roumeliotis

lentiamo

«Η παραφιλολογία...φαβορί δημιούργησε πίεση»

casino loutrakiou
redwell

Η... παραφιλολογία όπως χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας το προ τζάμπολ κλίμα ότι ο Θρύλος είναι το σούπερ φαβορί, επηρέασε την ομάδα και τη γέμισε... άγχος με αποτέλεσμα να χάσει από τον Κασελάκη και τον Καββαδά, σύμφωνα με τον κόουτς των Πειραιωτών. Παράλληλα, έριξε στο... τραπέζι ζήτημα αστοχίας στα τρίποντα, αλλά και πνευματικής διαχείρισης του ματς μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με 76-81:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Για μας η εξέλιξη στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν θα έλεγα πως είναι απρόσμενη. Έγιναν πάρα πολλά πράγματα που φαινόταν να το ελέγχουμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να το τελειώσουμε, γιατί προσαρμοστήκαμε στη ζώνη τους, αλλά δυστυχώς είχαμε 0/9 τρίποντα, τα περισσότερα τελείως ανοιχτά.

Χάσαμε και βολές κι ο Παναθηναϊκός πήρε αυτοπεποίθηση, έβαλε μερικά πολύ δύσκολα σουτ και πήρε το μομέντουμ. Δυστυχώς όλη αυτή η παραφιλολογία για το σούπερ φαβορί, κλείνοντας το σκορ ο Παναθηναϊκός μάς δημιούργησε πίεση.

Προφανώς η ήττα μας στενοχωρεί, αλλά προχωράμε, είναι ένα παιχνίδι το Νοέμβριο και θα έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε το αποτέλεσμα στην πορεία», ανέφερε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Για τα κακά ποσοστά στα τρίποντα: «Είχαμε 4/28 τρίποντα. Δεν είναι φυσιολογικό νούμερο. Πιστεύω πως φέτος έχουμε καλή ομάδα, απλώς σήμερα όλα έγιναν εναντίον μας. Δεν θα μας επηρεάσει η ήττα. Δυστυχώς σήμερα δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες των φίλων μας. Από κάτι τέτοιες ήττες οι ομάδες δυναμώνουν. Εμείς πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και θα γίνουμε».

Για την αντιμετώπιση της ζώνης του αντιπάλου: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ζώνη σε όλο το παιχνίδι, προσπάθησε να ρίξει τον ρυθμό μας. Αυτή η άμυνα σε οδηγεί σε σουτ εκτός ρυθμού. Στο +14 είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, ενώ ο Παναθηναϊκός έδειχνε να πελαγοδρομεί.

Όσο μειωνόταν η διαφορά, είναι αξιοπερίεργο αλλά είναι αλήθεια, βάλαμε πίεση στον εαυτό μας. Δεν μπορώ να εξηγήσω ότι ενώ κάναμε διάσπαση ζώνης και βγάλαμε τρίποντα από τις γωνίες, ήμασταν τόσο άστοχοι.

Έχασε τρεις βολές ο Βεζένκοφ, έχασε ο Γουόκαπ, αστόχησε σε τρίποντο ο Ντόρσεϊ, ενώ ο Παναθηναϊκός έβαλε τρίποντα από απόσταση και πάνω σε άμυνα. Αυτό επηρεάζει την ψυχολογία. Αφού έγιναν όλα κόντρα στη ροή του αγώνα εις βάρος μας, γι’ αυτό τελικά χάσαμε».

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί πως ίσως έπρεπε να κάνει ευρύτερο ροτέισον, απάντησε: «Αυτά είναι κατόπιν εορτής. Είναι υποθετική ερώτηση. Προφανώς θα μπορούσαν να γίνουν αλλιώς τα πράγματα και όλοι έχουν να πουν κάτι, για το ροτέισον ή για το τάιμ άουτ. Αν ο προπονητής φταίει πάντα για τις ήττες, οκ, φταίω εγώ.

