roumeliotis

leptokariopoulos

Μετά την Αρμάνι... σέντερ

casino loutrakiou
redwell

Μετά το "στραπάτσο" στο ΣΕΦ από τον ΠΑΟ, στον Πειραιά προσπαθούν να ξαναβρούν την ηρεμία τους καθώς η ήττα από τους πράσινους προκάλεσε... αναταράξεις, έστω και αν τα στεγανά της ομάδας κράτησαν καλά τα... απόνερα.

Ο Θρύλος έχει σαν επόμενη υποχρέωση το ματς με την Αρμάνι στο Μιλάνο και είναι μια καλή ευκαιρία για άμεση αντίδραση και επιστροφή της... γαλήνης στα ενδότερα της ομάδας, μια γαλήνη που διαταράχτηκε στο ματς-αυτοκτονία με το τριφύλλι.

Μπορεί για την ώρα να προέχει το παιχνίδι στο Μιλάνο, όμως οι ερυθρόλευκοι δεν παραγνωρίζουν τις ανάγκες τους και δη την ενίσχυση στο "5" μιας και ο Χασάν Μάρτιν είναι ωσεί παρόντας μέχρι τώρα και δεν προσφέρει τίποτα.

Οι Πειραιώτες σκανάρουν την αγορά, μιλάνε με ατζέντηδες και γραφεία και βάζουν στην τελική ευθεία το θέμα του σέντερ που θα έρθει να καλύψει το τεράστιο κενό στο "5". Οι "μηχανές" θα φουλάρουν για να τρέξει πιο δυνατά η απόκτηση σέντερ, μετά το ματς με την Αρμάνι, εν αναμονή πάντα και της ενεργοποίησης του Κουίνσι Έισι που θα δώσει πράγματα στο "4" και γενικότερα στη γραμμή ψηλών.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

30 σχόλια

  • Panos 7
    Panos 7 Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 19:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Παπαγιαννη το καλοκαιρι! ετσι για σπασιμο στους βαζελους.μετα τον Μητογλου να χασουν και τον αλλο ψηλο τους

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 10:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι όπως είναι δομημένη τώρα η ομάδα με την ένταξη του Εισι στο ροτεισον και την διαφαινόμενη απόκτηση ενός ακόμα ψηλού είμαστε καλά. Στο 5 με Φολ-(Λεσορτ) και λίγο από Ζαν Σαρλ μια χαρά είσαι. Επίσης σημαντικό ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορεί ο πρώτος να ξεκουράζεται ή να παιρνει χαλαρά δεκάλεπτα για να έχει Ρυθμό.
    Στο 4 με Βεζενκοφ, Εισι και Ζαν Σαρλ πάλι μπαλαντέρ είσαι υπερπλήρης ειδικά όσο παραμένει ο Πρίντεζης υγιής που και αυτός θα έχει τον ρόλο να ξεκουράζει τους υπόλοιπους στο πρωτάθλημα.
    Για να κάνεις το βήμα παραπάνω σε αυτή τη γραμμή ίσως σου λείπει ένα πιο ικανό 4-5, τύπου Λαντειλ. Πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση που θα πιάσει ο Εισι.
    Στο 3 με Παπανικολάου, Βεζενκοφ και σκόρπια 6-7λεπτα από Λαρετζακη, Μακισικ κάπως καλύπτεται η θέση. Και εδώ όμως για το κάτι παραπάνω θέλεις καθαρό 3 με καλό σουτ.
    Στα γκαρντ είμαστε πλήρεις. Ότι σε έναν δύο αγώνες έχουμε περιορισμένη δημιουργία δεν σημαίνει ότι έχουμε κακούς δημιουργούς. Το μόνο που χρειάζεται ίσως ακόμα εδώ είναι ένας κόμπος γκαρντ που να έχει σκορ. Όπως είναι ο Κάρτερ. Και φθηνός είναι και νεαρός οπότε έχει περιθώρια εξέλιξης. Βασικό εδώ είναι να παραμείνει ο Ντόρσεϊ το καλοκαίρι.
    Η απόκτηση ενός παίχτη σαν τον Λεσορ στους ψηλούς σου δίνει την ευκαιρία να πας για καλύτερο 4-5 το καλοκαίρι. Αντίθετα αν πάμε σε λύση πιο γνωστού ονόματος π.χ Μπλάκ λογικά θα αξιώνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής οπότε θα δεσμεύσει κατά κάποιο τρόπο τις κινήσεις που μπορείς να κάνεις.
    Στο 3 νομίζω είναι μονόδρομος η απόκτηση του Ρογκαβοπουλο. Εκτός από αυτόν θέλεις και έναν παίχτη στο 2-3 με καλό σουτ. Να έρχεται από τον πάγκο να σου πετάει δύο τρία τρίποντα και να αλλάζει τη ροή του παιχνιδιού. Καλός χρυσός ο Μακισικ αλλά δυστυχώς, ενώ φαινόταν πέρυσι ότι δουλεύει το σουτ, δεν μπορεί να παίξει αυτό τον ρόλο. Ειδικά όταν έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής οι αντίπαλοι μένουν επικεντρωμένοι να καλύψουν τα drive και στην ουσία τον απενεργοποιούν.
    Αν αποκτηθεί παίχτης τύπου Κάρτερ στο 1-2 μπορεί να έχει τον ρόλο του παίχτη που θα έρχεται από τον πάγκο να προσφέρει instant score να δώσει και 2-3 ασίστ δίνοντας έναν απρόβλεπτο τόνο στο παιχνίδι της ομάδας. Καλή η σταθερότητα και σημαντικό να αλλάζεις παίχτες και να κρατάς τον ίδιο Ρυθμό όταν όμως στραβωνει το παιχνίδι θέλεις και κάποιον να πάρει δύο τρεις ενέργειες πάνω του, να σου βάλω και ένα τρίποντο από τα 9 μέτρα που λέει ο λόγος να σε ξεκολλήσει.

