roumeliotis

Carwiz

Στο... ψυγείο ο Ζαν-Σαρλ

casino loutrakiou
redwell

Ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ είναι το... μπαλαντέρ του Γιώργου Μπαρτζώκα στις θέσεις "4" και "5" καθώς ο Γάλλος μπορεί, έστω και στο μίνιμουμ βαθμό, να ανταποκριθεί εξίσου και ως πάουερ φόργουορντ και ως σέντερ, κάτι που του έδινε λεπτά στο παρκέ μέχρι πριν από ένα μήνα.

Οι τελευταίες του εμφανίσεις στη  Euroleague ήταν με Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι όπου έπαιξε 10', με Μπάγερν στο ΣΕΦ όπου έπαιξε 7' και με Βιλερμπάν πάλι στο Φάληρο όπου αγωνίστηκε 9'.

Έκτοτε η... τύχη του αγνοείται καθώς χωρίς να είναι τραυματίας έγραψε δυο DNP με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και Φενερμπαχτσέ στην Πόλη, ενώ ήταν κανονικά στην 12άδα χωρίς κάποιο προβλημα τραυματισμού.

Για κάποιο λόγο ο Γάλλος έχει μπει στο... ψυγείο στα τελευταία ματς και μένει να δούμε αν ήταν καθαρά επιλογή τακτικής, ότι δηλαδή δεν ταίριαζε στο προφίλ των αγώνων με ΠΑΟ και Φενέρ ή αν είναι κάτι περισσότερο που δεν του επιτρέπει να αγωνίζεται.

Τελευταία του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη ήταν στο ματς Κυπέλλου με τον Ιωνικό στο ΣΕΦ στις 26 Δεκέμβρη όπου σημείωσε 6 πόντους.

Λογικά στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τη Μακάμπι που αγωνιστικά, αν μη τι άλλο ταιριάζει, θα φανεί αν ήταν τυχαίος ο παραγκωνισμός του από τους αγώνες της Euroleague ή όχι...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

