roumeliotis

leptokariopoulos

«Βαδίζουμε με την ίδια επιθυμία»

casino loutrakiou
redwell

Λίγες ώρες αφότου έριξε... άγκυρα στον Πειραιά για ακόμη τρία χρόνια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Ολυμπιακός και είπε πολλά και ενδιαφέροντα. Πιο αναλυτικά ο έμπειρος τεχνικός τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για ακόμη τρεις σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Εύχομαι και ελπίζω να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν, μα πάνω από όλα εύχομαι να συνεχίσει η ομάδα να ‘βγάζει’ υγεία και να είναι περήφανος ο κόσμος της για αυτήν», τόνισε ο προπονητής των ερυθρολευκων και συνέχισε: 

«Με τους Προέδρους, ουσιαστικά δεν συμφωνήσαμε για ένα νέο συμβόλαιο. Συμφωνήσαμε στην επιθυμία μας να βαδίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση και να δουλέψουμε ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό, ώστε ο Ολυμπιακός να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και να βρίσκεται εκεί που του αξίζει.

Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει ως τώρα και συνεχίζουν να μου δείχνουν και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να συνεχίσω να τους δικαιώνω».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

51 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 21:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7, αυτός και τον Miloutinov να ρωταγε, πάλι λάθος θα τα'γραφε!

    Χαίρομαι που επιτέλους μετά από 2-3 χρόνια που αναφέρω τον Tobey 7 φορές την ημέρα (μαζί με Landale, να μην ξεχνιόμαστε!) εδώ μέσα, επιτέλους μπήκε στο ρεπορτάζ της ομάδας!

    Δεν έχω διαβάσει τα νέα της ημέρας γιατί τώρα επέστρεψα. Θα κάνω την διαδικτυακή μου γύρα και θα επιστρέψω.

    Δεν πιστεύω ότι ο Μιλουτινοφ θα παίξει CSKA του χρόνου, αλλά είναι ικανοί να τον βάλουν στον πάγο και να τον πληρώνουν, βλέπουν ότι είμαστε και φτωχαδακια και σου λένε, "δώσε κάνα μυριο και πάρτον", εμείς δεν έχουμε μύρια όμως..

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe μπας και είσαι ο γνωστός "καβάλα" στο άλογο δημοσιογράφος που γράφει σήμερα για Τόμπι; Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν θα έγραφες εσύ για τα αργά ποδια και την αδυναμία να ακολουθήσει 4άρια στην άμυνα ο Τόμπι...

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 17:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόλις τώρα μέσα απ’ τη δουλειά μου στα κλεφτά Και πάρα πολύ γρήγορα μπαίνω Στο site για να διαβάσω μια ευχάριστη είδηση, ένα καλό νέο, Μια ανακοίνωση για τον ολυμπιακό μας τουλάχιστον του Μιλουτινοβ που περιμένουμε κάθε μέρα. Και τι διαβάζουμε τώρα και μας κόβει τα πόδια και μας χαλάει Την χαρά μας και την προσμονή μας Για κάτι καλό για την ομάδα μας.
    Όπως καταλαβαίνω και όπως νιώθω αυτή τη στιγμή κύριοι διοικούντες Του ολυμπιακού δεν έχετε βάλει ποτέ μυαλό και δεν έχετε πάρει ποτέ στα σοβαρά Τα λάθη σας του παρελθόντος.
    Εδώ χάσαμε μια δική μας Ευρωλίγκα πριν μερικές εβδομάδες Μέσα στο κατάμεστο και κατακόκκινο Βελιγράδι με 12.000 οπαδούς μας μέσα που κοχλαζε από ολυμπιακούς και είπαμε φέτος να αλλάξει η κατάσταση. και να αντικαταστήσουμε τους τρεις ανύπαρκτους παίκτες που μας στερησαν Τόσο άδοξα και τόσο άδικα αυτό το όνειρο εφέτος στο Βελιγράδι. Διότι αν είχ αν αντικατασταθεί εγκαιρα αυτοι οι ανύπαρκτοι παίκτες οι ξένοι που ήτανε μέσα στην ομάδα και παίρνανε θέση ξένων παικτών του ολυμπιακού και παίζαμε συνεχως με - 3 παικτες , θα είχαμε πανηγυρίσει την Τεταρτη Ευρωλίγκα μας 100 τοις 100 . αυτή είναι αλήθεια αυτή ειναι η πραγματικότητα.

