roumeliotis

Carwiz

Πλησιάζει στο... τέλος ο Έισι

casino loutrakiou
redwell

Κοντεύει δυόμιση μήνες στον Πειραιά ο Κουίνσι Έισι και αυτό που έχει προσφέρει μέχρι τώρα στην ομάδα είναι ένα μεγάλο... τίποτα καθώς λίγο ο τραυματισμός στο γόνατο, λίγο η οξεία αμυγδαλίτιδα και πολύ η αποχή του από τη δράση για ενάμιση χρόνο, τον είχαν φέρει πάρα μα πάρα πολύ πίσω από πλευράς ετοιμότητας.

Πλέον είναι υγιής, δουλεύει πολύ και πλησιάζει στο τέλος η περίοδος αγωνιστικής του ανάστασης. Όπως λένε από τον Πειραιά, θα είναι σύντομα σε θέση να παίξει και να αρχίσει σιγά σιγά να δίνει πράγματα στο "4", θέση για την οποία αποκτήθηκε.

Αν προκύψει νέο θέμα και δεν μπει μέχρι τέλη του μήνα στο ροτέισον, έστω και για πεντάλεπτα ή οκτάλεπτα, δεν θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη τυχόν αποδέσμευσή του. Μέχρι τώρα πάντως, υπάρχει διάθεση για να βοηθηθεί ο παίκτης και να πάρει τα πάνω του και να προσφέρει στην ομάδα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

20 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    .. πάντως Λούντζης/Λίβιο απάντησαν ήδη στο αν θα μπορούσαν να προσφέρουν κάποια λεπτά στον προχθεσινό αγώνα με την εμφάνισή τους στο Α ημίχρονο με Ιωνικό.

    Acy πάλι σε άλλο γήπεδο.

    Μπαρτζώκας απάντησε επίσης για τον Λίβιο. 3ο σέντερ, μόνο..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι είναι RedV, καλό να ετοιμαζόμαστε για του χρόνου, αλλά το έχω γράψει στο παρελθόν, έχουμε απίστευτη ευκαιρία φέτος με την καθίζηση Εφές/Φενέρ και μία μικρή πτώση της CSKA να πρωταγωνιστήσουμε. Τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά.. Τσάμπα τον πήρε τον Acy, ας έδινε και 200.000 να πάρει και έναν έτοιμο παίχτη. Πόσο νομίζετε θα πήρε ο Lessort να πάει Παρτίζαν και ο Pelle που έχει παίξει 2 10ημερα στο ΝΒΑ (ψίχουλα δηλαδή).

    Μόνο από τις έξτρα νίκες και καλύτερη πορεία θα είχαν βγει τα ψιλά αυτά..

    gp77 μία χαρά 15αδα, και εγώ τα ίδια λέω, σιγά την διαφορά στο μπάτζετ..δεν ζητάμε ούτε Yabusele ούτε Tavares, έναν παίχτη που παίζει Eurocup ζητάμε και τον Τσαλμπουρη! Δηλαδή τρελαίνονται όλοι και ειρωνεύονται με το budget..δεν θέλει μπάτζετ 20.000.000, ένα μυριο πάνω (με ανανέωση Dorsey κοντά στις 900.000 για τον 1ο χρόνο), και μιλάμε για ομάδα πρωταθλητισμού, όχι 8-11 θέση.

    Snake7, απλά πραγματακια είναι, δεν είμαστε ο Phil Jackson, λίγο μπάσκετ να βλέπεις και λίγο κοινή λογική και ιδού τα προβλήματα, και ιδού και οι λύσεις!

    Χρειάζεται αναβάθμιση του πάγκου και του front office! Έχω "προτείνει" κάποια άτομα, Radja/Rogers/Παπαλουκάς για μπροστά (έχουν κονέ με Euroleague και καλό λόγο), Σερελης/Τόμιτς για βοηθοί, θα μπορούσαν να είναι και οι 2, ο Τόμιτς για τα day to day και επαφή/σχέση με παίχτες και ο Σερελης για τακτικά θέματα.