  • George 30
    George 30 Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 05:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες εδώ ολόκληρη η Αρμάνι ψάχνει για 5αρι και δεν βρίσκει και εσείς αρχίσατε την γκρίνια επειδή αργούμε να πάρουμε παίχτη. ο Λεσορτ που λέτε και ξαναλετε δεν έχει δικαίωμα να παίξει μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου που ξεκινάει ο δεύτερος γύρος καθώς έπαιξε με την μακαμπι.

  • Θοδωρης Γαβρος
    Θοδωρης Γαβρος Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 03:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωσταςς
    Οου γιες, μαρτινικοι. Αν δεις κ σε αλλα σαιτ ακομα κ πριν το ματς με τις βαζελες υπηρχε μεγαλη μεριδα που ελεγαν οτι το προβλημα στους ψηλους ειναι ο Λιβιο. Τωρα εσυ που ειδες τον αλτικο τυπο που μοιραζε ταπες δεν το ξερω. Μηπως τον μπερδευεις με τον Ελλις γιατι αυτος οντως εχει αλμα (μεχρι εκει). Εγω θυμαμαι απο περυσι εναν τυπο ο οποιος στα καλυτερα του ειχε αρκετα καλο τελειωμα κοντα στο καλαθι αρκει καποιος να του δωσει σωστα τη μπαλα, (γιατι απο δημιουργια για τον εαυτο του αστο να μην το σχολιασω.. ) , σταθερη βελτιωση στις βολες, χωρις σουτ κ πασα. Οι ψηλοτεροι τον εβαζαν στο καλαθι κ οταν παιζαμε αμυνα με αλλαγες ρουφουσε τα τριποντα οπως η παλια σκουπα της διαφημισης που ρουφουσε τη σκονη απο μακρυα. Αυτος ηταν ο Μαρτιν, κ απο φετος χειροτερος.
    Φιλε Νίκος 76
    Στο 3 αν μονιμοποιηθει ο Βεζε με αναπληρωματικο τον Παπ ειμαστε υπερπληρεις στη θεση. Στο 5 εννοειται οτι χρειαζομαστε παικτη προχθες. Αλλα το Α κ το Ω ειναι η δημιουργια. Τα γκαρντ. Εκει πασχουμε δυστυχως
    Οσο για το Μπαρτζωκα. Δεν λυσσαξαμε να φυγει κι αυτοι που το λενε πικραμενοι ειναι κι οχι μονο για την ηττα απο τις βαζελες αλλα κ καποια αποτελεσματα στην ευρωπη που με αλλες συνθηκες θα μας ειχαν δωσει αλλον αερα. Δεν μπορει λχ να ειναι ευχαριστημενοι καποιοι ολυμπιακοι γιατι χασαμε στον ποντο απο τη μιση τσσκα κ να λενε "μα ξερεις τι μπατζετ εχουν"; Ε τοτε αν οχι τωρα τοτε ποτε; Οταν θα ειναι πληρης; Εμεις θα φωναξουμε με λιγα λογια τωρα που το πραγμα επιδιορθωνεται. Ο Μπαρτζωκας εχει δουλεψει καλα καποια πραγματα κ εχει κανει εξωφθαλμα λαθη σε αλλα. Κανεις δεν εχει συμβολαιο με την επιτυχια αλλα ειναι πολυ μεγαλη ευκαιρια φετος να βαλουμε το βαζελο οριστικα απο κατω κ στην ευρωπη να αρχισουμε να πηγαινουμε μπροστα. Να μην φωναξουμε; ΤΩΡΑ πρεπει να γινουν οι αλλαγες ωστε να κολλησουν τα κομματια
    Οι αφοι δεν ειναι κριμα αφου βλεπουν μια προσπαθεια να γινεται, δεν πρεπει να κανουν μια υπερβαση κι αυτοι; Να ειχαμε χασει τη χρονια, ας επαιζε με Νικολαιδη Μοουσα κ Κολοβερο. Δεν απαιτουμε τρελα πραγματα. Μια ενισχυση εκει που πρεπει, ας μιλησουν κι ας τα βρουν. Κριμα ειναι
    Τωρα αυτα που ακουγονται για τομιτς κτλ οκ παραδεχομαι οτι καποιοι εχουν χιουμορ. Κ μαλιστα μπλακ

