roumeliotis

Carwiz

Τσίτα... για το 3Χ3 και εδραίωση τετράδας

casino loutrakiou
redwell

Μπορεί να προηγείται ο αγώνας της Basket League με τη Λάρισα εκτός έδρας τη Δευτέρα (06/12, 15:00), σίγουρα όμως αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από μια καλή προπόνηση για τους Πειραιώτες.

Εκεί που έχει "στοχεύσει" ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο αγώνας της Πέμπτης (09/12) στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα, ματς με το οποίο κλείνει μια σειρά τριών εκτός έδρας παιχνιδιών εκ των οποίων ήδη έχουν κατακτηθεί οι νίκες στα δυο πρώτα.

Ο Coach-B κρατά την ομάδα στην... τσίτα και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι το τζάμπολ του αγώνα στη Σερβία καθώς είναι τρομακτικής σημασιας να έρθει η 3η σερί νίκη μακριά από το ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό.

Το ρεκόρ αυτόματα θα "εκτοξευθεί" στο 10-4 μετά από 14 αγωνιστικές και με το πρόγραμμα που έχουν εν συνεχεία οι Πειραιώτες, δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν φτάσουν ακόμα και τις 13 νίκες με το κλείσιμο του πρώτου γύρου...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • Xero-las
    Xero-las Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 01:43 Σύνδεσμος σχολίου

    23’ με Καζάν και 19’ με Αρμανι επαιξε ο Φαλ. Όχι 30’. Πίστωαη πηρε και ο Μαρτιν και ο Ζαν Σαρλ. Η συνοχή ειναι σημαντικό πράγμα. Πείτε μου έναν παίκτη που έχει έρθει φέτος μέση της σεζόν και έχει βοηθήσει ουσιαστικά μια ομάδα. Οκ οι Αγγελοπουλοι δεν εχουν λεφτα. Οι άλλοι που έχουν πολλα λεφτα και ειναι ΑΠΟ ΚΑΤΩ μας γιατι δεν πήραν κανέναν; Αντε πηρε η Αρμανι τον….Μπεντιλ που αν τον φέρναμε θα γελούσαν τα σκυλιά στο παρκινγκ του σεφ.

  • Θοδωρης Γαβρος
    Θοδωρης Γαβρος Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Κωσταςς ο Φαλ δεν ειναι απλα βαρυ κορμι που παιζει 30 λεπτα. Στις αλλαγες της αμυνας κυνηγαει ολους τους κοντους. Δηλ η επιβαρυνση ειναι διπλη. Και δεν ειναι μονο αυτος στα ορια. Η ειδηση οτι ο μαρτιν παιρνει παραταση βαραινει τους αφους. Λογικα το ποσο που δινουν για αντικαταστατη ειναι τετοιο που ο Μπαρζωκας προτιμαει το μαρτιν απο το να ρισκαρει με καποιο φθηνο ξενο. Δεν φανταζομαι να του εφερναν τον Μοτλει η τον Μπακο η τον Μπλακ να ελεγε οχι.
    Εκτος.. εκτος κ αν το σχεδιο ειναι να μεινει ο μαρτιν ως εξτρα λυση κ να περιμενουν τα κοψιματα απο το ΝΒΑ (το τελευταιο μαλλον ως ελπιδα το εκφραζω)
    Τελος παντων, μεγαλο το ρισκο κ ειναι πολυ κριμα γιατι η ομαδα φετος μπορει

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal δηλαδή μερικά καλάθια από τον Μαρτιν που και πάλι τραγικός ήταν στην άμυνα ήταν αρκετά για να έχει πίστωση χρόνου?? Θεωρώ ότι έχετε πληροφορίες από μέσα από την ομάδα και καλά κάνετε και μας τις δίνετε, αλλά έχω την ίδια γνώμη με εσάς, οτι παίζουν την χρονιά στα ζάρια αν τραυματιστεί έστω και με μία απλή θλάση ο φαλ και τον χάσουμε 2 βδομάδες.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι;;??!???!! Αλήθεια RedGoal;! Πήρε πίστωση ο Μάρτιν;?!!!

    Θα τρελαθούμε τελείως... πάει η χρονιά..

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε μπορεις να περιμενεις το Μαρτιν , τελος αυτο το θεμα πραγματικα ο ανθρωπος απλα δε μπορει (μετα τον παο τελειωσε αυτο) εχεις 3 στοχους και οι 2 ειναι στην Ελλαδα και ηδη το πλεονεκτημα εδρας δεν ειναι σιγουρο μετα το ματς με τον παο , ας παει με 3 σεντερ (αμα γινεται) ..θελει παιχτη... εκτος αν βοηθησει ο Εισι και καλυφθει καπως το πραγμα , απλα δε μπορει και ο Φολ που παιζει τοσο καλα ειναι 30λεπτα μεσα καποιες φορες... , 2.18 ατομο να παιζει 30 λεπτα ..δε ξερω αν γινεται.. η ποσες φορες μπορει να γινει...

