roumeliotis

leptokariopoulos

«Το επόμενο ματς θα είναι πιο δύσκολο»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε στο ΣΕΦ στον πρώτο τελικό της Basket League του ΠΑΟ με 74-61, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα σαφώς ικανοποιημένο να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ...

Για τη νίκη: «Είναι το πρώτο παιχνίδι μιας σειράς που έχει πίεση για τον γηπεδούχο. Ήμασταν σοβαροί. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να ανοίξουμε περισσότερο το σκορ. Ήμασταν συνεπείς και συμπαγείς αμυντικά, ελέγξαμε το παιχνίδι με μεγάλες διαφορές και το κερδίσαμε».

Για το αν χαλάρωσε ενόψει της συνέχειας μετά τη νίκη στο πρώτο ματς: «Όταν παίζεις τελικό για το πρωτάθλημα είσαι στην πίεση. Φυσικά, είναι σημαντικό το πρώτο παιχνίδι. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Δεν κινδυνεύσαμε. Σε αυτές τις σειρές πρέπει να είσαι μετριοπαθής, να κοιτάς το επόμενο παιχνίδι και να συγκεντρώνεσαι. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο».

Για το ότι... γυάλιζε το μάτι των παικτών: «Λογικό είναι. Υπάρχουν νεύρα, υπάρχει ένταση, κούραση. Εμείς στον Ολυμπιακό έχουμε παίξει 73 παιχνίδια μαζί με το σημερινό. Πολλά από αυτά κρίσιμα. Είμαστε συγκεντρωμένοι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τον τίτλο».

Για το αν θα αλλάξει κάτι για τη συνέχεια: «Δεν θα αλλάξουν πολλά. Έχουμε ένα στιλ παιχνιδιού που μας έχει φέρει εδώ. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό, εκτός ελάχιστον εξαιρέσεων».

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

24 σχόλια

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε Σπύρο στο μυαλό μου είσαι με το τελευταίο, τα έχω γράψει και εγώ πολλάκις. Εδώ πίσω στο μακρινό 1993 σε τουρνουά παμπαίδων μας έκαναν προπόνηση σε zone press και ζώνες με προσαρμογές (που στα παιδικά απαγορεύονται ρητά) για να πάρει ο προπονητής το τουρνουά και να χαίρονται οι γονείς που τα παιδιά τους κέρδισαν το 1ο βραβείο.

    Αυτό το σκεπτόμενο μπάσκετ μας έχει καταστρέψει σαν χώρα, και η ούτως ή άλλως μικρή λόγω πληθυσμού (μεγάλη σχετικά με τον πληθυσμό) παραγωγή παικτών βαίνει σταθερά μειούμενη. Η τελευταία φουρνιά που ξεχώρισε και έβγαλε ηγέτες ήταν αυτή των '90αρηδων η οποία είναι στα μπασκετικά φεύγα της (νέων του 2009 με Σλούκα, Παπανικολάου κτλ).

    Μετά βγήκε η γενιά των '94αρηδων (δεν βάζουμε το Γιάννη στην εξίσωση). Μόνο η Ιωάννα έγινε πρωταγωνιστής. Μποχωρίδης και το βελούδινο σπυρί γελάμε.

    Για να βγει η επόμενη φουρνιά με τους 97αρηδες πρωταθλητές ευρώπης στους νέους με Κόνιαρη Χαραλαμπόπουλο, Λούντζη, Δίπλαρο, Μουράτο, Χρηστίδη Παπαγιάννη στα 25 τους πια. Θεωρεί κάποιος εδώ μέσα ότι εκτός του τέρατος της φύσης Παπαγιάννη που δούλεψε σαν σκυλί όταν γύρισε από το NBA κάποιο από αυτά τα παιδιά θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ομάδα Ευρωλίγκας. Είναι 5 χρόνια από το χρυσό τους. Δεν φταίει μόνο η έλλειψη δουλειάς. Κανένα από αυτά τα παιδιά δεν ανατράφηκε (αφού είχαν ένα ταλέντο) με το σκεπτικό να είναι ηγέτες, σκόρερ, με ένστικτο, στις ομάδες τους. Συνέπεια ότι ευκαιρία πήραν (και πήραν πολλές, και ο κόνιαρης και ο χαραλαμπόπουλος, και ο λούντζης, και ο μουράτος) να μην μπόρεσαν να κρατήσουν ηγετικό ρόλο ούτε καν σε μικρότερες ομάδες (εκτός μουράτου).