15 σχόλια

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 02:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε DeCoupePe,
    Οι αντιρρήσεις σου είναι δεκτές αλλά κάποιες ενδεχομένως να μην υπήρχαν αν έμπαινες λίγο περισσότερο στην συλλογιστική μου. Για να με καταλάβεις θα πρέπει να αποσυνδέσεις εντελώς την περίπτωση του Χασαν Μαρτίν με την περίπτωση του Ζαν Σαρλ αφού μιλάμε για εντελώς ανόμοιους παίκτες.
    Ο Χασαν Μαρτίν αποκτήθηκε για pnr undesized σέντερ και αυτό ακριβώς είναι με τα όποια καλά του και τα όποια κακά του.
    Ο Ζαν Σαρλ αποκτήθηκε για 4-5άρι και αυτόν τον ρόλο παρά την φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλει δεν μπορεί να τον υπηρετήσει πλήρως ειδικά όταν καλείται να υπερασπιστεί την ρακέτα στο πόστ απέναντι σε κανονικά σέντερ.
    Αν συνυπολογίσεις ότι ούτε καλός στο πικ εν ρολ είναι, ούτε και στις πόστ απ επιθέσεις τότε το να μιλάμε για έναν αξιόλογο ψηλό παίκτη που είναι γρήγορος στο τρανζίσιον, με μέτριο σουτάκι και που μαρκάρει εύκολα παίκτες περιμετρικά τότε φωτογραφίζουμε ένα χρήσιμο 3-4άρι.
    Ε λοιπόν ο Ζαν Σαρλ είναι μια χαρά παίκτης ως αμυντικό 4άρι αν όμως δεσμεύεται θέση ξένου με παίκτη που θα είναι ο 3ος τη τάξει πάουερ φόργουορντ της ομάδας τότε πρόκειται για πλεονασμό. Γι’ αυτό επιμένει ο Μπαρτζώκας να τον χρησιμοποιεί για τον ρόλο τον οποίο εξ’αρχής αποκτήθηκε (να παίζει και στο 5) όμως όσο θα συμβαίνει αυτό τόσο θα περιορίζεται ο αγωνιστικός του χρόνος (μέχρι και DNP που είναι κάτι άδικο για την αγωνιστική αξία του παίκτη).
    Είναι κάτι παραπάνω από αυτό που χρειάζεται αφού για την θέση του 3ου πάουερ φόργουορντ δεν χρειάζεται να δίνεις 400χιλ. και να δεσμεύεις θέση ξένου, αρκεί να βάλεις έναν σκληροτράχηλο έλληνα ψηλό (150-200χιλ.) όπως ο Αγραβάνης ή έναν ελπιδοφόρο όπως ο Τσαλμπούρης.
    Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ότι ο Αγραβάνης πιθανόν να ερχόταν εύκολα στην ομάδα της καρδιάς του και με λίγότερα για να είναι ακόμη και ο 12ος παίκτης της αλλά σε καμία περίπτωση για να βρίσκεται σχεδόν μονίμως εκτός 12άδας οπότε κάτι φιλολογικά σενάρια που ακούγονται από άλλους φίλους για την ενίσχυση του βάθους του πάγκου είναι μάλλον ευσεβείς πόθοι (Οποιος γνωρίζει κάποια πράγματα στο παρελθόν καταλαβαίνει πολύ καλά τι λέω).
    Επειδή αναφέρθηκες στον Χασαν Μαρτίν είναι πολύ μακρία φέτος σε σχέση με αυτό που παρουσίασε πέρυσι (με τα δεδομένα προβλήματά του) για να θεωρείται ο pnr σεντερ που θα θέλαμε. Αλλα και ο Ζαν Σαρλ δεν είναι το 4-5άρι που θα θέλαμε και προτιμήθηκε τότε αντί του Αλεξ Πόυθρες και του Αντονι Γκιλ για οικονομικούς λόγους αλλά και για να έχουν εξασφαλισμένους πρωτεύοντες ρόλους οι Βεζένκωφ και Πρίντεζης στο 4 ως "συμπληρωματικός" τους .
    Η ομάδα μας και στην αρχή της σεζόν (Λαντέϊλ) και μεσούσης της σεζόν ψάχτηκε γι' αυτο το περιβόητο 4-5άρι (πες 5-4άρι) που αποδεδειγμένα λείπει και τελικά κατέληξε στον..."ανέτοιμο" Κουϊνσι Εϊσι (επίσης 3-4άρι στο ΝΒΑ) δημιουργώντας ένα ακόμη ζήτημα (μετά το θεμα του Μαρτίν στα γόνατα) αυτή την φορά στα PF υποχρεώνοντας τον Ζαν Σαρλ σε αναγκαστική αποκλειστική χρήση στο 5 (για 3ο πεντάρι) για ευνόητους λόγους.
    Εν κατακλείδι του χρόνου λοιπόν εαν και εφόσον αποχωρήσει ο Πρίντεζης θέλεις παίκτη με τα χαρακτηριστικά του και οι Βεζένκωφ με τον Ζαν Σαρλ ουδεμία σχέση έχουν μαζί του. Εξαιρετικό 3-4άρι ο Βεζένκωφ για αυτά που κάνει (stretch 4) αλλά δεν ποστάρει επιτυχημένα ούτε χαμηλότερου μεγέθους αντιπάλους.Τώρα αν το δουλέψει προσεχώς και αρχίσει να δίνει πράγματα και από το πόστ αλλάζουν τα πράγματα αλλά φέτος όποτε το επιχείρησε έδειξε αδυναμία. Κατσε να δουμε και τι θα δώσει ο Εϊσι προσεχώς και βλέπουμε...
    Αναφορικά με τους πολύ καλούς ψηλούς που αναφέρεις, ο Τζοκ Λαντέϊλ μοιάζει ακόμη ιδανική περίπτωση για εμάς, ο δε Τομπι εκεί που αγωνίζεται είναι δύσκολο να φύγει και αν συμβεί αυτό θα είναι για πιο χοντρά πορτοφόλια.
    Τέλος ο Μήτρου Λόνγκ θα έρθει (αν έρθει) όχι για να είναι ο 6ος γκάρντ πίσω από τους Σλούκα, Ντόρσευ, Γουόκαπ, Λαρετζάκη και Μακίσικ. Οπότε δεν έχει να κάνει μόνο με το οικονομικό, για να αποκτηθεί θα πρέπει να συμφωνήσει με τον κόουτς Μπαρτζώκα για τον ρόλο του στην ομάδα και κάποιος από τους υφιστάμενους να πληρώσει το μάρμαρο.
    Ο 6ος γκαρντ θα παραμείνει ο Λούτζης ή οποιοσδήποτε άλλος ταλαντούχος Ελληνας παίκτης περιορισμένων φιλοδοξιών είναι διαθέσιμος και σύμφωνος για ένα τόσο περιορισμένο ρόλο/χρόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα (μόνο).
    Εγω δεν έχω καμία αντίρρηση να υπάρχουν καλοί παίκτες εκτός 12άδας αλλά τουλάχιστον παίκτες όπως ο Μήτρου Λονγκ και ο Αγραβάναρος αποκλείεται να συμφωνήσουν (άλλωστε ούτε ο Ολυμπιακός πληρώνει καλά λεφτά για βαθυ-παγκίτες όπως η Ρεαλ) οπότε ας μιλήσουμε καλύτερα όχι για φιλόδοξους ικανούς παίκτες αλλά για χρήσιμους νεαρους ταλαντούχους ή βετεράνους παίκτες χαμηλών αγωνιστικών απαιτήσεων.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 00:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιες αντιρρήσεις Andregon!