    Όταν λες ότι "δεν είχαν ανάσες οι παίχτες", βάζεις ότι έχεις. Έτσι μας πήρε το παιχνίδι ο Djordjevic που κοροϊδεύουμε, 3 Τουρκακια και ο Floyd έπαιξαν 10 καλές άμυνες και έβαλαν 13 πόντους (50λεπτα συνολικο χρόνο), δηλαδή Λούντζης/Λίβιο δεν θα μπορούσαν να παίξουν 5 καλές άμυνες και να βάλουν και 6-8 πόντους; Και να έδιναν και ανάσες σε 2 άλλους παίχτες..4 λεπτά McKissic και 15 ο Fall, και δεν χωραγε να παίξει και 10 λεπτά ο Livio;

    Για τον Bako, όταν είδα ότι φεύγει λόγω Άντε (και ότι του δίναμε 250.000), σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ καλή λύση για 2ο σέντερ (αφού τον θεωρώ καλύτερο και χρησιμότερο από τον Μάρτιν) και με ίσως λιγότερα χρήματα από αυτά που δίναμε για Άντε, ενώ.είναι περισσότερο ολοκληρωμένος αυτή τη στιγμή. Έχει την ηλικία του Μάρτιν, έχει καλές τοποθετήσεις, πάντα είχε καλό ποσοστό σε βολές, φαινόταν από πέρυσι ότι ήταν σε άνοδο και έχει αρκετά καλό σώμα (2.08) και περιθώρια ανάπτυξης. Πάντα μιλάω ανάλογα το budget. Για 200.000 θα ήταν τέλειος, και 300.000 αξίζει, και 350.000. όταν κρίνεις έναν παίχτη πρέπει να βλέπουμε και τι κοστίζει. Από τον κανένα πάντως, σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερος!

    YB, υπάρχει ένα πολύ μεγάλο περιθώριο σφάλματος σε αυτήν την λογική, έτσι δεν είναι;! Εμείς θέλαμε παίχτη να μπει και να παίξει κατ' ευθείαν, και σε θέση που είχαμε ανάγκη, όχι ένα 4 που έχει να παίξει 20 μήνες, ενώ έχουμε 3 power forward!

    Ποιός σκέφτηκε ότι αυτό ήταν μία καλή ιδέα αναρωτιέμαι..δεν έκανε κάποιου είδους meeting με το προπονητικό επιτελείο και το front office;! Δεν του είπε κάποιος "κοουτς, μήπως να πάρουμε κάνα 3αρι γιατί αν δεν είναι καλός ο Παπ ή τραυματίας, δεν έχουμε λύσεις στη θέση, αφού αναγκαστικά καίμε τον Λαρεντζάκη να μαρκάρει ψηλότερους και δυνατότερους παίχτες και δημιουργείται mismatch σε άμυνα και επίθεση", ή κάποιος άλλος "μόλις βγαίνει ο Fall δημιουργείται έλλειμμα interior presence σε άμυνα και επίθεση, δεν παίρνουμε hustle plays και χάνουμε την αμυντική μας ταυτότητα. Μάλλον θα χρειαστούμε έναν αθλητικό ψηλό να ματσαρει τους πολλούς και καλούς που έχουν σε όλη την λίγκα."

    Αυτή τη στιγμή, και σε φάση απόγνωσης, ακόμη και ο Κουφός μου κάνει προσωπικά.
    Όπως έλεγα και πριν χρόνια, από το να μην έχουμε κανέναν, φέρτε τουλάχιστον Περπέρογλου! 5 λεπτά θα στα δώσει, και αυτά τα 5 λεπτά μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Δεν είναι όλοι οι παίχτες για 25 λεπτά και 20 πόντους, και τα λίγα αν τα προσθέσεις μπορεί να κάνουν τη διαφορά.

  • ΥΒ
    ΥΒ Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει το μπάτζετ είναι μικρό. Αλλά ρε φίλε παίρνεις ΣΤΑ ΜΕΣΑ της σεζόν παίκτη που έχει να αγωνιστεί 1,5 χρόνο? Να τον έπαιρνες το καλοκαίρι και να υπήρχε χρόνος να τσεκάρεις , να το έβλεπα. Aλλά τον Δεκέμβρη ?? Είναι σαν να παίζεις Joker.

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe μα από τα δικά σου λεγόμενα παρακολουθώ όλη τη χρονιά τον Bako. Ταμάμ μας κάνει. Ο Έντι κάποιος έγραψε εδώ ότι είναι 3-4αρι. Ομολογώ ότι δεν τον βλέπω ως 4αρι. Καθαρός σουινγκερ είναι αλλά τεσπα. Και αυτός ταμάμ μας είναι.

