τι θα πόνταρες έχει τελειώσει το θέμα επιστροφής του ή θα μείνει ελεύθερος στο τέλος και θα έχουμε αίσια έκβαση;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...