roumeliotis

Carwiz

Τρεις... κατοστάρες μόνο ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο προσφέρει θέαμα και είναι απολαυστικός σε κάθε ματς αλλά έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος που αρχίζει με τρεις εκατοστάρες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές μετά τη νίκη επί του Προμηθέα.

Οι Πειραιώτες επέστρεψαν αλά γκράντε στην Α1 με νίκες απέναντι σε ΑΕΚ (103-78), Λαύριο (72-108) και Προμηθέα (108-75) σκοράροντας 106,3 πόντους ανά αγώνα (1,23 ανά κατοχή), απέναντι στις τρεις από τις τέσσερις ομάδες της περσινής τετράδας των ημιτελικών των πλέι οφ της Basket League.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει εντυπωσιακά ποσοστά ευστοχίας: 65,3% στα δίποντα (81/124), 46,5% στα τρίποντα (40/86) και 75,5% στις βολές (37/49). Ομοίως και στη δημιουργία, με 24,3 ασίστ ανά αγώνα και 11 λάθη.

Στο Ranking δε, οι ερυθρόλευκοι έχουν 129 βαθμούς ανά αγώνα, τη στιγμή που η δεύτερη ομάδα της κατηγορίας είναι ο Κολοσσός με 87,33 (σ.σ. ο Παναθηναϊκός έχει δώσει μόνο ένα ματς, την ήττα από τον Άρη).

Ο Σάσα Βεζένκοφ με 17,67 πόντους είναι ο πρώτος σκόρερ σε αυτά τα τρία παιχνίδια, ενώ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ακολουθεί με 13,67 και ο Κώστας Σλούκας έχει 11,33.

Είναι επίσης εντυπωσιακός πως μόνο Βεζένκοφ (24:16), Σλούκας (21:13) και Παπανικολάου (20:53) έχουν πάνω από 20 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, όπως επίσης ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες μετά από παιχνίδι Ευρωλίγκας την Παρασκευή.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • Θρύλος
    Θρύλος Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 18:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα από τα πιο θετικά είναι η επιστροφή του Παπανικολάου σε υψηλές πτήσεις. Ο πρώην παίκτης σύμφωνα με τους ειδικούς του πληκτρολογίου. Πάλι μέσα έπεσαν.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Το χω ξαναγράψει ότι αξίζει με 1000 φέτος να πάρει κανείς διαρκείας να βλέπει την ομάδα. Δυστυχώς σ εμένα είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν μπορώ να πάρω. Ευτυχώς όμως που οι Αφοί δώσαν την ομάδα στην κρατική τηλεόραση, οπότε θα τον βλέπουμε δωρεάν.

  • RedV
    RedV Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7, φίλε ο Διπλαρος είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση αλλά ακόμα έχει αρκετή δουλειά για να παίξει στον Ολυμπιακό. Μην αποκλειεις όμως αν δουλέψει κι άλλο, να τον δούμε μια μέρα στα ερυθρόλευκα(ειναι και γαύρος απ' ότι έχει δηλώσει ο ίδιος). Αυτόν που θα ήθελα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Μουρατος. Combo guard με καλές παραστάσεις, εξίσου καλός στο σκοραρισμα όσο στην δημιουργία, ξέρει την ομάδα, δεν διστάζει να πάρει την μπάλα στα χέρια του σε κρίσιμες στιγμές(το πάθος του θυμίζει Λαρεντζακη), για 5η-6η επιλογή στην θέση του Λουντζη θα ήταν αναβάθμιση.

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρακολουθώντας πιο σοβαρά μετά από χρόνια ελέω, Α2 το πσνηγυρακι της Ελλάδος απογοητευομαι από το μπάσκετ που παίζεται. Ακόμα και ο Προμηθέας χωρίς τον Τζεριαν (πως τον χάσαμε δεν καταλαβαίνω) είναι ομάδα της σειράς.
    Και το πρόβλημα δεν είναι οι μέτριοι και πολλοι Αμερικανοί. Που και που βγαίνουν κάποιοι που μετά από 2-3 Χρόνια παίζουν Ευρωλιγκα ή Γιουροκαπ.
    Το πρόβλημα είναι η μηδενική ανάπτυξη Ελλήνων παικτών που βγαίνουν με το σταγονόμετρο ακόμα και οι μέτριοι. Δηλαδή με το ζόρι η κάθε ομάδα έχει ένα πρότζεκτ. Και ακόμα και αυτό το προοριζόταν για 9η 10η επιλογή. 6 ξένους και 2-3 παλιουρες. Είναι ψυχοπλακωτικο.
    Ο μόνος παίχτης που έχω δει φέτος και λέω αξίζει κάποιας προσοχής (πλην του Ρογκαβοπουλου που λέτε εδω και είναι και σε θέση που ποναμε) (ο Αγραβανης πιάνεται παλιό σειρά πια και μια χαρά για του χρόνου στη θέση Πριντεζη) είναι ο Δίπλαρος που επιτέλους φαίνεται να κάνει ξεπεταγμα και ισως αξίζει να ασχοληθούμε. Αλλά για πού; Αντί του Λουντζη που παίρνει σκάρτα 5λεπτα και δεν βλέπω φωα; Του Νικολαιδη που δώσαμε δανεικό αλλά μοιάζει να κάνει πισωπεταλιές;

