roumeliotis

leptokariopoulos

Υπόκλιση... Σενγκέλια σε Πρίντεζη

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά από δυο δεκαετίες έβαλε τέλος στην μεγάλη του καριέρα και όλη η μπασκετική Ευρώπη υποκλίθηκε στον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Μεταξύ αυτών που έβγαλαν το... καπέλο στον Air-Print ήταν και ο Τόκο Σενγκέλια, με τον Γεωργιανό πάουερ φόργουορντ να σημειώνει:

¨Ο αγαπημένος μου! Απόλαυσα κάθε μάχη μαζί σου Θρύλε! Είχες μια εκπληκτική καριέρα¨, ανέφερε...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

52 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 11:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχα! Τα παιδία παίζει φίλε Andregon, η καλύτερη περίοδος για να λέμε ότι θέλουμε είναι αυτή, ειδικά όταν ακούγονται αυτά τα απίστευτα ονόματα!

    Ξέρεις ότι έχω τρελό κόλλημα με Kalinic, αλλά πιστεύω θα είναι μία συνολική μεταγραφή κοντά στο 1.5μυριο€(με το buy out μαζί) και θα πάει μάλλον Μπαρτσελόνα, αν και έχει ξαναπαίξει Τουρκία, οπότε και εκεί υπάρχουν πιθανότητες.

    Όπως τα λες είμαι απολύτως μέσα!

    Ποιότητα vs ποσότητα, και ο Κωστάκης έτσι όπως τα λες και τα έχω περιγράψει και από πέρυσι (hustle/energy player) μπορεί να φανεί χρήσιμος.

    Άλλωστε στα guard δεν νομίζω να έχουμε παράπονο.. θεωρώ Λούντζης αξίζει λίγο χρόνο ακόμη, αν και θα πρέπει να βελτιώσει λίγο 3π ακόμη.. Απλά για τόσο μεγάλη σεζόν εγώ είμαι υπέρ 15αδας, αλλά τουλάχιστον 13 ενεργούς παίχτες (ίσως κάνας Τσαλμπουρης;;)

    Η κοπέλα έχει class.. δένει υπέροχα με την λιμανισια ψυχή μας!

    Νομίζω ελάχιστοι δεν θα ήθελαν Μιλουτινοφ στην ομάδα μας, είναι παρόμοιοι με Fall, αλλά και αρκετά διαφορετικοί, δεν με νοιάζει καθόλου, θα βρουν παιχνίδι, και 40 λεπτά θα έχουμε έναν dominant ψηλό στη ρακέτα μας, και κάποιον νεαρό (Κώστα; Μήτογλου;) για περισσότερο τρέξιμο. Όσα παιχνίδια είδα στο τέλος με την επιστροφή Μιλού, η CSKA ήταν άλλη ομάδα παιδιά..ο παίχτης έχει τρομερή επίδραση στο παιχνίδι. Και καλό παιδί, και ερυθρόλευκο..what's not to like;

    Ήδη το ότι αφήνει απίστευτα λεφτά για να έρθει σε εμάς είναι αξιοσημείωτο. Η CSKA του χρωστάει 600.000 για φέτος, λογικά εκεί θα διαπραγματευτούν να αφήσει ένα σημαντικό ποσό πίσω, και να κόψει και κάνα μισό εκστρατεία από τον εαυτό του.. πιστεύω πρέπει να φτάσουμε σε λεφτά Σλούκα για να βγάζει νόημα, 700.000 κάτω δηλαδή από το τωρινό του συμβόλαιο, θα είναι περισσότερα λεφτά από ότι άφησε Σλούκας προπερυσι, και ακόμη και Σπανούλης/Πρίντεζης όταν τους ήθελαν απ' έξω..τι να πω γι' αυτό το παιδί..

