roumeliotis

leptokariopoulos

Μπαρτζώκας... 2025 στον Ολυμπιακό

casino loutrakiou
redwell

Ήταν το αναμενόμενο και έγινε... πράξη καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και θα κάθεται στο "τιμόνι" των Πειραιωτών μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο τεχνικός που οδήγησε τον Θρύλο στο νταμπλ της σεζόν 2021-2022 και στο F4 της Euroleague συναντήθηκε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και πολύ γρήγορα έδωσε τα χέρια και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα, ως το 2025.

Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/06) με τους Προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησαν να συνεχίσουν την κοινή επιτυχημένη πορεία τους για ακόμη τρία χρόνια".

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

52 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 00:55 Σύνδεσμος σχολίου

    DNA αλυμπιακού δεν υπάρχει τουλάχιστον εκτός Ελλάδας. Το φουλ επίθεση και τα πολλά γκολ δεν περνάνε πλέον στην ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια. Η ομάδα πρέπει να έχει τέλεια φυσική κατάσταση, να αντέχει σε φουλ ρυθμό για όλα τα 90 λεπτά (όχι όπως στις αρχες των 00s όπου μετά το 65 περιμέναμε αν θα φάμε 3 ή 4) να παίζει σοβαρή άμυνα ψηλά και να υπάρχει αντίδραση αν στραβώσει το ματς. Ο Μαρτιν το πέτυχε αυτό μία δύο χρονιές αλλά δεν το ξανακατάφερε.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 22:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε παιδιά το 1988 η μεταγραφή του Ντέταρι ήταν η δεύτερη ακριβότερη όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μετά του Μαραντόνα στην Νάπολι. Βέβαια με τα λεφτά άλλων, κάνω κι εγώ τον μάγκα όπως ο Κοσκωτάς με της Τράπεζας Κρήτης.

    Φίλε Τιμωρέ δεν θέλουμε να είμαστε αχάριστοι με τον πρόεδρό μας, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά λόγω ακριβώς αυτής της οικονομικής επιφάνειας που έχει και της δεδομένης του αγάπης για τον Ολυμπιακό, έχουμε περισσότερες προσδοκίες από αυτόν για την ομάδα.

    Αντικειμενικά η ομάδα δεν βλέπεται τα τελευταία 2 χρόνια και πραγματικά βασιλεύει ως μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη όμως δεν έχουμε κάνει κάτι αξιοσημείωτο τα τελευταία χρόνια, πέραν της μεγαλειώδους πρόκρισης επί της Αρσεναλ στο Λονδίνο το 2020.

    Σαφώς και οι συνθήκες είναι τώρα ασύγκριτα πιο δύσκολες για να φτάσεις στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ (όπως πχ πριν 20 χρόνια), αλλά τουλάχιστον προσπαθείς να δημιουργήσεις μια ομάδα που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με την φιλοσοφία και το DNA του Ολυμπιακού και στην πορεία θα έρθουν τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής.

    Σίγουρα είναι καλοδεχούμενα τα πρωταθλήματα Ελλάδας και τα χαιρόμαστε, αλλά η στιγμή που θα σηκώσουμε το πρώτο ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο (έστω και το Κονφερενς), θα είναι ξεχωριστή και θα γραφτεί με ολόχρυσα γράμματα στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και ολοκλήρου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Όλοι Ολυμπιακοί είμαστε και θέλουμε πάντα να νικάμε, αλλά παράλληλα θέλουμε να μας "γεμίζει" αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο από την ομάδα μας. Ακομα και στα λεγόμενα "πέτρινα χρόνια" (1988-1996) βλέπαμε μπαλάρα από τον Ολυμπιακό μας και τους χαιρόμασταν σε όλα τα γήπεδα, παρόλο που είχαμε πάρει μόνο 2 Κύπελλα Ελλάδας (1990 & 1992) και 1 Σούπερ Καπ (1992). Το Πρωτάθλημα τότε "απαγορευόταν" να το πάρει ο Ολυμπιακός, για πολλούς και διάφορους λόγους.

