roumeliotis

Carwiz

«Και οι πιο πετυχημένοι έχουν δεχθεί χλεύη»

casino loutrakiou
redwell

Δύσκολη αποστολή για τον Θρύλο καθώς καλείται να ξεπεράσει με επιτυχία το "εμπόδιο" της Αρμάνι στο Μιλάνο την Παρασκευή (26/11, 21.30), σε ματς για την 12η ημέρα της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών για την ιταλική πόλη τα εξής:

«Είναι πολύ καλή ομάδα στην άμυνα, αλλά είναι και επιθετικά πολύ καλή», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας. «Είναι μια ομάδα που πασάρει και εγώ τις ομάδες που πασάρουν πάντα τις έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Έχουν πολύ καλό προπονητή, όπως προανέφερα πασάρουν πολύ καλά τη μπάλα και έχουν πολύ καλούς δημιουργούς.

Ξέρουν καλά το παιχνίδι ο Ροντρίγκεθ, ο Ντιλέινι είναι παίκτες που μπορούν να το κατευθύνουν πολύ καλά. Είναι μια ομάδα ιδιαίτερα επικίνδυνη, επειδή αμύνεται καλά και έχει εμπειρία. Η προσθήκη του Μέλι θεωρώ πως είναι πολύ σημαντική. Βέβαια, δεν είναι άτρωτη. Έχασε τα τελευταία δύο παιχνίδια. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να χάσει και τρίτο σερί, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Ερωτηθείς αν υπάρχει εσωστρέφεια μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Υπάρχει εσωστρέφεια είναι αλήθεια. Γκρίνια δεν υπάρχει στην ομάδα μας. Εσωστρέφεια υπάρχει, όμως, γιατί βάλαμε τον εαυτό μας σε μια θέση δίκαιης και άδικης κριτικής. Όπως έχουμε πει, όμως, το πρόγραμμα είναι βαρύ και οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Αμέσως μετά έχουμε παιχνίδι, κάτι που είναι καλό. Είναι ένα ματς ιδιαίτερης σημασίας και ιδιαίτερης δυσκολίας».

Τέλος, σε ερώτηση αναφορικά με το πως διαχειρίζεται την έντονη κριτική που του ασκείται, είπε: «Είμαι αρκετά έμπειρος πια. Είναι η δεύτερη θητεία μου στον Ολυμπιακό και ξέρω τι να περιμένω. Πολλά από αυτά που διαβάζω είναι προβλέψιμα. Για εμένα είναι εξαιρετικά προβλέψιμα. Θεωρώ πως η δουλειά του προπονητή είναι συνυφασμένη με την κριτική, δίκαιη ή άδικη και την αμφισβήτηση.

Συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα στα ομαδικά σπορ. Και οι πιο πετυχημένοι προπονητές σε όλο τον κόσμο έχουν δεχθεί συχνά την χλεύη του κόσμου, οπότε δεν μπορώ να παραπονιέμαι. Είναι κάτι αναμενόμενο για εμένα. Είναι ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε όπως εξελίχθηκε. Η κριτική μας κάνει καλύτερους, αλλά κάποιες φορές μπορούμε να καταλάβουμε και το κίνητρο κάποιων».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

29 σχόλια

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σας Παιδιά George 7 και i RedV.
    Πολύ σωστοί και ωραιοι.
    Εύχομαι σύντομα να βρούμε κανονικό προπονητή να αναλάβει την ομάδα και να έρθει και ο Βασίλης Σπανούλης στην ομάδα πίσω μέ Χρέη General Manager.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 14:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σωστά RedV! Καλά τα έκανες λιανα! Η CSKA επίσης με Σενγκειλα/Μιλουτινοφ και παραλίγο να χάσει από την Bayern του Τόμας (!), η Ζενίτ επίσης παίζει χωρίς playmaker από τον τραυματισμό Napier. Εντάξει, καλές ομάδες, αλλά και ο Παναθηναϊκός που είναι τελευταίος, ποια δικαιολογία υπάρχει που μας ξεφτιλισε μέσα στο Σ.Ε.Φ; Δηλαδή πέρυσι αν χάναμε από Χιμκι εδώ δεν είναι ξεφτίλα; Τέτοιος είναι ο Βαζελος, η Χιμκι του 2021-22. Το ρόστερ της είναι τέτοιου επιπέδου και χειρότερο, με 3-4 παίχτες Euroleague.

