roumeliotis

Carwiz

Πάση θυσία νίκη με Ερυθρό Αστέρα

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος μετά τις δυο σερί ήττες στην Πόλη και το Τελ Αβίβ από Φενέρ και Μακάμπι αντίστοιχα, φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ την Πεμπτη (27/01, 21:00, Nova) για την 23η ημέρα της Euroleague.

Μετά από τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις, μια μεγάλη διακοπή στο μεσοδιάστημα λόγω διψήφιου αριθμού κρουσμάτων κορονοϊού και απολογισμό μία νίκη στο ΟΑΚΑ και τα ατυχή αποτελέσματα σε Τουρκία και Ισραήλ ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο απόρθητο κάστρο του το ΣΕΦ.

Ο αήττητος εντός έδρας Ολυμπιακός (9/9) θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αλλά θα έχει σημαντικές απουσίες όπως οι ΜακΚίσικ, Πρίντεζης και Παπανικολάου, ενώ αμφίβολος είναι ο Μάρτιν.

Από την άλλη, οι Σέρβοι δεν είναι σε καλή κατάσταση καθώς γνώρισαν την τέταρτη ήττα τους στους πέντε τελευταίους αγώνες την περασμένη εβδομάδα στο Αστρομπάλ από τη... μισή Βιλερμπάν με 69-67.

Οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Αμίτ Μπάλακ (Ισραήλ) και Σέρζιο Σίλβα (Πορτογαλία) ορίστηκαν από την Euroleague να διευθύνουν το παιχνίδι των Πειραιωτών απέναντι στην σερβική ομάδα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

28 σχόλια

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    O Oλυμπιακος αυτη τη στιγμη ειναι 5ος , το θεμα ειναι οτι εχει δυσκολο προγραμμα στη συνεχεια και πρεπει να επιστρεψει σε μια καλη κατασταση . Για τα σχολια τι να πω , ισως καποιοι νομιζουν οτι ειναι υπερηρωες οι παιχτες και μπορουν να παιζουν μετα απο ιους και μετα απο αποχη σε μια εβδομαδα με χιονια ..σαν να μην τρεχει τιποτα , κλασσικο Ελλαδισταν που δε φταιει μονο ο Κουλης ?? Τ.παντων ας παρει μια νικη με Μπασκονια και βλεπουμε , δεν ηταν καλος σημερα αλλα ειναι μεσα στην 8αδα ο παο ειναι 17ος μηπως τα ξεχνανε αυτα μερικοι ? Μη πουμε για τα μπατζετ , με τι παιζει ο Ολυμπιακος και με τι παιζουν οι αλλοι... , ολοι θελουν να παρει το Ευρωπαικο ο Ολυμπιακος το θεμα ειναι τι γινεται , δεν ειναι καλοι αυτοι που λενε παραμυθια εδω περα και ζουν στον κοσμο τους... (μπασκετικα και οχι μονο ..ισως)

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 23:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωχου μωρέ TED 7... Σου είπα, βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο μαζί σου(δεν έχει και νόημα άλλωστε). Συνέχισε τον ύπνο σου και μην ταράζεσαι...

  • ΘΡΎΛΟΣ 7
    ΘΡΎΛΟΣ 7 Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκος 76 έτσι ακριβώς είναι όπως τα γράφεις και το ξέρουν οι περισσότεροι πλέον.Αν δεν κάνω λάθος τα ίδια έγραφαν και άλλα παιδιά στο σάιτ που όλως τυχαίως μετά από επιθέσεις γραφικών εναντίον τους έχουν πλέον εξαφανιστεί (!!!) για να μείνουν μόνο οι αυλοκόλακες της διοίκησης που έχουμε.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφοί, δε πειράζει, μη χσλάτε τα λεφτουδάκια σας. Δε φταίτε εσεις, ο Μπλατ και ο Μπαρτζώκας φταίνε. Τους λέτε να παρουν παίκτες και αυτοί λένε όχι...
    Μετά το σημερινό, είμαι βέβαιος ότι τον Acy του τον φόρτωσαν του Μπι. Ειναι φως φανάρι ότι δεν τον εμπιστεύεται και δεν τον γουστάρει.
    Για τον αγώνα θα σχολιάσω αργότερα, κακή βραδιά, αν δε μπορείς να περάσεις μπροστά κάποια στιγμή θα κάνεις δύο λάθη και θα μείνεις πίσω έξι. Γνωστά είναι αυτά, πάντα έτσι γίνεται, όταν δε μπορείς να κάνεις κάποιο σερί.

