roumeliotis

leptokariopoulos

«Δεν χάσαμε συγκέντρωση, μείναμε ενωμένοι»

casino loutrakiou
redwell

Τις ευρωπαϊκές νίκες σε Μιλάνο και Καζάν, το ματς που ακολουθεί με τη Λάρισα για τη Basket League και δυστυχώς ευχές που δεν εισακούστηκαν για τον Γέλοβατς, σχολίασε και έστειλε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μεσω του μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ. Πιο αναλυτικά ο έμπειρος γκαρντ-φόργουορντ του Θρύλου έγραψε:

"Καλησπέρα σας!

Είχαμε αρκετές μέρες τα να «πούμε» από εδώ, καθώς μεσολάβησε η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων.

Στο διάστημα αυτό, ωστόσο, οι Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις συνέχισαν να «τρέχουν» και από αυτές θα ξεκινήσω...

Ήταν ακόμη μια εβδομάδα που τα πράγματα πήγαν πολύ καλά Προερχόμαστε από δύο πολύ σημαντικά διπλά, επί της Αρμάνι Μιλάνο και της Ούνικς Καζάν, που μας ανέβασαν την ψυχολογία.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό μας μπορέσαμε να αντιδράσουμε, δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και μείναμε ενωμένοι. Αυτά είναι σημάδια καλής ομάδας και χημείας.

Πλέον, μπροστά μας έχουμε την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λάρισα. Μπορεί η αντίπαλός μας να βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά αυτό δεν μας αποπροσανατολίζει.

Επιβάλλεται να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να παίξουμε βάσει των δυνατοτήτων μας, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα θέμα αρκετά στενάχωρο για όλους μας. Οι μέρες περνούν και ο Στέφαν Γέλοβατς εξακολουθεί να δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή (σ.σ. δυστυχώς ο παίκτης "έφυγε" την Κυριακή 05/12). Η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι σε εκείνον και την οικογένειά του.

Είναι πραγματικά λυπηρό ένας τόσο νέος άνθρωπος, ένας συναθλητής μας να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να καταφέρει να κερδίσει τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο αγώνα της ζωής του".

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • Πάλλης Γιαννης
    Πάλλης Γιαννης Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Θερμα συλλυπητήρια στηννεικογενεια του κ στην Αεκ δεν υπάρχουν λογια

  • Νικη
    Νικη Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 00:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ κριμα για Γελοβατς
    Τον Δεδα δεν τον ηξερα, τον εμαθα πριν κανα χρονο απ το γιου τιουμπ σε συνεντευξεις σε αθλητικα ραδιοφωνα και τον συμπαθουσα.. φετος που ρθε στην Ελλαδα και τον ειδα..ειπα απο που ηρθε αυτος; πολυυυυ νευρο!!

  • Nik
    Nik Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 23:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του αείμνηστου γελοβατσ!!!!πολύ κρίμα και πολύ άδικο να φεύγει έτσι ένας τόσο νέος άνθρωπος!!!καλό παράδεισο φίλε!!!θα σε θυμόμαστε πάντα!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...