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 23:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχως ...γινεται ενα ασχημο αποτελεσμα και αντι να μεινουμε εκει η να πουμε 2 πραγματα λεει ο καθενας τα ονειρα του..(ασχημο γιατι ξενερωσαμε δηλαδη, ισως ειναι καλο γιατι μπορει να καταλαβουν οτι δε θα ειναι περιπατος φετος ..τελικα , οποτε ισως αλλαξουν πολλα και ο Ολυμπιακος πετυχει ολους τους στοχους του) ...ο ενας λεει για ''Μαρτινικους'' ..δεν υπαρχουν τετοιοι, ειχε καλα ποσοστα περσι , επαιζει καλο πικ εν ρολ, ηταν αλτικος και εκανε κοψιματα ..αυτα περιμενες να δεις φετος δεν τα βλεπεις και παμε παρακατω, δεν ειναι φιλοι του Μαρτιν οσοι περιμεναν να δουν ποτε θα γυρισει στα περσινα, δε γυριζει βλεπει για σεντερ, ...αυτα ολα δειχνουν οτι ο καθενας ζει στον κοσμο του ..η λεει τα δικα του , το θεμα δεν ειναι να βγει σωστος ο ενας η ο αλλος το θεμα ειναι η ομαδα να πετυχει τους 3 στοχους και αμα καποιος εχει να πει κατι να το πει..

  • Deep7
    Deep7 Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σφαιροπουλος έχασε από Άλμπα και ο Πασκουαλ από Βαζελο ...Ο Λεσορτ είναι μια μέτρια λύση..θέλουμε καλυτερο ..!!!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    @Θοδωρης Γαβρος καλό μπασκετικό σχόλιο γιατί είχα βαρεθεί να διαβάζω γλειψίματα και παλαμάκια για αφους και κοουτς, πράγματι υπάρχει η τρύπα στα γκαρντ, αλλά φίλε το πρόβλημα στο 5 και στο 3 είναι πολύ μεγαλύτερα. Αν χτυπήσει ο Φαλ σταματάει εκει η όποια προσπάθεια.
    Απαντάω λοιπόν και στον Γιώργο, επειδή η όποια επιλογή παικτών γίνεται καθαρά με οικονομικά κριτήρια αφού οι αφοι είναι πρόεδροι που επαναπάβονται με τη μετριότητα, αντί να πάρουν 5αρι βασικό και να το πληρώσουυν πήραν 4αρι Εισι που τον βρήκαν σε τιμή ευκαιρίας λόγω απραξίας. Ο Φαλ έτσι βαπτίζεται βασικούρα, και αναπληρωματικός ο Λιβιό. Στο 3 θα γυρίζει και ο Βεζε αφού πλέον στο 4 είναι και ο Εισι . Δε κρίνω την απόφαση, έξυπνη κίνηση αν πρωτα βαζουμε το οικονομικό, πράγματι κάπως θα στρώσει το πράγμα. Υπάχει και ο Πρίντεζης που 4 που είναι μία ποιοτική λύση για 5-10 λεπτά . Το κακό της υπόθεσης είναι ότι θεωρούμε την ομάδα ομαδάρα, επειδή θα μπεί 8άδα, και μετά θα φάει σκούπα. Ότι δηλαδή παθαίνει και ο βάζελος εδώ και 10 χρόνια.
    Από του χρόνου λοιπον , ενώ ήδη βλέπουμε έναν καλό κορμό, που με δυο τρεις παίκτες μπορεί να κάνει το βήμα για φ4, δυστυχώς θα αρχίσουν να λήγουν συμβόλαια και να χάνουμε παίκτες, Και πάλι από την αρχή. Οι αφοί δεν έχουν αργά αντανακλαστικά, απλά βολεύονται εύκολα με τη μετριότητα.
    Τώρα για τον μπαρτζώ, με τους περιορισμούς που έχει από τους αφους, μια χαρά τα πάει. Με άλλον πρόεδρο θα τα πήγαινε καλύτερα, όπως και ο Μπλατ δηλαδή.