    Αλλά εμείς πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα από τους ανύπαρκτους παναθηναϊκούς από τους τελειωμένους παναθηναϊκούς από τους διαλυμένος παναθηναϊκούς από τους πιο αποτυχημένος παναθηναϊκούς που υπήρχαν εδώ και 20 εικοσαετία.

    Εδώ και βδομάδες φωνάζω ανελλειπως , το γοργόν και χάρη εχει. Αλλά δε μ’ ακούει κανείς.
    Μια φορά μας έτυχε Η μεγάλη τύχη και από σπόντα συνκαιριων, πήραμε τον Γουεκαπ λόγο ετοιμοπόλεμης Καταστασης στο τελ Αβιβ αλλά πάλι συνεχίζετε την ίδια τακτική.
    Οι πρωτοκλασάτοι παίκτες Που θέλαμε και είχα μέσα στόχους τους βρήκαμε τους διαπραγματευτήκαμε αλλά χωρίς τελικο αποτέλεσμα διοτι κλείνουν Ο ένας μετά τον άλλον δυστυχώς λόγω της αργοπορίας μας και της απραξίας μας κλείνουν δυστυχώς σε άλλες ομάδες κι εσείς σκέφτεστε ακομη την τακτική του περίμενε και περίμενε και περίμενε Και θα δούμε. Λόγω μη έγκαιρων λήψεων των αποφάσεων Παραμένουμε συνεχώς αδρανεις και αναποφάσιστοι και το πληρώνουμε αυτό συνεχώς κάθε χρόνο την ιδια τακτική το ίδιο αποτέλεσμα. Και δεν μαθαίνουμε ποτέ από τα λάθη μας και διοτι δεν θέλουμε να μάθουμε πότε από τα λάθη μας.


    Την αγαπημένη μας ποδοσφαιρική ομάδα Του ολυμπιακού δυστυχώς δεν μπορούμε να την ξαναδούμε Όπως ξανά τονίσαμε, Εδώ και 12 χρόνια , διότι μετατράπηκε σε εμπορικό σουπερμάρκετ μανατζαραίων και είχε σαν αποτέλεσμα να μην ξανά βλέπουμε άλλο μπάλα λόγω εξωφρενικού θεάματος και Αισχρου ποδόσφαιρου Και πολύ κακών ποιοτικών παικτών που δεν ξέρουν το αντικείμενο και δεν μπορουν να αποδώσουν το αντικείμενο.

    μη μας κλείνετε και εσείς το μπάσκετ Παρακαλώ πολύ, που Αγαπάμε πολυ.


    Ρε γκολ σ’ ευχαριστώ πολύ ακόμη μια φορά.

    Καλημέρα σας με υγεία.

  • THRYLOS FOR LIFE
    THRYLOS FOR LIFE Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 15:41 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe Φίλε από οτι φαίνεται πάει και ο Μιλουτίνοφ. Η ΤΣΚΚΑ δεν τον αφήνει να φύγει. Βέβαια αυτό το έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος που σπάνια πετυχαίνει κάτι. Αλλά αν όντως ισχύει που είναι πολύ πιθανό τότε οι λύσεις για σέντερ 'εχουν στερέψει δραματικά!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 00:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @thrylosforlife, τα διαβάζω όλα γρήγορα γρήγορα και τα μπερδεύω λίγο μερικές φορές!

    Πάει και ο Nebo, ναι!

