roumeliotis

Carwiz

Με Έισι στο Μιλάνο ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Χαμόγελα στον Πειραιά καθώς ενόψει Αρμάνι και του αγώνα στο Μιλάνο θα έχουμε επιστροφή στην 12άδα για τον Κουίνσι Έισι στο παιχνίδι της 12ης ημέρας της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός, ο οποίος έχασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω γαστρεντερίτιδας, μπήκε την Τετάρτη (24/11) στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας (σ.σ. την Τρίτη είχε ακολουθήσει μέρος του) και κριθηκε ικανός να ενισχύσει την προσπάθεια των Πειραιωτών απέναντι στους δευτεραθλητές Ιταλίας.

Ο έμπειρος φόργουορντ και κατά συνθήκη σέντερ δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να τον έχει μαζί του για να μπαίνει όλο και περισσότερο στο κλίμα και αν οι συνθήκες του αγώνα το επιτρέψουν να πάρει και λίγο ακόμα χρόνο στο παρκέ.

Η απουσία άλλωστε του Μιχάλη Λούντζη για την Εθνική ομάδα, δημιουργεί χώρο στην 12άδα και έτσι ο πρώην παίκτης της Μακάμπι θα είναι στην αποστολή που θα αναχωρήσει την Πέμπτη (25/11) για το Μιλάνο.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 14:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ευκαιρία για εξιλέωση είναι πολύ κοντά.

    Δυστυχώς τους αναστησαμε, πήραν και τη Ζενίτ με την ίδια άμυνα (τι δικαιολογία έχει και ο Πασκουάλ;) θα πάρουν τώρα και 2 χρησιμοτερους παίχτες..αν χαθεί το παιχνίδι του Δεκεμβρίου δεν βλέπω να σηκώνουμε κεφάλι από το σύμπλεγμα..

    Αν δεν καταφέρει να γυρίσει το κλίμα ο Μπαρτζώκας είναι άξιος της μοίρας του.

    Τα αποτελέσματα κρίνουν τις επαγγελματικές ομάδες, 8αδα και double. Οτιδήποτε λιγότερο είναι αποτυχία.

    Το παιχνίδι σήμερα και με την CSKA (μέχρι τότε θα είναι σίγουρα από πάνω μας) είναι από τα πλέον αδιάφορα των ημερών. Τι θα μας προσφέρει νίκη στο Μιλάνο;

    Εγώ θα κυκλωνα την ενισχυμένη Unics (αν μας κερδίσει μας φτάνει), τον σκληροτράχηλο Ερυθρό του Καλινιτς, την επικίνδυνη Bayern του Τρινκιερι (πώς έκανε πάλι ομάδα με τα ψέματα αυτός;!) και την ASVEL που δεν μας πάει σαν ομάδα (υπέρ-αθλητικη).

    Monaco/Unics/ASVEL/Bayern είναι από κάτω μας να θυμίσω και φαίνεται ότι θα παίξουν ρόλο για την 8η θέση.

    Αυτά είναι τα S.O.S..

  • Jiannis77
    Jiannis77 Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 18:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να συνέλθουν από την σφαλιάρα της Δευτέρας και να παίξουν το σωστό μπάσκετ που έχουν παίξει από την αρχή της χρονιάς. Ο αγώνας στο Μιλάνο είναι η ευκαιρία να αποδείξουν πρώτα στους εαυτούς τους και μετά σε όλο τον κόσμο ότι φέτος άλλαξαν τα πράγματα και φτιάχνεται κάτι ελπιδοφόρο.

    Ας είναι αυτό το τελευταίο ξεφτιλίκι από τους πουθενάδες κι ας μας αποδείξουν ότι έβαλαν μυαλό όλοι τους και να πάνε στο ΟΑΚΑ στις 23/12 να κάνουν το καθήκον τους.

    Όπως έγραψα και το μαύρο εκείνο βράδυ της 22/11, φέτος πλέον θέλουμε ΜΟΝΟ νίκες με τις βαζέλες σε κάθε έδρα και σε κάθε διοργάνωση στο μπάσκετ, γιατί έτσι πρέπει και γιατί μπορούμε!

    Ειδάλλως ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πράξουν ανάλογα οι υπεύθυνοι...

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι πραγματικά απολαυστικό πολλές φορές να διαβάζεις τους σύγαυρους και να θέλουν να πετάξουν στον κέαδα τον Μπαρτζώκα η οποιαδήποτε αν χάσει εστω ένα σουτ.