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 03:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε DeCoupePe,
    Εσύ μπορεί να θες 4 παίκτες στην θέση αυτών που έληξε τον συμβόλαιό τους (πλήν του Γ.Πρίντεζη δεν ξέρουμε ακόμη αν θα αποτελέσουν και οι υπόλοιποι οριστικά παρελθόν) αλλά εγώ λαμβάνω υπόψη σοβαρά την δήλωση του κόουτς Μπαρτζώκα που για 2η φορά μίλησε μόνο για 2-3 μεταγραφές. Να ξέρεις το 2-3 για μένα δεν σημαίνει de facto 3 γιατί μπορεί τελικά να σημαίνει 2 και υπό συνθήκες 3 (πχ αποχώρηση Ντορσει).
    Τα λέω αυτά για να μην δούμε μόνο 2 μεταγραφές και την παραμονή κάποιου ή κάποιων εξ αυτών που έληξε το συμβόλαιό τους και αρχίσουμε την γκρίνια. Επειδή όμως κάνουμε καθαρά εικασίες, από όσους έχουν ακουστεί το ιδανικό θα ήταν να αποκτηθούν οι Μιλουτίνωφ – Καλινιτς και ας είναι η 3η επιλογή μας ένας αθλητικός ψηλός (πικ εν ρολ) χαμηλού κόστους προκειμένου να εξοικονομηθούν τα χρήματα.
    Θα είμαι ικανοποιημένος γιατί θα φύγει 1 παίκτης από το βασικό ροτέισον (ο 8ος Μαρτίν/14 αγών.λεπτά) και 3 που ήταν εκτός (Πρίντεζης 9.3 αγων.λεπτά, Ζαν Σαρλ 10.4 αγών.λεπτά, Εισι 2.3 αγών.λεπτά) και θα έρθουν 2 πενταδάτοι παικταράδες που θα πολλαπλασιάσουν την ισχύ μας και ένας αθλητικός πικ εν ρολ ψηλός για 4-5άρι (ως 10ος) καλύπτωντας σχεδόν κάθε φετινή αδυναμία μας. Ονειρο θερινής νυκτός λέγεται αυτό που περιγράφω.
    Σε αυτό το φανταστικό σενάριο εάν δεν αλλάξει κάτι στην προαναγγελία ενίσχυσης του κόουτς (2-3 προσθήκες) την 11η και την 12η θέση στο ρόστερ θα πάρουν οι Λαρεντζάκης (που ήταν φέτος εντός ροτέϊσον 9ος με 11,2 αγων.λεπτά) και Λούτζης.
    Τώρα αν προκύψει στην πορεία θέμα με Μητρου Λονγκ (δεν έχει κλείσει ακόμη κάπου) ή αποκτηθεί επιπροσθέτως κανένας άλλος έλληνας για μια θέση στο βάθος της 12άδας (και να πάει ο Λουτζης εκτός 12άδας) δεν θα μας χαλάσει αλλά ρεαλιστικά με 2 δαπανηρές μεταγραφες (Μιλου-Καλινιτς)+αθλητικό πνρ ψηλό δεν βγαίνουν τα κουκιά για 4η κοστοβόρα μεταγραφή.
    Να σημειωθεί ότι μαζί τον παραπανήσιο χρόνο του Βεζένκωφ (6 από τα 30 αγων.λεπτά) θα έχουμε συνολικά τουλάχιστον 42 λεπτά αγωνιστικού χρόνου ελεύθερα για αναδιανομή (και ακόμη περισσότερα μειώνοντας 1-2 αγων.λεπτά από τους άλλους που έχουν χρόνους πάνω από 20) και δεν θα υπάρχει δυσανασχέτηση από κανένα νεοαποκτηθέντα.
    Παντως αν είναι να έρθουν τέτοιοι παικταραδες (Μιλουτίνωφ-Καλινιτς) δεν θα με πείραζε να είναι ο Κωστας Αντετοκούμπο η 3η μεταγραφή (και ας μένει κενή θέση ξένου) αφού το μόνο που θα μας λείπει είναι ένας ελπιδοφόρος high motor πικ εν ρολ ψηλός. Μπορεί ο Κωστας πολλά πράγματα να μην μπορει στο 4 (δεν έχει παιχνίδι με πλάτη, είναι μέτριος σουτερ) αλλά για έναν μονοδιάστατο ρόλο ως πικ εν ρολ ψηλός με παιχνίδι πάνω από την στεφάνη είναι κάτι που το έχει.
    Συνεπώς σε αυτό το φανταστικό σενάριο θερινής νυκτός ψηφίζω ... Εμμα Στοουν!

  • Τσαντας
    Τσαντας Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 01:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλός πικ εν ρολ ψηλός δεν σημαίνει αναγκαστικά κοντός, προφανώς. Ο Παπαγιάννης είναι εξαιρετικός πικ εν ρολ κατερ (από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα στον συγκεκριμένο τομέα) αλλά είναι 2,18.
    Δεν άκουσα κανέναν να λέει ότι δεν είναι καλός πικ εν ρολ ψηλός ο Μιλουτινοφ (ούτε και ο ιδανικός ειναι). Και στην άμυνα με αλλαγές στέκεται ( ωστόσο απέχει πολύ από το να είναι ιδανικός, δεν είναι σε θέση να πιέσει τον αντίπαλο γκαρντ).
    Εν πάση περιπτώσει, πρόκειται για εξαιρετικο συνολικα παίκτη, προφανώς, και επομένως αν έχεις την δυνατότητα να τον φέρεις, τον φέρνεις και ας μην είναι το ιδανικό φιτ, έστω και δίνοντας πολλά χρήματα που θα μπορούσες ίσως να δώσεις σε άλλες θεσεις. Δεν έχω διαβάσει κανέναν να λέει ότι δεν θέλει τον Μιλουτινοφ στον Ολυμπιακό

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 23:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα μας τρελάνει αυτή η Μακάμπι! Είναι κοντά και στον Hollins λέει! Θα είναι must watch ομάδα του χρόνου στην Euroleague.

    Προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτό που πάει να κάνει, Wilbekin ποτέ δεν γούσταρα, και ο Κατας νομίζω αδίκως διώχτηκε από τον Παναθηναϊκό, έδειξε κάτι ιδέες (εκείνα τα ψηλά σχήματα πήραν κάποιες νίκες προπερσι). Νομίζω με αυτές τις κινήσεις φτιάχνει ΟΜΑΔΑ με όλη την σημασία της λέξης. Αν κάνει ακόμη μία έκπληξη κορυφαίου παίχτη, σε οποιαδήποτε θέση, νομίζω κερδίζει τις εντυπώσεις του καλοκαιριού.. σκεφτείτε Καλάθη για αναπληρωματικό του Brown ας πούμε, ή κάποια έκπληξη για βασικό σέντερ..

    Σημειωτέον, ότι έχει το +1 σε όλους τους περσινός παίχτες, δηλαδή μπορεί να κρατήσει Reynolds και Nunnaly

    Η αγαπημένη μου Βαλένθια πήρε Jones από την ASVEL,.δεν έχω παρακολουθήσει ακριβώς τις κινήσεις της, αλλά θα φύγει κόσμος..Tobey είχαν πει θα φύγει, μην μας ξεφύγει και αυτός..

    Nebo μου άρεσε από εποχή Ισραήλ, είναι μικρός και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

    Bako ήταν καλή επιλογή όταν προσπαθούσαμε να "ξεφορτωθούμε" τον Μάρτιν, τώρα πιστεύω ότι χρειαζόμαστε κάτι καλύτερο. Άλλωστε θα κοντραρει η παρουσία του με τον Κώστα Αντ. Είχα προτείνει πέρυσι όταν είχαν πάρει τον Κώστα να παίρναμε τον Bako για 3ο σέντερ (επειδή κρυφά πίστευα ότι οποιοσδήποτε 3ος σέντερ θα ήταν καλύτερος από τον Μάρτιν!).

    @Andregon, 4 παίχτες έφυγαν, περιμένω 4 μεταγραφές. Ένας από αυτούς πιστεύω θα είναι ο Κώστας, και θα έχουμε πάλι επισκέψεις από ΝΒΑ και Hollywood με το καλό του χρόνου. Ωραία δεν ήταν φέτος με Durant και Emma Stone;!

    Έχω ψηφίσει Grigonis/Μήτογλου/Κώστας Αντ./Miloutinov ή Tobey/Landale αν δεν κάτσει Μήτογλου ή Μιλού. Για πες 4αδα. Andregon. Colson/Poythress που μας άρεσαν πήγαν προς Ισραήλ μεριά..

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε συγγαυροι συγγνωμη αλλα πως εχει προκυψει σε μερικους απο εσας η ιδεα οτι pnr ψηλος=αθλητικος ψηλος και συνηθως udersized? Δηλαδη ο Σπανουλης αυτος που λενε ολοι (κι οχι αδικα) οτι εκανε μαγκες πολλους ψηλους στον Ολυμπιακο και τους εδωσε προστιθεμενη αξια στα επομενα συμβολαια τους σε αλλες ομαδες με ποιον επαιζε τρια χρονια πικ εν ρολ απο τοτε που ο Μιλουτινοβ εγινε starter στην ομαδα? Και μαλιστα στον Ολυμπιακο του Σφαιροπουλου του πιο εμμονικου ισως προπονητη με το pick n ' roll. Πως εχετε συνδεσει στο μυαλο σας τον Μιλουτινοβ αποκλειστικα με post up παιχνιδι ειλικρινα δεν το καταλαβαινω.Το παιδι εχει πολυ γρηγορο roll και μπορει και τελειωνει φασεις ακομη και πανω απο την στεφανη.Ειναι αρκετα γρηγορος και αρκετα πλαστικος για το υψος του.
    Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα εφοσον επιστρεψει τελικα ο Μιλουτινοβ το τεσσαροπενταρι θα ειναι αθλητικο με σουτ απλα στην Ευρωλιγκα με μια προχειρη ματια ειναι δυσκολο να βρεις τετοιο που να κυκλοφορει ελευθερο αυτην την εποχη.
    Ο Κοστελλο της Μπασκονια θα ηταν μια καλη περιπτωση αλλα το παιδι εχει υπογραψει κλειστο τριετες με τους βασκους.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα καλα νεα για μενα της ημερας οτι ο Νεμπο εκλεισε στην Μακαμπι.Ειχα εκφρασει την αποψη μου γιαυτον και την προτιμηση μου να μην ειναι αυτος η εναλλακτικη σε περιπτωση που δεν θα επεστρεφε ο Μιλουτινοβ.
    Παρεμπιπτοντως κι οι δυο ειναι παικτες του μπαρμπα Μισκο με οτι αυτο συνεπαγεται....
    Νομιζω γινεται πλεον ξεκαθαρο οτι οι στοχοι της ομαδας ειναι λοκαρισμενοι εδω και πολυ καιρο (απο το φ4 του Βελιγραδιου) η προεργασια εχει γινει και απλα μπαινουμε στην τελικη ευθεια για να συμπληρωθουν ενα ενα τα κομματια του παζλ που θα αποτελεσει το ροστερ της νεας σεζον.

