roumeliotis

leptokariopoulos

«Μπορούσαμε να νικήσουμε...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι τελικής πτώσεως, όμως, δεν κατάφερε να επιστρέψει με το διπλό από την Βαρκελώνη καθώς ηττήθηκε στην παράταση από την Μπαρτσελόνα με 79-78.

Ο Σάσα Βεζένκοφ τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχασε κάποιες επιθέσεις και κατοχές, θεωρεί πως έπεσε ξύλο και στις δύο ρακέτες, όπως και πως μετρούν τα αποτελέσματα και οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αναλυτικά: 

«Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, όσο μπορεί να φαίνονται. Με τα ‘αν’ δεν νίκησε κανείς. Χάσαμε κάποιες φάσεις και κάποιες κατοχές στην επίθεση, που δεν ήμασταν καλοί για ακόμα ένα παιχνίδι. Πρέπει να το δούμε αυτό. Όμως, πρέπει να ξεχάσουμε τι συνέβη, γιατί σε λιγότερες από 48 ώρες έχουμε ένα ματς με μια επικίνδυνη ομάδα.

Παίχτηκε ένα ματς με πολλές επαφές και ξύλο και στις δύο πλευρές. Είναι κάποιες καταστάσεις, όπως το ριμπάουντ ή η τελευταία επίθεση. Στην Euroleague μένουν τα αποτελέσματα. Καλή η προσπάθεια, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Η καλή προσπάθεια δεν φέρνει τους δύο βαθμούς που θέλαμε. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε, γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να κρατήσουμε τη μαχητικότητα στην άμυνά μας, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στην επίθεση».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • kinis
    kinis Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 09:26 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν υπηρχε ελευθερος κανεις.... κανει ενα λαθος κοψιμο ο βεζενκοφ και δεν εβγαινε πασα εκει και τον καθυστερησε κιολας, επισης ο ντορσευ ηταν μαρκαρισμενος..... αν και συμφωνω πως δεν ειναι για να παρει τετοιο σουτ στην προκυμενη περιπτωση εκανε το καλυτερο με τις συνθηκες που υπηρχαν.
    μπραβο στην ομαδα ομως φετος ειναι πολυ καλη γτ η περσυνη ομαδα μου εκοψε για 4 μηννες το μπασκετ επειδη δεν βλεποταν.. αααααααααα σεντερρ θελουμε

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Agent777 ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

  • geodiv
    geodiv Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 20:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγαυροι, καποια σχολια και απο μενα. Φιλε Agent777, ειναι υπερβολικο το σχολιο σου για τον Σλουκα. Ναι, συμφωνω να δωσει την μπαλα σε ξεμαρκαριστο συμπαικτη του, αυτο ειναι το σωστο. Πιστευω ομως πως και αυτο θα αναλυθει απ΄ τον Μπαρτζωκα. Καταλαβαινω πως σου τη βιδωσε, οπως και μενα, που χασαμε ετσι τη νικη, αλλα μεχρι τωρα η ομαδα δειχνει να ξαναβρισκει το μαχητικο πνευμα της προηγουμενης δεκαετιας...ας περιμενουμε και ας στηριξουμε... Το θεμα με τη διαιτησια ειναι σοβαρο και εδω ας ΄΄μιλησουν΄΄ οι Αγγελοπουλοι. Οχι με κραυγες αλα τρακη, αλλα μα ουσιαστικο τροπο... Κατα τ΄ αλλα ειναι πασιφανες πως θελουμε κατι ακομα στο 5. Κε Δραγανογλου, κατι νεοτερο για το θεμα; Υ.Γ. Συμφωνω απολυτα με τον sharyano. Συγγαυρε, ζω μακρια απ΄ την Αθηνα και βλεπω τον ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ μονο απο την τηλεοραση, αλλα συγκινουμαι με την αναφορα σου σε Κορυδαλλους κλπ. Νομιζω οτι εχεις συνειδητοποιησει πως ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ειναι η αντισταση στις δυσκολιες της καθημερινοτητας μας... Συγγαυρε @ΓΙΩΡΓΟΣ, το εχω γραψει κι εγω οτι Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και βασει διεθνων τιτλων και αυτο δεν εχει αναδειχτει ουτε απο τα φιλικα μας ΜΜΕ. Αγαπητο Redgoal, επιβεβαιωνεις; Νομιζω οτι πρεπει να κανετε την αρχη και σ΄ αυτο το τεραστιο θεμα...Ευχαριστω!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 19:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Μενιος
    ΔΙΑΦΩΝΩ
    ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΟΥΤ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΣΛΟΥΚΑ
    Ο ΦΑΛ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΛΟΚ ΑΟΥΤ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ
    ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΝΑΝ ΧΑΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
    ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ