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 14:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα Redgoal.Συγνώμη ο Martin ποια σημεία ζωής ακριβως έδειξε;Και ρωτάω γιατι έχω την αίσθηση τις τελευταίες μέρες προσπαθεί να παρουσιαστεί γενικά(όχι από εσάς το τονίζω)μια δήθεν εικονική βελτίωση του παίκτη που πραγματικά μόνο ως αστεια μπορεί να θεωρηθεί.Η ομάδα ουσιαστικά έχει μόνο έναν center(7-footer)τον Fall αλλά το παιδί θα σκάσει είναι μαθηματικό βέβαιο.Η ομάδα χρειάζεται rim protector στο 5 είναι ηλίου φαεινότερο.Ο Martin δεν είχε και ούτε θα αποκτήσει παιχνίδι πάνω από τη στεφανη,πλαγιά βήματα ούτε καν(ειδικά στην closeout defense ανύπαρκτος),hustle rebounder δεν είναι και γενικά δεν μπορεί να υπηρετήσει τον ρόλο και τα χαρακτηριστικά που λείπουν από τη θέση 5 τη δεδομένη στιγμή δηλαδή ενος αθλητικού ψηλού που κάνει τα αυτονόητα.Ακόμα και σωματικά είναι χτισμενος παντελώς λαθος.Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια εμμονη με τον παίκτη δεν θέλω να το πιστέψω γιατί θα καεί και ο Γάλλος στο τελος.Και άντε στο 3 η τρύπα με Παπαπ βασικο,με λίγο Vesenkov(σε ψηλά σχήματα)λίγο Mackissik(που κανονικά δέχεται άδικα τα πυρά γιατί δεν είναι small forward αλλά είναι φιλότιμος ειδικά στην αμυνα)και λίγο Λαρεντζακη καπως βγαίνει η σεζόν αν και λείπει ο 3d παίκτης στο 5 πω θα ανταπεξέλθει η ομάδα όσο θα κορυφώνεται και θα ανεβαίνει η πίεση των στόχων;Πραγματικά και μόνο η συζήτηση εάν πρέπει να αντικατασταθεί ο Martin είναι τραγική και δεν χρίζει μπασκετικής λογικης και φτάνει στα όρια της εμμονής ξεκάθαρα.Θελω να πιστεύω ότι ο coach b έχει εντοπίσει τον παίκτη για τη θέση του center ειδάλλως είναι κρίμα γιατί κινδυνεύει να καταστραφεί μια υγιέστατη προσπάθεια που φαίνεται ότι χτίστηκε φέτος με την ακατανόητη μη αλλαγή του Martin.Δηλαδή αν τραυματιστεί ή περάσει μια απλή ίωση ο Fall(άνθρωπος είναι όχι ρομπότ)πράγμα που το απεύχομαι η ομάδα θα κατέβει με τον Xasan Marin βασικο στο 5;Redgoal ο Ολυμπιακός αν θυμάσαι ήταν η πρώτη ομάδα με τον μεγάλο Duda που καθιέρωσε με τέτοιο εκκωφαντικό τρόπο τους undersized ως τρόπο αντιμετωπιση του pik and roll και που τα επόμενα χρονια το εξέλιξε ο οργανισμος πηγαινοντας το σε άλλο level με την παραγωγή ψηλων(εννοείται χάρη στον τεράστιο Σπανούλη)και που ακολούθησαν το μοντέλο μετέπειτα και άλλοι οργανισμοί.Με την προσθήκη ενός rim αμέσως θα απελευθερωθεί και επιθετικα ο Σλούκας πράγμα πολύ κομβικό θεωρώ.

    REDGOAL: Φίλε εμείς σας μεταφέρουμε τί λένε από την ομάδα. Όχι τι θα κάναμε εμείς με τον Μάρτιν...

  • GeoKouv
    GeoKouv Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 13:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ δύσκολο το παιχνίδι στο Βελιγράδι.
    Ο αστέρας παίζει πολύ ξύλο στην άμυνα και δεν ξέρω από πλευράς ενέργειας άν θα αντέξουμε. Εύχομαι το ροτέισον που κάνει ο κόουτς και μας κάνει να απορρούμε οι περισσότεροι ,να γίνεται για αυτό το λόγο και να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Αν όλα πάνε καλά, τότε είμαστε φαβορί για την 6άδα. Τώρα για την ενίσχυση της ομάδας είναι πλέον ξεκάθαρο ότι παίζουμε με ένα πεντάρι και ότι το πλάνο μας έχει μεγάλο ρίσκο. Μακάρι να μην πάθει τίποτα ο κροκόδειλος. Έχω την αίσθηση ότι πρώτα θα αρχίσει να παίζει ο Ace και μετά θα αποφασίσουν.
    Redgaol τι λές? Έχουμε κανένα νέο?

    REDGOAL: Φίλε δεν βιάζονται. Ο Μάρτιν έδειξε σημεία ζωής και πήρε πίστωση χρόνου...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...