roumeliotis

leptokariopoulos

Χωρίς ΜακΚίσικ στη Ρόδο ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Δίχως τον Σακίλ ΜακΚίσικ ταξιδεύει ο Θρύλος για τη Ρόδο για το ματς με τον Koλοσσό την Κυριακή (23/12, 17:00) στο πλαίσιο της Basket League καθώς ο Αμερικανός γκαρντ και φόργουορντ υπέστη αιμάτωμα στον δεξί μηρό έπειτα από πτώση στον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβιβ.

Ο έμπειρος άσος δεν θα είναι με την αποστολή για το ταξίδι στη Ρόδο και μένει να δούμε αν και πόσο διάστημα θα μείνει επιπλέον εκτός αγώνων και φυσικά αν θα είναι σε θέση να παίξει κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα μεσοβδόμαδα.

Να θυμίσουμε πως στο Τελ Αβίβ κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχε 9 πόντους με 3/6 σουτ, ενώ μέτρησε 3 ασίστ και 2 κλεψίματα στην ήττα των Πειραιωτών για τη Euroleague.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 20:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο τρολάρεις; Ο Μακίσικ είναι 31-2 χρονών φίλτατε, στη δύση της μετριότατης καριέρας του. Η παρουσία του στον Ολυμπιακό και την Ευρωλίγκα είναι η κορωνίδα σε μια καριέρα που τον είδε από Νότιο Κορέα μέχρι τις μεσαίες ομάδες σε Ιταλία, Τουρκία πριν καταλήξει στον Ολυμπιακό. Τα προσόντα του είναι τα εξής δυο. Μια αθλητικότητα που σε συνδυασμό με την άνω του μετρίου αμυντική διάθεση τον κάνει αξιοπρεπή αμυντικό όταν μαρκάρει δυάρια (γιατί όταν μαρκάρει τριάρια γίνεται η χαρά του κάθε πικραμένου που τον βάζει στο καλάθι), ενώ επιθετικά έχει ένα πολύ καλό εκρηκτικό πρώτο βήμα με συνέπεια να μπορεί να αφήσει πίσω τον αμυντικό που τον κρατάει. Δυστυχώς όμως αυτό συνδυάζεται με γενικότερα χαμηλή τακτική παιδεία και αδυναμία να βλέπει γήπεδο με συνέπεια συνήθως να κοπανάει πάνω σε κάποιον ψηλό στη ρακέτα κάνοντας γιούρια.
    Για αυτό ενώ πραγματικά η εκρηκτικότητα στα πόδια του είναι εξαιρετική και ελάχιστοι παίκτες στην Ευρωλίγκα παρουσιάζουν τέτοια όλο το υπόλοιπο πακέτο είναι τόσο φτωχό που καθιστά τον παίκτη, σε συνδυασμό με την προχωρημένη του ηλικία και τη συνεπώς μειούμενη από εδώ και πέρα σωματική του απόδοση αλλά και την αποδεδειγμένη αδυναμία του να εξελίξει σε σημαντικό βαθμό το παιχνίδι του (είναι αισίως δυο χρόνια ήδη σε εμάς) ένα πρότζεκτ (θου Κύριε πρότζεκτ τον 32αρη) που δεν έχει μέλλον για εμένα στην ομάδα σπαταλώντας μια θέση ξένου για παίχτη τόσο ειδικών καταστάσεων που και 4 φορές στις 5 θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει (25% παιχνίδια διψήφιο PIR, 50% κάτω του 5)

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 09:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι παίκτης με πολλά προσόντα για μεγάλα πράγματα να μη λέμε ότι θέλουμε, όμως δεν έχει αξιοποιηθεί όσο πρέπει και φυσικά δεν έχουν αξιοποιηθεί τα προσόντα που έχει για να φτάσει σε ανώτατο επίπεδο που θα είναι σημεία αναφοράς για την ομάδα για επίπεδο Ευρωλίγκας και φυσικά τότε δεν θα πιάνεται!!!! Σε αυτό το παιχνίδι θα λείψει, ελπίζουμε να μη λείψει άλλη φορά άλλος παίκτης και ιδιαίτερα από τις δύο θέσεις που δεν έχει δωθεί απίστευτα η παραμικρή σημασία στις βροντερές φωνές του κόσμου μήνες τώρα, διότι τότε ίσως και να είναι τροχοπέδη στους τελικούς στόχους!!!!

