roumeliotis

leptokariopoulos

Νίκη 70-78 στο Βελιγράδι και πρόκριση

casino loutrakiou
redwell

Πρόκριση στη φάση των «32» του EuroCup πανηγύρισε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, στην Σερβία καθώς τα κορίτσια του Θρύλου νίκησαν με 78-70 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, για την 5η ημέρα των ομίλων του θεσμού, έφτασαν τις τέσσερις νίκες (4-1) και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Οι «ερυθρόλευκες», με εξαίρεση την πρώτη περίοδο, είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς, πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και με πρώτη σκόρερ την Σταμολάμπρου (17π.), πανηγύρισαν ένα πολύτιμο διπλό σε μία δύσκολη έδρα.

Πλέον, η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, την Κυριακή (28/11), για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 10-5 (6:58) με λέι απ της Σταμολάμπρου, όμως στα 5:14, ισοφαρίστηκε από τον Ερυθρό Αστέρα σε 14-14, με τρίποντο της Σβαγκμέιερ.

Τα κορίτσια του Θρύλου βρέθηκαν πίσω από τις Σέρβες (17-14, 4:41) ξανά με τρεις πόντους της Σβαγκμέιερ, ενώ στη συνέχεια, μείωσαν με τζαμπ σουτ της Σταμολάμπρου σε 17-16 (4:24). Στα επόμενα λεπτά, οι «ερυθρόλευκες» έχασαν τη συγκέντρωσή τους, «κόλλησαν» επιθετικά και βρέθηκαν πίσω με έξι πόντους από τη σερβική, «κλείνοντας» το πρώτο δεκάλεπτο με 24-18.

Στη δεύτερη περίοδο, η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς αντέδρασε, παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο και ανέκτησε ξανά το προβάδισμα κόντρα στις γηπεδούχες, κάνοντας το 31-29 (5:28) με τρίποντο της Τόλφρι! Η ομάδα μας συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διαφορά επί του Ερυθρού Αστέρα, φτάνοντας στο 37-29, με δύο εύστοχες βολές από την Βιτόλα (4:19).

Με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα +5 (34-39) κόντρα στη σερβική ομάδα...
Στην τρίτη περίοδο, ο Θρύλος συνέχισε την πολύ καλή εμφάνισή του, διατήρησε τον έλεγχο και προηγήθηκε με 45-40 των Σέρβων με ντράιβ της Βιτόλα (5:59), ενώ στα 2:25, σκόραρε με την Πλουφ, για το 53-48.

Στα 1:32, οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν στο +9 (48-57) με λέι απ της Σταμολάμπρου, μετά από ασίστ της Χάμπλιν, ενώ «έκλεισαν» το τρίτο δεκάλεπτο με προβάδισμα 59-53 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου (8:22), η ομάδα μας έφτασε στο 62-55, με «έμμεσο τρίποντο» της Βιτόλα, ενώ στα 6:08, σκόραρε δίποντο με την Σταμολάμπρου, για το 66-59 επί των γηπεδούχων.

Στα εναπομείναντα λεπτά του ματς, ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το προβάδισμά του και πανηγύρισε μία εμφατική νίκη (70-78) στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα...

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 34-39, 53-59, 70-78

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...