roumeliotis

Carwiz

Τελευταία μέρα Air-Print στη δουλειά (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ένα μεγάλο κεφάλαιο της σύγχρονης ιστορίας του Θρύλου έκλεισε καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης είπε το "αντίο" στην ενεργό δράση.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε την τελευταία ημέρα του Air-Print στην μπασκετική καθημερινότητα μέσα από τα... ματιά της παρακάμερας σε ένα όμορφο βίντεο με κάθε κίνηση του αρχηγού των ερυθρολεύκων...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

48 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Aυτο εξηγώ. Οτι δεν πρέπει να επαναπαυτούμε ΚΑΘΟΛΟΥ. Ομως διακρίνω εναν πανικο στο ακουσμα των μεταγραφών αλλων ομάδων. Επειδη καποιες ομάδες εχουν πολλά λεφτά και ΑΠΕΤΥΧΑΝ παταγωδώς τη χρονια που πέρασε να πετυχουν τους στοχους τους και τωρα κανουν ξανά μεταγραφές εντυπωσιασμού, αυτό δεν σημαινει οτι πρέπει να κανουμε το ιδιο και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    Το οτι ο ΦΟΥΡΝΙΕΡ θα ηθελε να ερθει Ευρώπη για τον Ολυμπιακό δε σημαινει οτι ο Ολυμπιακός μπορει ομως να δώσει τα χρηματα που θα ζήταγε ο παιχτης για να έρθει!
    Επομένως καταλαβαίνουμε οτι ο ΜΠΑΡΟΝ αν ειναι να ερθει και ο καθε Μπάρον, θα πρέπει να αξιζει 100% ως μεταγραφή για να δώσεις τα λεφτά που ζητάει.

    Η ομάδα θελει 2 παίχτες στην θέση των ΜΑΡΤΙΝ, ΖΑΝ ΣΑΡΛ οι οποιοι να ειναι 1 κλικ πιο νευρικοί από αυτούς. Εννοώ πιο δυνατοί, πιο τσαμπουκάδες.
    Αυτο που μου έλειψε απο αυτούς είναι οτι σε πολλά παιχνίδια εδειξαν καλά στοιχεία αλλα σε αλλα περισσότερα δυστυχώς αποδειχτηκαν SOFT. Και η αποδοση τους ειναι ασανσέρ. ΤΙΜΙΟΙ παίχτες, πραγματικά εξαιρετικοί χαρακτήρες, επαιξαν σημαντικό ρόλο στο να υπαρχει αυτο το ωραίο και σεβαστικό κλίμα, ΟΜΩΣ αν θες να διατηρηθείς ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ την επομενη και ακομα πιο ανταγωνιστική χρονιά που έρχεται θα πρέπει οι παίχτες αυτοί είτε να φυγουν και να αντικατασταθούν απο απλά καλύτερους απο αυτούς, είτε να μεινουν αλλα να παρουσιαστούν πολύ καλυτεροι, πράγμα που θεωρώ αδυνατον.
    Οτι ειχαμε να δούμε το είδαμε.

  • Deep7
    Deep7 Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 19:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Naruhitos guard πολύ καλό το σχόλιο σου την ίδια γνώμη μαζί σου έχω... έτσι έγιναν πέρσι και αν δεν ξυπνήσουμε άμεσα δεν θα πάμε ένα σκαλί προς τα πάνω .

  • THRYLOS FOR LIFE
    THRYLOS FOR LIFE Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βεζένκοφ είπε λεέι σε Βουλγαρικά μέσα οτι μπορεί να του καταθέσουν πρόταση οι Σακραμέντο. Δεν είπε, και αυτό με ανησυχεί, δεν πάω φέτος NBA που πολλοί δημοσιογράφει λένε οτι αυτό έχει στο μυαλό του. Και έτσι όπως το είπε άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Εγώ πιστεύω οτι αν του καταθέσουν πρόταση για εγγυημένο συμβόλαιο ο Βεζένκοφ δυστυχώς θα πάει από φέτος ΝΒΑ. Δεν θα ηρεμήσουμε μου φαίνεται μέχρι τα μέσα Ιουλίου

  • Snake7
    Snake7 Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Εν τω μεταξύ περιμένουμε τον Ντορσει. Πάει ο Μπαρον ο ιδανικότερος αντικατάστατης σαν χαρακτηριστικά, έκλεισε Αρμάνι.

    Εν τω μεταξύ από όσο είδατε Κώστα Αντε φέτος, τι είδατε που μαρτυρά τεσσάρι; για να καταλάβω δλδ.

    Να τον πάρουμε ναι. Αλλά το παιδί στο 5 παίζει. Δεν έχει ούτε κινήσεις εκτός, ούτε σουτ...

    Ένας ένας οι διαθέσιμοι παίκτες κλείνουν...