    Στο μπασκετικό σου σχόλιο αν διαβάσεις τι είχα γράψει στο ροντέο θα δεις ότι συμφωνούμε 100%. Έχουμε ροτεσιον ουσιαστικά 9 αντε βαριά 10 παικτών. Και ο Λουντζης στα μαύρα χάλια τα προχθεσινή ίσως μπορούσε να δώσει κάτι (αν και γενικά το παιδί αυτό είναι τόσο επιπόλαιο στο παιχνίδι του που μπορεί να μας χαντάκια χειρότερα), και ο Ζαν Σαρλ (αν και εκεί πιστεύω ότι κάτι πειθαρχικό τρέχει και το λέω εδώ και ένα μηνα).

    Και δεν έχουμε επισης(όπως επισήμανες και εσύ και εγω) έναν αξιοπρεπή βοηθό ειδικό στη διαχείριση αγώνα. Κόουτς δηλαδή. Να βαζει φωνές στους παίκτες, να τους λέει να κάνουν φάουλ και άλλα τέτοια που όσοι έχουμε παίξει έστω ερασιτεχνικά καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι χρειάζονται μια φωνή να τους ξυπνάει. Έναν Τομιτς που για μένα είναι ιδανικός για αυτό το ρόλο (δεν τον βλέπω πάντως σαν πρώτο προπονητή)

    Να ξαναπούμε και την ανάγκη να βρεθεί ένας σωστός General Manager που έχουμε να δούμε από Σταυρο;

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @DeCoupePe και εγώ θεωρώ σχεδόν απίθανο να έρθει ο Παπαγιάννης απλά νομίζω ότι έστω νοθρα θα ασχοληθούμε με την περίπτωση. Ίσως να γίνει μια βολιδοσκόπηση μόνο χωρίς καν να προχωρήσουμε σε πρόταση.
    Από τους τρεις που αναφέρεις νομίζω Τομπει είναι η πιο προσιτή περίπτωση. Λαντειλ αφού δεν τον κλείσαμε φέτος νομίζω αποτελεί αρκετά δύσκολη περίπτωση και μετά από πέρασμα από το NBA λογικά θα έχει ανέβει το κασέ του. Ντουμπλιεβιτς δεν νομίζω να φύγει από Βαλένθια.
    Με τριάδα Φολ-Τομπει-Αντε συν Βεζενκοφ-Εισι και Τσαλμπουρη μπαλαντέρ νομίζω θα είμαστε σούπερ.
    Από εκεί και έπειτα με την απόκτηση του Ρογκαβοπουλο στο 3 και παραμονή Ντόρσεϊ, συν τους Γουοκαπ, Σλουκα, Λαρετζακη, Παπανικολάου, Λούντζη έχεις δύο επιλογές. Είτε παίρνεις ένα 3-4 με καλό σουτ όπως είναι ο Έντι που έχουμε αναφέρει είτε ένα ακόμα κόμπο γκαρντ. Και στις δύο περιπτώσεις νομίζω χωράει ο Μακισικ στο ρόστερ.
    15 παίχτες με 12 ευρωλιγκατους και 3 νεαρούς Έλληνες που μπορούν να δώσουν λύσεις και να εξελιχθούν και νομίζω χωρίς τρομερή αύξηση του μπάτζετ.
    Βέβαια για όλα αυτά έχουμε ακόμα 5-6 μήνες μέχρι να αρχίσουν να μας απασχολούν ουσιαστικά. Ας ελπίσουμε η ομάδα να ξανά βρει σύντομα τον Ρυθμό που είχε πριν την διακοπή και να πετύχει όλους της τους στόχους.

  • RedV
    RedV Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Το λογικό στην υπόθεση Εισι, θα ήταν να παίρναμε τον παίκτη σαν έβδομο ξένο για την Ευρωλίγκα και να του δίναμε όσο χρόνο θέλει για να επανέλθει στην καλή του κατάσταση, ώστε να τον υπολογίζουμε ουσιαστικά για του χρόνου που θα σταματήσει ο αρχηγός.
    Το παράλογο είναι ότι τον ξέραμε ως τον έκτο ξένο της ομάδας και, 2,5 μήνες μετά, δεν μπορούμε ακόμα να τον υπολογίζουμε ως έξτρα λύση, την στιγμή που είναι ξεκάθαρο οτι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στο 3 και στο 5.
    Δεν είναι λάθος να στηρίζεις έναν παίκτη που ξέρεις ότι έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε δυνατή μεταγραφή.
    Τεράστιο λάθος είναι να στηρίζεις έναν παίκτη που προοριζεις ως ενίσχυση για το μέλλον αλλά να αγνοείς τις τωρινές ανάγκες τις ομάδας.
    Με λίγα λόγια, η λογική πάει περίπατο...