    Η καινούρια φουρνιά πέντε χρόνια μετά με Νετζήπογλου Καράμπελα, Τσάμη, Νικολάϊδη. Είστε αισιόδοξοι; Εγώ καθόλου...

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrow δεν υπάρχει περιπτώσει να αλλάξει μυαλά ο ντορσει,οπότε τα παιχνίδια έχουν ενδιαφέρων από NBA τα ίδια κάνει πλέι οφ euroleague final for τελικοί με παο
    Κάπως έτσι τα είχε σπάσει κα με τον σφαιροπουλο,και γω τον ήθελα για το ροστερ όχι για βασικό αλλά καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται 2 παίχτες με τέτοιο συμβόλαιο μα έχει η ομάδα στο ροστερ της
    Υ.Γ τον ομομπο δεν τον αποκαλεσες φωτοβολίδα,ΥΠΈΡΒΑΡΟ τον είπες,δ
    Υ.Γ1 Δεν μου αρέσει που τώρα τελευταία έχεις ξεκινήσει σε πολλά πράγματα που έχεις πει της κωλοτούμπες. ΣΕ ΘΈΛΩ ΣΤΑΘΕΡΌ ΣΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΣΟΥ!!!!
    ΥΓ3 Οι μεγάλες κωλοτούμπες σου θα γίνουν στης μεταγραφες με αυτούς που θα φύγουν ,Σε βλέπω διπλή κωλοτούμπα με τρομερή έξοδο ,τυφλά να έχει ο Ιωάννης μελισανιδης

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 02:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλίας Θεοδωράκης σ αυτά που γράφεις από τους δημοσιογράφους και κάτω προσυπογράφω. Έχουν γίνει κι ακόμα χειρότερα κατά καιρούς, με χαρτζηλίκια λχ αλλά και μαμάδες πρόθυμες να δουν τον κανακάρη τους "ψηλά" με κάθε τρόπο. Το κόβω εδώ, θα μας κόψει το rg και δικαίως
    Όπως γράφει κι ο GEO υπάρχουν 10δες prospects που ναυάγησαν. Από τα τελευταία ο Δίπλαρος. Πιο παλιά Νοέας. Μίχαλος. Μπαρλάς. Ποδαράς. Πιούκας (ο νέος Κούκοτς). Αυτοί όλοι μικροί ήταν "σταρ των μικρών εθνικών". Μετά είναι τα ζόρια.
    Κυρίως χάνονται από το ξερό τους το κεφάλι, δεν εργάζονται. Κάνουν ένα συμβόλαιο, γίνονται λίγο φίρμες, πιάνουν 5 δεκάρες, ομορφόπαιδα είναι, νομίζουν ότι έπιασαν τον παπά από τα στρείδια.
    Για τους προονητές.. εδώ και χρόνια οι Γάλλοι έχουν απαγορέψει στις ακαδημίες να ασχολούνται με συστήματα οι κάτω των 17, μαθαίνουν και βελτιώνουν μόνο τα βασικά, και την αθλητικότητα. Δες τι παράγουν αυτοί και τι εμείς. Αλλά εμείς παίζουμε "σκεπτόμενο μπάσκετ"

