roumeliotis

leptokariopoulos

«Κλειδί... με Αρμάνι η πνευματική συγκέντρωση»

casino loutrakiou
redwell

Στο γεμάτο ρόστερ της Αρμάνι, αλλά και στην πνευματική συγκέντρωση που θα αποτελέσει το κλειδί «στάθηκε» στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τους Ιταλούς στο Μιλάνο ο Κώστας Παπανικολάου κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών από το "Ελευθέριος Βενιζέλος". Πιο συγκεκριμένα ο φόργουορντ του Θρύλου υπογράμμισε τα ακόλουθα:

«Είναι μια πολύ γεμάτη ομάδα. Ακόμη και τώρα που τραυματίστηκε ο Μήτογλου, ίσως κάποιος να μην το παρατηρήσει αυτό στην διάρκεια του αγώνα, τόσο γεμάτο είναι το ρόστερ της. Όταν μια ομάδα έχει αυτή την ευχέρεια, να έχει τόσους πολλούς παίκτες, καλού υψηλού επιπέδου, αυτομάτως είναι πιο δύσκολο να την αντιμετωπίσεις.

Από κει και πέρα, έχουν μέγεθος. Είναι ψηλή και δυνατή ομάδα, ενώ το ότι έχουν και τον Χάινς τους δίνει την ευκαιρία να παίζουν με διαφορετικούς τρόπους, με αλλαγές, με δυνατά hedge out, γρήγορες περιστροφές και να βγαίνει ακόμη και το 5 και να είναι σα να βγαίνει ένα γκαρντ. Όλο αυτό την κάνει μια ομάδα πάρα πολύ δύσκολη, απρόβλεπτη και για αυτό είπα και πριν πως η πνευματική συγκέντρωση είναι το κλειδί σε τέτοια ματς.

Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα με ένα σύνολο τόσων καλών παικτών, πρέπει να είσαι πάρα πολύ συγκεντρωμένος για να εκμεταλλευτείς την κάθε κατάσταση που θα βρεθεί μπροστά σου και να αξιοποιήσεις κάθε αδυναμία ή καθετί μικρό λαθάκι που θα σου δοθεί στην διάρκεια του αγώνα».

Για την ήττα από τους «πράσινους» στο ΣΕΦ, σχολίασε: «Σίγουρα ήταν μια κακή ήττα. Χάσαμε μέσα στην έδρα μας ένα παιχνίδι από τον αιώνιο αντίπαλο, αλλά μέχρι εκεί. Ακόμη είναι Νοέμβριος. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας για να σταθούμε σε ένα ματς και να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας εν όψει της συνέχειας.

Ακολουθεί ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, άσχετα που έχει δύο ήττες στα τελευταία δύο παιχνίδια. Είναι μια από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης, για αυτό και χρειάζεται υψηλή συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια από όλους μας. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για νίκη».

Για το αν νιώθει πως οι «ερυθρόλευκοι» πείσμωσαν και θα αντιδράσουν μετά από αυτό το αποτέλεσμα, είπε: «Δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι. Το θέμα είναι πως θα αντιδράσουμε στο παρκέ μετά από μια τέτοια ήττα. Αυτό είναι το κλειδί. Μετά την Εφές αντιδράσαμε στον αγώνα με την Μακάμπι, όμως, δεν είναι ένας διακόπτης που τον γυρνάς και θα συμβαίνει κάθε φορά μετά από μια κακή ήττα μια καλή εμφάνιση. Πρέπει μπούμε μέσα με πείνα, με δύναμη και προσήλωση και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι».

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • Στεφανος.
    Στεφανος. Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 14:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πασκουάλ μία προπονητικη μετριότητα είναι χειρότερος του Μπαρτζώκα,Μπαρτσελόνα σχεδόν τιποτα βαζελο παραγκοτιτλοι μόνο και ασχετο τον ανεβασαν και τον κατέβαζαν στα σχόλια οι απέναντι και περυσι στη Ζενίτ με σπάσιμο έδρας στα πλειι οφ αποκλειστηκε, ο Σφαιρο είναι καλυτερος πιστευω και από τους δύο αλλά και αυτός με τα κολλήματα του και με αρκετές λαθος επιλογες σε ξένους στην ομάδα μας