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 07:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πάντως ξέρω ότι ο Μακισικ κέρδισε το φετινό του συμβόλαιο επειδή έπαιξε πέρυσι καλά με το βαζελο, και τη φετινή προστασία από κριτική επειδή έπαιξε φέτος καλά.

    Τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά είναι αυτό ακριβώς που περιγράφει ο DeCoupePe. ΟΚ για 4ο-5ο γκαρντ να τον βάλεις να σου αλλάξει λίγο ρυθμο αν έχει κολλήσει η ομάδα. Μαζί με ενσ διμετρο τριάρι και προσ Θεού όχι ζευγάρι με το Λαρρυ που γίνονται στην άμυνα η χαρά των φόργουορντ καθ στην επιθεση η χαρά της ζντιπαλης Άμυνας σπάζοντας τσ καλαθια

    Για εμένα δεν μπορεί να πιάνει θέση ξένου παίκτης που προορίζεται για να συμπληρώνει 12αδα. Τι να τι κάνω να κατεβάζει το κεφάλι σαν κριθάρι και 1στις 5 να του κάθεται το παιχνίδι και να πιάνουν οι μπουκες ενώ στις άλλες 4 μας καίει.

    ΥΓ: Ο,το ποσοστό είχε πέρυσι έχει και φέτος. Ποιος είδε ότι βελτιώθηκε. Και αυτός και ο Λαρρυ σταθερά κακοί. Αυτός που από το 38-40% πήγε στο 20% χρίζει επιστημονικής διερεύνησης.

  • Pan
    Pan Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 03:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποσο αμπσλοι ειστε οι περισσοτεροι που δεν σας κανει ο μακ κισικ..λιγοι παιχτες εχουν τα χαρακτηριστικα του..απλα δεν ειναι σταθερος γιατι δεν εχει καποιο συγκεκριμενο ρολο.δυστυχως ο κοουτς δεν του χει βρει καποιο ρολο..ποιο πολύ σαν μπαλαντερ τον εχει.μια να μαρκαρει μια να παιζει δυαρι μια να κατεβαζει μπαλλα μια να σκοραρει…ο σακιλ ειναι παρα πολυ καλος παιχτης και πολυ τιμιος για τα λεφτα του

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 01:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ted 7, έχω γράψει από πριν αρχίσει η χρονιά ότι οι αδύναμοι κρίκοι είναι Martin/McKissic στην ομάδα, ο Hilliard είναι παιχτούρα και τον γουστάρω τρελά, αλλά θα ερχόταν για βασικό 2, δηλαδή στη θέση του Dorsey, o McΚissic είναι το 4ο guard στην ομάδα, πέρυσι ήταν το 2 καλύτερο guard, αν του χρόνου μείνει και είναι 5ος (θα ήθελα να δω τον Mitrou-Long μπροστά του στο ρόστερ) με 6ο Λούτζη, τότε θα έχει γίνει πρόοδος. Επίσης ο Lighty θα ερχόταν για βασικό 2, δοξάζω τον Υψιστο που δεν μας έστειλε τον 35χρόνο έφηβο με στοιχεία που ΔΕΝ θέλαμε! ο McKissic ανανέωσε αν θυμάσαι πέρυσι και πήρε αύξηση. Θα τον έδιωχναν 2 μήνες μετά?!

    Δεν μπορείς να έχεις πολλούς πρωτοκλασσάτους, λόγω budget φυσικά. Κοντά στα 450-500.000 παίρνει ο McKissic. Έχει κάποια στοιχεία (τα ανέλυσα και νωρίτερα σε άλλο ποστ, μέγεθος και αθλητικά προσόντα για shooting guard - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 3 ο άνθρωπος - όταν παίζει στο 3 χάνει όλα τα πλεονεκτήματά του, σχετικά καλή αμυντική παρουσία, κάπως έχει βελτιώσει το σουτάκι φέτος, έχει καταλάβει ότι πρέπει να κατέβει στην ιεραρχία για να παίξει σε ομάδα που πρωταγωνιστεί - το άκουσα σε δηλώσεις του, το έχει πει ξεκάθαρα) τα οποία μπορούν να του δώσουν ρόλο και ύπαρξη στην ομάδα.

