roumeliotis

Carwiz

«Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση...»

casino loutrakiou
redwell

Ανεβάζοντας... στροφές σε άμυνα και επίθεση στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Θρύλος επέστρεψε στις νίκες αφού καθάρισε με 83-68 της Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ, για την 4η ημέρα της Euroleague, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Γιώργο Μπαρτζώκα:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους οπαδούς μας. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ σπουδαία. Οι παίκτες για 3 δεκάλεπτα είχαν μια σταθερή εμφάνιση. Ξεκινήσαμε να παίζουμε καλά από το 2ο δεκάλεπτο.

Με τον τρόπο παίξαμε στο πρώτο μέρος, το ότι χάναμε μόνο τρεις πόντους ήταν σημαντικό στην εξέλιξη του ματς», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συμπλήρωσε:

«Τώρα καταλαβαίνουμε όλοι και το έχω πει πολλές φορές πως δεν υπάρχει εύκολος αγώνας αν είσαι χαλαρός. Όπως τελειώσαμε το ματς, είχα την ευκαιρία να μοιράσω τον χρόνο. Ευτυχώς που δεν χρειάστηκε να δώσω χρόνο σε παίκτες που είχαν καταπονηθεί στο δεύτερο ημίχρονο. Καλή τύχη στον Ζντοβτς, η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα με καλό ρόστερ κι όταν επιστρέψουν οι τραυματίες θα έχουν καλά αποτελέσματα».

Για τη σύγκριση σε σχέση με πέρσι: «Άλλη πνευματική εγρήγορση έχεις όταν νιώθεις κίνδυνο κι άλλη όταν νομίζεις ότι θα κερδίσεις. Συνήθως το πληρώνεις, αλλά εμείς δεν το πληρώσαμε σήμερα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την προσέγγιση που είχαμε στο 2ο και το 3ο δεκάλεπτο και που κερδίσαμε. Πέρσι σε αντίστοιχες φάσεις, χάναμε. Πέρσι δεν είχαμε και τον κόσμο στα εντός, ο οποίος βοηθά πολύ και σπρώχνει την ομάδα προς τη νίκη».

Για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη: «Δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω τους παίκτες, όλοι απολαμβάνουν την αγάπη και την στήριξη των φιλάθλων μας. Πάντα η σχέση φιλάθλων-παικτών στον Ολυμπιακό ήταν εχέγγυο για να πάει καλά η ομάδα.

Παίζει πάντα με πάθος ο Λαρεντζάκης, παίζει στο 100%, πιστεύει στον εαυτό του, είμαι χαρούμενος γι' αυτόν κι ότι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει μόνος του».

Για το πως ανέκοψαν το καλό ξεκίνημα της Ζαλγκίρις: «Για να κόψουμε την καλή δημιουργία και εκτέλεση που είχαν στα τρίποντα, αναγκαστήκαμε να παίξουμε άμυνα με αλλαγές. Αυτό δημιουργεί κάποιες φορές μια ανισομέρεια στο καλάθι.

Από αυτήν την επιλογή προήλθαν τα καλάθια της Ζαλγκίρις με κύριο εκφραστή τον Νέμπο.Θέλουμε να παίξουμε με ταχύτητα, έχουμε καλούς παίκτες στον αιφνιδιασμό όπως ο ΜακΚίσικ, ο Βεζένκοφ, ο Παπανικολάου, ο Πρίντεζης, ο Ντόρσεϊ.

Μπορούν να εκτελέσουν καλά τρέχοντας. Αν μπορούμε να κερδίζουμε κατοχές κλέβοντας την μπάλα, πιστεύω ότι μπορούμε να σκοράρουμε στον αιφνιδιασμό».

Για να καταλήξει: «Η κατεύθυνσή μας ήταν να κάνουμε την ομάδα καλύτερη από πέρσι. Θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που κάθε χρόνο θα είναι καλύτερη. Είχαμε το θετικό πως είχαμε κορμό παικτών από πέρσι. Με Έλληνες που έπαιξαν πέρσι και ξένους που έμειναν.

