roumeliotis

lentiamo

Μακάμπι... όλα τα λεφτά για Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος έχασε χωρίς... αντίσταση στην τελική ευθεία της "μάχης" με τη Φενέρ στην Πόλη, όντας κακός στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμο στην έλλειψη δυνάμεων των παικτών που πήγαν σε αυτό το ματς με μόλις δυο προπονήσεις.

Η ιστορία... έγραψε ήττα και στον Πειραιά κοιτάνε πλέον το επόμενο ματς που θα είναι με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, καθώς η αναμέτρηση με τη Ζενίτ ως γνωστόν έχει αναβληθεί.

Με ερωτηματικό και ο αγώνας στο Ισραήλ καθώς η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει πολλά κρούσματα και δεν θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Αν όμως γίνει το ματς, ο Θρύλος θα έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει το διπλό σε ένα ματς... όλα τα λεφτά για το στόχο της 4άδας.

Κι αυτό διότι στη θέση που βρέθηκαν οι ερυθρόλευκοι στην Πόλη με τη Φενέρ, απροπόνητοι δηλαδή και με έλλειψη ρυθμού, θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη (20/01) η Μακάμπι. Και όπως αποδεικνύεται διαρκώς, οι πληγέντες από Covid θέλουν χρόνο και ματς για να συνέλθουν...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 10:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Να λέμε όμως και ότι το περάσαμε από τους 1ους, άρα θα επανέλθουμε και από τους πρώτους, όπως εδώ με Μακάμπι, με Ζενίτ που είναι και ο μεγάλος αντίπαλος, και άλλες ομάδες, που έχουν ΤΩΡΑ πολλά κρούσματα.

    Επίσης, οι περισσότεροι το περνάνε ασυμπτωματικα, ο νόμος λέει ότι στις 6 μέρες πρέπει να πάω στη δουλειά μου, δεν υπάρχει δικαιολογία με τη μισή Φενέρ..

    Και εγώ θέλω να μάθω τι συμβαίνει με Λίβιο, το κατέστρεψε το παιδάκι, μία χαρά παίχτης είναι και με μικρό συμβόλαιο, σε μικρές ομάδες της Euroleague μπορεί να σταθεί και σαν βασικός power forward, και τον έκαψε σαν 3ο σέντερ. Δεν τον βλέπω να μένει του χρόνου, πρέπει να πάρει χρόνο και παιχνίδια. Θα πάει σε καμία Bayern του χρόνου και θα είναι σταθεροτατος σε καλή απόδοση.

    Με τέτοια σωματικά προσόντα, μπορείς να έχεις πλεονέκτημα και mis match από τη θέση 4, και τον βάζει 5 και εξανεμιζει κάθε αθλητικό/σωματικό πλεονέκτημα, και δεν τον βάζει και ποτέ..

    Επίσης, κοίταγα τα στατιστικά, σε PIR ο Παπανικολάου και Μάρτιν είναι 7-8 με 5.2. Για τον Μάρτιν δεν είναι άσχημο το PIR του, βέβαια δεν λέει όλη την την αλήθεια, μία στατιστική ένδειξη είναι, καθώς ο Παπανικολάου είναι πολυτιμότερος από την 7-8 θέση στην ομάδα, και ο Μάρτιν το αντίθετο. Απλά ήθελα να τονίσω ότι στη θέση 3 υπάρχει πρόβλημα, αφού στατιστικά (δηλαδή πόντοι, ριμπάουντ, ασσίστ, κλεψίματα) θα περίμενες από το βασικό σου 3 να είναι τουλάχιστον στην πρώτη 5αδα-6αδα της ομάδας στατιστικά..σε συνδιασμό ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλο 3, και ότι έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί τον Βεζενκοφ στο 3 (λάθος για μένα, Kalinic, Clyburn, Pierre και τέτοιου τύπου 3αρια θέλουν Βεζενκοφ κατά τη γνώμη μου) δείχνει την τρομερή έλλειψη στη θέση.

    Στατιστικά επιβεβαιώνονται και αυτά που λέω κατά καιρούς. Αν πάρεις δυάδα έχουμε.
    1: 21.8
    2: 19.2
    3: 6.2
    4. 20.5 (με Πρίντεζη), 21.7 με Λίβιο
    5: 18.8

    Βλέπουμε αυτά που έλεγα από το καλοκαίρι ακόμη. Έχουμε playmaker και power forward για final 4, shooting guard για play off (που κυρίως κρατάει τη θέση ο Dorsey, αλλά και McKissic έχει κάνει καλά παιχνίδια), πάσχουμε οφθαλμοφανεστατα στο 3, χρειάζεται κάποιος να ανεβάσει το στατιστικό αυτό αρκετά (ένας ακόμη παίχτης να πάει κοντά στο 15 συνολικά), και στο 5 παίρνουμε κάτι λιγότερο από αυτό που θα θέλαμε, δηλαδή θέλαμε έναν καλύτερο 2ο σέντερ.