    Πιστεύω ότι ο Livio είναι αρκετά καλύτερος από αυτό που περιγράφεις. Είναι αρκετά μακρύς και έχει κερδίσει όγκο απ' ότι φαίνεται, ενώ το μέτριο (το αναφέρω και εγώ, θέλει βελτίωση) σουτακι του είναι πολύ καλύτερο από το καθόλου του Μάρτιν. Ακολουθεί πολύ καλά τους περιφερειακούς (ακόμη και σε αυτό που θα περίμενες ο Μάρτιν λόγω ύψους να μπορούσε να ακόλουθα, είναι κακός), ενώ σκοράρει τελικά με διάφορους τρόπους (δεν έχει σπουδαίο ποστ παιχνίδι, αλλά ούτε και ο Μάρτιν έχει) ενώ καρφώνει ευκολότερα από τον Μάρτιν.

    Τώρα για την "αντικατάσταση" του Πρίντεζη, όταν ήταν στην ακμή του, τον έχουμε και είναι ο Βεζενκοφ, του τωρινού Πρίντεζη φυσικά και μπορεί να είναι ο Jean-Charles αφού είναι σχεδόν μία δεκαετία μικρότερος!

    Μία καλή γραμμή ψηλών για του χρόνου θα ήταν με Fall/Tobey ή Landale (μάλλον θα μείνει ΝΒΑ έχει ήδη αρχίσει να παίρνει τα πάνω του..)/Vezenkof/αναγεννημένο Acy ή καλύτερο/Livio/Τσαλμπουρη.

    2 small forward (Παπανικολάου/Ρογκαβοπουλος) και 7 περιφερειακούς (Σλούκα/Dorsey/Walkup/Λαρεντζάκη/Mitrou Long/Λούντζη, με κάποιο 2-3 εκεί μέσα, ίσως ακόμη McKissic) θα ήταν ιδανικά.

    Όλα αυτά με 6 μόνο ξένους είναι φανταστικό επίτευγμα, και με πραγματικά 15 παίχτες που μπορούν να προσφέρουν οποιαδήποτε στιγμή.

    Mitrou-Long/Ante/Mitrou-Long (αν πάρει διαβατήριο) και οποιοσδήποτε καλός Έλληνας είναι ελεύθερος, μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και να δοθεί προτεραιότητα. Αν φύγει και ο Παπαγιάννης του χρόνου, πρέπει να τους στερήσουμε κάθε πιθανή ενίσχυση με Έλληνες.