Είχαμε πει ότι οι προσθήκες που θα κάναμε θα ήταν παικτών που ήξεραν το επίπεδο. Είναι κακό που το λέω γιατί είναι νωρίς, αλλά η ομάδα μας είναι καλύτερη. Καλύτερα όμως να αποδειχθεί αυτό σε διάρκεια. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση νομίζω».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • Giannis
    Giannis Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγνώμη που το ξαναγράφω αλλά νομίζω ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε ένα σέντερ κανονικό ! Ο Μάρτιν δεν ξέρω τι έχει στο κεφάλι του αλλά σίγουρα είναι αλλού..κ εμένα μου αρέσει σαν παίκτης αλλά η ομάδα έχει άμεση ανάγκη μια κανονική βοήθεια για τον φολ..και αν με το καλό επανέλθει στα στάνταρ που βλέπαμε πέρσι οκ.. άλλωστε όλοι οι καλοί χωράνε..τώρα όμως δεν βλέπετε κ δεν δείχνει ότι θα φορμαριστει άμεσα.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    EMΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Ξερει τι κανει και γιατι το κανει. ΤΟ ΓΙΑΤΙ δε θα το μαθουμε εμεις ποτέ. Και λογικο να μας ξενερώνουν καποια πράγματα. Πχ οτι κρατάει-"ξεχνάει" παιχτες εξω.
    Σε κατι φάσεις οταν ακομα δεν ειχαμε βρει ρυθμό και χαναμε, αναρωτιόσουν γιατι δε κανει αλλαγες. Επεμενε με ενα σχημα 2 περιόδους ολοκληρες σχεδον.
    Εχει ομως το τρόπο του. Μπορει να μοιράζει χρονο....μπορεί να ξερει τη κουραση των παιχτών του και να εχει ενα πλάνο που εμας να μας μπερδεύει...
    Εγώ βλέπω και σε αυτό θα σταθώ ότι ολοι οι παίχτες στο ροστερ χρηιμοποιούνται και εχουν καλη απόδοση εως εξαιρετικη!
    Ολοι βοηθουν και δεν ειναι ασανσερ! Εχουν σταθεροτητα στις εμφανισεις τους και βλέπεις οτι υπαρχει ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΛΙΜΑ και καλη ψυχολογια μεταξυ των παιχτών! Σα φιλαράκια που παίζουν με κέφι και ειναι ΟΜΑΔΑ. Ενώ αλλες χρονιες εβλεπες μονάδες να παιζουν ανεκφραστα. Τωρα βαζει ενας καλάθι και πανηγυριζουν ολοι και το γουσταρουν, πειραζονται μεταξυ τους, τρελαίνονται κυριολεκτικά. Λαρετζάκης, Μακ Κισσικ, Ντορσει βγάζουν φωτιές...Γουόκαπ, Παπανικολάου αθορυβη δουλειά αλλά πολυ ανεβασμένοι....ολοι και οι υπολοιποι πολυ δυνατοι. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ 1000 τον ΦΑΛ....τερας!!!!!
    Αυτοί που δεν μου αρεσουν ΚΑΘΟΛΟΥ και ειναι ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ στο ροστερ ειναι οι ΧΑΣΑΝ και ΖΑΝ ΣΑΡΛ. Τραγικοι...ειδικα ο ΧΑΣΑΝ χειρότερος απο περυσι! Απορώ τι τον κράτησαν!!! Γενάρη θελουν δρομο αυτοί και να ερθουν 2 καλυτεροι απο αυτους παίχτες. Αλλιως θα ειναι κριμα να παει στραφι η ευκαιρια να πετυχουμε κατι καλο επειδη αυτοί οι δυο ειναι κλαφτα χαράλαμπε. Πολυ λιγοι...για ΑΕΚ και ΑΡΗ κανουν μονο και πολυ λεω....

  • eleven
    eleven Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσχετε προπονητή Μπαρτζώκα, με τις εκρηκτικές αντιδράσεις σου, στον πάγκο.
    Δεν κάνεις για την ομάδα μας. Εμείς θέλουμε στον Ολυμπιακό, τον ήρεμο Obradovic.
    Μακάρι να είχαμε τον ήρεμο Ιωαννίδη στην άκρη του πάγκου. Αυτός τουλάχιστον θα έπαιρνε ένα 3άρι, 4άρι, 5άρι επιπλέον.
    Θα ικανοποιούσε τους οπα7ούς, ειδήμονες, προπονητές του πληλτρολογίου, αθλητικογράφους, κ.λπ.
    ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ ΕΤΣΙ ;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...