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 14:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Εν μέρει μας βγήκε σε καλό ότι δεν βιάστηκαν να κλείσουν 3-4 πριν ένα μήνα περίπου όταν είχε βγει ότι είμαστε σε συζητήσεις με παίχτη ( αλήθεια @redgoal θα μπορούσες να μας δώσεις έστω τώρα το όνομα να δούμε για τι παίχτη είχαμε κινηθεί;).
    Νομίζω μια προσθήκη στο 5 φαντάζει πλέον πιο χρήσιμη. Ειδικά αν και στο επόμενο παιχνίδι χωρίς Μιλουτινοφ και Σενγκελια δεν μπορέσει να διακριθεί Μάρτιν ίσως έχουμε εξελίξεις.
    Μπορεί βέβαια να κρατούν καβατζα την τελευταία θέση για το ενδεχόμενο κάποιου σοβαρού τραυματισμού εφόσον και η ομάδα σε αυτη τη φάση αποδίδει αρκετά καλά.
    Νομίζω σωστά επισημαίνεται πως πρέπει να αποκτηθούν πακέτο οι Αγραβάνης και Ρογκαβοπουλος. Τον δεύτερο θα τον ήθελα και από φέτος ενώ ο πρώτος θα έρθει αν αποσυρθεί ο Πρίντεζης. Θα μου άρεσε σαν τρίτο 4 να είχαμε τον Χουγκαζ του χρόνου ωστόσο ο Αγραβάνης αποτελεί πιο έμπειρο και έτοιμο παίχτη και σίγουρα δεν θα ψάχνεται συνέχεια να φύγει για Nba.

  • Πέτρος
    Πέτρος Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακός φέτος είναι μεγα φαβορί για το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι και πέρυσι αν έπαιζε στην basket league θα το έπαιρνε. Σιγά την ομάδα που έχουν οι απέναντι.

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέποντας την τρομερή βελτίωση του Ρογκαβοπουλου σωματικά και στο pull up shoot νομίζω η ομάδα θα πρέπει να τον κλειδώσει έστω για του χρόνου.Νομίζω δεν έχει αλλά περιθώρια το club να αφήσει project μετά την απώλεια των Μαντζούκα και Χουγκαζ.Δεν παράγει πλέον το ελληνικό μπασκετ αρκετους ταλαντούχους τουλάχιστον για το επίπεδο του Ολυμπιακού.Εγώ πίστευα οτι είχε θέση από φέτος στο 3 πίσω από τον Παπανικολάου αλλά anyway μπορεί να είναι καλύτερα γεμίζοντας λεπτά συμμετοχής στον Προμηθέα.Πιστεύεις Redgoal λογικά θα ενδιαφερθεί η ομάδα και εάν δίνεις πιθανότητες να κατηφορίσει ακόμα και στα μέσα της χρονιάς για τη θέση του small forward;

    REDGOAL: Φίλε θα ήταν "σοφή" κίνηση να τον πάρει από τώρα και να του δίνει 15-20 λεπτά στα ματς της Α1. Είναι δυνατό πρότζεκτ και έχει δείξει ότι δουλεύει και βελτιώνεται συνεχώς. Αν μπει στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού που είναι από τα τοπ της Ευρώπης, θα ταβανιάσει και νομίζουμε ότι έχει υψηλό "ταβάνι".

  • The Truth
    The Truth Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ούρλιαζαν οι οπαδοί του πληκτρολογίου, για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α1.
    Το πόσο λαχταρούσαν (και καλά) να δουν ΜΠΑΣΚΕΤ και την αγαπημένη μας ΟΜΑΔΑ.
    Χθες αγωνιζόταν η ομάδα μας με δυνατό αντίπαλο. Τον Προμηθέα Πατρών.
    Και πόσοι ήμασταν στο ΣΕΦ ;
    Αυτοί που ήμασταν ΠΑΝΤΟΤΕ.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλεπεις την ομαδα Μπασκετ και γεμιζεις χαρα και ενθουσιασμο.

    Βλεπεις την ομαδα Ποδοσφαιρου και σε πονανε τα ματια σου.

    ΥΓ:Λαρετζακη και Παπανικολαου στο ποδοσφαιρο ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...