  • Andregon
    Andregon Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Από την στιγμή που δεν έχουμε εσωτερική πληροφόρηση μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Συνεπώς είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός να υποθέτει και να επεξεργάζεται ότι σενάριο θεωρεί εκείνος πιθανό. Με αυτήν την λογική έχω και εγώ το δικό μου σενάριο επ’αυτού.
    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ στις 16/11 ο Γάλλος υπέστη κλειστή κάκωση αριστερού ημιθωρακίου (αρκετά ύπουλος τραυματισμός) κάτι που του στέρησε αρχικά την συμμετοχή στον αγώνα ενάντια στην Αναντολού Εφες.
    Χάνει 2 αγώνες στην σειρά (με Αναντολού και Μακάμπι) και επανέρχεται από την 12η αγωνιστική και μετά με μ.ο. αγωνιστικού χρόνου στα 8,61 λεπτά που για μένα δεν μου φαίνεται κάτι το παράλογο για παίκτη ρολίστα που αποκτήθηκε για 3ο πάουερ φόργουορντ /3ο σέντερ της ομάδας. Πρακτικά μιλάμε για τον 11ο παίκτη της ομάδας που μάλιστα προερχόταν από τραυματισμό και είναι λογικό να μείνει πίσω στο ροτέϊσον (αλλά και σε απόδοση) έναντι άλλων.
    Εκεί που αρχίζει η καχυποψία να ενισχύεται είναι αρχικά με την μη χρησιμοποίηση του (DNP) στον αγώνα με τον ακατανόμαστο και δευτερευόντως με την Φενερ.
    Για τον αγώνα με τον ακατανόμαστο η άποψη μου είναι ότι κακώς δεν χρησιμοποιήθηκε όμως ο κόουτς σε αγώνες με αντίπαλους υπερμεγέθεις σεντερ ούτως η άλλως αποφεύγει την συχνή χρησιμοποίηση του για προφανείς λόγους.
    Χαρακτηριστικά και εναντίον της Ρεαλ με τον Ταβάρες να μένει πάρα πολύ χρόνο στο παρκέ (όπως συνέβη και με τον Παπαγιάννη) η χρησιμοποίηση του Ζαν Σαρλ ήταν 2:06 λεπτά και ως εκ τούτου θεωρώ ότι ήταν θέμα τακτικής.
    Για τον αγώνα με την Φενερ από την στιγμή που δεν έχω εικόνα για όσους νόσησαν από Covid δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα διότι αν ο Ζαν Σαρλ ήταν ο τελευταίος που νόσησε θεωρώ απολύτως φυσιολογική την μη χρησιμοποίησή του.
    Τωρα σε αυτούς που έχουν μια ανασφάλεια για το μέλλον του παίκτη θα επαναλάβω κάτι που έχω πει απο το καλοκαίρι.
    Ο Ζαν Σαρλ είναι ένας παίκτης που αποκτήθηκε για 4-5άρι, έναν ρόλο δηλαδή στον οποίο δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
    Ως 4άρι είναι καλός παίκτης όμως αποκτήθηκε για να συμπληρώνει τον Βεζένκωφ και τον Πριντεζη και όχι να τους αντικαθιστά και ως εκ τούτου βάσει ικανοτήτων δεν μπορεί να θεωρηθεί μελλοντικός διάδοχος του δεύτερου.
    Παρότι αθλητικός και με διόλου ευκαταφρόνητο ύψος δεν είναι καλός στο πικ εν ρόλ (αλλεπάλληλα επιθετικά φάουλ στα σκριν) αλλά ούτε και σε παιχνίδι από το πόστ αφου και στις 2 περιπτώσεις το frame του δεν τον βοηθάει.
    Είναι πολύ καλός στο τρανζίσιον αφού τρέχει άνετα στο ανοικτό γήπεδο και εξαιρετικός στην άμυνα με αλλαγές αλλά τι να το κάνεις αφού επρόκειτο για αμυντικό 3-4άρι που έχει ένα μέτριο σουτάκι αλλά επί της ουσίας δεν παίζει σέντερ .
    Να μην μας διαφεύγει ότι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού το καλοκαίρι ήταν ο Τζοκ Λαντέιλ, πάικτης που αγωνίζεται με επιτυχία και στις 2 θέσεις των ψηλών και διαθέτει εκτός των άλλων αξιόπιστο σούτ από απόσταση, κάτι που κανένα από τα υφιστάμενα σεντερ δεν μπορεί να προσφέρει. Ασφαλώς ένας τέτοιος πλήρης ψηλός δεν είναι ρολίστας αλλά game changer και δικαιωματικά θα έπαιρνε πολύ μεγαλύτερο αγωνιστικό χρόνο και ρόλο.
    Τέλος δεν διεκδικώ το αλάθητο του Παπα, μια προσωπική άποψη εκφράζω και συμφωνώ με την αποφώνηση του Redgoal ότι προσεχώς θα φανεί αν ήταν τυχαίος ο παραγκωνισμός του από τους αγώνες της Euroleague ή όχι. Θεωρώ όμως ότι υπάρχει παρα πολύς δρόμος ακόμη και όλοι θα πάρουν τον χρόνο τους για να βοηθήσουν την ομάδα μας στην επίτευξη του στόχου της.
    Ας φτιάξουμε προσεχώς λίγο την αγωνιστική μας εικόνα και το τι θα γίνει με Ζαν Σαρλ αλλά και Κουϊνσι Εϊσι έπεται...