    Λες να κάνουμε την έκπληξη με Ρογκαβοπουλο/Τσαλμπουρη;!?! Χαχα!

    Ελπίζω να ξέρουν τι κάνουν στην ομάδα, και να έχουν τουλάχιστον ένα backup plan, επειδή αρκετοί στόχοι έχουν χαθεί ήδη, αλλά όχι και οι πρωταρχικοί μας νομίζω..

  • THRYLOS FOR LIFE
    THRYLOS FOR LIFE Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Η ΜΑΚΑΜΠΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΜΠΟ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΝΤΕΡ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 19:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά ΜΚ7, Γιαννης 77 Και όλα τα υπόλοιπα παιδιά του site Έχω να πω ότι ,
    όση υπομονή και να κάνουμε Καθημερινός ξεπέρασε και κάθε προσδοκία μας . Διοτι αυτή η σιγή ιχθύος Από μέρους της διοίκησης του ολυμπιακού όσον αφορά την Ενίσχυση της ομάδος Που περιμένουμε κάθε μέρα σπάει νεύρα για να το πούμε ειλικρινά όπως είναι.
    Διότι δεν είναι δυνατόν, η ομάδα νταμπλούχοι και Να ανήκει στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης φτάνοντας στο φάινάλ-φόρΤου Βελιγραδίου,και να μην γίνεται καμιά κίνηση τόσο καιρό και να μην ανακοινώνονται αυτοί οι παίκτες που ήτανε ας το πούμε στα αυτιά του κόσμου Του ολυμπιακού κλεισμένοι εδώ και καιρό. Παραδείγματος χάρη ο Γκριγκονης και ο Μιλούτινοβ. Ενώ όπως είπαμε όλοι οι αλλοδαποί παίκτες από την Ρωσία, επικαλούμενηοι την εμπόλεμη κατάσταση και την σωματική τους ακεραιότητα φύγανε όλοι αμέσω και Ενώ ήταν δεσμευμένηοι με συμβόλαιο με την ρωσική ομάδα. όλοι οι λιθουανοί, Ο Γεωργιανός Σταρ Σινγκιελια Της ΤΣΚΚΑ Μόσχας στην Μπολονια, αλλα και όλοι αμερικάνοι μεγαλοι Σταρ των αλλων τριων ρωσικών ομάδων.

    Και κάθε μέρα όπου να δεις και όπου να διαβάσεις κάθε
    Στιγμή μαθαίνεις ανακοίνωση παιχταράδων που κλείνουν στις άλλες ομάδες μεγάλες της Ευρωλίγκας αλλά καμιά στον ολυμπιακό.
    Τα ολυμπιακά site ολυμπιακοί δημοσιογράφοι εκτός βέβαια του Redgoal , μην έχοντας καμία είδηση καμιά πληροφορία Ενίσχυσης της ομάδος μπάσκετ του ολυμπιακου μας γραφουν συνεχώς Βομβαρδισμούς πρωτοκλασάτων παιχταράδων σε ξένες άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας πολύ δυνατές ομάδες , Όπως σε Εφες Πίλζεν, Μπεσίκτας, Armani, Μακάμπι τελ Αβίβ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα , αλλά για ολυμπιακό σιγή ιχθύος , Δεν υπάρχει τίποτα , Κανένα ρεπορτάζ του ολυμπιακού και αυτό το πράγμα Σπάει κάθε νεύρο και δεν είναι πλέον αστείο.

    Χάθηκε ο Brown της Ούνιξ Καζάν όπως είπα χάθηκε ο Ποιθρες, χάθηκε ο Μίκυ Την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τόσοι άλλοι παιχταράδες.
    Κι εμείς περιμένουμε κάθε στιγμή να δούμε την ανακοίνωση Μιλούτινοβ και Γκριγκονιτς αλλα Δυστυχώς δεν κουνιέται φύλλο, και δεν ακούγεται τίποτα και δεν μαθαίνουμε τίποτα και όλο με υπομονή και υπομονή και υπομονή τίποτε άλλο και περίμενε και περίμενε και περίμενε.

    Ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι το γοργόν και χάρην εχει

    Διότι όταν βρεις μία ευκαιρία την αρπάζεις αμέσως Όπως τον Μπράουν της Ουνιξ Καζάν και δεν την αφήνεις να την κλέβουν άλλοι, π. Χ. η Μονακο και να την παίρνουν άλλοι που είναι αυτοι οι πιο έξυπνοι διότι εμείς Έχουμε πάντα μια ζωή μάθει στις διαπραγματεύσεις , στο περίμενε Και περίμενε και μετά δυστυχώς το πουλάκι Πετάει για άλλους προορισμούς.

    Είναι λυπηρό Και πολύ κρίμα Αυτό το πράμα Κύριοι διοικούντες διότι ο ολυμπιακός έχει πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη Το ίδιο και ο προπονητής μας Μπαρτζώκας . και εκτός τούτο και ο Μπαρτζωκας έχει πολύ καλές σχέσεις Και διασύνδεςεις με αυτούς τους παίκτες Αφού δούλεψε με μερικούς από αυτούς στο παρελθόν μαζί με πολύ καλά αποτελέσματα και θα μπορούσε να Τους πείσει πιο εύκολα να έρθουν στον ολυμπιακό.

    Αυτή η σιγή ιχθύος Και η όλη η απραξία μέχρι τώρα της ομάδος είναι αδικαιολόγητη.

    Ενδιαφερόμαστε πολύ με αγάπη για το τμήμα μπάσκετ του ολυμπιακού και θέλουμε και επιθυμούμε φέτος να τα τα κατακτήσει όλα στην νέα σεζόν.
    Διότι η Αγαπημένη μας ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού του παρελθόντος έγινε δυστυχώς Εδώ και τα τελευταία 12;χρόνια και μέχρι σήμερα εμπορικό Κερδοσκοπικό σουπερμάρκετ χωρίς καμία Αίγλη και κανένα ενδιαφέρον πλέον.

    Καλησπέρα σας με υγεία.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Snake εξήγησα το σκεπτικό μου για τον Μήτογλου στο άλλο thread, δεν τον παίρνεις για να ξεκινήσει την σεζόν, αλλά για να αποτελέσει κορμό της ομάδας για την επόμενη 8ετια.. Μέσα σε αυτό βάζω και το γεγονός ότι στα επόμενα 2 χρόνια θεωρώ ότι ο Βεζενκοφ θα πάει ΝΒΑ, έτσι για να του φύγει η κάψα, αλλά φυσικά θα ξαναγυρίσει, οπότε καλό είναι να έχεις καβατζωσει έναν κορυφαίο Έλληνα στην θέση ούτως ή άλλως. Δεν θα τον ήθελα για αντίπαλο στα πράσινα για την επόμενη 8ετια, οπότε προτιμώ να βρούμε μία φόρμουλα και να τον κάνουμε δικό μας, έστω και αν δεν ξεκινήσει την χρονιά..

    Το πέρασμα από Ιταλία θα έχει και μικρότερο σοκ, από το αν ερχόταν κατ' ευθείαν από τους απέναντι πέρυσι.Μετραει και αυτό λίγο..

    Αρμάνι δεν ξαναγυρνάει ο παίχτης μετά τις δηλώσεις που έγιναν, και στο εξωτερικό θα είναι δύσκολο να τον δεχθούν μετά από τέτοια απόφαση γιατί παίρνουν πολύ σοβαρά αυτές τις υποθέσεις.

    Για τον Timma σε ακούω.. απλά φαίνεται ότι είναι σε πτώση ο παίχτης την τελευταία 2 στις. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος όταν τον υπογράψαμε, αλλά δεν πήγε πολύ καλά αυτό.. επίσης είχε ακουστεί ότι δεν γουστάρε να παίζει σαν 4 (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κολλάνε σε θέσεις μερικοί παίχτες..). Ίσως μία καλή λύση από τα παλιά να ήταν Κουζμινσκας..