  • Jiannis77
    Jiannis77 Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Red7Arrow συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Τα ονόματα και οι μεταγραφάρες δεν σου εξασφαλίζουν την επιτυχία. Μην θυμηθούμε δικές μας αντίστοιχες περιπτώσεις παλιότερα με Τσίλντρες, Βούισιτς, Παπαλουκά κλπ.

    Φέτος ήταν μια ευλογημένη χρονιά στο τμήμα μπάσκετ, καθώς οι προσθήκες έδεσαν αμέσως με την υπόλοιπη ομάδα, δεν είχαμε τραυματισμούς (φτου φτου φτου σκόρδα) και η χημεία της ομάδας ήταν το μυστικό της επιτυχίας.

    Θεωρώ ότι σημαντικό μερίδιο στην χημεία αυτή έχει ο Μπαρτζώκας και ο Γιώργαρος ο Πρίντεζης, ο οποίος όμως πλέον θα βρίσκεται στην εξέδρα. Να δούμε πρώτα τις μεταγραφές και μετά ας ελπίσουμε ότι θα απολαύσουμε ανάλογα όμορφο μπάσκετ με το φετινό, σε συνδυασμό με τα καλά αποτελέσματα.

    Σίγουρα ξεκινάμε από πλεονεκτική θέση έναντι αρκετών ομάδων στην Ευρωλίγκα, αλλά οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και αλλάζουν συνεχώς.

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαουαρντ στο 3, Σικμα στο 4, Ρέινολντς στο 5 και Κώστας Αντετοκούμπο για 4-5. Εφικτές οικονομικά λύσεις . Αν και πιστεύω ότι ο Μιλουτινοφ θα έρθει στο τέλος…

  • Greg07
    Greg07 Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 16:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες ο Ρέινολντς!!!!! Μιλάμε για
    Φ Ο Β Ε Ρ Η μετεγγραφή, φέρτε τον χθες , ελέω Μπαρτζώκα και σλουκι ο τυπας θα κάνει παπάδες , ο τύπος έχει προβληματικό χαρακτήρα ευέξαπτο , ταμάμ για Γιώργο Μπαρτζώκα τους πάει τραίνο τον αγαπάνε τέτοιοι παίκτες ποιο πολύ και από την μάνα τους , όσο για σλουκι είναι το απόλυτο alter ego πενταρι του παίζει πικ εν ρολ, παίζει πικ εν ποπ λόγο καλό σουτ από μέση απόσταση, καλός στις άμυνες με αλλαγές (μαρκάρει περιφέρεια) , νομίζω ότι είναι εξαιρετικου επιπέδου παίκτης , μελάνο σημείο οι μάνατζέρ του , αν θυμάμαι καλά κατά 99% είναι το ίδιο γραφείο με τον Άξελ Τουπαν που είχε κάποιες κόντρες με Αγγελόπουλος , δεν ξέρω αν αυτά ξεπεράστηκαν, από εκεί και πέρα έναν Έλληνα ακόμα (μιτογλου , Κώστα Αντετοκούμπο) τέσσαρι Μπακ απ τύπου Λαμπειριν και κλείνουμε με ένα τριάρι 3D , να θέλει πέντε σουτ για να βάλει τρία και να παίζει άμυνα , όλα αυτά με τον Ντόρσεϊ στην ομάδα , πάντως συγαυροι κάτι καλό θα χτιστεί και φέτος , ρεδγκολ ευχαριστώ !!!! Καλό μας καλοκαίρι σε ολους

  • THRYLOS FOR LIFE
    THRYLOS FOR LIFE Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 16:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @Tobey Φίλε ο Tobey υστερεί σε αθλητικά προσόντα. Δηλαδή όλη μας η front line θα είναι ο Φάλ, ο Τομπει και ο Βεζένκοφ που κανένας από αυτούς δεν είναι αθλητικός.

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 15:48 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νaruhitos guard

    Συμφωνώ. Οι περσινές μεταγραφές είχαν αρκετή δόση τύχης. Μεταγραφές και σαν επιλογές παιχτών, αλλά και πως απεδωσαν!
    Διότι θα μπορούσαν να μην είχαν ταιριάξει με την ομάδα η να αργούσαν να προσαρμόσουν. Μεταγραφές σα τις περσινές να είστε ΣΊΓΟΥΡΟΙ 100% ότι τόσο πετυχημένες δε θα δούμε ξανά σύντομα.

    Αυτό που πετύχαμε φέτος είναι με τύχη και αξία όπως θέλετε πείτε το, να έχουμε φτιάξει έναν κορμό ΣΠΑΝΙΑΣ ομορφιάς.

    Τώρα το ζήτημα είναι να κουμπώσει πάνω σε αυτό το κορμο 2-3 προσθήκες που να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα με βάση την ομοιογένεια! Τη χημεία....

    Αν δηλ έρθουν ονόματα παιχταράδες δεν μου εγγυάται κσνεις ότι θα δούμε πιο δυνατό Ολυμπιακό εφόσον αυτοί δεν κουμπωσουν σωστά.