  • RedV
    RedV Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 09:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζώκας κατέκτησε την Ευρωλίγκα χρησιμοποιώντας την ομάδα που ήδη είχε αφήσει έτοιμη ο μεγάλος Ντουντα. Μοναδικές του προσθήκες ήταν ο Μαυροειδής που έφυγε νύχτα κι ο Τζος Πάουελ που πέρασε και δεν ακούμπησε.
    Φεύγοντας από την Λοκομοτίβ δεν παρουσιασε τίποτα και είχε μείνει στα αζητητα όταν τον προσεγγίσαμε.
    Συμμαζεψε το χάος του Μπλατ όταν ήρθε και πέρσι έτρεχε να συμμαζέψει αυτό που δημιούργησε ο ίδιος(αλλά λόγω εγωισμού δεν παραδέχτηκε ποτέ).
    Ο τελευταίος παίκτης που ανακάλυψε ήταν ο Μακισικ(Φαλ, Γουοκαπ και Ντόρσεϊ τους ξέραμε ήδη) και πέρσι μάζεψε ένα σωρό σαπακια που τρομαξαμε να ξεφορτωθούμε.
    Για τον εγωισμό και τις εμμονές του πρέπει να γράψουμε ξεχωριστό κεφάλαιο.
    Σαφώς και έχει μερίδιο από το φετινό πολύ καλό σύνολο που έχει δημιουργήσει και όποιος δεν το αναγνωρίζει είναι εμπαθής.
    Ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ομως θα έχει αν η ομάδα πληρώσει τις εμμονές του στο τελος της χρονιας. Εδώ θα είμαστε και θα τον κρίνουμε από τα αποτελέσματα.

    Ο Ζαν Σαρλ είναι τίμιος, οικονομικός και για 2-3η επιλογή είναι μια χαρά. Το ερώτημα είναι γιατί ο προπονητής τον χαραμιζει στο 5 και τελευταία τον έχει στο DNP.

    Ο Μάρτιν για Ευρωλίγκα κάνει μόνο για 3η επιλογή(δεν το χει με την άμυνα, πως να το κανουμε?).

    Ο Acy έχει να παίξει 1,5 χρόνο και είχε και σοβαρό τραυματισμό. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.

    Τέλος, υπάρχει η γκρινια αλλά υπάρχει και η κριτική που γίνεται με σκοπό να διορθωθούν σφάλματα που, ευτυχως, δεν έχουν κοστίσει πολυ στην ομάδα.
    Μάθετε να ξεχωρίζετε το ένα από το άλλο.