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @Όλους και κυρίως @Redgoal

    Συζητάμε για Μήτογλου μη λαμβάνοντας υπόψη ένα σημαντικό γεγονός, και δεν εννοώ την αναμενόμενη τιμωρία του.
    Για την ώρα έχει συμβόλαιο. Που σημαίνει ότι αν σκάσει μια τιμωρία 6 μήνες, για ποιο λόγο η Αρμάνι που τον πίστεψε να τον αφήσει να φύγει ενώ από λχ Δεκέμβριο θα τον έχει διαθέσιμο, και για ποιο λόγο αυτός να πιέσει να φύγει για να γυρίσει στην Ελλάδα από την οποία επιδίωξε να φύγει πέρυσι.

    Η μόνη κατ' εμέ περίπτωση να πάρουμε Μήτογλου είναι αν λόγω τιμωρίας η Αρμάνι θεωρήσει τόσο καμμένη την περίπτωσή του που τον απελευθερώσει, και άρα ούτε εμάς τουλάχιστον για του χρόνου θα μας προσφέρει κάτι. Και με αποχωρήσεις Λιβιό, Πριντ, Μάρτιν, και Έισι (χαχα) θα χρειαστούμε πραγματικές μεταγραφές για να βγει η regular season σε μια πολύ ανταγωνιστική Ευρωλίγκα του χρόνου, με πολλές ομάδες να φαίνεται να το δουλεύουν σωστά και να βελτιώνονται.

    Άρα αλλού για πορτοκαλιές. Αν λοιπόν μείνει ο Ντόρσει, για εμένα η πιο ρεαλιστική προσέγγιση είναι να πάρουμε Κώστα Αντε για mobile center / έλληνα, και να πάμε σε πολυσύνθετο 4-5άρι όπως αυτά που αρέσουν στον DeCoupePe (Tobey) ή στο δικό μου πουλέν για τη θέση το οποίο δυστυχώς δεν ακούγεται (Φόιγκτμαν). Έτσι μπορούμε να υποσχεθούμε στον Αντε μοναδικότητα σε ρόλο (αφού θα είναι ο "δυναμικός" μας ψηλός) έχοντας παράλληλα έναν παίχτη που ανά πάσα στιγμή καλύπτει άνετα είτε το 4 είτε το 5 ακόμα και σαν βασικός.

    Και για όσους σνομπάρετε Τίμμα, στη συγκεκριμένη σύνθεση πήγαινε ταμάμ ως αντί-Έισι καλύπτοντας με ψηλά τριάρια τη θέση του 3 ως αναπληρωματικός του Κώστα, και κατεβαίνοντας εν ανάγκη στο 4 αν χρειαστεί. Και ας έχει καταρρεύσει το ποσοστό του στα 3ποντα τα τελευταία χρόνια. Έχει να κάνει με ψυχολογία και ρυθμό.

    REDGOAL: Δεν ξσναφοράει τη φανέλα της Αρμάνι ο Μήτογλου

  • GEO
    GEO Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιός Timma ρε παιδιά!!! τον είδαμε το 2018 δεν κάνει το παλικάρι

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more

Με ιταλικό Over, G/G και Σεντ Τρούιντεν

Το κουπόνι της Παρασκευής (12/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, Λάτσιο υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα. Στην Pro League Βελγίου, η Σεντ Τρούιντεν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Το... χάρισε ο Θρύλος ήττα 77-71

Μετά από ένα τραγικό δεκαλεπτο απο τα μέσα της πρώτης...

«Θα πάρουμε κάποιο επόμενο ματς εδώ...»

Τα λάθη και την αστοχία του πλήρωσε ο Ολυμπιακός στο...

Ντέρμπι... γοήτρου με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (15/04, 20:15, ΕΡΤ3)...