    Η ευκαιρία για εξιλέωση είναι πολύ κοντά. Σε ένα μήνα για την ακρίβεια. Διπλό στο Σ.Ε.Φ με τους τελευταίους τους λίγκας. Τι; Είναι υπερβολικό να θες εκτός έδρας νίκη με τους ουραγός; Να το κλείσουμε το μαγαζί τότε, τι 8αδες και final 4 συζητάμε μετά;! ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

    Δυστυχώς τους αναστησαμε, πήραν και τη Ζενίτ με την ίδια άμυνα (τι δικαιολογία έχει και ο Πασκουάλ;) θα πάρουν τώρα και 2 χρησιμοτερους παίχτες..αν χαθεί το παιχνίδι του Δεκεμβρίου δεν βλέπω να σηκώνουμε κεφάλι από το σύμπλεγμα..

    Αν δεν καταφέρει να γυρίσει το κλίμα ο Μπαρτζώκας είναι άξιος της μοίρας του.

    Τα αποτελέσματα κρίνουν τις επαγγελματικές ομάδες, 8αδα και double. Οτιδήποτε λιγότερο είναι αποτυχία.

    Το παιχνίδι σήμερα και με την CSKA (μέχρι τότε θα είναι σίγουρα από πάνω μας) είναι από τα πλέον αδιάφορα των ημερών. Τι θα μας προσφέρει νίκη στο Μιλάνο;

    Εγώ θα κυκλωνα την ενισχυμένη Unics (αν μας κερδίσει μας φτάνει), τον σκληροτράχηλο Ερυθρό του Καλινιτς, την επικίνδυνη Bayern του Τρινκιερι (πώς έκανε πάλι ομάδα με τα ψέματα αυτός;!) και την ASVEL που δεν μας πάει σαν ομάδα (υπέρ-αθλητικη), ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΑΚΑ!!

    Monaco/Unics/ASVEL/Bayern είναι από κάτω μας να θυμίσω και φαίνεται ότι θα παίξουν ρόλο για την 8η θέση.

    The truth is in the pudding.. εδώ είμαστε, και εδώ κρινομαστε, 8αδα και double, δεν υπάρχει τίποτα άλλο, την 1η κρυάδα την φάγαμε, μπορεί να στοιχίσει το πρωτάθλημα αυτή η ήττα.. περιμένω, δεν σχολιάζω πριν ολοκληρωθεί η ταινία στο σινεμά, αλλά μέχρι στιγμής το 1ο μέρος είναι πολύ χλιαρό..

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 14:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Creeper άσε να λέω εγώ τις αλήθειες που κάποιοι δε θα πείτε πότε και ας γελάτε μαζί μου όσοι γελάτε. Ας είχατε τα @ντερα να τα λέτε πάντα και σε κάθε θέμα που αφορά την ομάδα για το καλό της. Κι όχι με το να τη πέφτετε στο προπονητή που θέλετε δε θέλετε ΈΧΕΙ ΣΗΚΏΣΕΙ ΤΟ 3ο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας μας. 2 προπονητές το κατάφεραν αυτό... Ο Ιβκοβιτς και ο Μπαρτζωκας. Και ας λέτε ότι το πήρε με την ομάδα του Ιβκοβιτς. Ο αγαπημένος σας ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ είχε κι αυτός παιχταράδες και τους ξεζουμισε χωρίς να καταφέρει να πάρει κάτι. Λοιπόν.... Εγώ δεν υποστηρίζω Μπαρτζωκα. Εγώ υποστηρίζω Ολυμπιακό. Και τότε υποστηρίζω τη λογική. Θα τον έκραζα ίσως περισσότερο τον Μπαρτζωκα αλλά όταν βλέπω ότι ξεφεύγει από ορισμένους το πράγμα τότε δε γίνεται να πάρω μέρος σε αυτό το παραλήρημα σας.
    Έχετε κολλήσει στα παιχνίδια με τον Βαζελο σε βαθμό αηδίας. Την ίδια στιγμή όταν στο ποδόσφαιρο ο Μαρτινς έτρωγε 3αρες και έχανε τελικούς από τον Παοκ, η όταν 2 φορές μέσα στο γήπεδο μας κάναμε το σταυρό μας που δεν χάσαμε από τα πιτσιρίκια του Βαζελο, εκεί δεν σας είδα κανέναν να κράζει κ να απαιτεί το κεφάλι του Μαρτινς στο πιάτο.
    Οτι κατηγορείτε τον Μπαρτζωκα ότι είναι εμμονικος και εγωιστής (και όντος είναι) αλλο τόσο και χειρότεροι είστε εσείς.
    Λοιπόν....εγω να ξέρετε, δεν καίγομαι καρφί αν φύγει η όχι ο Μπαρτζωκας. Εγώ ξέρω ότι με τα κολλήματα του κόσμου μας σαν εσάς, δε θα πάμε ποτέ μπροστά. Διότι και ο καλύτερος προπονητής να έρθει θα έχει πάλι να προπονεί μια ομάδα που επειδή κάτι πρόσωπολάτρες το επιθυμούν, παίχτες σα τον Πριντεζη καμμένα χαρτιά θα βρίσκονται στο ροστερ! Ο ΧΑΣΑΝ σας ενοχλεί...και ορθώς σας ενοχλεί... Αλλά το θέμα σας είναι ο ΧΑΣΑΝ μόνο??? Θέλετε η δε θέλετε να ξαναγίνει η ομάδα δυνατή?