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 01:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπυρο, σε οτι αφορά τον Παπανικολάου και τον Αντιτς εχω καταλαβει τι λες και συμφωνω. Απλα το ξαναλεω, ΠΑΙΖΑΝΕ "ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΞΥΛΟ" οπως ειπες δεν σε αφηναν να παρεις ανασα!!!
    Ο Ντόρσει, ΘΟΛΩΝΕΙ, αν τον αφησουν θα παιξει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΥΛΟ!!!
    Τι να κανουμε δηλ, θα τον αφησουμε να κανει μια ομάδα μπ...λο???
    Ειναι εκτος τοπου και χρονου εδω και δυο μηνες! Δειχνει να μην βαζει μυαλο.
    Να ξερεις για μενα οτι ειμαι απο ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΙΓΙΟ!!! Οταν καποιοι τον ελεγαν και τον λενε αλητη η κωλοπαιδο κτλ εγω τον γουσταρα και τον γουσταρω για οσα υπηρξε και ηταν στο γηπεδο γιατι την "αλητεια" αυτη την εβγαζε διακριτικά. Τους εσκιζε αγωνιστικά τα βαρδουλα και τις αταξίες του τις εκανε διακριτικά. Δεν επαιρνε κοκκινες καρτες ουτε κρεμαγε την ομαδα του ουτε τσακωνοταν με το προπονητη του οταν εβγαινε αλλαγη!
    Στα λεω αυτα για να καταλαβεις οτι δεν ειμαι κανενας τυπος ταχα επιπεδο και ευ αγωνιζεστε δηθεν....
    Ο Ντορσει ειναι παιχτης που γουστάρω πολύ. Ειμαι 100% της αποψης οτι τον Ντορσει που ειδαμε στα 2/3 της σεζόν αυτής τον θελω καλυτερα απο καθε αλλο ονομα που ακουγεται. Ομως εδω και ενα μηνα ειδικοτερα η σταση του με εχει προβληματισει.
    ΞΑΝΑΛΕΩ......ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Ομως δε μπορεί να ρισκάρει κανενας προπονητης να εχει μια ωρολογιακή βόμβα στα αποδυτήρια του. Και να το θυμηθείς, για τον Μπαρτζώκα η σταση του Ντορσει τοσο καιρό δεν εχει περασει απαρατήρητη. Πιστευω οτι κανει υπομονη και οταν τελειωσει η σειρα των τελικών ΘΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ. Ο μπαρτζώκας δεν δεχεται ουτε ρισκάρει να κρατησει εναν τοσο ασεβή χαρακτήρα. Και δυστυχώς τελευταία ο Ντορσει παιζει χωρις σεβασμό προς την ομαδα του.
    Μάλιστα ενα ακομα δειγμα του Μπαρτζωκα οτι εχει αφησει τους εγωισμούς στην ακρη ειναι οτι για το καλό της ομαδας, δεν τιμωρησε τον παιχτη για το σκηνικό που ειχαν μεταξυ τους. Υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσε να τον ειχε πετάξει εκτός ομάδος. Και δε νομιζω οτι φετος ειδικά, θεωρει τον Ντορσει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να κερδισει τον Παναθηναικο....σωστα???
    Ομως κρατάει ισσοροπίες και κλιμα.
    Τεσπα, εγώ αυτά πιστεύω, μακάρι να μην υπαρχει κατι και απλα να ειναι δικες μου εντυπώσεις αυτές.
    Νομιζω ομως οτι κατι συμβαινει. Δεν μου αρέσει, κατι δε μου κολάει στην συμπεριφορά του παίχτη τελευταία.

    Το Redgoal, κατι ξερει αλλα ακομα ισως δεν ειναι σιγουρο να βγει προς τα εξω τετοια πληροφορία. Σωστά Redgoal; ; ;


    Ρε αθεόφοβε777...........ελεος πια!!!!ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!! ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ!!!!!!
    Δεν θελω να φυγει ο Ντορσει. Θελω να αλλαξει μυαλα. Να επιστρέψουν αυτά που ειχε στα 2/3 της σεζόν!!!
    Εδώ και ενα-δυο μημες ειναι στη κοσμάρα του!!!
    Φυσικά και προτιμώ Ντορσει αντι για τον φωτοβολίδα Οκομπο που θες εσυ.
    Φυσικά και θα ήθελα τον Ντορσει να παραμεινει Ολυμπιακό.
    Ομως πανω απο Ολυμπιακό ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειναι. Και αν ο Ντορσει και ο καθε Ντορσει πουλάει τρελιτσα η εχει τα ψυχολογικά του ας φυγει να τα λυσει αλλου!!!
    Δεν μπορει μια ομάδα να περιμενει ποτε ο Ντορσει θα φερθεί επαγγελματικά και σοβαρά. Αυτη τη στιγμή ο παιχτης αυτός ειναι μια ξεχωριστη μοναδα στο παρκέ απο τους υπολοιπους. Ολοι παιζουν σαν ΟΜΑΔΑ και αυτος κανει του κεφαλιού του!!!

