roumeliotis

Carwiz

Τρέλα... Μιλουτίνοφ και στις δυο πλευρές

casino loutrakiou
redwell

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ο δυσκολότερος και πιο επιθυμητός στόχος του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη θέση του σέντερ πλάι στον Μουσταφά Φαλ, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει δώσει το ΟΚ για την απόκτηση του Σερβου αν και εφόσον φυσικά καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ.

Υπάρχει μεγάλη... τρέλα για επανασύνδεση Ολυμπιακού-Μιλουτίνοφ και στις δυο πλευρές. Και ο Θρύλος τον θέλει για να έχει ίσως το καλύτερο δίδυμο ψηλών της Euroleague αλλά και ο ίδιος ο Νίκο πετάει τη... σκούφια του και είναι διατεθημένος για ψαλίδι ακόμα και 50% στο συμβόλαιό του για να πιάσει ξανά... Λιμάνι.

Πού βρισκόμαστε; Στο σημείο που πλέον το μπαλάκι είναι στην πλευρά του διεθνή σέντερ. Τα είπε με τον Ολυμπιακό και τον Coach-B, υπάρχει ενθουσιασμός για να ξαναπεράσουν... βέρες και τώρα θα δώσει τη μάχη του.

Η ΤΣΣΚΑ δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει και από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο ίδιος είναι αισιόδοξος ότι θα καταφέρει χωρίς να κινηθεί εις βάρος της ομάδας της Μόσχας λόγω εμπόλεμης κατάστασης, απώλειας συμμετοχής στη Euroleague και τα λοιπά, να τους πείσει να τον αφήσουν να φύγει.

Εκεί παίζεται όλο το... παιχνίδι. Στο κατά πόσο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει την πειθώ ή τα... χαρτιά αν προτιμάτε για να αναγκάσει τους Ρώσους να τον αφήσουν να πάει στην ευχή του Θεού, δηλαδή στην... αγκαλιά του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Πόσο θα περιμένει ο Ολυμπιακός; Όχι πολύ. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν άμεσα να τελειώνουν με το "5" καθώς υπάρχουν εναλλακτικές όπως ο Τζος Νίμπο αλλά για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ θεωρούν ότι αξίζει η αναμονή αλλά και η οικονομική υπέρβαση καθώς αν τελικώς έρθει, θα έρθει με κασέ που θα αγγίζει το 1.300.000 ευρώ ετησίως.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