  • Greg07
    Greg07 Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 22:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζώκα άι σιχτιρ αηδία βλέπουμε όλοι την έλλειψη παικτών στο 3 και το 5 και εσύ όλο τον χρόνο πετάς χαρταετό αισχος μας έχεις τρελάνει ανίκανε τσακίσουν φύγε που μου το έκανες τσιφλίκι σου και νομίζεις ότι είσαι αφεντικό έχεις μπάτζετ 8 εκ € και έχεις τρεις Αμερικανούς έξω μόνιμα όλη την χρονιά μην χαλάσεις τον Ντόρσεϊ και τον αυτιανικολαου σου εύχομαι πραγμ;Τίκα να μην σταυρώσεις νίκη για να φύγεις Τρια Χρόνια σε έχει ξεφτιλισει ο καλινιτς ένας παίκτης ανίκανε και δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις δρομο

  • TED 7
    TED 7 Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 22:51 Σύνδεσμος σχολίου

    RedV κλασικη απαντηση μυρωδια. Του μπασκετ και της ζωης γενικοτερα. Περαστικα.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 22:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ανοχη τοσου ξυλου στη ρακετα των Σερβων ειναι απολυτα εκνευριστικη η διαιτησια τους αφησε κι εκεινοι καλα εκαναν και το εκμεταλευτηκαν αν επαιζαν με Ρεαλ η μπαρτσα θα ειχε αποβληθει με πεντε φαουλ μεχρι και ο φροντιστης . Σλουκας γουοκαπ λαρεντζακης εφαγαν το ξυλο της χρονιας τους οσες φορες προσπαθησαν να πανε στο λευ απ.Αργησαμε να ταισουμε το φαλ που τους εχει βαλει στα καλαθια .

  • kinis
    kinis Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    για εμας που ξερουμε την σπυριαρα καλα αυτην η αηδια τον τελευταιο καιρο ηταν αναμενομενη.....
    ποτε ο εγωισμος και η ψυλομυτια ενας ανθρωπου δεν εφερε κατι καλο ετσι Μπαρτζωκα;
    τι θελαμε ρε παιδια εναν σεντερ και ενα τριαρι για τις δυσκολες νυχτες..... και με εφερε μεσοκοπο 4 για να εχει 4 4ρια.
    το πικ εν ρολ που ειναι ρε αμπαλιδι;
    γενικα να φευγει και αυτος να ερθει ο σπανουλης να εχουμε εστω μια ψυχαρα στον παγκο και ας κανει λαθη θα τον στηριξουμε.

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Aντί να παίξουμε με το Φαλ μέσα στη ρακέτα που δεν είχε αντίπαλο, τα σπάγαμε απ' έξω.

  • George 7
    George 7 Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Έργο μπαρτζωκα να χάσει 2 φορές από αυτό το σκορποχωρι...ο ΚΑΛΙΝΙΤΣ κ στα 2 παιχνίδια μας έχει κάνει κουτους...η μόνη ομάδα π δν παίρνει ΚΑΜΙΑ ΒΟΉΘΕΙΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΡΩΔΊΑ (ΒΛΈΠΕ ΜΑΡΤΙΝΣ....ΕΙΣΙ....ΚΛΠ)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...