roumeliotis

leptokariopoulos

«Καλή ευκαιρία η ΑΕΚ για restart...»

casino loutrakiou
redwell

Μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, ο Θρύλος στρέφει την προσοχή του στη Basket League και το ματς με την ΑΕΚ το Σάββατο (29/01, 20:00) στο πλαίσιο της 14ης ημέρας, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, μέσω του μπλογκ του να σημειώνει ότι ο αγώνας με τον "δικέφαλο" είναι μια καλή ευκαιρία για restart της ομάδας. Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σε όλους!

Είναι γεγονός πως το 2022 δεν έχει ξεκινήσει καλά για εμάς. Δυστυχώς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε το αλώβητο της έδρας μας και υποπέσαμε σε 3η σερί ευρωπαϊκή ήττα.

Είναι αλήθεια πως είχαμε πολλές και σημαντικές απουσίες, όπως και ό,τι είχαμε την συμπαράσταση μόλις 1000 φιλάθλων μας. Θα ήταν λάθος, όμως, να σταθούμε στα συγκεκριμένα γεγονότα και να τα χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία.

Η πραγματικότητα είναι πως δεν παίζουμε καλά και επιβάλλεται να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε άμεσα. Με τις εμφανίσεις μας αδικούμε τον εαυτό μας, αλλά και όλη την προσπάθεια που έχουμε κάνει από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Είμαι σίγουρος πως θα μείνουμε ενωμένοι και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα βρούμε ξανά τον καλό μας εαυτό.

Το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ θεωρώ πως είναι μια καλή ευκαιρία για ένα συνολικό restart. Η αντίπαλός μας είναι μια αξιόλογη ομάδα, που τώρα πια έχει βρει ξανά τις ισορροπίες της. Έχει ένα καλό σύνολο και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να φύγουμε με το διπλό μέσα από την έδρα της.

Πρέπει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, όχι μόνο για ψυχολογικούς λόγους, αλλά γιατί έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία στην μάχη που δίνουμε εντός των ελληνικών συνόρων. Θέλουμε να συνεχίσουμε δυνατά στην Stoiximan Basket League, με τις λιγότερες δυνατές βαθμολογικές απώλειες.

Όσον αφορά εμένα, θα είναι ιδιαίτερο ματς, καθώς είναι το πρώτο που θα δώσω ως αντίπαλος μπροστά στους φιλάθλους της Ένωσης από τότε που έφυγα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που μου έχει προσφέρει, όπως θεωρώ πως της έχω προσφέρει και εγώ, και κρατώ τις καλές αναμνήσεις».

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 00:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλές μαγκιες πάλι και νομίζει ότι είναι ο Eddie Johnson με 8 τρίποντα... Κάνε μετά την προσποίηση καμία διείσδυση βρε άνθρωπε.. πήρε 12 προσπάθειες, 1 λιγότερη από τον Μέγα Σλούκα..

    Ένας παίχτης επιπέδου υπήρχε μέσα στο γήπεδο, και πήρε το παιχνίδι..

    Snake7, μιας και τα έχουμε ξαναπεί, η ομάδα φαίνεται λες και έχει παίξει 2 συνεχόμενες σεζόν χωρίς διάλειμμα..και δεν ξέρω με ποιο θαύμα μπορεί να επανέλθει.

    Μάλλον πρέπει να διαλέξει στόχους, να πάει τώρα για το κύπελλο, ένα μήνα να προστατέψει/ξεκουράσει/μελετήσει/προετοιμαστεί γι' αυτό. Μετά πάλι συντήρηση και βλέπουμε, το πρωτάθλημα δεν πρέπει να χαθεί. Ευρώπη δεν σηκώνει, θέλει βάθος ρόστερ για 3 καρπούζια στην ίδια μασχάλη και εμείς δεν μπορούμε να κερδίσουμε άνετα την ΑΕΚ των 50 μπαν και του 1/6 τουλάχιστον στο μπάτζετ..

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ημιχρονο και Εν τω μεταξύ είμαστε σε τέτοια χάλια και τόσο προβλεψιμοι που μέχρι και ο Τιτάνας ο Ιωάννου κατάλαβε ότι η ΑΕΚ πατάει στα αμυντικά χνάρια του Αστέρα. Και όχι τίποτα, μοιάζουμε ανήμποροι να παίξουμε καλύτερα.

    Ο Φαλ μοιάζει σαν να έχει ήδη παίξει 6-7 ημίχρονα την ίδια μέρα. Καμμενος. Πως δεν έχει βγάλει θεάσεις ακόμα. Ίσως γιατί δεν έχει καθόλου έκρηξη και ένταση και αυτοπροστατευεται.

    Το ροστερ είναι τόσο τραγικά φτωχό αριθμητικα που ο συνδυασμός αγωνιστικής κοιλιάς με απουσίες τραυματισμών θα μας πετάξει εκτός στόχων και θα μας μείνει στο τέλος να δούμε μια σειρά τελικών με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε ένα βαζελο που τουλάχιστον ο διαμάντι δες το παλεύει διοικητικά να επανδρώσει.