    Από τις εποχές του παπαστρατείου παλιός,παρακολουθώντας ανελλιπώς όμως,βλέποντας το προχθεσινό βάρυνε η καρδιά μου.
    Όπως και σε πολλά άλλα ματς από το 2009 και μετά.
    Χαίρομαι να διαβάζω αναλύσεις τύπου gp77 η από τον Andregon αλλά ειδικά όταν βλέπω σχόλια για παίχτες τύπου Φερελ πως είναι για να κουβαλάνε νερό,αυτά με ξεπερνάνε.

    Στην ουσία,ο Μπαρτζώκας προφανώς και είναι πολύ καλός προπονητής,αλλά δυστυχώς έχει εμμονές.Αυτό που τον χαρακτηρίζει και δεν το έχει αποβάλλει δυστυχώς,είναι ότι δρα και σκέπτεται σαν οπαδός και όχι σαν προπονητής που πρέπει να κοουτσάρει μια ομάδα.Και φαίνεται ξεκάθαρα με τον Παο που έχει ανεξήγητο κόμπλεξ και δυστυχώς δεν μπορεί να το αποβάλλει.
    Εκεί πρέπει να του τοποθετήσουν έναν άνθρωπο να τον ξεκολλάει όταν του θολώνει το μυαλό,ειδάλλως θα χάσει και αλλά ματς έτσι.
    Στην Ευρώπη είναι πιο πιθανό να πάμε καλά παρά στην Ελλάδα που έχουμε χάσει εδώ και 10 χρόνια από το λέλο με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και απο παίχτες ανύπαρκτους.
    Πέρα από τα δικά του προσωπικά λάθη,οι παίχτες έχουν επίσης τεράστιο μερίδιο ευθύνης και δεν τους φταίει κανένας Μπαρτζώκας,όταν παίχτης του 1.8 κάνει λάθος μεταβιβάσεις,δεν δημιουργεί και δε σκοράρει,η όταν βγαίνουν οι άμυνες οι παίχτες έχουν δώσει όρκο να μη βάλουν ποτε τρίποντο γιατί τρέμουν τα χέρια τους.
    Και αυτό δεν είναι ευθύνη του προπονητή αλλά αποκλειστικά του παίχτη.

    Ήταν ένα γερό χαστούκι που πρέπει όλοι τους να ταρακουνηθούνε και να βελτιωθούνε.
    Με ένα ψηλό και μια νίκη ψυχολογίας όλα αλλάζουν αλλά θεωρώ πως αυτή είναι η τελευταία μας χρονια και είναι ορόσημο να πάμε καλά,δηλαδή πρωτάθλημα και κύπελλο και πορεία στους 8.

    Αλλιώς η κατηφόρα έχει δρόμο ακόμα.
    Εύχομαι να διαψευστώ πανηγυρικά.

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @gp77, φίλε συγχαρητήρια για την εξαιρετική ανάλυση. Πολύ χαίρομαι να διαβάζω σχόλια φίλων που γνωρίζουν πως παιζεται το σύγχρονο μπάσκετ και δεν μπαίνουν εδώ μέσα για να περάσουν την ώρα τους μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο ποδοσφαιρικό ματς.
    Στο μόνο σημείο που διαφωνώ είναι ότι δεν πόνεσε βαθμολογικά η ήττα της Δευτέρας. Πλέον είμαστε κάτω από τον βάζελο κάι χάσαμε όποιο αβανταζ ειχαμε, ενώ ο βάζελος με την νίκη αυτή ουσιαστικά έσβησε την ήττα από τον Άρη. Τώρα πια ο αγώνας του δεύτερου γύρου στο ΟΑΚΑ είναι must win αλλιώς αποχαιρετάμε το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς.

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει, αφού το λέει ο Μενιος προφανώς δεν κάνει ο παίκτης. Το ότι έκανε καριέρα τόσα χρόνια στο NBA και τον ήθελε πέρσι η Μπαρτσελονα δεν έχει σημασία. Aς πάρουμε κανέναν σκορερ από αυτούς που έχουν βρωμίσει την αγορα πχ Τζειμς(oh, wait... CSKA), Λοιντ(χμμμ... Ζενιτ), Κλαιμπερν(κι αυτός ΤΣΣΚΑ γμτ...), Οκομπο(μας πρόλαβε η Βιλερμπαν), Χιλιαρντ(Μπαγερν, φτου!), Ναναλι(Μακαμπι, α ρε Σφαιροπουλε)... Ε, κάποιον θα βρούμε τέλος πάντων, αφού το λέει ο Μενιος που είναι μέσα στα πραγματα!
    Κι αν χρειαστούμε νεροκουβαλητη, παίρνουμε τον Φερελ(με την σύμφωνη γνώμη του Μενιου πάντα)...