66 σχόλια

  • Andregon
    Andregon Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ ξέρω ότι την τρέχουσα σεζόν (2021-2022) είχαμε μικτό μπάτζετ € 15 εκατομμύρια και αγωνιστικό € 8,5 εκατομμυρια και αποδείχτηκε μια χαρά για να επιτύχει η ομάδα όλους τους εγχώριους στόχους και να πάει στο Final 4.
    Εσύ δηλ. λές ότι την σεζόν 2020-2021 (τότε είχαμε τον Χαρισον) είχαμε € 6 εκατομμύρια αγωνιστικό μπάτζετ; Γιατί κάτι τέτοιο δεν προκύπτει,τα δημοσιεύματα μιλάνε για μικτό μπάτζετ περί τα ίδια επίπεδα με φέτος αλλά παραδέχονται κάποια μείωση/εξορθολογισμό του αγωνιστικού μπάτζετ που όμως δεν θα μπορούσε να είναι σε τόσο χαμηλά επίπεδα.
    Αν αναφέρεσαι πάλι στην σεζόν 2019-2020 ως προπέρσινη (τότε είχαμε τον Πωλ) ούτε και τότε προκύπτει αγωνιστικό μπάτζετ €6 εκατομμυρίων (αναφέρεται 16 εκ.το μικτό μπάτζετ) και δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι τέτοιο γιατί αναγκαστήκαμε μεσούσης της περιόδου να προβούμε σε πρόσθετες μεταγραφές (Ντουάϊτ Μπάϊκς, Σακιλ Μακίσικ, Τέιλορ Ροτσεστι, Οκτάβιους Ελλις) εκτός από τις αποδεσμεύσεις (Κεβιν Παντερ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Γουιλ Τσερι).
    Να υπενθυμίσω ότι ο φορολογικός συντελεστής (είτε 45% ως 31/12/2019 είτε 22% μετά την 1/1/2020) δεν αφορά μόνο τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις αλλά και τις λύσεις συμβολαίων με ότι και αν αυτό συνεπάγεται για την σεζόν 2019-2020.
    Επιχείρησα σε προηγούμενο σχόλιο να περάσω τα ανάλογα links που συνηγορούν σε ότι λέω αλλά δεν πέρασαν.
    Aκόμη και η συλλογιστική περί υπερτιμολόγησης των συμβολαίων των Χαρισον και Πωλ δεν ευσταθεί.
    Για ποιό λόγο να γίνει για να πληρώνουμε τζάμπα και βερεσέ παραπάνω εφορία; Για πιάσουμε το αστείο όριο αγωνιστικού μπάτζετ των € 5,4 εκ. (από πέρυσι € 7 εκ.) που προβλεπόταν από την Εuroleague; Για να είμαστε υπόλογοι στην διοργανώτρια για υπερβάσεις στο μπάτζετ κατά παράβαση του FFP;
    Τι σημασία έχει άλλωστε πόσο πληρώνεται σήμερα ο Πωλ ή ο Χάρισον σε σχέση με το παρελθόν; Toν Αντονι Μπένετ τον θυμάσαι κάθόλου; No 1 draft το 2013 στους Cleveland Cavaliers, γύαλιζε τους πάγκους άλλων 3ων ομάδων του ΝΒΑ για μια 3ετία, τον πήρε η Φενερ το 2017 πληρώνοντας μια περιουσία και σήμερα νεότατος 29 ετών είναι ο απόλυτος γυρολόγος και βρίσκεται ξεχασμένος να παίζει μπάσκετ κάπου στα βάθη της Ασίας.
    Δηλαδή όσες ομάδες τον είχαν πληρώσει πανακριβα κάποτε, επειδή τώρα ο παίκτης πληρώνεται λίγα σημαίνει ότι συναλλάσσονταν μαζί του με εικονικά συμβόλαια; Aπό την στιγμή που δεν προκύπτει από πουθενά ότι το μπατζετ ήταν € 6 εκ. ή ότι τα συμβόλαια των Χαρισον και Πωλ ήταν ψευδή απέφυγε τις αοριστίες και ανυπόστατες κατηγορίες.
    Η ομάδα δεν είναι υποχρεωμένη να αυξάνει το αγωνιστικό της μπάτζετ κατα € 1,5- 2 εκ. ετησίως. H ομάδα ξοδεύει πάντα όσα χρειάζεται για να καλύψει τις ανάγκες της καθ' υπόδειξη της Τεχνικής Ηγεσίας και όχι για να ικανοποιήσει τα γούστα του κάθε ανικανοποίητου οπαδού που κάνει υψηλή κριτική και απαιτεί χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για την τσέπη του.
    Τα ταβάνια και οι επιδόσεις μιας ομάδας δεν καθορίζονται με βάση το μπάτζετ ούτε από τις μαντικές ικανότητες του καθενός. Η ομάδα δίνει απαντήσεις εδώ και μια 10ετία επ' αυτού στο παρκέ και έδωσε και πρόσφατα απαντήσεις στην φετινή σεζόν. Οποιος δεν μπορεί να το καταλαβει μετά από όλα αυτά και γκρινιάζει ακόμη είναι πρόβλημά του.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    H αλλαγή της φορολογίας έγινε πρόπερσυ, οπότε είμασταν στα 6μ δηλαδή περίπου έσοδα έξοδα όπως ο βάζελος? Για να μη λέμε πολλά, οι αφοί έβγαζαν θεωρητικά συμβόλαια που δεν έπαιζαν με τη καμία, κάτι 900 ο Πολ κάτι 800 ο χαρισον μηλάμε μη συνεχίσω βαριέμαι, μιλάμε για συμβόλαια που ειδικά οι αφοί δε πληρώνουν υπεραξίες οπότε προφανως ήταν ψεύτικα. Τώρα παίζουν με 3 κατοστάρικα αυτοί οι παίκτες. Οπότε ή το μπατζετ ήταν στα έσοδα έξοδα οπότε μια χαρά φωνάζαμε , ή θα πάρουμε το σενάριο των αφών όπου το μπατζετ ήταν 7,5 - 8 και πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν κούπες γιατί το φετινό δε ξαναγίνεται, να εκμεταλευτούν την απουσία των ρώσικων και με λίγα χρήματα παραπάνω να απολαύσουμε την ομάδα. Όταν ξανάρθουν οι ρώσικες βλέπουμε τι θα κάνουμε.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 00:45 Σύνδεσμος σχολίου