    Οι βελτιώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν θα ήταν να παίζει περισσότερο στη φυσική του θέση (και περισσότερο γενικά) ο Λίβιο, οπότε θα ανέβαινε και άλλο η συνεισφορά των power forward, αντί του Acy (αρνητικό μαζί με Λούντζη) να είχαμε ένα κανονικό 3 ή αθλητικό 5. Επίσης ο Λαρεντζάκης έχει το χαμηλότερο PIR μετά τους 2 αρνητικούς, και οφείλεται αρκετά στα πολλά λάθη που κάνει, ενώ παίζει περισσότερο από Πρίντεζη (λογικό), Μάρτιν (όχι λογικό, αν είσαι ο 2ος σέντερ) και Λίβιο (επίσης όχι λογικό για τον 2ο power forward που παίζει και 5!).

  • sharyano
    sharyano Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 20:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς, όπως ήταν αναμενόμενο, αφού η διοργάνωση επέλεξε να συνεχιστεί κι ό,τι βγει και ο ιός δεν χαμπαριάζει, ο δεύτερος γύρος θα είναι όλος μια αλλοίωση της διοργάνωσης. Μέχρι να ξαναπάρουν οι ομάδες τις ανάσες τους και να βρουν το ρυθμό τους (αν τον βρουν), θα έρχονται πολλά μη αναμενόμενα αποτελέσματα, ενώ πλησιάζοντας προς το τέλος, είναι πολύ πιθανό να δούμε και φέτος τις γνωστές ματσακουλιές με τις ομάδες που επιλέγουν αντιπάλους κλπ. Όπως είχα γράψει πριν τον αγώνα με τη Φενέρ, υπήρχαν παγίδες και, δυστυχώς, αποδείχθηκε. Προσωπικά, δεν με ενόχλησε η ήττα, αλλά δεν κρύβω ότι στενοχωρήθηκα πολύ με την εικόνα που έβλεπα. Μια ταλαιπωρία και μια θλίψη με τους παίκτες διαλυμένους να προσπαθούν να παίξουν μπάσκετ, ενώ ούτε το σώμα ούτε κατ' επέκταση και το μυαλό δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν. Αυτό είναι βάναυσο για όλες τις ομάδες. Ειλικρινά, δεν θα κάτσω να σκάσω αν χαθούν παιχνίδια και αλλάξει ο αρχικός στόχος, γιατί, όπως τους έβλεπα να σέρνονται - όχι από δική τους ευθύνη - το μόνο που με ένοιαζε είναι να μη σακατευτεί και κανένας.
    Μακάρι οι μέρες που θα ακολουθήσουν να βοηθήσουν τα παιδιά όλων των ομάδων να επανέλθουν, να βρουν τις ανάσες τους και μετά βλέπουμε τι θα γίνει με το μπάσκετ καθαυτό. Έτσι κι αλλιώς, αγωνιστικά έχει ακόμα κάβα η ομάδα από τον πρώτο γύρο, οπότε δεν ανησυχεί τόσο προς το παρόν. Αν, μάλιστα, βρει και ομάδες όπως η Μακάμπι αποδεκατισμένες, δύσκολα θα μείνει πίσω στο στόχο. Θα τα δούμε εν καιρώ.
    Υγεία να' χουν μόνο γιατί χωρίς αυτή κανένα μπασκετάκι δεν μπορείς να χαρείς. Κι αυτοί κι εμείς.
    RG παρ' όλα αυτά, δε νιώθεις κι εσύ ότι ο ξαφνικός παροπλισμός - ήδη αρκετό καιρό προ κρουσμάτων - του Ζαν Σαρλ, δε μπορεί να είναι τυχαίος; Ξέρω ότι έχεις αναφέρει πολλές φορές ότι από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει κάτι, αλλά. ξέρω γω, αφού τραυματισμό δεν έχει - τουλάχιστον όπως ξέρουμε - προβλήματα δεν δημιουργούσε ο άνθρωπος, τίμιος παικτικά ήταν, τι συνέβη και ξαφνικά είναι σαν ξένο σώμα; Έτσι το ρωτάω για να βαυκαλίζομαι και με κάτι αγωνιστικό γιατί το όλο άλλο κλίμα είναι πολύ στενόχωρο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...