    Η Μακαμπι μπορεί να κάνει μεταγραφές αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα έχει το αποτέλεσμα που περιμένετε κάποιοι.
    Οι άλλες ομάδες προσπαθούν να πετύχουν αυτό που εμείς πετύχαμε πέρυσι. Εμείς ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ο κορμός μας αυτός. Εκείνοι δε ξέρουν αν θα έχει χημεία αυτή τους ή προσπάθεια.
    Εμείς θα πρέπει να κάνουμε κινήσεις ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ αλλά να είναι έξυπνες και ποιοτικές. Δε μπορώ να δεχτώ ότι όλη η αγορά είναι 10 παίχτες επειδή τους είδαμε τη χρονιά που πέρασε και άφησαν Καλές εντυπώσεις.
    Νιμπο και Νιμπο και Νιμπο....και ποιθρες και Οκομπο.... Έλεος μάγκες. Καλοί.. Αλλά όχι μοναδικοί στην αγορά.
    Μπορεί να μου φέρει ο Μπαρτζωκας έναν δύο νέους Μακισικ????
    Μπορεί να μου φέρει ΜΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΉ ΈΚΔΟΣΗ ΧΑΣΑΝ Μάρτιν???
    Μπορεί να αποφύγει κινήσεις σα του ΕΙΣΙ που ήρθε και έμεινε τουρίστας???
    Όπως είπαν, ο Ολυμπιακός έχει γίνει πόλος έλξης για πολλούς καλούς παίχτες. Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή πως ξέρει καλά τι χρειάζεται να γίνει. Δε νομίζω ότι θα αφήσουν ξεκρεμαστη αυτή την ομάδα και παίχτες που τράβηξαν κουπί πέρυσι να το τραβήξουν και φέτος. Δε θα κάνουν τέτοιο έγκλημα. Αν κάνουν... Άξιοι της μοίρας τους.
    Ας περιμένουμε και είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνει ότι πρέπει!

    Εμένα το άγχος μου φέτος ήταν και είναι ακόμη το να μην χαθούν παίχτες από το κορμο μας. Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία. Το να κρατήσουμε τους παιχταράδες μας...γιατι έχω την ελπίδα και η λογική λέει, πως ότι είδαμε φέτος, τη νέα χρονιά θα είναι το ίδιο και καλύτερο καθώς μη ξεχνάμε ότι ήταν η 1η χρόνια τους. Κάνεις δε μου λέει πως ο ΦΑΛ απέδωσε έτσι καλά η ο Γουοκαπ και ο Ντορσει χωρίς να έχουν προσαρμοστεί 100%. Άρα γιατί όχι να παρουσιαστούν καλύτεροι ακόμα???

    Όχι όμως να μείνουμε με αυτούς με το σκεπτικό αυτό φυσικά...ενίσχυση χρειάζεται σίγουρα. Τα πάντα θα είναι πιο δύσκολα του χρόνου. Αρχής γενομένης από το πρωτάθλημα. Ο Βαζελος θέλουμε δε θέλουμε θα είναι σίγουρα καλύτερος από ότι ήταν. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν και ούτε να υπερεκτιμησουμε το δικό μας ροστερ. Εύχομαι του χρόνου να έχουν υγεία οι παίχτες αλλά αυτό που συνέβη φέτος να μην έχουμε τραυματισμους ήταν εξαιρετικά περίεργο και τυχερό γεγονός!!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 15:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως ήταν αναμενόμενο Kalinic Βαρκελώνη, συν τα λεφτά του Ερυθρού (150.000) δεν θεωρούσα πιθανό να γίνει τέτοια μεταγραφή.

    Νομίζω θα πρέπει να αναπροσαρμόσουμε ρεαλιστικά τους στόχους μας προς τα κάτω. Ευσεβείς πόθοι, αλλά μόλις φτάνουν οι συζητήσεις σε 7ψηφια νούμερα κάνουμε πίσω.

    Ακόμη και το 1.2-1.3 που ακούστηκε για τον Μιλού είναι ντροπιαστικό.. ούτε κάν 1.8;;

    Ένα θετικό, ότι ο Mitrou-Long πήγε Αρμάνι, οπότε γλυτώσαμε έναν καλό Έλληνα στον βαζελο.

    Να τρέξουμε να κλείσουμε Tobey/Grigonis (λόγω Λιθουανίας δεν μένει δευτερόλεπτο Ρωσία) και Κώστα Άντε, και μετά βλέπουμε αν χρειάζεται μία κίνηση ακόμη.. καλοί παίχτες που τους παίρνεις μάλλον κάτω από εκατομμύριο (each). Λογικά με 2.000.000 τους παίρνεις και τους 3, που είναι πολύ λογικά χρήματα, και ας κρατήσουν και Livio που θα σταθεροποιηθεί στην θέση του και θα προσφέρει περισσότερα.

    Αν ταυτόχρονα προσπαθούμε για Μήτογλου, εγώ θα είμαι σούπερ ευχαριστημένος, και σε παίξει Φεβρουάριο..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...