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε RedV,
    τα είπες όλα ρε φίλε..... τι άλλο να γράψει κανείς..... δεν είναι ότι χάσαμε σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, είναι το πως χάσαμε.... να βλέπεις το ματς να γυρνάει και να μην παίρνει time out, αυτό εμένα με ξεπερνά. Το μόνο που θα πρόσθετα είναι το φοβερό μάτι του κόουτς για μεταγραφές και το εγωισμό που βγάζει να μην αλλάζει κάποιον παίκτη που δεν τραβάει γιατί είναι δική του επιλογή. Δες πέρσι τους Έλις, Χάρισον και Τζένκινς και δες και τους αντικαταστάτες τους φέτος Φαλ, Ντόρσει και Γουόκαπ.... τα ίδια και με τον Μάρτιν, καθυστερεί να τον αντικαταστήσει με ένα παίκτη τύποου Λεσορ γιατί είναι δικιά του επιλογή (όταν όλος ο κόσμος βλέπει ότι ο Μάρτιν δεν τραβάει και ο Φαλ θα σκάσει από τα συνεχόμενα 30λεπτα...)
    Αυτό που μου τη σπάει εμένα είναι ότι οι δηλώσεις του είναι αλλού γι' αλλού.... θυμάμαι πέρσι την περίφημη δήλωση "δεν ξέρω σε ποιους παίκτες να στηριχτώ" και βάζω τα γέλια.... να δηλώνει αυτό το πράγμα ο προπονητής που έστησε την ομάδα το καλοκαίρι, έκανε φιλικά, έδωσε τους μισούς αγώνες σητν ευρωλίγκα και ακόμη δεν ξέρει σε ποιους μπορεί να στηριχτεί είναι επιοικώς απαράδεκτο.... και άλλες γελοίες δηλώσεις. Τέλος πάντων, ότι έγινε έγινε, ας βελτιώσουμε την ομάδα και ας κερδίσουμε το βάζελο when it matters π.χ. σε ένα τελικό κυπέλλου....

  • Αpostolos7
    Αpostolos7 Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 02:48 Σύνδεσμος σχολίου

    George 7,creeper, πραγματικά γράφεται τα πράγματα με το όνομα τους ειλικρινά ο άνθρωπος είναι εκτός.τοπου και χρόνου δεν ξέρει τι του γίνεται κάθε φορά που μιλάει στην ουσία δυσχαιρενει τη θέση του πραγματικά φοβάμαι ότι θα χάσει τους παίκτες δεν θα μπορεί να τους εμπνεύσει θα συνεχίσει να μεταδίδει εκνευρισμό με ότι αυτό συνεπάγεται με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν και άλλα στραπατσα και να κινδυνεύουμε να μην μπούμε καν οκτάδα, πραγματικά την ώρα του αγώνα με τους βοηθούς του μιλάει καθόλου λένε τίποτα η και αυτοί είναι απλά διακοσμητικοί ειδικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το να μην πάρει ταιμ άουτ στην τέταρτη περίοδο το να μην πάρει ταιμ άουτ δεν το έχω ξαναδεί ποτέ και πουθενά από κανένα σε κανένα πρωτάθλημα σε καμία διοργάνωση ημαρτονννννννννν πραγματικά