    H εφορία από προπερσι έχει πέσει κάτω από τα μισα. Μιλάμε για κέρδος 2-3 εκ + τα κέρδη από την 4η θέση + ανοικτά γήπεδα σιγά την αύξηση. Αν έχουν στόχους κούπας θα φανεί από το μπατζετ. Να φτάσει τουλάχιστον στα προπέρσινα επίπεδα. Αν θεωρεί κανείς ότι θα μας κάτσει και άλλη χρονιά χωρις τραυματισμούς, που αν χάναμε τον Φαλ πχ ή τον Βεζε για μερικές αγωνιστικές θα είχαμε δράματα, απλά ονειροβατεί. Δεν υπάρχει σοβαρή ομάδα χωρίς 12 παίκτες επιπέδου. Εμεις με 8 ήμασταν τυχερή, μας έκατσε, μαγκιά του Μπαρτζώκα που έκανε αλλγές με το χρονόμετρο στον πρώτο γύρο και τους είχε ξεκούραστους, αλλά πλέον πρέπει να αλλάξει αυτό. Θα φανεί αν υπάρχουν στόχοι κούπας, όχι τόσο από ποιους θα φέρουν, όσο από το ποιους θα κρατήσουν. Αν κρατήσεις Χασαν για δεύτερο ψηλό, δε χτυπας κούπα, αν κρατήσεις Λιβιό για δεύτερο 4αρη δε χτυπάς κούπα ότι άλλο και αν φέρεις μετά για τις άλλες θέσεις. Ετσι απλά.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ7
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ7 Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 19:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @redgoal free agent o καλαθης! πως θα σου φαινοταν περιφερεια με καλαθη σλουκα ουοκαπ; εμενα παντως φωτια :)

    REDGOAL: Τανάλια τη λες, φωτιά... όχι φίλε. Θα λείπει ο σκόρερ. Εκτός και αν εννοείς ότι θα μεινει και ο Ντόρσεϊ, οπότε ναι θα είναι σούπερ