  • Dimitris
    Dimitris Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 10:37 Σύνδεσμος σχολίου

    καλημερα! υπαρχει περιπτωση να ασχοληθει η ομαδα με μπροκχοφ στο τρια και μονροε στο πεντε ; ευχαριστω,νομιζω παντως πως θα ειναι καλη χρονια αρκει να μην μεινουμε αυτοκτονικα στο προχθεσινο αλλα να βγαλουμε συμοερασματα και αποφασεις .

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 10:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί δεν τον άφηνε τον Έισι από του χρόνου, 12 παίκτες έχουμε το πολύ πολύ αν λείψουν κάποιοι να βγαίνουν στο παρκέ παίκτες της αναπτυξιακής, έχουμε 3-4 οπότε δεν θέλουμε ενίσχυση!!!! Έτσι που την πάει πλέον την ομάδα από δεύτεροι και τρίτοι στην Ευρωλίγκα πήγαμε πέμπτοι και από αήττητοι στο πρωτάθλημα χάσαμε στο ΣΕΦ από τον μεγάλο υποτίθεται αντίπαλο που εφέτος σχεδόν δεν υπάρχει και πάει λέγοντας!!!! Αν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι η προσωποποίηση της αυτοκαταστροφής τότε ποιος είναι; Ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές, δεν το άντεξε και τώρα συνεχίζει με το κανονικό του να μην τελειώσει με τις δύο υπεραπαραίτητες προσθήκες και τα γνωστά του κολύμματα που γκρεμίζουν τα πάντα!!!! Αν είναι δυνατόν!!!! Να σε θέλει ο κόσμος και εσύ να κάνεις τα πάντα να σε απαξιώνει!!!! Ας του πει κάποιος να βλέπει τα σχόλια!!!!

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 10:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην αρχή του παιχνιδιού η αλήθεια ότι όντως φανηκαμε απροετοίμαστοι για την ζώνη του Πρίφτη. Όχι ότι ήταν η φανταστική άμυνα που δεν την εσπαγες με τίποτα απλά ξεκινούσε την πίεση δύο τρία μέτρα έξω από την γραμμή του τρίποντο και αυτό μας ξένισε λίγο. Ενδεικτικό ότι σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο χρησιμοποιούσαμε σχεδόν το ίδιο play για να την διασπάσουμε.
    Για να σπάσεις τέτοιες ζώνες υπάρχουν πολλοί τρόποι. Ο πρώτος και κλασσικός που ισχύει γενικά όταν ο αντίπαλος σε παίζει ζώνη είναι να τρέξεις πριν προλάβει να οργανωθεί. Ο δεύτερος όταν ανεβάζει την πίεση τόσο ψηλά ο αντίπαλος είναι να περάσεις τον πρώτο παίχτη έτσι ώστε να δημιουργήσεις ριγμα και να εκμεταλλευτείς τα κενά ανάμεσα στις δύο γραμμές άμυνας. Ο τριτος είναι και αυτός που καναμε στο δεύτερο ημίχρονο δηλαδή να περνάει η μπάλα στον ψηλό και είτε να παίζει 1vs1 είτε να γίνονται συνεχή κοψίματα από τους περιφερειακούς. Επίσης η ζώνη αυτή έχει μεγάλα κενά στο high post και τις γωνίες.
    Παίχτες για τα κάνουν όλα αυτά είχαμε. Μακισικ για να περάσει στο πρώτο βήμα τους αμυντικούς, Ζαν Σαρλ και Πρίντεζη να πάρουν σουτακια από το high post, Λαρετζακη για να πάρει κάποια σουτ από τις γωνίες. Ακόμα και ο Λούντζης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για 6-7 λεπτά με αποκλειστικό σκοπό να πιέσει τον αντίπαλο play maker και ας έβγαινε με πέντε φάουλ.
    Γενικά ο κοουτς έκανε λάθη και δεν ρίσκαρε καθόλου. Δεν κατάλαβα ποτέ για πιο λόγο δεν ξανά έβαλε Λαρετζακη και Μακισικ, δεν δοκίμασε τον Ζαν Σαρλ στο 4, δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το ποστ του Πρίντεζη.
    Επίσης ο Νεντοβιτς αποτελεί παίχτη Ρυθμού οπότε όταν τον βρει προσπαθείς τον κάνεις να νιώσει άβολα είτε με συνεχόμενα φάουλ είτε απομονώνοντας τον από το υπόλοιπο παιχνίδι. Όταν απλά τον κυνηγάς στα σκριν φυσικό και επόμενο είναι να σε σκοτώσει.
    Όπως ξανά έγραψα πιο πολύ πόνεσε ηθικά αυτή η ήττα παρά βαθμολογικά. Και ίσως μας βοηθήσει στην συνέχεια καθώς φάνηκαν σχεδόν όλες οι αδυναμίες τόσο του κοουτς όσο και των παιχτών.
    Τόσο άστοχοι δεν νομίζω ότι θα ξανά είμαστε. Ένα 5/17 να είχαν κάνει οι Σλουκας-Γουοκαπ-Ντορσει θα είχες κερδίσει άνετα με δέκα πόντους. Με τα αν ομως δεν κερδίζεις. Όλες οι συγκυρίες συνέβαλαν στο να χαθεί το παιχνίδι. Η εκνευριστικη μας αστοχία και η εξίσου εκνευριστικη ευστοχία του ΠΑΟ, το θόλωμα του κοουτς, οι κακες αποφάσεις γενικά των παιχτών.
    Συνεχίζουμε. Με ένα διπλό την Παρασκευή και με την προσθήκη ενός ψηλού όλα στρώνουν

