roumeliotis

leptokariopoulos

«Δεν πρέπει να σταθούμε στη Μπαρτσελόνα»

casino loutrakiou
redwell

Κανένα όφελος δεν έχει για την ομάδα το να σταθεί για πολύ πάνω από την... ήττα από τη Μπαρτσελόνα στην Καταλωνία, ένα ματς που πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα καθώς οι υποχρεώσεις είναι non-stop με επόμενο αντίπαλο τη Ζενίτ, όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Coach-B μίλησε για το ματς της Παρασκευής (15/10, 21:00) με τους Λιθουανούς στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 4ης ημέρας της διοργάνωσης και τόνισε τα εξής: «Πάντα υπάρχει περιθώριο να δουλέψεις πράγματα και από κάθε παιχνίδι πρέπει να μαθαίνεις», είπε ο αρχικά αναφερόμενος στο ματς με την Μπαρτσελόνα και συνέχισε:

«Φυσικά υπάρχουν πράγματα που κάνουμε καλά και κάποια άλλα που ακόμη δεν κάνουμε καλά, αλλά έχουμε περιθώρια να τα βελτιώσουμε. Αυτή είναι μια διαδικασία που γίνεται σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι. Έτσι οι ομάδες γίνονται καλύτερες και οι καλές ομάδες εξελίσσονται μέσα στη χρονιά.

Πιστεύουμε πως είμαστε σε αυτή τη διαδικασία και θα γίνουμε καλύτεροι. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν πρέπει να σταθούμε περισσότερο στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας, αλλά και ρεαλιστικά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Έχουμε έναν αγώνα αύριο κόντρα σε έναν αντίπαλο που τον σεβόμαστε πάντα.

Πέρυσι χάσαμε δύο παιχνίδια στην τελευταία κατοχή από την Ζαλγκίρις και είναι μια ομάδα που πάντα παίζει με αυτοπεποίθηση εδώ. Βεβαίως πλέον είναι διαφορετική ομάδα, με διαφορετικό προπονητή, όμως, είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς, μετά από μια δύσκολη διαδικασία χθες. Παίξαμε σαρανταπέντε λεπτά με μεγάλη ένταση και επίσης κάναμε ταξίδι και φτάσαμε στην Ελλάδα στις έξι το πρωί. Όμως, αυτή είναι η δουλειά μας και αύριο πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Συγκρίνοντας το εφετινό ρόστερ της Ζαλγκίρις με το περυσινό, είπε: «Η Ζαλγκίρις έχασε 4-5 βασικούς παίκτες, τους αναπλήρωσε, όμως, με πολύ έμπειρους. Ο Καλνιέτις, ο Στρέλνιεκς είναι παίκτες που έχουν παίξει πολλά χρόνια σε αυτό το επίπεδο. Ο Γκιφάι...

Αυτή τη στιγμή έχει χάσει τον Λοβέρν που είναι τραυματίας. Είναι μια ομάδα που πρεσβεύει τη λιθουανική σχολή και έχει τα εξής χαρακτηριστικά... Ξέρουν μπάσκετ, παίζουν με ένταση και ταχύτητα. Οι γκαρντ τους είναι πολύ διεισδυτικοί, ο Λεκαβίτσιους, ο Μουντιέ επιτίθονται με τη μπάλα και ξέρουν να εκτελούν. Είναι ένα παιχνίδι απαιτητικό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 18:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Να δούμε όταν θα τρέχει η ομάδα να κλείσει παίκτη στο 5, τι θα λένε όλοι εκείνοι που αρνούνται και χλευάζουν όλους εκείνους που φωνάζουν για πεντάρι Ευρωλίγκας!!!! Τα ίδια λένανε ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ότι έκλεισε το ρόστερ με την απόκτηση του Γουόκαπ, που ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ δεν συμπληρώναμε καν 12άδα παικτών και μετά από απίστευτες προτροπές του κόσμου κατάλαβαν και συμφωνούσαν ότι έπρεπε να έρθει ένας Ντόρσευ!!!! ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ!!!! Θα κατεβαίναμε με 11, τον Χρηστίδη και κάποιους ακόμα από την αναπτυξιακή!!!! Δηλαδή κατ' αυτούς οι αντίπαλοι και ιδιαίτερα εντός Ελλάδας χάρηκαν που πήραμε τον Ντόρσευ, πολύ περισσότερο αν πάρουμε στο πέντε και ιδιαίτερα μπακ απ στο 3 για να χαλάσει η συνοχή μας γιατί οι 11 βασικοί δεν θα παίζουν πολύ!!!! Δηλαδή πρέπει κι εμείς να παρακαλάμε να ενισχύονται οι αντίπαλοι!!!! ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! Αν είναι δυνατόν δηλαδή!!!!