    Ο Μάρτιν είναι για 3ος σε Euroleague, μπορεί και καθόλου, δεν κολλάει πουθενά στην ομάδα.-

    Για τον Τσαλμπούρη τώρα, είναι μία καλή λύση με upside, κάθε χρόνο δείχνει να βελτιώνεται. 4άρι 2.16 με τέτοιο τρίποντο μπορείς να τον κάνεις αρκετά καλό ρολίστα, 2 άμυνες να σου παίξει Euroleague και να βάλει 2 τρίποντα από την γωνία, είναι σούπερ. Για παίχτη 13-15 τον παίρνεις, μην ξεχνιόμαστε, απλά ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ 15άδα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΣΤΩ 5 ΛΕΠΤΑ EUROLEAGUE! το φωνάζω χρόνια τώρα! δεν μπορείς να έχεις Οικονομόπουλο στην 15άδα, το παιδί μπορεί να μην παίξει ποτέ του Ευρώπη! και φυσικά τους 13-15 (Λούντζη, Ρογκαβόπουλο, Τσαλμπούρη) τους βάζεις να παίζουν 20λεπτα Ελλάδα για να τους έχεις ζεστούς..σιγά τον ανταγωνισμό, και σιγά τι έγινε αν κάνει 1-2 ήττες, όλα με βάζελο κρίνονται, και οι έδρες σπάνε αν έχεις καλή ομάδα.

    Tώρα τον Μάρτιο δηλαδή που θα δώσουμε 1 ντουζίνα αγώνες, θα τραβήξουν ΟΛΟ το κουπί 10 παίχτες, και να κάνουμε 10/10, η χρονιά θα έχει τελειώσει γι' αυτούς τους 10, ή τραυματισμό θα βγάλουν, ή θα λιποθυμάνε στο γήπεδο τον Απρίλιο. Eίναι πολλά τα παιχνίδια, και δεν το έχουν συνηθίσει ούτε οι παίχτες, ούτε οι ομάδες.

  • TED 7
    TED 7 Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Εννοειται RG. Ο μακισικ ειναι ενας παικτης γιουροκαπ με χτυπητες αδυναμιες και ταβανι. Το οτι βρισκεται ακομα εδω οφειλεται στα 2-3 καλα και τα δυο σουπερ ματς που εκανε με τις βαζελες. (Αλλο παλι αυτο το λαθος σε ολα τα τμηματα. Οποιος τα βαζει σε μας ή σε αυτους τρεχουμε να τον παρουμε λες κ ειναι κατορθωμα. Εδω λχ ξαφνικα ανακαλυψαν καποιοι τον Τσαλμπουρη γιατι μας εβαλε 5 τριποντα ποσα ηταν.) Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κατι ιδιαιτερο ή οτι αλλες χρονιες θα τον αφηναν να περασει εστω απ εξω απο τα αποδυτηρια. Λογικα κατα 99% θα ειχε χαιρετισει κι αυτος το καλοκαιρι αν ειχε ερθει ο Λαιτι, κατι που δεν εγινε και αλλαξε ο μισος σχεδιασμος. Το οτι αργοτερα προτιμησαν αφοι και Μπαρτζωκας να τον διατηρησουν στο ροστερ αντι του Χιλιαρντ που ηταν πολυ κοντα και ηθελε να ερθει μονο αποριες προκαλει. Μπασκετικα. Γιατι αν το δουμε με αλλο ματι ο Μπαρτζωκας θα σκεφτηκε ο Χιλιαρντ "επρεπε" να παιζει ενω ο μακισικ παιξει δεν παιξει δεν γκρινιαζει. Οι αφοι θα συμπληρωσαν οτι ειναι φθηνος και καπως ετσι εμεινε. Επρεπε να ακολουθησει τους αλλους περιζητητους το καλοκαιρι μαζι με το χασαναρο. Οι ξενοι πρεπει να κανουν τη διαφορα. Γνωμη μου, μπορει να κανω και λαθος φυσικα.

  • Κώστας.κοκκινο Παγκράτι.
    Κώστας.κοκκινο Παγκράτι. Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 15:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Μέχρι την διακοπή την ομάδα χαιροσουν πραγματικά που την έβλεπες.στα δύο τελευταία παιχνίδια βγαίνουν πολλά προβλήματα.να έχουμε στο μυαλό μας ότι η ομάδα φυσιολογικά θα έκανε κοιλιά όπως όλες οι ομάδες.το θέμα είναι αυτό να κράτηση όσο λιγότερο για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τετράδα στην κανονική περίοδο μέχρι το τέλος γιατί αν δεν έχουμε πλεονέκτημα έδρας τα πραγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα.οσο για τις μεταγραφές δυστυχώς κάθε φορά που παίρνουμε παίκτη στη μέση της σεζόν βγαίνει παλτό.ενω υπάρχουν λύσεις κ καλές μάλιστα σε θέσεις που θα βοηθούσαν κ που έχουμε ανάγκη για κάποιο λόγο κλείνουμε τα μάτια.σιγουρα τα λεφτά άλλος τα βάζει αλλά η ομάδα για να βρει ξανά τον δρόμο της θέλει τίτλους....