  • Andregon
    Andregon Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 01:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε MK7,
    Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν υπάρχει οπαδός που να μην επιθυμεί διακαώς την αύξηση του μπάτζετ αλλά από την στιγμή που συνεισφέρει ελάχιστα στα έσοδα της ΚΑΕ δεν μπορεί να έχει και τόσο μεγάλες απαιτήσεις.
    Το τι είναι μεγάλη απαίτηση για τον καθένα μας είναι πολύ σχετικό. Στην προκειμένη περίπτωση ένα μπάτζετ για να φύγει από τα € 8,4 εκ. και να φτάσει στα € 10 εκ. σημαίνει αύξηση 19%. Όλο αυτό χωρίς την εφορία και σίγουρα αυτή η σημαντική ποσοστιαία μεταβολή για τους λόγους που εξήγησα (FFP) δεν μπορεί να αιτιολογηθεί επαρκώς. Σε θεωρώ λογικό άτομο και νομίζω ότι σε αυτό το επίπεδο δεν μιλάμε απλά για μια λελογισμένη αύξηση.
    Θα πρέπει να παραδεχτούμε επίσης ότι οι οπαδοί/θεατές είναι ουσιαστικά αυτοί στους οποίους απευθύνεται το τελικό προϊον (αυτό πρέπει να κρίνουν) και δεν αποτελούν μετόχους στους οποίους η Διοίκηση της ΚΑΕ είναι υπόλογη για θέματα διοίκησης και οικονομικής διαχείρισης. Αλλά και αλλιώς να ήταν τα πράγματα δεν έχουν ούτε την γνώση αλλά κυριώς δεν έχουν την πληροφόρηση πέραν κάποιων οικονομικών στοιχείων που κατά καιρούς βγαίνουν στο διαδίκτυο.
    Σύμφωνα με αυτά μέχρι την διαχειριστική περίοδο 2015-2016 (με μια πρόχειρη ματιά δεν βρήκα νεώτερα αν βρείς ενημέρωσε με) η ΚΑΕ όχι μόνο παρουσιάζει υστέρηση εσόδων παρότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία με επιτυχίες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά καταγράφει καθ’έτος αρνητικά αποτελέσματα με αποτέλεσμα οι υπέρογκες συσσωρευμένες ζημίες και η αρνητική καθαρή θέση της να αναγκάζει τους μεγαλομετόχους σε ΑΜΚ € 15 εκ.
    Αν αναλογιστείς ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας βρισκόταν σε καθοδική τροχιά, δεχόταν πόλεμο από την διοργανώτρια, είχε μεγάλα προβλήματα ρευστότητας, έπαιζε σε χαμηλότερη κατηγορία (βλ. Μεχρι Τέλους) και είχε υστέρηση εσόδων από εισιτήρια λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν για την καταπολέμηση της πανδημίας δεν χρειάζεσαι τις Οικονομικές καταστάσεις για να καταλάβεις τι συμβαίνει.
    Το να στεκόμαστε κάθε χρόνο μόνο στα έκτακτα έσοδα από ευκαιριακές πωλήσεις παικτών ή μπόνους από την διοργανώτρια είναι σαν να εθελοτυφλούμε σε ένα πρόβλημα υπαρκτό, αυτό δηλαδή του μη βιώσιμου μοντέλου χωρίς την αδιάκοπη οικονομική ενίσχυση των Διοικούντων από τα δικά τους κεφάλαια.
    Με άλλα λόγια το αν αποδέχεται ή όχι ο μέσος οπαδός την οικονομική πολίτικη των Αφων Αγγελόπουλων για μένα δεν έχει καμία σημασία γιατί δεν συνεισφέρει όσο πρέπει και άλλωστε δεν τον αφορά. Παρόλα αυτά αντί να έχουν την αμέριστη στήριξη από το σύνολο των οπαδών ως κύρια πήγη ρευστότητας σε χαλεπούς καιρούς, κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι ισοπεδωτική κριτική στους Προέδρους.
    Τέλος για την ιστορία και μόνο η πραγματική χρηματοοικονομική κατάσταση μιας εταιρείας δεν προκύπτει από την απλή ανάγνωση ενός ισολογισμού διότι μερικές φορές η απεικόνηση των οικονομικών στοιχείων γίνεται σύμφωνα με τους ισχύοντες φορολογιστικούς κανόνες της αγοράς. Οσοι έχουν την δυνατότητα πρόσβασης, δηλ.αυτοί που αναλύουν ή ελέγχουν εις βάθος ανά λογαριασμό τις οικονομικές καταστάσεις μιας εταιρείας λόγω επαγγέλματος αλλά και εκείνοι που συντάσσουν τους ισολογισμούς για λογαριασμό των εταιρειών καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ.
    Ως εκ τούτου ας περιοριστούμε καλύτερα εφεξής στον τομέα που μας αφορά ως οπαδούς δηλαδή στο αγωνιστικό κομμάτι, στο οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό να συμφωνούμε ή ακόμη και να διαφωνούμε κατά περίπτωση.
    Τωρα δεν ξέρω αν ανακοινώθηκε επίσημα ο Ναζ Μητρου Λονγκ στην Αρμάνι πάντως Πόϋθρες και Κολσον ανήκουν πλέον και επίσημα στην Μακάμπι. Μην απογοητευόμαστε, έχει και άλλους καλούς παίκτες η αγορά (βγαίνουν συνέχεια ελεύθεροι), εμπιστοσύνη στον κόουτς Μπαρτζώκα και τις επιλογές του και όλα θα πάνε καλά προσεχώς.
    Ιδωμεν.