  • PITI-7
    PITI-7 Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 08:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην ομαδα δεν πρεπει να περισευει κανεις και ο σανζαρλ ειναι αρκετα καλος για να μην παιζει και ο ολυμπιακος δεν εχει την πολυτελεια να μικραινει το ροτεισον του. Με τα αν δουλεια δεν γινεται. Αν παιξει ο Ace , αν ερθει αλλος ψηλος ,αν βαλουν οι Αγγελοπουλοι και αλλα λεφτα κτλ κτλ. Ριναι η πρωτη φορα που η ομαδα δεν εχει κανει κοιλια και δεν εχει πεσει θυμα εκπληξης σε ουτε ενα ματς.Ακομα και η φενερ χωρις βεσελι και ντεκολο μπορει να σε καθαρισει σαν αυγο αν δεν παρεις απο ολους σου τους παιχτες το 100%. Γνωμη μου ο σαν ζαρλ ειναι θετικος και πρεπει να παιζει γιατι ειναι καλος στην αμυνα και ο φετινος ολυμπιακος στηριζεται στην κσλη του αμυνα που του δινει ρυθμο στην επιθεση.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 07:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Θεωρώ ότι όλοι οι Ολυμπιακοί πιστώνουν την φετινή απόδοση της ομάδας και τις καταπληκτικές (τις περισσότερες φορές) εμφανίσεις στον Μπαρτζώκα και τους παίχτες του. Έγινε σωστή δουλειά το καλοκαίρι από τους Αγγελόπουλους και τους συνεργάτες τους στην απόκτηση παιχτών.

    Τα "παράπονα" των περισσότερων από εμάς εστιάζονται στο γεγονός ότι φέτος που δείχνει να είναι η χρονιά επανόδου της ομάδας στους εγχώριους τίτλους και τις διακρίσεις στην Ευρωλίγκα, χρειάζονται 1-2 κινήσεις στο ρόστερ που θα θωρακίσουν περισσότερο την ομάδα και δεν θα κινδυνεύσει πολύ από ενδεχόμενες ατυχίες (τραυματισμούς, αρρώστιες κλπ) που νομοτελειακά συμβαίνουν κάθε χρόνο, σε όλες τις ομάδες.

    Οι φίλαθλοι δεν είμαστε στις τσέπες των προέδρων, ούτε στο μυαλό του κόουτς για να γνωρίζουμε τι μπορούν να δώσουν ή τι θέλει να δείξει η ομάδα στο παρκέ. Ο προπονητής βλέπει κάθε μέρα τους παίχτες στις προπονήσεις και έχει τις απόψεις του. Στο τέλος της σεζόν θα κριθεί εκ του αποτελέσματος, όπως και όλη η ομάδα.

    Από την μεριά μας, κρίνουμε με βάσει αυτά που βλέπουμε μέσα στο γήπεδο και γράφει ο καθένας την άποψή του, με γνώμονα την αγάπη για τον Ολυμπιακό και το πως θα ήθελε να γίνει η ομάδα ακόμα καλύτερη. Σεβαστές είναι όλες οι απόψεις. Μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχή και να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς τους περισσότερους δυνατούς τίτλους!

    Η φετινή χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμα και θα έχουμε πολλά να σχολιάσουμε στην πορεία!