    Υ.Γ. Το ότι ο Μπαρτζώκας είναι τρομερά εγωιστής το ξέρουν και οι πέτρες και φάνηκε ξεκάθαρα την περσινή σεζόν. Όσοι δεν το δέχονται απλά εθελοτυφλουν.

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς που ο Μπαρτζώκας είναι "εγωιστής" και δεν ακούει κανέναν!!!
    Θα ήταν τρομερά ανησυχητικό αν διάβαζε τα σχόλια των οπαδών και έλεγε: κάτσε να κάνω κι αυτό, κάτσε να πάρω και κείνον.
    Σαν κωμωδία θα ήταν επιτυχημένη πάντως !!!

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 01:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @geodiv έχω ταχθει πολλές φορές υπέρ της ενίσχυσης της ομάδας και όπως αναφέρω σε άλλο σχόλιο μου είναι κρίμα για μια δυο απερισκεψίες να χαθεί ακόμα μια χρονιά. Ίσα ίσα που έχω επισημανει ότι πρέπει να αποκτηθεί και έβδομος ξένος ώστε να δώσει επιπλέον λύσεις και να καλύψει αδυναμίες. Νομίζω και σε αυτό το σχόλιο μου δεν γράφω πουθενά ότι είμαι κατά της ενίσχυσης απλά όταν μπει ο Εισι στο ροτεισον και αποδίδει θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις στο ροτεισον. Όπως η μόνιμη χρησιμοποίηση του Ζαν Σαρλ στο 5 με το ρόλο του αθλητικού ψηλού ( άσχετα αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί 100%) ή το να μενουν εκτός από κάποια παιχνίδια πρωταθλήματος ο Βεζενκοφ ή ο Φολ που τραβάνε το κουπί έως τώρα στους ψηλούς.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 23:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7, τους συγκεκριμένους παίχτες είχα προτείνει το καλοκαίρι (μαζί με άλλους φυσικά), όταν χάσαμε τον Άντε, είχα πει να πηγαίναμε για Bako από ASVEL σαν ανερχόμενο ψηλό για 3ο σέντερ, και πολύ ποιο ολοκληρωμένος αυτή τη στιγμή, και Eddie (εγώ και πολλοί ακόμη βέβαια) σαν ιδανικό συμπλήρωμα του Παπ με κατάλληλο ύψος και καλύτερο σουτ.

    Παπαγιάννης δεν έρχεται. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πείσουμε Άντε να διορθωθεί το λάθος του καλοκαιριού και να πάρουμε Landale/Tobey/Dubljevic για 2(1)ο σέντερ (με σειρά προτεραιότητας, και κασέ).

    Βλέπω ματσαρα Μπαρτσα - Εφές και έχουν οι Τούρκοι Pleiss (2.22m με 55.5% τρίποντο), Dunston, Petrusev και έναν Τούρκο που είχε 10ποντους σχεδόν στην Ευρώπη πέρυσι με άλλη ομάδα.

    Τεσπά, ήθελα να πω ένα μπασκετικό, αλλά το άλλο post του αγώνα έχει γίνει ροντέο, οπότε θα το πω εδώ, γιατί τρελαίνομαι με την έλλειψη λογικής στην ομάδα (και το προπονητικό team).

    Διαβάζω ότι ακούγεται από την ομάδα ότι δεν είχαν ανάσες οι παίχτες, όταν συμβαίνει αυτό ΑΝΟΙΓΕΙΣ το ρόστερ, δεν το κλείνεις.. από 13 παίχτες που είχαμε, έβαλε τους 10.. Οποιοσδήποτε ξέρει 2 πράγματα από αθλητισμό καταλαβαίνει τι θέλω να πω..δεν το αναλύω περαιτέρω.

    Χρειάζεται ένας καλός βοηθός προπονητή στην ομάδα, και βελτίωση του team. Να πάρουν Σερελη.

    Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι έχουν δίκιο για τον εγωισμό του Μπαρτζώκα, δεν είναι καλός σύμβουλος αυτό..

  • geodiv
    geodiv Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγαυρε gp77, καλες οι αναλυσεις σου, αλλα ρε φιλε εδω εχουμε, τολμω να το γραψω, προοπτικη φαιναλ φορ για φετος και επρεπε ή πρεπει με αυτο το σκεπτικο να ενισχυθει κι αλλο η ομαδα. Τελος παντων. Καθομαι και βλεπω τον Εισι της Μακαμπι και ελπιζω να δουμε κατι αναλογο και μ' εμας φετος. Αλλα ποτε; Ας ελπισουμε συντομα συγγαυροι, γιατι ανυπομονω και ονειρευομαι...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...