    REDGOAL: Φίλε δηλαδή πιστεύεις ότι επειδή 2-3 ρεπόρτερ έγραψαν ότι με Γουόκαπ έκλεισε το ρόστερ -ενώ εμείς γράφαμε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι θα έρθει γκαρντ σκόρερ- ήταν όντως έτσι; Και επειδή διαμαρτυρήθηκε ο κόσμος στα Social Media γι' αυτό ήρθε ο Ντόρσεϊ; Έλεος παίδες. Η ομάδα είχε συμφωνήσει με τον Ντόρσεϊ από τον Μάη και τον περίμενε όπως είχαμε γράψει 100 φορές. Αν ήταν να έρχονται παίκτες επειδή διαμαρτύρεται ο κόσμος, τότε θα είχε έρθει ήδη 3άρι τύπου Τίμα και 5άρι τύπου... Μπιρτς

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 15:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Για το Μάρτιν το έχουμε ξαναπεί... Για τα λεφτά του καλός είναι. Αλλά εάν στον άσσο έχουμε παρκαρισμένα 2.7εκατ (1.8 ο Σλουκας, 700χιλ Γουοκαπ και κάτι ψηλά ο Λουντζης) ενώ στο πέντε έχουμε σκάρτο μυριο (600χιλ Φαλ, 300 ο Μάρτιν, και Χρηστιδη) καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί να αποκαλείται παίκτης Ευρωλιγκας.
    Τον πήραμε φτηνά ελπίζοντας να βγει Ντανστον. Ε δε βγήκε, τόσο μπορεσε.
    Το έγκλημα ήταν η ανανέωση μετά τον τραυματισμό. Εδώ άφησαν ολόκληρο Χακετ με αυτή τη λογική.
    Συνοψίζοντας με το Μάρτιν παίρνεις ό,τι πληρώνεις. Απλώς εμείς πληρώνουμε απελπιστικά λίγα.
    Διαφωνώ για τη ξεροκέφαλος του Μπαρτζι. Παιδιά τη θέση του παίζει. Λέτε να θέλει να βλέπει μια τρύπα στην άμυνα σε κάθε αγωνα; απλώς με το μπάτζετ που είχε τζογαδόρος και δεν του βγήκε.

    Redgoal επιτέλους ακούω από εσάς ρεπορταζιακά τι περιμένουν στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή. Πρώτα λοιπόν περίμεναν τον Παπ και τώρα το Χασαν. Ελπίζω να μην πετάξει η οχταδα όσο περιμένουν.

    REDGOAL: Φίλε δεν είμαστε γιατροί, ούτε γυμναστές, ούτε προπονητές να ξέρουμε αν θα ξαναβρεί τον εαυτό του ο Παπανικολάου ή ο Μάρτιν. Εμείς σας μεταφέρουμε το ρεπορτάζ. Αν ο Παπανικολάου δεν είχε ανέβει και δεν έδειχνε ότι είναι σε θέση να βοηθήσει και μάλιστα πολύ, θα είχε ήδη έρθει 3άρι. Τώρα με τον Μάρτιν, μια από τα ίδια. Η ομάδα παίζει καλά, νικάει, εξετάζει τις ανάγκες της και θα προχωρήσει όταν κρίνει πως είναι το σωστό τάιμινγκ και βρει και τον κατάλληλο παίκτη που θα δώσει πράγματα. Δεν θα πάρει για να πάρει...