  • ΑRIS7
    ΑRIS7 Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι...Δεν είμαι Μπαρτζωκικος, για να μην παρεξηγηθω, αλλά οι Αφοί και το 12 που πήραν Ευρωλίγκα, που τους ήρθε ουρανοκατέβατα, ομαδα με 7500 μύρια μπάτζετ περίπου είχαν.
    Μάλλον για αυτούς έχει σταματήσει ο χρόνος και πιστεύουν ότι η ιστορία μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο!!Λες και αυτοί είναι οι μάγκες της λίγκας και μπορούν να παίρνουν κύπελλα με τα ψέματα...και οι υπόλοιποι που ξοδεύουν 30 και 40 μύρια το χρόνο θα μένουν στο καναβάτσο..!!Η ομάδα θα μπορούσε με 1-2 έξυπνες μεταγραφές να διεκδικήσει, κατά τη γνώμη, μέχρι και συμμετοχή στο φάιναλ4, αλλά η εμμονες τους θα μας οδηγήσουν και φέτος ίσως σε μια συμμετοχή στην οκτάδα, και θα σωθεί η παρτίδα..., ίσως και εκτός αυτής και του χρόνου θα συζητάμε πάλι τα ίδια.
    Γιατί μην μου πει κάποιος, ότι το καλοκαίρι αν έδιναν το ελεύθερο στον Μπαρτζώκα να κάνει άλλες τρεις μεταγραφές του εκατομμυρίου, ο τελευταίος, που όπως όλοι μας κι εγώ παραξενευομαι με τις ιδιόρρυθμες επιλογές του.., δεν θα προχωρούσε σ' αυτές τις μεταγραφές.
    Πολύ φοβάμαι ότι τον Μάρτιο θα συζητάμε αυτά που συζητούσαμε πέρυσι το καλοκαίρι...

  • Χρήστος
    Χρήστος Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 22:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζώκας έχει κατακτήσει την ευρωλίγκα, έφτασε την άγνωστο λοκομοτίβ στο final 4 της ευρωλίγκα, συμμαζέψει με το καλημέρα το χάος του Μπλατ ,έχει ανακαλύψει παίκτες που δεν τους ήξερε η μάνα τους, είναι ολυμπιακού άρρωστος αλλά ο Μήτσος από την κάτω ραχούλα που δεν έχει ακουμπήσει ποτέ την σπυριάρα λέει πως δεν ξέρει ο Μπαρτζώκας τι κάνει.... Ο Ζαν Σαρλ τίμιος παίκτης των 200000 ευρώ τον χρόνο συμβόλαιο έμεινε για τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Ace στην Μακάμπι έβγαζε μάτια, ο Μάρτιν μέχρι να τραυματιστεί πέρυσι έβγαζε μάτια.... Ωραία η γκρίνια κτλ αλλά δεν βοηθάει την ομάδα, ειδικά αν δεν έχει και καμία σοβαρή βάση.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 21:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά..με Birsen/Hazer/Akpinar/Floyd και με πρώτο σκόρερ τον Τούρκο Αθηναίου με 17π, χάσαμε προχθές. Δεν μπορούσε να παίξει 10λεπτα ο άνθρωπος;

    Παίζει τόσο αποσπασματικά και σε λάθος θέση, που καλύτερα να φύγει, να βρει την υγειά του. Για καμία Bayern ταμάμ θα ήταν για βασικό power forward.

    Μην την πάθουμε σαν τον Παναθηναϊκό που έδιωξαν τον Bentil και τελικά μάλλον πάει για final 4 o παίχτης..

    Νομίζω χάνουμε το δάσος..ο Λίβιο είναι 4-5ο "πρόβλημα" στην ομάδα, μία χαρά χωράει σαν τελευταίος-φθηνος ψηλός. Αν φταίει ο Livio που δεν παίρνουμε Landale ή Tobey να τον διώξουμε βρε παιδιά, αλλά μάλλον όλα γίνονται για να μην κουνηθεί ο Μάρτιν από τη θέση του τελικά..

    Είχε επιλογή να φέρει τον οποιονδήποτε για 6ο ξένο, και έφερε έναν άνθρωπο που τον συμπαθούμε, αλλά μάλλον πάει για του χρόνου τώρα..

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 20:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα παίζει με μείον 3 ξένους παίκτες. Δεν το λες και επιτυχία! Φταίει ο Μπαρτζώκας, φταίνε οι Αγγελόπουλοι που δεν μπορούν βάλουν άλλα χρήματα και να φέρουν καλύτερους, η ουσία είναι οτι όποιος και αν φταίει είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μια ομάδα που υποτίθεται έχει φιλοδοξίες και προέρχεται από πάρα πολά χρόνια συνεχών αποτυχίων να κρατάει τρία παλτά μόνο και μόνο για να συμπληρώνει την δωδεκάδα. Στο τέλος θα ξεζουμιστούν και οι υπόλοιποι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...