roumeliotis

leptokariopoulos

«Πρέπει να κερδίσουμε ότι και να γίνει»

casino loutrakiou
redwell

Ο Κώστας Σλούκας έδωσε το σύνθημα της ανασύνταξης μετά την ήττα στην παράταση από τη Μπάρτσα και της... αντεπίθεσης των ερυθρολεύκων ενόψει του ματς της Παρασκευής (15/10, 21.00) με την Ζαλγκίρις, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Πιο αναλυτικά ο 31χρονος γκαρντ τόνισε: «Δεν στεκόμαστε καθόλου στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Προχωράμε γιατί αύριο έχουμε ένα ακόμη πιο σημαντικό αγώνα.

Το αυριανό ματς θα δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα φέτος», τόνισε ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε.

Είμαι must win ματς μέσα στην έδρα μας και ξέρουμε καλά πως αυτά τα παιχνίδια επιβάλλεται να τα κερδίζουμε. Σίγουρα είναι δύσκολος αγώνας.

Προερχόμαστε και από δύσκολο ταξίδι και από δύσκολο παιχνίδι, για αυτό το λόγο θεωρώ πως το αυριανό ματς θα δείξει τον δρόμο μας».

Ερωτηθείς αν τον… φοβίζει η κόπωση του ίδιου και των συμπαικτών του από το σκληρό ματς με τους «μπλαουγκράνα», αλλά και το ταξίδι της επιστροφής, απάντησε:

«Όχι δεν φοβάμαι κάτι. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Το παιχνίδι αυτό είναι 100% δικό μας και πρέπει να το κερδίσουμε ότι και να γίνει».

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • Agent777
    Agent777 Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 12:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάσαρε τη μπάλα από το δεξί χέρι στο αριστερό και κόψε τα τουβλοτρίποντα για να κερδίσουμε.

  • kinis
    kinis Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    μαρτιν ο ποιο κακος σεντερ που ειχαμε ποτε.

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑΙ ΚΟΙΤΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ.ΝΤΟΡΣΕΥ,ΒΕΖΕΝΚΟΦ,ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ.ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥΤ ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΗΚΑΜΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ.ΤΕΛΟΣ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...