Υπάρχουν πολλά μπασκετικά πράγματα για τα οποία χάσαμε, αλλά και πολλά πνευματικής φύσης. Η ήττα μάς πονά πολύ, και μας και τους φιλάθλους μας, αλλά θα παίξουμε πολλές φορές με τον Παναθηναϊκό φέτος και θα είμαστε καλύτεροι την επόμενη φορά».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

87 σχόλια

  • Θοδωρης Γαβρος
    Θοδωρης Γαβρος Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 18:19 Σύνδεσμος σχολίου

    «Η παραφιλολογία...φαβορί δημιούργησε πίεση»
    διαβασα κ αφου εκανα κανενα 5λεπτο να συνελθω μιας κ πιστευα ως τωρα οτι κανουμε πρωταθλητισμο αρα τα ψυχολογικα μας τα εχουμε λυσει τι θυμηθηκα: τον τεραστιο βασιλη -ειμαι 100 χρονια μπροστα- δανιηλ (εισαι η ναθαναηλ , που του λεγαμε) ο οποιος μετα απο 3αρα η ταληρο (δεν θυμαμαι περασαν κ τα χρονια) απο τους γερμανους κ ενω οι αλλοι επαιζαν με 10 απο νωρις ειπε οτι το ματς ηταν 0-0 ως την αποβολη η οποια μπερδεψε κ αιφνιδιασε τα παιδια εξου κ το αποτελεσμα
    Μπαρτζωκα το νου σου με τετοιες δηλωσεις. Δεν θελει πολυ να χαρακτηριστει καποιος γραφικος

  • Redbullet
    Redbullet Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Προπονητής Μπαρτζώκας δεν υπάρχει τα τελευταία δύο χρόνια !!! Ο άνθρωπος πνίγεται στις δικές του εμμονές μονίμως και έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις...Επέστρεψε χειρότερος απ' όταν έφυγε...Κοπανιέται , βρίζει και κάνει κάτι γελοίες γκριμάτσες στο πάγκο λες και είναι μαθητουδι του δημοτικού και του έφαγαν το κολατσιό !!! Πολύ καλή εικόνα για ένα μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός

  • Freexos CXR
    Freexos CXR Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 16:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρκετά ανεχτήκαμε το ανέκδοτο. Διώξτε τον να βρούμε την ησυχία μας. Κομπλεξ κατωτερότητας με το βάζελο. Τον στέλνεις χθες σπιτι του

  • lawyer7
    lawyer7 Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 16:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα επόμενα ντέρμπι κάτσε καλύτερα σπίτι σου και στείλε κάποιον άλλο στην θέση σου. Δεν θα έχει και μεγάλη διαφορά. Μια προβλέψιμη ζώνη βραχυκύκλωσε όλη την ομάδα και η μόνη λύση ήταν ο Φαλ (ευτυχώς που υπάρχει και αυτός). Ένα time out στο τέταρτο δεκάλεπτο να κόψεις τον ρυθμό δεν σκέφτηκες να πάρεις. Το εξής απλό. Δυστυχώς, όμως, τα απλά είναι τα δύσκολα. Το ότι στηρίζουμε και την ομάδα και τον προπονητή δεν σημαίνει ότι κλείνουμε τα μάτια στις μπασκετικές αυτοκτονίες. Το χθεσινό ήταν αυτοκτονία ολκής. Μέχρι και εγχειρίδιο γράφεις ''1000+1 τρόποι να χάσετε από τον βάζελο''. Το χειρότερο είναι ότι τα σημάδια ήταν ορατά από πριν. Το θλιβερό τέταρτο δεκάλεπτο με την Εφές δεν δίδαξε τίποτα. Τα κενά διαστήματα συνεχίζουν να υφίστανται και ο head coach βλέπει τα τρένα να περνούν. Όσο για την πνευματική προετοιμασία τι να πεις; Από τους ξένους να το καταλάβω. Έρχονται και παρέρχονται. Οι παλιοσειρές αμφιβάλλω αν κατάλαβαν την σοβαρότητα του παιχνιδιού. Ο Σλούκας κόντεψε να βρει πετρέλαιο από το νταμπα-ντούπα στο παρκέ. Μόνο οι Βεζένκοφ και Φαλ στάθηκαν επάξια. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, αν δεν θέλουμε να γίνουμε σαν την ποδοσφαιρική αεκ που απέναντι μας χάνει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Καλά τα together we fight, αλλά να το δούμε και στην πράξη.

