roumeliotis

Carwiz

«Ήττα που πονάει αλλά θα παλέψουμε»

casino loutrakiou
redwell

Στις πολλές απουσίες κομβικών παικτών αλλά και στο άδειο ΣΕΦ, στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Πιο αναλυτικά τόνισε στη συνέντευξη Τύπου τα εξής:

"Θέλω να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα. Είχαν συγκροτημένο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση και τα σαράντα λεπτά. Φυσικά πήραν πλεονέκτημα από το γεγονός ότι είχαμε πολλές απουσίες παικτών, κάποιοι λόγω Covid, άλλοι ήταν τραυματίες.

Αυτός προφανώς είναι ένας παράγοντας που επηρέασε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι. Επίσης, παίζουμε σε ένα περιορισμένο σε κόσμο γήπεδο και είναι κάτι που πρέπει να δούμε. Δεν είναι παράπονο, σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, όμως, οι συνθήκες δεν είναι ίδιες για όλους.

Παίξαμε κόντρα στην Φενέρμπαχτσε σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο, το ίδιο και με την Μακάμπι και ήρθαμε εδώ για να παίξουμε σε ένα άδειο γήπεδο. Είναι ακόμη πολύ νωρίς στη σεζόν. Έχουμε έναν γύρο μπροστά μας για να ανακάμψουμε και θα το κάνουμε μέσα από τη δουλειά μας και την ομαδική προσπάθεια".

Ερωτηθείς για τις τρεις σερί ήττες στην Ευρωλίγκα, είπε: "Επί της ουσίας η ήττα που μας πονάει είναι η σημερινή. Χάσαμε στο γήπεδό μας ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε. Εγώ δεν συμμερίζομαι την άποψη πολλών ότι ο Ολυμπιακός πάει για φάιναλ φορ.

Ξέρω τη δυναμικότητα των ομάδων, ξέρω πόσο δύσκολη διαδικασία είναι, ξέρω πως μέχρι τώρα έχουν νοσήσει έντεκα παίκτες μας με Covid, πάνω κάτω το ίδιο χρονικό διάστημα. Γιατροί και γυμναστές μας είπαν πως αυτό θα επηρεάσει την ομάδα περίπου ένα μήνα.

Και αυτό είναι κάτι που το είχαν αναλύσει από πριν. Κάποιος μένει μία εβδομάδα έξω, θέλει και μία εβδομάδα για να γυρίσει και μετά για να βρεθεί σε φόρμα επιπέδου Ευρωλίγκας θέλει άλλες δύο εβδομάδες.

Δυστυχώς, πέρα από τις σημερινές απουσίες, πέρα από τον τραυματισμό του ΜακΚίσικ, όλα αυτά επιδρούν στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Μάρτιν ήταν απροπόνητος γιατί ήταν ασθενής. Αυτό όσο και να μας στενοχωρεί είναι ένα γεγονός που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Έχουμε, όμως, μπροστά μας μεγάλο διάστημα. Θα μείνουμε ενωμένοι και θα πάμε να παλέψουμε όσα ματς μπορούμε περισσότερα για να περάσουμε στους οκτώ. Αυτός είναι ο στόχος μας".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

17 σχόλια

  • ΝΆΣΟΣ
    ΝΆΣΟΣ Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να ανατραπεί το κακό κλίμα και η κακή ψυχολογία που έχει η ομάδα αυτή την στιγμή.Η εικόνα είναι απογοήτευτικη και εύκολα το 12-5 μπορεί να μετατραπεί σε αρνητικό ρεκόρ αν αναλογιστεί κανείς τα κομβικά παιχνίδια που έρχονται για την ομάδα.Με Μπασκόνια και Ρεάλ μπορούμε και να συντρίβει ακόμα ,με Αρμάνι και Εφές μέσα κάλιστα μπορούμε να τα χάσουμε ,με Μπάγερν έξω με τέτοια εικόνα δεν ξέρω και αν προσθέσουμε και τα εξ αναβολής με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ μέσα εύκολα μπορούμε να πάμε στο 13-14 η στο 14-13.Οποτε στα 7 τελευταία παιχνίδια θα ψάχνεις 6 νίκες . Με λίγα λόγια για να μην σας μπερδευω στα 5 επόμενα παιχνίδια θα κριθεί το μέλλον της ομάδας .Με τουλάχιστον 3 νίκες είσαι μέσα στο παιχνίδι ,με οτιδήποτε άλλο έισαι εκτός 8αδας αφού θα θες 6 στα 9 που μένουν παίζοντας εντός με ομάδας με τους ίδιους στόχους και με την αγωνιστική κρίση να παραμείνει αφού θα έχεις ρεκόρ β γύρου 2-8 η 1-9.Και για να μην ψάχνετε σας λέω θα έχεις 5 εντός με Ζενίτ,τσκκα,Μπάρτσα,ουνικς και Παναθηναϊκό και θα θες 4 νίκες και εκτός Άλμπα,Μονακό, Βιλερμπάν και Ζαλγκίρις και θα θες τουλάχιστον 2 νίκες.Με τον Ολυμπιακό του α γύρου θα ήταν εφικτό με την εικόνα όμως του β γύρου αδύνατο.

  • Τάκης
    Τάκης Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 14:41 Σύνδεσμος σχολίου

    RG. Δεν μου απάντησες τι γνώμη έχεις; για τον Τζέιμς Κελί του Άρη κ αν μπορούμε να τον πάρουμε τώρα;

    REDGOAL: Φίλε για εξτρά λύση καλός είναι. Ναι, μπορεί να έρθει και τώρα

  • Vaggos
    Vaggos Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγγελόπουλοι, εφόσον δεν μπορείτε μόνοι σας γιατί δεν ζητάτε βοήθεια από τον Μαρινάκη; Υπάρχει περίπτωση να την αρνηθεί; Mε 2 εκατομύρια αύξηση στο μπάτζετ έχεις άλλη ομάδα. Τώρα αν τα διαθέτατε αυτά τα χρήματα αλλά ο Μπαρζώκας θεωρεί την ομάδα πλήρη, τότε συγνώμη αλλά έπρεπε να τον είχατε αλλάξει χθές!!