    Ας ελπίσουμε να ξεπεράσει η Διοίκηση την λογική του "εμπορίου" που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, η οποία φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα στα οικονομικά, αλλά μάλλον μέτρια στα καθαρά παικτικά και ποδοσφαιρικά.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 22:13 Σύνδεσμος σχολίου

    βλεπω στα εκοψα τα χαχανητα και τα γελακια που δινεις μονο απαντησεις τρομαρα σου και οσα ειπες ανακριβειες και λαθη.εισαι νεογαυρος απο το 2010 και μετα που αποριπτεις την ιστορια της ομαδας γιατι ετσι σου μαθανε.οπως σου μαθανε οταν κρατησανε με ψηφο τον βαζελο στην κατηγορια να κανεις τουμπεκι,οπως σου μαθανε στο μεγκα να βλεπεις τον αρχιβαζελο μενιο και τον αντιολυμπιακο ζηκο και να κανεις παλι τουμπεκι,αρα ειστε ευνουχισμενοι οπως ειπα.κανεις δεν ειπε ο ολυμπιακος να γινει ρεαλ ,αυτα σας τα λενε να τα κανετε copy paste σαν παιδακια χωρις προσωπικοτητα και κριση χωμενα μεσα στη μαζα για να ανηκουν καπου.τελος το οτι σας βαζουν να λετε σαν μετρο συγκρισης το αεκακι για ανοχη στην μετριοτητα,γιατι αν συγκρινεσαι με το κακο σου αρκει η μετριοτητα απλα.πανηγυριστε εσεις για τις πωλησεις τσατσογλυφτρακια και ασε εμας που ειδαμε παιχταραδες οπως ντεταρι που θα τολμησεις να βαλεις στο στομα σου χωρις να τον εχεις δει παιδακι,να θελουμε τον ολυμπιακο που μεγαλωσαμε και οχι την ανωνυμη εταιρια με εσας τους πελατες με την υπαλληλικη νοοτροπια υπερ του μεγαλου αφεντικου μεσσια.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Τιμωρός
    Ρωτάς ότι αφού ο Ντέταρι ήταν παιχτάρα γιατί δεν ενδιαφέρθηκαν Λίβερπουλ κλπ; Κάπου αναφέρθηκες για πέτρινα χρόνια και υπέθεσα ότι τα χεις ζήσει για να κάνεις τέτοια αναφορά. Προφανώς όμως δε τα χεις ζήσει. Γιατί αν τα χες ζήσει, θα θυμόσουνα ότι το 1.4 δις δρχ που ξοδεύτηκε για το Ντέταρι, ήταν τότε εξωφρενικό ποσό για μεταγραφή ποδοσφαιριστή. Τα ποσά για τους τοπ παίκτες που ξοδεύονταν δεν υπερβαίνανε τα 2 δις δρχ. Κάτι Στόιτσκοφ, κάτι Μιγιάτοβιτς και κάτι Χάτζι που τους έχασε μέσα απ τα χέρια του ο βάζελος, επειδή ο Βαρδινογιάννης είχε βάλει πλαφόν σε αγορά παίκτη τα 50 εκ. δρχ, ξέρεις πόσο κοστολογόντουσαν; Από 300 μέχρι 500 εκ. δρχ. Παρεμπιπτόντως μιας και ανέφερες ότι ο Τζόλε κάπνιζε στο ημίχρονο, οπότε ποια σοβαρή ομάδα να ασχοληθεί μαζί του, που να δεις ο Στόιτσκοφ πόσο κάπνιζε. Αυτή ήταν και η κόμπλα του καπετάνιου. Θεωρούσε ότι σοβαρός ποδοσφαιριστής δε γίνεται να καπνίζει. Όταν του προξένεψαν το νεαρό τότε Στόιτσκοφ για 50 εκ. το σκεφτόταν επειδή ο Στόιτσκοφ κάπνιζε σα φουγάρο. Το θέμα όμως είναι ότι μέχρι να το αποφασίσει, εκείνος έκανε κάτι καλές εμφανίσεις με την εθνική Βουλγαρίας κι η αξία του εκτοξεύτηκε.
    Το λοιπόν.... ο Ντέταρι όταν τον έφερε ο Κοσκωτάς ήταν το κορυφαίο 10άρι στην Ευρώπη. Μέχρι κι ο Σαλιαρέλης όταν έφερε Προτάσωφ και Λιτόφτσενκο ήταν βασικός σέντερ φορ και βασικό αμ. χαφ της Σοβιετικής Ένωσης την εποχή που είχε πάει τελικό Euro κερνώντας στον ημιτελικό τους Ιταλιάνους. Παρεμπιπτόντως 2-0 είχε λήξει εκείνο το ματς και οι σκόρερ ήταν εκείνοι οι δύο.
    Κι ο Κόκκαλης όταν έφερνε τους παιχταράδες, δε τους έφερνε γιατί τους έκανε πλύση εγκεφάλου και τους αποσπούσε τις υπογραφές τους. Διπλάσια κασέ τους πλήρωνε. Ο Τζιοβάνι έπαιρνε 550-600 εκ. δρχ στη Μπαρτσελόνα, 1.2 δις του έδινε το χρόνο. Τα ίδια κι ο Ριβάλντο κι ο Καρεμπέ και όλοι. Αν πας να φέρεις τέτοιον παίκτη και κοιτάς να τον παζαρέψεις και να του κόψεις κάτι, ακόμα και σ αυτά που παίρνει τώρα στην ομάδα που παίζει, σιγά μη δεχτεί να έρθει Ελλάδα.
    Η τελευταία πρόταση σου είναι όλη η ουσία της προπαγάνδας που σας έχουν κάνει τα φερέφωνα κι οι εντολοδόχοι. Ευτυχώς που έχουμε το Μαρινάκη γιατί αλλιώς χαθήκαμε. Θα χρεωκοπήσουμε. Όχι αγαπητέ μου. Ο Ολυμπιακός πουλιέται αύριο το πρωί. Γήπεδο έχει (φρόντισε ο Κόκκαλης), προπονητήριο έχει (φρόντισε ο Κόκκαλης), brand στην Ελλάδα το καλύτερο έχει (φρόντισε ο Κόκκαλης και το έκανε 1ο πολύ μακράν του 2ου), δε χρωστάει κλπ. Για πλάκα πουλιόταν η ομάδα κι αυτός που θα μπαινε, επειδή θα έδινε ένα υπερωκεάνιο λεφτά για να πάρει τα πλειοψηφικά πακέτα, θα ήταν επενδυτής που θα κοίταζε η ομάδα να παραμείνει 1η. Αλλά δεν είναι χαζός ο Μαρινάκης να πουλήσει τέτοια πηγή;