  • Bk7
    Bk7 Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπορω να καταλαβω την βιασυνη πολλων εδω μεσα για μεταγραφη αμεσα. Η ομαδα εχει ξεκινησει αρκετα καλα γενικα και ειναι ηδη πολυ καλυτερη απο τα προηγουμενα χρονια κοντραροντας στα ισια τα φαβορι που εχουν πολλαπλασσια μπατζετ. Αν η ομαδα συνεχισει ετσι, δεν εχει νοημα να γινει προσθηκη εκτος και βρεθει κατι εξαιρετικο. Πρεπει να σκεφτεστε οτι πρεπει να μοιραστουν οι χρονοι. Ηδη ο Ζαν Σαρλ παιζει πολυ λιγοτερο απο ο,τι αξιζει αγωνιστικα. Αν ο Μαρτιν δεν ανεβει, τοτε ναι πρεπει να τον αλλαξουν, αλλα αυτο δεν μπορει να γινει πριν τα μεσα της χρονιας. Υπομονη παιδια και απολαυστε την ομαδα!

  • 7footer
    7footer Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπότε Redgosl έκανε scouting αλλά απέτυχε παταγωδώς. Δεν το έχει ο άνθρωπος.
    Γέμισε την ομάδα με παλτά και μας έβγαλε 12ους. Ευτυχώς το κατάλαβε και ο ίδιος ότι αυτό το "μάτι" που υοερθεμάτιζαν οι κολλητοί του για τα κεράσματα ήταν απλά μπαρούφα. Του έβγαινε ένας στους 5-6 που έπαιρνε. Κι αυτός μέτριος συνήθως όπως ο ΜακΚισικ.
    Η επιμονή στο λάθος όμως δε δείχνει ασχετοσύνη, γιατί είναι αδύνατο να μη βλέπει, να μη διαβάζει, να μην του λένε ότι δεν κάνει ο Μάρτιν για αυτό το επίπεδο, αλλά υπέρμετρο εγωισμό.
    Κάνει κακό στην ομάδα μήπως και τελικά κάνει κάποια καλά παιχνίδια ο Μάρτιν και δε χρεωθεί ακόμα μια αποτυχημένη επιλογή.

    REDGOAL: Φίλε το ποιόν παίκτη παίρνεις και αν είναι καλός, είναι συνάρτηση πολλών. Αν είχε μπάτζετ 2.200.000 ευρώ το χρόνο για 5άρι και δεν πήρε τον Μιλουτίνοφ αλλά τον Μάρτιν, τότε είναι μυρωδιάς. Αν είχε 300.000 ευρώ και πήρε τον Μάρτιν, δεν τον λες και μυρωδιά. Πριν τραυματιστεί ήταν μια χαρά για τα λεφτά που έπαιρνε. Για να μην το κουράζουμε, το τεχνικό τιμ θεωρεί ότι ο Μάρτιν θα ξαναβρεί το δυναμισμό του γιατί εκεί είναι το πρόβλημα και θα αποδώσει όπως το πρώτο τρίμηνο της παρουσίας του στον Ολυμπιακό. Παίζει φοβικά και διστακτικά μετά τον τραυματισμό και τους μήνες που έκανε αποθεραπεία, χωρίς καθαρό μυαλό και γι' αυτό έχει αυτή την εικόνα. Υπομονή και θα φανεί στο παρκέ αν αξίζει να τον περιμένουν ή αν θα πρέπει να έρθει καθαρό 5άρι...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 09:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακόμα ρε παιδιά και τον Μάρτιν να κρατήσει η ομάδα και έχει γραφτεί χιλιάδες φορές από τον κόσμο, ΑΝ ΛΕΜΕ, ΑΝ, λείψει ο Φαλ ή τον φορτώνουν φάουλ από τα πρώτα λεπτά τέζα η ομάδα από σέντερ. Ο Μάρτιν με το ύψος που έχει και την απόδοση μετά τον τραυματισμό, δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε πέντε λεπτά στον αγώνα και αυτά όταν δεν υπάρχει αντίπαλο δέος στο 5!!!! Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕΝΤΕΡ, ΜΠΑΚ ΑΠ ΤΟΥ ΦΑΛ, γιατί για χαμηλά σχήματα μπορεί να παίξει και ο Σαρλ και ο Πριντ!!!! Είναι κρίμα κι άδικο πραγματικά η ομάδα που έχει πλέον παίκτες Ευρωλίγκα μετά από χρόνια, ακόμα και για 4άδα, να χάνει ακόμα και παιχνίδια στο πόντο επειδή της λείπει ένα "λιθαράκι" για κτίσει ένα λαμπρό οικοδόμημα!!!! ΚΡΙΜΑ!!!!!