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 00:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ανθρακιδης έφτυσε τον Μίλος,Αν είχαμε έναν Τεοντοσιτς σήμερα θα πανηγύριζαμε την κούπα στην Euroleague

  • Τσαντας
    Τσαντας Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    To επομενο παιχνιδι μπορει οντως να ειναι δυσκολο. Ο βαζελος θα προσπαθησει να βγαλει σκληραδα και να παιξει ξυλο. Εχει καποιους παικτες για να το πετυχει αυτο. Οι Σαντ Ρος, Γουαιτ, Εβανς, Μποχωριδης μπορουν να σπρωξουν, να πιεσουν και να βαρεσουν. Εκει πρεπει να πονταρει. Στην σκληροτητα. Επιθετικα, ετσι οπως ειναι στημενη αυτη η ομαδα εξαρταται κυριως απο τις ατομικες ενεργειες 2-3 παικτων... Αλλα αν εχουν ευστοχια στο τριποντο και 2-3 αλλοι, τοτε ειναι επικυνδινοι.
    Στο προηγουμενο παιχνιδι ηταν δραμα ο Παπαγιαννης. Τον γλεντησε κανονικα και με τον νομο ο Φαλλ.
    Η δευτερη πενταδα τους, απο την αλλη, η οποια ηταν προσαρμοσμενη στο να παιξει αμυνα τον σλουκα και να κοψει το πικ εν ρολ με τον Μαρτιν πηγε πολυ καλα. Απο την αρχη των φασεων στο μαρκαρισμα του σλουκα βρισκοταν ο Γουαιτ, και το εκαστοτε τεσσαρι του Ολυμπιακου το φυλλαγε ο Παπαπετρου. Ετσι ο Σλουκας απο την αρχη πιεζοταν ασφυκτικα απο εναν αθλητικοτατο φοργουορντ (Γουαιτ), ενω στην αλλαγη μετα το πικ εν ρολ δεν δημιουργουταν ανισοροπια. Τα πηγαν πολυ καλα με αυτο το σχημα.
    Ο Μποχωριδης μπηκε μεσα για να βαρεσει και να χαλασει το μυαλο του Ντορσει (αν υποθεσουμε οτι εχει μυαλο στο κεφαλι του αυτο το συμπαθες παληκαρι) και μια χαρα το καταφερε. Εγω στο επομενο παιχνιδι θα του εδινα και περισσοτερο χρονο του Μποχωριδη, αν ημουν προπονητης στον Βαζελο. Και γενικα, αφου δεν εχω πολυ χρημα, θα κοιταζα να παρω και καποιους παικτες, που να ειναι καπως αληταμπουρες και να βαρανε. Χρειαζονται και τετοιοι οταν δεν εχεις ταλεντο.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrow
    Ο Ντόρσι είναι αμερικανοθρεμμένος, μπες στα σόσιαλ των nbaερς να δεις προκλήσεις και μπινελίκια. Έτσι ξέρει, έτσι κάνει.
    Άστοχο του Παπ; Ο Παπ όταν προκληθεί δεν παίρνεις ανάσα. Τα ίδια κι ο Άντιτς τότε. Τι καρφώματα, μιλάμε για ξύλο ανελέητο. Σιγάλας. Όταν ξαναπάς στο γήπεδο αν τύχει να κάνει κάποιος μαγκιές εστίασε στον Παπ.

    Ο Μίλος έφτυσε τον εκτελοβολίδη;
    Εγώ το αντίθετο θυμάμαι

    Ξανά για το Μποχωρίδη:
    Αναφέρθηκα στα 17-20 του. Τότε χαρακτηρίζεσαι "prospect". Όσοι τον πρωτοείδατε στα 25 ήταν ήδη τελειωμένος.
    Όσοι έχουν δει το Λαρετζάκη 18 ετών θα πούν είναι άλλος παίκτης. Ο Ζντοβτς τον μετέτρεψε σε αμυντικό με τρίποντο και του έβαλε μυς.