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 21:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Αδερφέ τον Nτεταρι την εποχή που πήγε στον Ολυμπιακό τον ήθελε η Γιουβέντους απλά ο Κοσκωτάς πλειοδότησε δηλαδή έδωσε περισσότερα χρήματα)1.2 με 1.3 δισεκατομμύρια δραχμουλες Και μετά βρήκε συμβόλαιο σε Ιταλία

  • Ο ΤΙΜΩΡΟΣ
    Ο ΤΙΜΩΡΟΣ Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 18:28 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κοκκινος Πιτ Δηλαδή ρε φίλε με λίγα λόγια συγκρίνεις το ΓΕΡΜΑΝΙΚΌ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ με το Ελληνικό? Ναι χάλασε η Ντόρτμουντ αλλά είναι Ντορθμουντ ο παίχτης έχει κίνητρο να πάει στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Εσείς έχετε απαιτήσεις να γίνουμε Ρεάλ ε ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ να γίνουμε Ρεάλ. Λες για Ντέταρι κ έρχομαι εγώ και σε ρωτάω ΑΦΟΎ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ γιατί δεν ενδιαφέρθηκαν Λίβερπουλ Άρσεναλ κτλπ αλλά μόνο ο Ολυμπιακός ο Πρωταθλητής της Ελλάδας μιας μικρής χώρας με μικρό πληθυσμό... Και στο κάτω κάτω λες τσεπωνει ο Μαρινάκης αφού έχει καταφέρει να πουλάει παίχτες από το 18ο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης το Ελληνικό ε μαγκιά του τότε ας το κατάφερναν και άλλοι αλλά με Κωστούλας Ανατολακιδες Ταραλιριδες και Οκκαδες ΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΌ ΚΟΡΥΦΑΊΑ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑΤΑ θα αγόραζε τέτοιους μέτριους παίχτες και με αγορά 7 εκατομμύριων στη χειρότερη...? Λες για Τζόλε ποια σοβαρή ομάδα θα κοίταγε παίχτη που κάπνιζε στα ημίχρονα? ΑΣ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΌΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΆΚΗΣ ΣΕ ΕΠΟΧΈΣ ΚΡΊΣΕΙΣ Η ΟΜΆΔΑ ΘΑ ΓΙΝΌΤΑΝ ΣΑ ΤΗΝ ΚΟΎΛΑ ΑΠΌ ΤΑ ΧΡΈΗ