  • kinis
    kinis Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 09:20 Σύνδεσμος σχολίου

    εχει βαση redgoal χωρις να μπω σε λεπτομερειες.
    αλλο το σωστο σκαουτινγκ και αλλο το σκαουτινγκ που κανει ο καθενας.
    αντε πεισε με εσυ οτι ειδες 12 ολοκληρους αγωνες του πριν ερθει στον ολυμπιακο......
    το ελα ρε μαγκες γραψτε κατι που εχει βαση να μην το λες ετσι γτ ειναι προσβλητικο....

    REDGOAL: Παίδες, είναι σα να πας να πάρεις αυτοκίνητο και να μην κοιτάξεις μέχρι και τι μεγεθος... τασάκι έχει μέσα. Εδώ ποδήλατο παίρνεις και το τσεκάρεις από 300 μεριές. Δεν θα κάνεις λεπτομερέστατο σκάουτινγκ σε παίκτη-γρανάζι της μηχανής σου με συμβόλαιο 300-350 χιλιάρικα ετησίως; Έλεος. Μην είστε ξερόλες...

  • 7footer
    7footer Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 07:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Kinis εσύ από αγάπη για το μπάσκετ κσι τον Ολυμπιακό έκανες σκάουτινγκ για τον Μάρτιν. Και έπεσες μέσα.
    Ο Μπαρτζώκας το έκανε; Τον είδε ποτέ σε ολόκληρο αγώνα; Ή ψώνισε μελετώντας μόνο τα στατιστικά και φάσεις σε βιντεάκια;
    Όλες τις μεταγραφές έτσι τις έκανε. Πιστεύοντας τις μπαρούφες που έγραφαν οι φίλοι του δημοσιογράφοι για να εξασφαλίσουν το κερασμένο σουβλάκι...ότι έχει "μάτι" !
    Αφού γέμισε την ομάδα με παλτά και μας έβγαλε 12ους, κατάλαβε και ο ίδιος ότι το "μάτι" του δεν κάνει ούτε για EUROCUP και αποφάσισε να πάρει παίχτες Ευρωλίγκας.

    REDGOAL: Λέτε να ήρθε παίκτης χωρίς να τον έχει κάνει σκάουτινγκ κανένας; Έλεος ρε μάγκες. Γράφτε κάτι που να έχει βάση...

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 01:23 Σύνδεσμος σχολίου

    F4 : OLympiacos, Barcelona, Real, CSKA

  • kinis
    kinis Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    να εχουν ολες οι ομαδες σουπερ αθλητικα πενταρια και εμεις τον αδιαφορο και αοσμο μαρτιν.....
    παιδια ειχα κανει σκαουτινγκ για τον μαρτιν και ειπα απο την αρχη δεν κανει.... αν και καποτε με ξεγελασε για λιγο.
    αστο παλικαρι να παει για κεφτεδακια

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...