    John από που κι ως που "αντίπαλο δέος" του Ντόρσι ο Μήτρου;
    Ντόρσι: ετών 26, 3 χρόνια στην Ευρωλίγκα, 104 ματς στο ΝΒΑ
    Μήτρου: 29 ετών, καμμία σεζόν στην Ευρωλίγκα, 20 ματς στο ΝΒΑ

    ΥΓ Από παιδάκι το θυμάμαι, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, ίσως το μεγαλύτερο καρκίνωμα στον Ολυμπιακό ήταν η στοχοποίηση. Μόνο φέτος μόνο στο μπασκετ έχουμε: Μπαρτζώκας. Μάρτιν. Παπανικολάου. Μακίσικ. Ζαν Σάρλ. Έισι. Και τώρα πιάσαμε το Ντόρσι. Και μετά από τέτοια χρονιά. Ήμαρτον δηλ

    ΛV συμφωνούμε ακόμα μια φορά

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 21:27 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Μανωλάκος
    Μπάσκετ κι εγώ παρακολουθώ από τότε που είπες. Συγκεκριμμένα εγώ άρχισα να παρακολουθώ απ το 1983.
    Να πω την αλήθεια μου, έχω παρακολουθήσει πολλές μικρές εθνικές αλλά όχι όλες. Σ αυτές όμως που παρακολουθούσα (δε θεωρώ σοφό τον εαυτό μου) μπορούσα εύκολα να καταλάβω ποιος ήταν ο καλός, ακόμα κι αν δεν ήταν βασικός και ποιος ήταν το βύσμα, αυτός που τον έσπρωχναν να φανεί. Γιατί δυστυχώς στις μικρές εθνικές παίζει ακόμα αυτό. Το βύσμα.
    Ο Μποχωρίδης ήταν ξεκάθαρα κάτι τέτοιο. Ήταν κι αυτό που λες εσύ.... δε σου λέω ότι είχε τσαγανό.... απλά δεν ήταν αυτό το κυριότερο θέμα μ εκείνον. Ήταν ένας παίκτης χαμηλής κλάσης. Φταίνε βέβαια κι οι δημοσιογράφοι που μεγαλοποιούν κάθε παίκτη, φταίνε και οι προπονητές μικρών ηλικιών που όταν ξεκινάνε να κάνουν σοβαρές υποτίθεται προπονήσεις, αντί να τους μάθουν τα βασικά του αθλήματος τους μαθαίνουν άμυνα και συστήματα, γι αυτό γίνονται όλοι σκαφτιάδες. Δε βλέπεις φαντασία, δε βλέπεις κίνηση, δε βλέπεις φαρμακερό σουτ ούτε για δείγμα. Άμυνα και μόλις βρεθούμε ελεύθεροι με τη μπάλα τη πετάμε να φύγει από πάνω μας λες κι έχει σκ.τά.

  •    GEO
    GEO Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Λιαδέλης, Δίαμαντοπουλος, Καράγκουτης ,το καλόπαιδο ο Δημητράκης ο παπανικολάου (αυτο το που στάθηκε αφορμή στο να φυγει ο Ντουντα στο πρώτο του πέρασμα από την ομάδα) Kουφος τι παιχταρά έδειχνε ως τα 20 του οποίος θυμάται την εθνική νέων που έφτασε τελικό μαζί με Σλουκα ,και Κασελάκη. Ο νέος Νοβιτσκι τον αποκαλούσαν τοτε, ακόμα και ο Ζήσης που έκανε μια σοβαρή καριέρα σε καλες ομάδες δεν ειχε την αναμενομένη εξέλιξη που θα μπορούσε να εχει. Σχορτσιανίτης παλαίμαχος απο τα 28 Χαραλαμποπουλος Mπογρης και για να μην κουραζω ολοι αυτοί δεν είχαν την εξέλιξη που θα έπρεπε να έχουν , και το 80% από αυτούς με απίστευτο ταλέντο και κολλάτε στον Μποχωρίδη

  • John 7
    John 7 Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ντορσει έχει πέσει πολύ και αντί να πάρουμε και το αντίπαλο δέος, μητρου Λονγκ, για να σφίξουν λίγο τα γαλατα ο παίχτης καταλήγει Αρμάνι!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...