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραία τα λεμεμεταξυ μας μήνες τώρα, αλλά οι Colson και Motley έκλεισαν ήδη αλλού.

  • Red7
    Red7 Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 12:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ποτέ θα αρχίσετε να γραφετε για μεταγραφές έχει πάει 22 Ιουνίου;

    REDGOAL: Χα χα χα. Φίλε όταν έχουμε κάτι το γράφουμε. Δεν μας αρέσει να παίζουμε τζόκερ. Όταν έχουμε γκαραντί πληροφορία τη γράφουμε και γι' αυτό έχουμε σχεδόν 100% επιτυχία

  • Στεφ7
    Στεφ7 Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    @ρεδγοαλ με το γήπεδο έχουμε κάποια εξέλιξη; Επίσης υπάρχει περίπτωση να πάρει κάποιο πόστο ο Πρίντεζης στην ομάδα;

    REDGOAL: Για άμεσα, ούτε το ένα ούτε το άλλο

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 11:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως πέρα από το ποιος θα έρθει νομίζω η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η επιστροφή του θρύλου στην ελίτ της Ευρώπης. Πριν δύο χρόνια παριστάναμε όλοι τους σκάουτερ αναφέροντας ονόματα παιχτών από χαμηλότερες διοργανώσεις που θα μπορούσαν να αποδειχτούν 'λαβράκια' και τώρα μιλάμε για Μιλουτίνοφ, Μπέικον και Μήτογλου. Χωρίς δόση υπερβολής νομίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των παιχτών που κυκλοφορούν ελεύθεροι επιθυμούν να παίξουν σε μια ομάδα διεκδικήτρια του τροπαίου και με εξαιρετικό κλίμα.
    Αν ισχύουν τα δεδομένα που έχουν γραφεί με τον Μιλουτίνοφ τότε πρόκειται για εξαιρετική μεταγραφή, αν τελικά πραγματοποιηθεί. Τα περί ίδιων παιχτών είναι τουλάχιστον αστειότητες όταν έχεις δύο τέτοιους παίχτες στο 5. Ο Μίλου μπορεί να σου δώσει περισσότερο σκορ, έχει καλύτερες κινήσεις, είναι πιο πλαστικός και ευκίνητος από τον Φολ ενώ είναι και καλύτερος στον αέρα (αρκετές τάπες και alley oops) και παίζει καλύτερα το pick and roll. Είναι δηλαδή πιο ελαφρύς και σύγχρονος 7 footer και όχι ο κλασσικός δεινόσαυρος όπως ο Φολ. Αντίστοιχο στυλ παίχτη σε Έλληνα είναι ο Παπαγιάννης, που είχα γράψει πέρυσι ότι θα μπορούσε να κάνει εξαιρετικό δίδυμο με τον Φολ, βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί οπότε ας μην αραδειάζω άσχετα ονόματα.
    Στο 4-5 το όνομα που έχουν κυκλώσει είναι αυτό του Μήτογλου, ο οποίος μπορεί να ταλαιπωρήθηκε την περασμένη σεζόν (τραυματισμός, ντόπινγκ) αλλά παραμένει εξαιρετικός παίχτης με πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Έλληνας σε τέτοια ηλικία, με αυτά τα χαρακτηριστικά που να μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει. Ο Αντετοκούνμπο που αναφέρουν ορισμένα παιδιά σε σχόλια στην Ευρώπη μπορεί να παίξει μόνο ως 5. Στο 4 δεν μπορεί να σταθεί διότι δεν έχει σουτ. Στην Αμερική έπαιζε ως 4 διότι οι χώροι εκεί είναι μεγαλύτεροι και μπορούσε με την ταχύτητα του να τραβάει έξω αντίπαλα βαριά τεσσάρια περνώντας τα στην ταχύτητα και επιπλέον τα πεντάρια εκεί είναι συνήθως θηρία πάνω από 2,10 που δεν μπορούσε να ματσάρει. Στην Ευρώπη δεν έχει την δυνατότητα να το κάνει αυτό. Ο μόνος τρόπος για να αποκτηθεί ο συγκεκριμένος είναι να ναυαγήσει του Μίλου (φτου-φτου) να πάμε σε κάποιον λιγότερο ποιοτικό παίχτη και να έρθει ως τρίτος ψηλός για να καλύπτει τρύπες (τραυματισμούς, ξεκούραση). Αν πάμε σε ξένο 4-5 προσωπικά μου αρέσει αρκετά ο Τομκινς που λογικά θα αποχωρήσει από την Ρεάλ. Έχει ακόμα 1-2 χρόνια καλό μπάσκετ, αρκετή εμπειρία και μπορεί να δώσει πράγματα. Όπως είχα γράψει σε άλλο μου σχόλιο μπορεί να γίνει αντίστοιχη περίπτωση Ντάρντεν.
    Αν αποκτηθεί και καθαρό 4 τότε σωστά νομίζω αναφέρετε πως θα είναι κάποιος βετεράνος έμπειρος παίχτης που θα συμβιβαστεί με τα 10-12 λεπτά που θα παίρνει σε κάθε παιχνίδι πίσω από τον Βεζένκοφ. Η χρησιμοποίηση του Πρίντεζη σε αυτό τον ρόλο ή η απόκτηση του Έισι νομίζω επιβεβαιώνουν αυτό το σκεπτικό. Άσχετά που για διαφορετικούς λόγους δεν έπαιζαν τόσο. Σίνγκλετον δεν νομίζω ότι έχει σοβαρές πιθανότητες να ασχοληθούμε μαζί του. Προσωπικά δεν μου αρέσει σαν παίχτης και χαρακτήρας ενώ νομίζω θα παίξει πολύ για τους απέναντι. Χίλιες φορές να κινηθούμε για Μοερμάν που επίσης αποχωρεί.
    Κλείνοντας με την περιφέρεια θεωρώ πως και εδώ χρειάζεται ένας παίχτης που να μπορεί να δώσει σκορ. Προσωπική πεποίθηση ότι ίσως αποκτηθεί τελικά ο Γκριγκόνις, τον οποίο συμπαθώ αρκετά σαν παίχτη. Εννοείται ότι με τον παιχταρά Μπέικον απογειώνεσαι αλλά η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη και λογικά θα τραβήξει αρκετά λόγω της επιθυμίας του να επιστρέψει στο NBA.