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 17:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ 30 ΕΚ ΕΥΡΩ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΟ(ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ)
    ΧΑΧΑΧΖΑΧΑΧΑΧΑΧΑΖΑ
    ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΗΜΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ
    ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑ Ε ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑ

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τους παλιούς να θυμίσω επειδή ήμουν μέσα και περνάν τα ρημάδια τα χρόνια,το 1990 στο παλιό Καραισκάκη με τα τσιμέντα, στο ματς με τον Λεβαδειακό κάνανε παρουσίαση και παίζανε πρώτη φορά η Αγία Τριάς.

    ΠΡΟΤΑΣΟΦ--ΛΙΤΟΦΤΕΝΚΟ-ΣΑΒΙΤΣΕΦ και για όσους γνωρίζουν και θυμούνται εκείνη την εποχή ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορύσε στην Ευρωπαική Αγορά.

    Ο βαθμός δυσκολίας να αποκτήσεις τέτοιους παίχτες στον Ολυμπιακό εκείνης της εποχής(Σαλιαρέλης),ήταν απείρως δυσκολότερο από τον αντίστοιχο Ολυμπιακό της δεκαετίας του Ριβάλντο.

    Συμπερασματικά η αναφορά έγινε για να γίνει κατανοητό το εξής:

    Αν τα σκάσεις έρχονται όλοι να παίξουν και με τη Λαμία και με τα Γιάννενα.
    Δεν τα σκας,θα βολοδέρνεις με τον Μασούρα και τον Λιαγκούρα.

  • θυρα7
    θυρα7 Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 14:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal παιζει του αντετοκουμπο για την θεση 4???

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Τιμωρός
    Όταν καταφέρει ο Μαρινάκης να φτάσει τα επιτεύγματα του Κόκκαλη, έλα να μας ξαναπείς το μάθημά σου. Προς το παρόν κόβεσαι. Ότι καλύτερο έχει πετύχει ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός, επί Κόκκαλη το χει πετύχει. Ακόμα και στην Ευρώπη που ήταν κάτι που δεν τον ενδιέφερε τον Κόκκαλη, πήγε μια φορά στους 8 του ΤΣΛ. Επί Μαρινάκη μέχρι 16 Europa. Κάτσε εσύ να παπαγαλίζεις ότι δεν έρχονται παίκτες στην Ελλάδα, όταν ο Κόκκαλης έσκαγε διπλά κασέ και έφερνε Ριβάλντο, Τζιοβάννι, Ζάχοβιτς, Καρεμπέ κλπ και όταν ο μπασκετικός Ολυμπιακός πριν 10 χρόνια που πήρε Ευρωλίγκα με 7Μ ετήσια έσοδα (μαζί με το μπόνους κατάκτησης Ευρωλίγκας) έδινε 2.5Μ στο Σπανούλη και 1.5Μ του Πρίντεζη (χωρίς να υπολογίζεται το 45% εφορία), τη στιγμή που ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός με είσοδο σε ομίλο ΤΣΛ και πωλήσεις παικτών προσέγγιζε τα 100Μ έσοδα και ο Μαρινάκης πάνω από 1.2Μ δεν έδινε σε παίκτη. Κι αυτά μόνο σε 4-5. Σας έχει κάνει και πανηγυρίζετε τα εκατομμύρια απ τις πωλήσεις παικτών και δε βλέπετε ότι στην Ευρώπη έχουμε γίνει η χαρά της κάθε μετριότητας, όταν επί Κόκκαλη απ την έδρα μας δεινοπαθούσαν όλα τα μεγαθήρια. Keep walking....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...