  • Μενιος
    Μενιος Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 01:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν κολλήσαμε στη ζώνη. Και καλάθια μέσα από τη ρακέτα με Φαλ βάλαμε και 15 ελεύθερα σουτ βγάλαμε στο δεύτερο μέρος. Μια χαρά δουλεψαμε στο δεύτερο ημίχρονο εναντίον της ζώνης. Αν έχεις μηδέν στα 15 ελεύθερα τρίποντα δεν φταίει η ζώνη φταινε οι παίχτες που τα έχασαν. Λόγω άγχους, λόγω συγκέντρωσης δεν ξέρω. Τα ελεύθερα σουτ βγήκαν πάντως. Ο φερελ δεν κάνει ούτε για να κουβαλάει νερά. Δεν μπορεί να παίξει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και είναι και σε κακή σωματική κατάσταση. Γι'αυτό τον αφήνει ελεύθερο ο ζελας γιατί ο παίχτης δεν μπορεί. Αν είναι να πάρουμε κόμπο σκόρερ βρωμάει η αγορά από τέτοιους παίχτες δεν θα πάρουμε έναν ανύπαρκτο που δεν μπόρεσε να παίξει ούτε στον ζελα που έχει μηδέν γκαρντ.

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 00:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο βαζελος αναμένεται να αφήσει ελεύθερο τον Φερελ. Ίσως να ήταν μια ενδιαφέρουσα προσθήκη ως 7ος ξένος για την θέση 2 με Ντορσει, Λαρεντζακη.
    Πριν αρχίσετε τα "ποιος Φερελ" κλπ, να θυμίσω ότι ο παίκτης είναι σκόρερ και έχει εξαιρετικό ποσοστό στο τρίποντο(έχουμε ανάγκη από άλλον έναν σκόρερ για τις βραδιές που δεν τραβάει ο Ντορσει) κι επίσης μπορεί να βοηθήσει και οργανωτικά στο 1 ως τρίτη επιλογή αντί του Λουντζη. Ο λόγος που δεν έπιασε στον βαζελο είναι επειδή ο Πριφτης χρειάζεται καθαρό playmaker τύπου Walkup.
    Ναι, ξέρω, εμείς χρειαζόμαστε 3αρι. Αξιόλογα 3αρια αυτή την στιγμή ελεύθερα δεν ξέρω αν υπαρχουν(ίσως ο Ριβερς που έχω αναφέρει αρκετές φορές) και μην ξεχνάτε Μακισικ και Βεζενκοφ. Ο μεν Μακισικ κοντεύει να καθιερωθεί στο 3 πλέον, ο δε Βεζενκοφ αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο στο 3 μολις πάρει μπρος ο Εισι.
    Θα ήταν σαν να παιρναμε τον Κάρτερ του Λαυρίου αλλά με περισσότερη εμπειρία.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...