    ΥΓ: @DeCoupePe τώρα μη θίγεις το κομμάτι παιδείας των επαγγελματιών αθλητών, ιδίως των Ελλήνων. Ειναι δράμα. Η μπάλα είναι στρογγυλή. 11 αυτοι 11 εμεις σύνολο 23. Για αυτό στην Αμερική προσπαθούν να επιβάλλουν τον κολλεγιακο αθλητισμό

  • RedV
    RedV Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 19:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @giorgos, συμμαζεψου που μου θες και 0 στα 3. Ολοι ειμαστε πικραμενοι με την κατασταση που επικρατει στην ομαδα αλλα οχι κι ετσι. Ακου "αιωνια ατιτλιαση". Αμα θες "ατιτλιαση" να πας να γινεις ΠΑΟΚ ή Αρης ή οτιδηποτε αλλο τελος παντων.
    Ξυπνα και δες την πραγματικοτητα που εχεις βγαλει και τον Μπαρτζωκα λαδι οτι δεν φταιει πουθενα!
    Υπογραφεις και ως "Γιωργος Ολυμπιακος", τρομαρα σου...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 14:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Το να αναφέρεται μόνο από εκείνους ή εκείνα που έχουν την πένα και το μέσον, το πόσο θα ‘’πληρώσει’’ πολύ πιθανόν (μακάρι όχι) η ομάδα στο επόμενο διάστημα την επιμονή και τον εγωισμό να μη ενισχύεται σε τόσο αντίξοες συνθήκες αλλά και τη κόπωση των ολιγάριθμων παικτών, δεν διευκολύνει σε τίποτα!!!!! Ο άνθρωπος έχει βάλει ένα σκεπτικό στο μυαλό του και δεν το ξεκολάει με τίποτα, όσα και αν του αποδεικνύουν τα γεγονότα που τα βλέπουμε ήδη μπροστά μας!!!!! Εκτός και αν δεν μπορεί ενώ τα βλέπει!!!!! Τα ‘’σαπάκια’’ όπως μου αναφέρθηκε όταν είπα συγκεκριμένα ονόματα σημαντικών παικτών ονομάτων στους απέναντι ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ πάραυτα αυτοί λοιπόν είναι αυτοί που τους παιρνουν τα παιχνίδια και ελπίζουμε να μη δούμε το ίδιο έργο στο πρωτάθλημα και κύπελο στη χώρα μας, γιατί ήδη έχουν τον πρώτο λόγο μετά το ματσ που χάσαμε στο ΣΕΦ. Σαφώς είμαστε καλύτεροι ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΠΟΙ!!!!

  • Vaggos
    Vaggos Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 13:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι, έτσι όπως παίζετε μάλλον καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ θα είναι! Τον ΠΑΟ κοροϊδεύαμε αλλά εκείνος πήρε τον Γιόβιτς στη θέση που πονούσε. Εμείς μείναμε με τα 4 τεσσάρια, 1 πεντάρι, γιατί ο Χασάν αγνοείται, και 1 κλασσικό 3αρι. Και βέβαια πολύ μικρό ρόστερ για τόσα πολλά παιχνίδια που φαίνεται στα αποτελέσματα όταν υπάρχουν 2-3 απουσίες βασικών. Δεν μιλάμε για 8αδα στην Ευρωλίγκα που θα χαθεί μετά τις επόμενες 3 ήττες. Μιλάμε για το κύπελλο και το πρωτάθλημα πλέον που είναι αμφίβολο αν θα κατακτηθούν!!

  • RedV
    RedV Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 12:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντωμεταξύ, ούτε 12αδα δεν συμπληρώνουμε σήμερα, με τον 11ο παίκτη να είναι ο Οικονομοπουλος. Αναρωτιέμαι, επιμένουν ακόμα κάποιοι φωστήρες εδώ μέσα ότι δεν χρειαζόμαστε μεγάλο ροστερ;

  • giorgos.
    giorgos. Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 11:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ Εύχομαι Πλήρη αποτυχία κ φέτος.
    Εύχομαι ειλικρινά 0 στα 3.
    Δηλ. Αποτυχία κατάκτησης τίτλου(ούτε κύπελλο,πόσο μάλλον πρωτάθλημα )ας τα πάρει όποιος να'ναι,όχι όμως ο Ολυμπιακός των αγγελόπουλων.
    Κ φυσικά ούτε είσοδο στους 8.
    Μπάς κ Επιτέλους ξυπνήσετε.
    Αλλά φευ.
    Πάλι θα ρίξετε το φταίξιμο στον μπαρτζώκα.
    Εύχομαιλοιπόν Αιώνια Ατιτλίαση με αγγελόπουλους.
    Μέχρι να το καταλάβει κ ο Τελευταίος υποστηρικτής τους.
    Να φύγουν.
    Να βρει το τμήμσ την Υγειά του.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 08:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει πέσει πολύ ο παίχτης, αλλά φταίει και ότι παίζει πλέον σχεδόν μόνιμα στο 3..

    Επίσης γράφει λες και μόλις τελείωσε την 5η δημοτικού! Και ότι πει ο Μπαρτζώκας επίσης.. ίδια γραμμή.

    Πάλι restart; Δεν έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Α1; Δεν έγινε με τον Αστέρα, που αν δεν είμασταν εμείς θα έπαιζε με τον βαζελο για την 16η θέση; Πότε θα γίνει αυτό το restart επιτέλους;

    Θα το φάει το κεφάλι του ο Μπαρτζώ, εμείς τι φταίμε όμως..

  • Red7arrow
    Red7arrow Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 00:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξέρουμε κάτι RedGoal για καυγά Σλουκα με Μπαρτζωκα? Ισχύει κάτι τέτοιο???????

    REDGOAL: Καβγά όχι φίλε. Διαφωνία εν ώρα αγώνα, ναι.

  • kinis
    kinis Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    μονο που δινει αστειες δικαιολογιες εχει πεσει στα ματια μου..... για αυτο χανετε γιατι εχετε ετοιμη την δικαιολογια και τα λεφτα λεφταααααα ..... γτ οσα παιρνεις εσυ το χρονο ενας ιδιωτικος υυπ/λος που ειναι σουζα τα παιρνει σε 28 χρονια

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...