  • Δημητρης
    Δημητρης Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Απαράδεκτο να παίζει η ομάδα χωρίς 3, ξένους ,όλα τα υπόλοιπα είναι δικσιολογιες ,και για κορονοιο το ξέρεις και για τραυματισμούς το περιμένεις με ρόστερ 6-7 παικτών δεν βγαίνει η χρονιά .Δύο τίνα πρέπει να συμβαίνουν η το θέμα είναι οικονομικο η ο κοουτσ είναι κολλημένος

  • George7
    George7 Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 11:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση η κατάρρευση της ομάδας.
    Έτσι είναι οι ομάδες του Μπαρτζώκα τα τελευταία χρόνια. Παίζουν καλά 2 μήνες και τέλος Νοεμβρίου καταρρέουν. Όπως και ο περσινός Ολυμπιακός.
    Κακώς τον βρίζουμε. Φέτος ξεπέρασε τον εαυτό του. Έπαιξε και για τρίτο μήνα καλά.
    Μην του ζητήμε το ακατόρθωτο. Μέχρι εκεί μπορεί ο άνθρωπος. Για 2-3 μήνες.
    Τώρα βλέπουμε τη σήψη που φέρνει στην ομάδα με την ελλειπή ή ανύπαρκτη προετοιμασία, την απουσία συστημάτων, τα μπινελίκια και τον μόνιμο εκνευρισμό του.
    Βρίζονται και οι παίχτες μεταξύ τους.

  • Τάκης
    Τάκης Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόουτς.. Πάρε 5αρι κανονικο Αθλητικο να καλύψει την ρακέτα σωστά. Γιατί ο Χασαν πιο πολύ παίζει σαν παίχτης του Ράγκμπι κ είναι αργός.
    RG τι θα έλεγες να περνάμε τον Τζέιμς κελί του Άρη. Φθηνός κ καλή προοπτική

  • Manos
    Manos Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 10:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Λίγες σκέψεις, χωρίς γκρίνια!Γουοκαπ τι εχει γίνει πια?Πέρυσι και πρόπερσι είχες αξιοπρεπές ποσοστό,έχεις βάλει 5 στα 40.Σε έχω υποστηρίξει πολύ, αλλά δεν είναι μόνο το μπάσκετ το κατέβασμα της μπάλας.Στην άμυνα είσαι ο καλύτερος μαζί με Παπανικολάου δεν είμαι άδικος!Υπενθύμιση, καλοκαίρι θα περνάμε γουοκαπ η γουολντεν!Ο γουολντεν κάνει χρόνια καριέρας!Δεύτερον,ντορσει έγινες εύκολα αναγνώσιμος !Αν θυμηθούμε απ τον αγώνα με την έφες. Ο αταμαν είχε βάλει πάνω του Μπόμπουα και τον διέλυσε, αν βάλεις ένα καλό αμυντικό και τον εκνεύρισει ,πάει το χέρι του!Φοβερά ταλαντούχος, αλλά το σημείο αυτό είναι πολύ κακο για να γίνει ο μεγάλος παίχτης, στην Ευρώπη φυσικά!Δεν είναι για nba

  • Xero-las
    Xero-las Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 09:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ βλέπουμε ακριβώς τους «οπαδούς» που δεν αντέχουν καμία ήττα, ο γύαλινος κόσμος που λυγά συχνά
    Κάτι τέτοιοι έφεραν τον βάζελο από μεγάλο όνομα στο Τσλ να έχει 10 χρόνια να παίξει conference κι από 6στερο σε μπαραζ 18ης θεσης με Ζαλγκιρις.
    Αυτα θέλουν και για μας. Να φυγει η διοικηση ο προπονητης (οι αλλοι εχουν ακομα τον Λασο που τον εκανε χαζο ο Μπαρτζωκας)
    Αγοράστε κανένα εισιτηριο οι υπόλοιποι, με οπαδάρες που δεν έχουν την ψυχική δύναμη να υποστηρίζουν ομάδα σε ευρωπαικές ήττες (λες και όλοι οι άλλοι με 3πλασια budget σκιζουν φέτος)
    Στην Ευρώπη παίζεις. Ναι, έχει γίνει αποδεδειγμένα πια μεγάλο λάθος στο 5 και αν μπορουν πρέπει ν αλλαξει αμεσα, μακαρι να χαμε και 3αρι. Αν δεν έχουμε δεν θα παμε φ4 φετος
    Οπως δεν θα πανε και σχεδον ολες οι ομάδες, αλλα αν σοβαρευτουμε θα μπουμε 8αδα θα χτυπησουμε το φ4 και του χρόνου αλλοι 2 καλοι παίκτες κι ενα σκαλι παραπανω.
    Η μπορουμε να τα γκρεμισουμε ολα και να φέρουμε διοικηση και προπονητη απο δω μεσα.

  • kinis
    kinis Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 09:25 Σύνδεσμος σχολίου

    κοψε τις δικαιολογιες , δεν πληρωνεσε για να βρισκεις δικαιολογιες....
    φυγε κολλημενε.

  • Πουθενάς888
    Πουθενάς888 Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 09:22 Σύνδεσμος σχολίου

    έλα πίσω Ιωαννίδη με το γούρικο σακάκι

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...