  • Ανεστης
    Ανεστης Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 03:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μπεικον δεν εχει καν σαν επιλογη τον παο .οι επιλογες του κστα σειρα ειναι α)nbaβ) εφεςγ) ολυμπιακοςδ) μονακο.ο μιλου θελει να γυρισει και κανει μεγαλο σκοντο στο συμβολαιο του αλλα η τσσκα δεν θα τον αφησει να φυγει (οι λογοι ξεπερνουν το αθλητικο κομματι και πανε στο πολιτικο κομματι).Περιπτωση καλαθη δεν υπαρχει (πριν 2 χρονια παραυπηρχε,τωρα οχι).ο παιχτης που ισως θα ηθελε ο κοουτς για πισω απο βεζενκοφ ειναι ο σιγκλετον με νορμαλ κασε και ρολο λογω ηλικιας(ακουμπαει και στο 5 ,ειχε παιξει πολυ εκει στην λοκο του μπαρτζωκα ).ο γκριγκονις υπαρχει στο μυαλο αλλα εχει αμεσα σχεση με το τι θα γινει με ντορσει.την μεταγραφη της περιφερ. την καθοριζει ο ντορσει.Τις μεταγραφες στους ψηλους(2 η 3) τις καθοριζει η πολυ μικρη πιθανοτητα μιλουτινοφ.Αν μιλουτινοφ δεν ο κοουτς θα παει σιγουρα σε αθλητικο ψηλο.Εκτιμησεις ολα αυτα οχι πληροφοριες(δεν ειμαι insider)....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...