roumeliotis

leptokariopoulos

«Είμαι εδώ για να παίρνω τις αποφάσεις»

casino loutrakiou
redwell

Τη μεγάλη νίκη του Θρύλου στο Καζάν επί της Ούνικς σχολίασε ο Κώστας Σλούκας ενώ απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με την "υποχρέωση" που έχει να είναι ο ηγέτης των Πειραιωτών. Πιο αναλυτικά ο Έλληνας διεθνής γκαρντ μετά τη νίκη των Πειραιωτών στην παράταση μέσα στη Ρωσία είπε:

«Ξέραμε ότι έπρεπε να ματσάρουμε την ενέργεια της Ούνιξ, γιατί εδώ παίζουμε με μεγάλη ενέργεια και με πολλές αλλαγές. Ελέγξαμε το παιχνίδι, τον ρυθμό, τα ριμπάουντ, βάλαμε μεγάλα καλάθια, εκμεταλλευτήκαμε και τον Φαλ, που είναι η δύναμή μας στις αλλαγές και κερδίσαμε. Χτυπήσαμε από μέσα γιατί ξέραμε ότι είχαμε πλεονέκτημα.

Αν δεν κάναμε 2-3 λάθη θα το είχαμε καθαρίσει από την κανονική διάρκεια. Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε. Είναι πάρα πολύ σημαντική νίκη. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Αφήνουμε το παρελθόν και κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Είμαι εδώ για να πάρω τις αποφάσεις, κάποιες φορές θα είναι σωστές, κάποιες λάθος. Δεν φοβάμαι την κριτική».

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • Free
    Free Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 23:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ υπερεκτιμενος παίκτης ο Σλούκας!!!δεν αξίζει 1 800 που παίρνει μετιποτα!!!δεν είναι ηγέτης!!!υπερβολικά τα χρήματα που παίρνει στον Ολυμπιακό!!!τον πληρώνουν χρυσό οι αδερφοί Αγγελόπουλοι για αυτά που προσφέρει!!!Το ίδιο και ο Παπανικολάου!!!ο Πρίντεζης έπρεπε να σταματήσει!!!είναι σαν παλαίμαχος!!!οποιαδήποτε σέντερ και τριάρι!!!αλλά ο Μπαρτζώκας ξεροκέφαλος!!!περιμένει τον Μάρτιν να γίνει σούπερ παίκτης η τον μακισικ να ψηλώσει και να βάζει τρίποντα!!!!πάρε ρε Μπαρτζώκα επιτέλους τριάρι και ένα πενταρι!!!το βλέπει και ένας τυφλός ότι εκεί πονάει η ομάδα!!!

  • Deep7
    Deep7 Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 22:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς τις περισσότερες φορες ειναι λάθος οι αποφάσεις σου ..δουλεψε το ..πιο πολυ εγκεφαλικο ειναι το θεμα ..τις ικανοτητες τις εχεις..!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...