roumeliotis

lentiamo

«Υπάρχει καλή χημεία στην ομάδα...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την εύκολη νίκη επί της Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ μίλησε στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στην καλή χημεία που υπάρχει στην ομάδα. Ο 36χρονος αρχηγός του Θρύλου δήλωσε αρχικά:

«Είμαι αισιόδοξος. Είμαστε πάρα πολύ όμορφα μεταξύ μας. Οι περισσότεροι παίκτες ήδη γνωριζόμαστε από πέρσι, υπάρχει καλή χημεία και ξεκινάμε από καλύτερη βάση. Μέχρι στιγμής αυτό βγαίνει και στο γήπεδο.

Δεν είμαστε 15-16 παίκτες όπως άλλες χρονιές, όμως 12 παίκτες που ξέρουν των ρόλο τους. Σε κάθε παιχνίδι ο προπονητής θέλει ένα διαφορετικό πρωταγωνιστή και να παίρνει το 100% από παίκτη. Μακάρι να είμαστε καλά και να έχουμε υγεία».

Ο αρχηγός των Πειραιωτών ανέφερες επίσης: «Νώθω ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ, βρίσκομαι εδώ συνειδητά και μπορώ να προσφέρω. Αν δεν ένιωθα πως μπορώ να βοηθήσω, δεν θα ήμουν εδώ.

Είναι μεγάλη μου χαρά να βλέπω την ομάδα να κερδίζει. Σε κάποια παιχνίδια θα παίζω λιγότερο, σε άλλα περισσότερο. Θέλω να δίνω την θετική μου ενέργεια. Η χρονιά είναι μεγάλη και το ότι παίζουμε καλά ως τώρα δεν κρίνει τίποτα».

Τέλος. για την καλή κατάσταση που βρίσκεται αυτήν την περίοδο ο Ολυμπιακός, τόνισε πως «ο Ολυμπιακός δεν έχει την δυνατότητα, έπειτα από τις τρεις προηγούμενες χρονιές, να πει ότι θα φορμαριστώ τον Ιανουάριο ή τον Φλεβάρη.

Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, θα υπάρχουν και άσχημες βραδιές σίγουρα. Να κάνουμε διαχείριση και να βλέπουμε τα λάθη μας. Το θέμα είναι να δείξεις χαρακτήρα και να καταφέρεις να παραμείνεις σταθερός».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • Andregon
    Andregon Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 03:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Zak,
    Συμφωνώ απολύτως. Άλλωστε κάτι ανάλογο ανέφερε ο κόουτς Μπαρτζώκας στις 9/4/2021 σε σχετική συνέντευξη Τύπου :
    "Οι παίκτες που κυριάρχησαν τα προηγούμενα χρόνια, είναι στη δύση της καριέρας τους. Για να ξαναχτιστεί η ομάδα πρέπει ή να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη διαδρομή ή να αγοράσεις ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. Εμείς θα κάνουμε το πρώτο."
    Ο Ολυμπιακός παρότι φέτος πραγματοποίησε μεταγραφές από υψηλότερο ράφι (σε σχέση με την περυσινή σεζόν), μπορεί να μην έκανε τις πιο ηχηρές/δαπανηρές μεταγραφές, έκανε όμως σίγουρα τις πιο ουσιώδεις/απαραίτητες για να υπηρετήσουν το πλάνο δημιουργίας μιας ομάδας έμπειρων παικτών (που να γνωρίζουν το επίπεδο της Euroleague) με ξεκάθαρους ρόλους που να μπορούν να αλληλοσυμπληρώνονται και να ταιριάζουν αρμονικά ως σύνολο (χημεία).
    Στήριξη λοιπόν της ομάδας μας στο σύνολό της είτε προσεχώς ενισχυθουμε περαιτέρω είτε παραμείνουμε ως έχειν.

  • ΖaK
    ΖaK Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 11:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Από τη στιγμή που δεν μπορείς να χτυπήσεις τους άλλους με το μπάτζετ, πρέπει να τους χτυπήσεις με την ομάδα και οι λέξεις χημεία και ρόλοι είναι μαγικές.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...