  • Τσαντας
    Τσαντας Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Νεμπο πάει και αυτός Μακάμπι, λέει.
    Ήταν καλή περίπτωση.
    Εμένα με τον Μιλουτινοφ, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το εξής: ο ίδιος ο παίκτης θέλει να φύγει τσάμπα από την ΤΣΣΚΑ, προφανώς; Τα λεφτά που θα έπαιρνε του χρόνου είναι σχεδόν διπλάσια από αυτά που θα του δώσει ο Ολυμπιακός. Θα αφήσει 1,1 μύριο πλας ευρώ (ή δολλάρια;) έτσι δηλαδή, μπράβο. Εν πάση περιπτώσει στην ΤΣΣΚΑ σκέφτονται να του κάνουν και πρόταση ανανέωσης κάπου άκουσα.
    Θα τραβήξει το σίριαλ.
    Εάν δεν έρθει ο Μιλουτινοφ, τότε προφανώς θα πάρουμε παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά, έναν ψηλό που να είναι καλός πικ εν ρολ κατερ δηλαδή, ώστε να ταιριάζει με τον Σλούκα στην δεύτερη πεντάδα. Και ιδανικά που να βγάζει πολυ ενέργεια στην άμυνα, και να μπορεί να τραμπουκισει τα αντίπαλα γκαρντ στις αλλαγές. Να τα έχει και τα 2 αυτά χαρακτηριστικά σε υψηλό επίπεδο, δύσκολο μου φαίνεται βέβαια.
    Ένας παίκτης που ίσως να έχουμε στο συρτάρι με τις εναλλακτικές μπορεί να είναι ο Ισμαήλ Μπάκο, φαντάζομαι. Είναι εξαιρετικός πικ εν ρολ κατερ. Προσωπικά δεν τρελενομαι για αυτον ομως, έχει όχι γρηγορα πόδια στις αλλαγές και γενικά βγάζει μια νωθρότητα στο παιχνίδι του. Κακη περίπτωση δεν είναι πάντως (μιας και δεν φαντάζομαι ότι θα δώσουμε και κανένα μεγάλο ποσό για άλλο παίκτη πλην του Μιλουτινοφ).
    Μακάρι να πάρουμε και τον Κώστα Αντετοκούμπο, ταιριάζει πολύ με τον Σλούκα, και είναι σαφές ότι έχει προσόντα να δώσει πολλά πράγματα σε μια πικ εν ρολ ομάδα όπως εμείς, εάν έχει χρόνο συμμετοχής βέβαια (θέλει και βελτίωση προφανώς σε αρκετά κομμάτια).Για τρίτος σεντερ αμφιβάλλω αν θα θέλει να έρθει, όμως.
    Γενικά η περίπτωση Μιλουτινοφ νομίζω πως έχει μπερδέψει κάπως τον σχεδιασμό, αλλά ας έχει αίσιο τέλος η περίπτωση του και μετά βλέπουμε. Τον θέλουμε στον Ολυμπιακό εννοείται.

  • Panos7
    Panos7 Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Μακάμπι τους πήρε όλους: poithres colson hilliard lorenjo brown και nebo!

  • ΜΑΚΗΣ
    ΜΑΚΗΣ Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΝΙΜΠΟ ΠΑΕΙ ΜΑΚΑΜΠΙ.

  • THRYLOS FOR LIFE
    THRYLOS FOR LIFE Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΜΠΟ. ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΑΚΑΜΠΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...