  • ΝΆΣΟΣ
    ΝΆΣΟΣ Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 23:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως έχουν φτάσει να συζητούν κάποιοι για αντικατάσταση Μπαρτζώκα όταν οι περισσότεροι απλά συμφώνησαμε με το άρθρο του RG 'προσθηκη στο τεχνικό team' πράγμα διαφορετικό από την ισοπέδωση των οσων έχει πετύχει ή ομάδα έως τώρα με των μπατζωκα στον πάγκο.Το να προσθέσεις κάτι που λείπει και πιθανόν να βελτιώσει κάποια πράγματα στον τομέα της αγωνιστικής ψυχολογίας δεν νομίζω ότι είναι κακό γι'αυτό και αναφέρθηκε ο Τόμιτς που με την εμπειρία του και το κρύο αίμα που τον διέκρινε όλα τα χρόνια που έπαιζε στην ομάδα ίσως θα μπορούσε να προσφέρει στον τομέα της ψυχολογίας αλλά και του ελέγχου τού αγωνιστικού Ρυθμού που ήταν και ο καθοριστικός παράγοντας που στοίχισε τη ήττα στο ματς της δευτέρας.Να θυμίσω ότι στο 34 το σκορ ήταν 67-55 και σε 6 λεπτά είχαμε επί μέρους σκορ 9-25 χωρίς ταιμ άουτ να ηρεμήσουν την ομάδα και να πέσει ο Ρυθμός του αγώνα .Και για να καταλάβετε την διαφορά στα πρώτα 34 του αγώνα ο ποα σκοράρε 9 πόντους ανά 6πτο και 25 στο τελευταίο.Εκει λοιπόν το τεχνικό επιτελείο έδειξε αδράνεια για αυτό και ο ντόρος που γίνεται για κάποια προσθήκη που πιθανόν να ωφελήσει την ομάδα σε αυτόυς τους τομείς.Τωρα για το θέμα Μαρτίν όσο φταίει ο παίκτης τόσο φταίει και η ομάδα που αποφάσισε να τον κρατήσει με μείωση αποδοχών περνώντας το ρίσκο για την κατάσταση του.Προσθηκη λεσορ λόγο υψηλού κασέ δε βλέπω ίσως μόνο για κάνα δίμηνο συμβόλαιο αν θελήσουν να δώσουν και άλλο χρόνο στον Μάρτιν ώστε να ανακάμψει χωρίς πίεση του πρέπει και του χρόνου.Αν πάμε σε αντικατάσταση πιο πιθανο βλέπω Παικτη τύπου Χάμιλτον παρά λεσορ λόγο Χαμηλού κασέ,αλλά ταυτόχρονα με εμπειρία από Ευρωλίγκα ,αθλητικά χαρακτηριστικά, έφεση στο ριμπάουντ και το πικ εν ρολ.Αλλωστε το έχουν δηλώσει ότι θα κινηθεί για συμπλήρωματικο ψηλό άρα παίκτη μα χαμηλό κασέ και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ
    ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΠΑΤΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟ
    ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @Sak-podence 7, ναι αλλά έχει κάνει και τραγικά λάθη, κυρίως στον σχεδιασμό. Ξεχνάς ότι το 16 δεν πήρε ξένο 4αρι για να έχει Παπαπετρου(!!!) και Αγραβανη πίσω από Πριντεζη; Ξεχνάς ότι έκαψε παίκτες όπως ο Παπαπετρου, ο Έρικ Γκριν, ο Αθηναίου(που τότε είχε τον ρολο του Λαρεντζακη) κι επίσης είναι ο βασικός λόγος που έφυγαν παικταραδες όπως ο Μπιρτς;
    Κακά τα ψέμματα, ο Σφαιροπουλος έχει κλείσει τον κύκλο του στον Ολυμπιακό. Αν ξαναερχόταν(που το απεύχομαι) θα ήταν μεγάλο πισωγύρισμα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...