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 00:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ενας λεει για το σκοραρισμα του παπ... σε ενα ματς (υποθετω αλλιως μιλαει για μεσο ορο) ...δειγμα του οτι δεν καταλαβαινει τα αλλα πραγματα που κανει, μετα ο αλλος λεει τουριστα τον παπ και το Σλουκα, το Σλουκα που εχει παρει κατι ευρωπαικα και τον παπ.. που ηταν τοσα χρονια στην ομαδα με τον οποιο η ομαδα πηρε ευρωπαικα και πηγε τελικους , με αυτους τους 2 και με αλλους ο Ολυμπιακος φετος ειναι 5ος και μεσα στη 8αδα αυτη τη στιγμη. Ο Ολυμπιακος τα τελευταια 10-11 χρονια εχει 5 τελικους και 2 ευρωπαικα.. καποιοι το ξεχασαν (?) ...μηπως αυτοι ειναι οι τουριστες (εντος η εκτος εισαγωγικων).. τελος παντων δυστυχως οι οπαδοι του Ολυμπιακου.. (καποιες φορες) φτιαχνουν ενα τσιρκο (εντος εισαγωγικων εστω), γιατι εχεις την καλυτερη ομαδα σε μπασκετ και ποδοσφαιρο (στην Ελλαδα) και λενε οτι να ναι... , συγχαρητηρια για το τσιρκο αυτο αντι να μιλαμε για μπασκετ ασχολουμαστε με τα παραμυθια μερικων (δυστυχως)

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 00:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Δαλάι Λάμα σας περιμένει στο Μιλάνο !!!! Εσύ με 1 μυριο και ο Σλούκας με 1,8 αν θέλετε ψυχολογική υποστήριξη τότε εμείς τι θέλουμε ? Άντε μας τα πριξατε , γίνεται άντρες και αφήστε τα καραγκιοζιλικια !!!

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 23:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Να μας πείτε κάτι Ολυμπιακαρες εδώ μέσα τι έκαναν οι προπονηταραδες σας ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΟΥΑΛ σήμερα που μας έχετε πρήξει ότι τους θέλετε πίσω!

    Τι έγινε... Ο ΠΑΣΚΟΥΑΛ πως τα πήγε κόντρα στον Βαζελο? Τουμπεκί ε?
    Παραδεχτείτε ρε ότι είστε εμπαθείς με τον Μπαρτζωκα και αφήστε τα δήθεν ότι νοιαζεστε για το καλό της ομάδας. Πουθενάδες!

  • Θρυλος
    Θρυλος Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκανε αρκετους μαγκες ο Σπανούλης. Μεσα σε αυτους και εσενα . Σας ανέβασε το κασέ και παίρνεται το 10άπλασιο απο αυτο που επρεπε να ειναι το συμβολαιο σας . Ασε μας ρε Κωστάκη και εσυ . Εχεις νά παίξεις μπασκετ απο τοτε που ήσουν 20 χρόνων.

  • George 7
    George 7 Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Η σιωπή είναι ΧΡΥΣΟΣ...μονο ο ΠΡΙΝΤ δικαιούται να μιλάει...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Κωστάκη τουρίστα μαζί με τν άλλο τουρίστα που νομίζει ότι είναι ΗΓΕΤΗΣ??....ΣΛΟΥΚΑ τον λένε...

  • YB
    YB Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Άστο Κώστα. Καταναλώσατε όλη τη πνευματική συγκέντρωση με τον βάζελο. Αδελφέ αυτό το παιχνίδι το παίρνεις έστω και με το φαρδος. ΔΕΝ τους ανασταίνεις. Και επιτέλους ξύπνα επιθετικά.

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 18:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο γήπεδο Κωστάκη.....στο γήπεδο εκεί είναι ο καθρέφτης....Απο δηλώσεις χορτάσαμε....οι τελευταίοι που θα έπρεπε να κάνουν δηλώσεις αυτή την στιγμή είσαι εσύ και ο Σλούκας.....Το"μέχρι εκεί"θα το πουν οι οπαδοί της ομαδας όταν σας δουν να ματωνεται την φανέλα και να μην χάνεται απο τον Κασελακη και τον Καββαδά....Μου βγαίνεις και για δηλώσεις.....

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ78
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ78 Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειπε ο Mr 5 points....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...