  • John 7
    John 7 Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε πήρε λέει ταιμ άουτ στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Μπαρτζωκας γιατί έτσι είναι η ιδιοσυγκρασια του, πιστειε ότι έπρεπε να λιώσουν τον αντίπαλο όταν πελαγοδρωμουσε και γενικά έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες του! Αυτά τα γράφει δικό μας σαιτ όχι το redgoal! Εγώ θα ντρεπόμουν να τα γράψω ακόμα και αν έκανα καταγραφή γεγονότος! Με το σκεπτικό του Μπαρτζωκα μια ομάδα χρειάζεται προπονητή μόνο για τις αλλαγές και όλα τα άλλα οι παίκτες από μόνοι τους!

  • RedV
    RedV Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 16:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρέντ, διόρθωσε το "φοβορι" στον τίτλο ; -)

  • RedV
    RedV Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιοι βοηθοί ρε παιδιά; Ο Μπαρτζωκας δεν έχει βοηθούς αλλά αυλοκολακες. Το μόνο που κάνουν είναι να αποθεώνουν τον Μπαρτζωκα στις νίκες. Ο Μποζικας κοντεύει να φτάσει τα κιλά του Καραπαππα. Οι υπόλοιποι απλά δεν υπάρχουν. Το δε άτομο που ακούει στο όνομα Τριανταφυλλος δεν θα έπρεπε ούτε στην αναπτυξιακή να έχει θέση.
    Συνεχίστε έτσι...

  • RedV
    RedV Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 15:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή, κατά την γνώμη του... υπερκοουτς, δεν ήμασταν χθες το φαβορί; Με καλύτερη ως τώρα πορεία στην Ευρωλιγκα, παίζοντας στην έδρα μας με 9000 κόσμο, με αρκετές καλές εμφανίσεις, με καλό ρυθμό, έχοντας απέναντι μας τον χειρότερο βάζελο της 20ετιας; Με όλα αυτά, δεν ήμασταν φαβορί; Που ζει ο ανθρωπος ρε γμτ;;;

  • Red-for-ever
    Red-for-ever Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Γειά σας παιδιά & αγαπητό redgoal.
    Δεν ήθελα να πω τίποτα χθες γιατί το θεωρώ anfair μετά από ήττα.
    Σήμερα όμως θα μιλήσω.
    Είναι λάθος να τα βάζουμε με το Σλούκα γιατί απλά είναι ο μόνος δημιουργός στην ομάδα ( ο Γουόκαπ είναι παιχταράς αλλά combo guard) , χρειαζόμαστε εκεί κάποιον έστω & Έλληνα να κρατάει τη θέση & να βοηθάει στον άσσο, δημιουργικά & ελέγχου του ΡΥΘΜΟΥ . Εκεί είναι μεγάλο το θέμα.....
    Ο Παπ δεν μπορεί να παίζει 30 λεπτά plus ... δεν είναι βιονικος ....
    Ο Βεζένκοφ δεν μπορεί να παίζει 30 λεπτά plus... δεν είναι βιονικος....
    Ο Fal το ίδιο....
    Όλα αυτά γίνονται γιατί ο κόουτς δεν ΠΙΣΤΕΎΕΙ σε όλη την ομάδα...(δικές του επιλογές) ούτε σε όλους τους παίκτες ούτε στους βοηθούς του !!!!!!! ( Τον είδατε ποτέ να μιλάει με βοηθό ? Ποτέ)
    Δεν γίνεται να μην πιστεύεις στην ΟΜΑΔΑ γιατί απλά δεν ΕΜΠΝΕΕΙΣ κανένα......
    Άμα είσαι ΔΕΙΛΟΣ & ΦΟΒΑΣΑΙ αυτά παθαίνεις.....
    Ο κόουτς ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ είναι ΝΤΕΦΟΡΜΕ ,
    φοβάται, αγχώνεται , & το περνάει στην Ομάδα ...αν δεν αλλάξει δεν υπάρχει μέλλον ...... εδώ είμαστε...
    Δεν γίνεται να είσαι κόουτς & και να λες......πριν το ματς με τη Ζενίτ ή Φενέρ ....ΑΜΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ..!!!!!!!!!!
    Δεν υπάρχει αυτός......
    Οι παίκτες δεν φταίνε πιστεύω.....

    Μαρτίν Πέδρο...... στρατηγός ....πάμε μόνο για νίκη με ΑΕΚ... στο ΟΑΚΑ
    .... τα αποτελέσματα τα είδατε.....

  • ορνιο
    ορνιο Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 12:49 Σύνδεσμος σχολίου

    παπανικολαου και σλουκας τρια μυρια για να το παιζουνε ιστορία και απο προπονηση μηδεν

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...