  • George7
    George7 Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 02:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε χρειάζεται προπονητή η ομάδα. Ούτε τώρα έχουμε. Ένας οπαδός είναι που χτυπιέται και διαμαρτύρεται στους διαιτητές.
    Είναι τελευταίος στην Ευρωλίγκα σε αλλαγές παιχτών στη διάρκεια του παιχνιδιού και τελευταίος σε τάιμ άουτ με μόνο 2 ανα αγώνα.
    Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τι γίνεται γι'αυτό και δε συμμετέχει. Δεν έχει φωνάξει ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ από τον πάγκο ένα σύστημα. Όπως κάνουν όλοι οι προπονητές.
    Στα τάιμ άουτ σε μερικά δευτερόλεπτα έχει τελειώσει τις οδηγίες και βλέπουμε μόνιμα τους παίχτες στο κέντρο του γηπέδου, ενίοτε περιτριγυρισμένους από τις τσιρλίντερς, να περιμένουν υπομονετικά να τελειώσει ο αντίπαλος προπονητής τις οδηγίες στην ομάδα του!
    Καλυτερα λοιπόν χωρίς προπονητή.
    Γλιτώνουμε από τα μπινελίκια, τις χριστοπαναγίες, τις διαμαρτυρίες, τις τεχνικές ποινές και τον βαθύ ύπνο που αναστατώνουν και αποσυντονιζουν την ομάδα.
    Και δε θα έχουμε από κανέναν την απαίτηση να πάρει τάιμ άουτ ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο.
    Καλύτερα χωρίς προπονητή. Με τον έφορο Μπαφέ.
    Εξάλλου από έφορο, τον Αλβέρτη έχασε το πρωτάθλημα ο Μπαρτζώκας.
    Μήπως τους το πάρουμε κι εμείς με τον έφορο Μπαφέ και εκδικηθούμε για την ταπείνωση και την ξεφτίλα εκείνου του αλησμόνητου πρωταθλήματος.

  • RedV
    RedV Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 01:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή ορισμένοι δεν εδώ μέσα δεν έχουν και πολύ μεγάλη ικανότητα αντιληψης, θα προσπαθήσω να εξηγήσω λίγο πιο αναλυτικα κάποια πράγματα.
    Το κράξιμο και η κριτική στον Μπαρτζωκα δεν γίνονται επειδή έχασε το ντέρμπι της Δευτέρας με τον βαζελο. Κράξιμο δεν πέφτει μόνο επειδή ο Μπαρτζωκας έχασε ΠΆΛΙ από τον βαζελο κάνοντας τραγικά λάθη στην διαχείριση του παιχνιδιού.
    Κράξιμο πέφτει και για τα τραγικά λάθη που έχει κάνει στα εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρωλιγκα που δεν έχουμε στεριώσει νίκη αλλά(κακά τα ψέμματα) μας βόλευε να παρουσιάζουμε τις ομάδες από τις οποίες χάσαμε ως φαβορί για 4αδα(ναι, είδαμε την Ζενιτ σήμερα με τον βαζελο τι... μπασκεταρα έπαιξε) μήπως και χρυσωσουμε το χαπι. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια με λίγα λόγια.
    Κράξιμο πέφτει επίσης γιατί ο Μπαρτζωκας έχει καταφέρει να χάσει από τον Παναθηναϊκό με κάθε τρόπο, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται ο βαζελος και το χειρότερο ειναι ότι δεν δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη του. Με τον ίδιο τρόπο που έχασε το ματς της Δευτέρας έχασε και τον περσινό αγώνα στο ΣΕΦ, με τον ίδιο τρόπο εχασε και στην πρώτη θητεία του τον αγώνα κυπέλλου από τα δεύτερα του Παναθηναικου, με τον ίδιο τρόπο έχασε και το πρωτάθλημα από τον Αλβερτη, με τον ίδιο τρόπο έφαγε σκούπα από τον Πεδουλακη στους τελικούς του πρωταθλήματος.
    Η ξεροκεφαλια του, ο εγωισμός του και το κόμπλεξ του είναι το πρόβλημα και όχι η ήττα στο παιχνίδι της Δευτέρας. Ο τρόπος που χειρίστηκε και τελικά έχασε το ματς είναι το πρόβλημα και όχι το τελικό αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι δεν φροντίζει να μαθαίνει από τα λάθη του αλλά τα επαναλαμβανει είναι το προβλημα και όχι αν κανει κάποιες λανθασμένες επιλογες σε καποιον αγώνα. Το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχομενη χρονια επιμένει να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν τις αξίζουν ειναι το πρόβλημα και όχι το αν κάνει σωστές αλλαγές. Το γεγονός ότι είναι τόσο εγωισταρος που δεν αναγνωρίζει ποτέ τα λάθη του αλλά χρησιμοποιεί γελοίες και εντελώς άστοχες δικαιολογίες για να τα καλύψει("παραφιλολογια" το ότι θεωρουμασταν φαβορί την Δευτερα? Οντως τώρα???) είναι το προβλημα και όχι ο τρόπος που στήνει την ομάδα. Το γεγονός ότι δεν ενδιαφέρεται για την σχέση του με τους παίκτες, δεν τους δείχνει τον σεβασμό που πρεπει(βλεπε την σχέση του με Σπανουλη πέρσι) και μεταφέρει τα άγχη του στην ομαδα είναι το πρόβλημα και όχι το γεγονός ότι ο ίδιος δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του κάποιες φορές.
    Όλα αυτά είναι που τον καθιστούν ακατάλληλο, ανεπαρκή και λίγο για την ομάδα και ΌΧΙ το γεγονός ότι έχασε ένα ντέρμπι. Γκεγκε;

