roumeliotis

Carwiz

«Κίνητρο για δουλειά το τριπλ κράουν...»

casino loutrakiou
redwell

O Σακίλ ΜακΚίσικ μετά τα πανηγύρια για το νταμπλ μίλησε για την σεζόν που ολοκληρώθηκε αλά... γκράντε για τον Θρύλο, αναφέρθηκε στην επόμενη αλλά και στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ μιλώντας στην Cosmote TV και τόνισε:

«Το να κερδίζεις το πρωτάθλημα σημαίνει τα πάντα. Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι είναι το πεπρωμένο μου. Είναι ωραίο το νταμπλ, αλλά το τριπλ κράουν είναι κάτι διαφορετικό, είναι το παν.

Από εκείνη τη στιγμή, δύσκολα το βγάζεις από το μυαλό σου. Γίνεται κίνητρο για δουλειά το καλοκαίρι. Ο προπονητής, οι πρόεδροι, ο κόσμος πιστεύουν σε μένα. Και αυτό, δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο».

Παράλληλα ανυπομονεί για τη νέα σεζόν και τις μάχες με τον «αιώνιο» αντίπαλό λέγοντας: «Αυτή η κόντρα σημαίνει πολλά για μένα και ανυπομονώ να δω τι ομάδα θα φτιάξει ο Παναθηναϊκός του χρόνου. Τους βγάζω το καπέλο, έχουν μία πολύ καλή ομάδα, απλά εμείς ήμασταν καλύτεροι.

Όταν πάμε στο ΟΑΚΑ, η ένταση ανεβαίνει, η ατμόσφαιρα γίνεται τρελή. Αλλά στο ΣΕΦ, τα δεδομένα αντιστρέφονται και μου αρέσει. Οι δικοί μας οπαδοί γίνονται τρελοί. Ελπίζω να φτιάξουν μία πραγματικά ωραία ομάδα, για να μην υπάρχουν πλέον και δικαιολογίες. Σέβομαι τον Παναθηναϊκό 1000%. Όπως και κάθε ομάδα».

Όσο για τον κόσμο του Ολυμπιακού; «Δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό. Ένα κομμάτι μου θα μείνει εδώ το καλοκαίρι, παρόλο που θα φύγω για τις ΗΠΑ τώρα. Ανυπομονώ να επιστρέψω».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 16:44 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal o καλινιτς περισσότερο τριάρι είναι τι τον βάζουν στο 4

  • Red7
    Red7 Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 20:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal αν δεν πάρουμε τον Μιτογλου στο 4,υπάρχει περίπτωση να πάρουμε τον κάλινιτς;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...

Πολύ δύσκολα ο Παπανικολάου με Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για τη Βαρκελώνη για το Game-1 της...