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 15:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Μήπως να πάρουμε στην ομάδα μας για προπονητή Τον κόουτς από την γυναικεία ομάδα που είναι πραγματικός προπονητής?
    Οι Αγγελόπουλοι τι κάνουν?αφήνουν για άλλη μία χρονιά τον εγωιστή μπαρτζωκα να κάνει ότι θέλει όπως και πέρισυ που για μια αλλαγή που δεν έκανε χάθηκε η χρονιά?
    Τον Μάιο θα χάσουμε το πρωτάθλημα και τότε θα γίνουν άσχημα πράγματα στην ομάδα....

  • TED 7
    TED 7 Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Το αιματωμα θα το κονομησε στη φαση που ζητουσε τη μπαλα ο Βεζενκωφ που ηταν μονος κατω απο το καλαθι κι αυτος ορμησε ως συνηθως σαν το κριαρι με το κεφαλι κατω

    REDGOAL: Και στο ΟΑΚΑ πάντως έτσι όρμησε και χόρεψε δυο φορές Παπαγιάννη και Οκάρο και τους έβαλε στα καλάθια στο ένας με έναν και καθάρισε το διπλό

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύο μέρες δεν είχα γράψει σχόλιο αλλά διάβαζα με ενδιαφέρον τα σχόλια των υπολοίπων.
    Αυτα που είδα και εγώ είναι όσα έχουν επισημάνει και τα υπόλοιπα παιδιά.
    Κάτι φαίνεται πως έχει αλλάξει στη λειτουργία της ομάδας και κυρίως στο κλίμα ανάμεσα στους παίχτες. Δεν ξέρω αν σε αυτό ευθύνεται ο κοουτς ή αν έχει συμβεί κάτι άλλο. Μακάρι αυτό να αλλάξει και να επιστρέψουμε στις εμφανίσεις προ covid και να μην δούμε παλι κάνα σερί ηττών όπως πέρυσι.
    Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας δεν νομίζω ότι θα υπάρξει άλλη προσθήκη όσο και αν η ομάδα φωνάζει ότι χρειάζεται ενίσχυση. Γι αυτό καλό θα ήταν να οπλιστούμε με υπομονή και να περιμένουμε να συμβεί το θαύμα.
    Και πέρυσι και φέτος υποστήριζα τον κοουτς και ειδικά φέτος φαινόταν ότι το πάει πολύ καλά. Ο εγωισμός του όμως φαίνεται πως θα στερήσει τις διακρίσεις από την ομάδα για ακόμα μια χρονιά. Όσο και να τον υποστηρίζουμε εάν και φέτος δεν κατακτήσουμε κάποιον τίτλο νομίζω ήρθε η ώρα της αλλαγής.
    Για τις προσθήκες μεσούσης της περιόδου είχε αποδείξει από παλιά ότι δεν το έχει και όπως φαίνεται το ίδιο και έργο θα συνεχιστεί και φέτος με τον Εισι που παραμένει θεατής.
    Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτή η πολιτική της ομάδας να μην κάνει προσθήκες μέσα στην χρονιά είναι θέμα των προέδρων ή του προπονητή. Δύο χρόνια έχουμε κενό στο 5 και δεν γίνεται κάτι να αλλάξει αυτό. Προπερσι που δεν κυνηγουσαμε τίποτα είχαμε κάνει πόσες προσθαφαιρέσεις πέρυσι και φέτος γιατί όχι; Πιο παλιά είχαμε χάσει προκρίσεις και πρωταθλήματα επειδή ξεζουμιζαμε τους Πρίντεζη και Σπανούλη.
    Όσο και αν την αγαπάμε και να την υποστηρίζουμε η ομάδα πολλές φορές ξεφεύγει της λογικής. Άλλες φορές δικαιώνεται τις περισσότερες όμως όχι.
    Μακάρι όλα αυτά να αλλάξουν και να γευτούμε επιτέλους κάποια χαρά μετά από πέντε χρόνια.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...