  • Agent777
    Agent777 Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 01:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Πες τα ρε Μπαρτζώκα! Άλλωστε, όπως όλοι ξέρουμε κάποτε χλεύασαν και τον Αϊνστάιν και μετά έβγαλε τη Θεωρία της Σχετικότητας. Έτσι και στην περίπτωση του επιτυχημένου Μπαρτζώκα. Βλέπω μετά από μερικά χρόνια να μιλάμε όλοι για το "Bartzokas Effect" στον χώρο του μπάσκετ. Παναγία μου τι άλλο θα ακούσουμε! Δώσε μας δύναμη να αντέξουμε τις ασυναρτησίες που ακούμε από το στόμα του!

  • Ρεξ
    Ρεξ Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 01:40 Σύνδεσμος σχολίου

    15 -33,έχανε ο βάζεις και κέρδισε...μιλάμε μυρωδιαδες οι προπονητές και πάλι από το Σέρβο..

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 00:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @RED7ARROW Μάλλον με εσένα γελάει όλος ο κόσμος και τον έρωτα σου με την Μπαρτζώκα!!! Εγώ πάντως δεν ζήτησα ούτε τον Σφαιρόπουλο, ούτε τον Πασκουάλ! Αλλά και αυτούς να ζητούσα από τον πολυαγαπημένο σου κόουτς είναι αιώνες μπροστά!!! Ο προπονηταράς σου έχει γίνει πελάτης του Πουθεναικού ενώ τα τελευταία χρόνια τον διώχνουν με τις κλωτσιές από όλες τις ομάδες που προπονεί!!! Δηλαδή τώρα θα παρακολουθείς με αγωνία όλα τα ματς της Ζένιτ και Μακάμπι και θα πετάγεσαι να πανηγυρίζεις σε κάθε τους ήττα μόνο και μόνο για πείσεις τον εαυτό σου οτι αυτά που λες δεν είναι μπαρούφες (που είναι) ?! Πόσο πιο τραγικός μπορείς να γίνεις χαχαχα???!!!

    Έχεις γίνει ρεζίλι, όλοι σε δουλεύουν και το συνεχίζεις!!! Και προφανώς περιμένεις αύριο τον αγώνα με την Αρμάνι μπας και κάνει η ομάδα καμιά νίκη και βγεις πάλι σαν το σαλιγκάρι από την τρύπα σου για να πανηγυρίσεις. Μακάρι να νικήσουμε αύριο για το καλό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!! Όχι για το καλό συγκεκριμένων προσώπων! Εσύ είσαι πρώτα Αγγελοπουλικός, μετά Μπαρτζωκιακός και μετά Ολυμπιακός. Κατάντια!!! Μπεεεεεεεεεεεεεεε προβατάκι!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...