  • Agent777
    Agent777 Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 17:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχάς είπα ότι βασικός λόγος που χάσαμε ήταν η απαράδεκτη διαιτησία. Τώρα όσον αφορά τον Σλούκα, εντάξει ρε παιδιά μπορεί να είμαι υπερβολικός. Μπορεί να πρέπει να περιμένουμε να χάσει 100 μπάζερ μπίτερ ο Σλούκας, μπας και βάλει το ένα κάποια στιγμή και τον κάνουμε ήρωα. Λέει ο φίλος sharyano ότι είπα να φύγει ο Σλούκας. Λάθος. Είπα να συνειδητοποιήσει το ρόλο του ή να φύγει. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Δεν είναι κακό να μη είσαι ο καλύτερος. Κακό είναι να μην καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι ο καλύτερος. Και ο Σλούκας αυτή τη στιγμή, είναι στους 5 καλύτερους παίκτες της ομάδας, όχι όμως ο καλύτερος. Τώρα άμα θεωρείτε ότι ο Σλούκας στα 31, ξαφνικά θα γίνει ο clutch player που πρέπει να κλείνει τα παιχνίδια, τότε πάω πάσο κι ας χάσουμε όλα τα κλειστά παιχνίδια. Στο τέλος της χρονιάς όμως εδώ και 3 χρόνια, βγαίνουν αυτοί που τα έβλεπαν όλα τέλεια και λένε τι έφταιξε. Οπότε καλύτερα να μην κρίνουμε ποτέ και να λέμε ότι είμαστε αψεγάδιαστοι σε όλα τα αθλήματα.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχάς για να μπορούμε να κερδίζουμε πρέπει να έχουμε φροντίσει για τα εξής:
    - Θα έπρεπε χρόνια τώρα να έχουμε κάνει "κάθαρση" στο άθλημα εντός και εκτός Ελλάδας και να μη φτάσουμε στη χώρα μας στα άκρα και να αναγκαστούμε δύο χρόνια να απουσιάσουμε από την Α1 για να καθαρίσει "ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ" το τοπίο και σαφέστατα στην Ευρώπη να σε σέβονται όπως σου πρέπει και όχι να σε "σφάζουν" στο γόνατο σαν μικρή ομάδα. ΈΛΕΟΣ!!!!
    - Όσο καλός προπονητής και να είσαι, όσο καλά και να πιστεύεις ότι έχεις σχεδιάσει την ομάδα, όσο καλά και αν πηγαίνεις μέχρι εκείνη την στιγμή την ομάδα, να μπορείς να αναγνωρίζεις το λάθος και να το διορθώνεις!!!! Να μη επαναλαμβάνουμε αυτά που λέει όλος ο κόσμος μήνες, η ομάδα θέλει δεύτερο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΨΗΛΟ σε ύψος και αγωνιστικότητα και 3άρι αν μπορεί βεβαίως να ανταπεξέλθει οικονομικά και σε αυτό η ομάδα!!!!
    - Οι παίκτες να δίνουν το 100% πάντα και η ομαδικότητα να ξεπερνάει ακόμα και την εντολή του προπονητή όταν ο συμπαίκτης του είναι σε θέση να γράψει τον πόντο στην κυριολεξία!!!! Ένας τέτοιος λόγος χθες μας στέρησε τη νίκη!!!!
    - Η ομάδα εκτός από τον κόσμο θέλει και τα ΜΜΕ κοντά της. Όταν έχεις 14 Ευρωπαικούς τίτλους σε μπάσκετ, βόλευ και πόλο, εκ των οποίων 7 πρωταθλήματα Ευρώπης δεν μπορεί να μην αναφέρονται πουθενά σαν να μην υπάρχουν. Το κυριότερο μάλιστα ούτε καν η αναφορά της ομάδας με τον άκρως τιμητικό τίτλο ΘΡΥΛΟ που ο κόσμος όλος του αθλητισμού της χάρισε δικαιωματικά!!!! Δεν μπορούν να αποκαλούνται οι άλλοι καθημερινά με αστέρια παλαιών εποχών και η ομάδα με διπλάσια αστέρια μέχρι και πρόσφατα κατακτημένα και τον τίτλο ΘΡΥΛΟΣ να απουσιάζουν ακόμα και από τα δικά της ΜΜΕ;
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ!!!!

  • kinis
    kinis Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θετικο ειναι οτι βγαλαμε παρατσουκλι στο μαρτιν....... κεφτες

    REDGOAL: Θα το πούμε στον Ιωάννου να το περάσει και επίσημα αν σας αρέσει τόσο...

  • sharyano
    sharyano Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 15:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Θλίβομαι, πραγματικά για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από εμάς τους ίδιους. Τα παιδιά έκαναν χθες ένα παιχνίδι που έκανε την Ευρώπη να σφίγγεται από τις μνήμες του παρελθόντος και τον φόβο ότι η παλιά, ισχυρή ταυτότητά της επέστρεψε και αντί να χαρούμε, από την ώρα που τελείωσε το παιχνίδι διαβάζω σε όλα τα αθλητικά sites - και διαβάζω πολλά - αναθέματα, γκρίνια και μιζέρια για τον Σλούκα. Λες και έχουμε ανάγκη να βρίζουμε και να αναθεματίζουμε πάντα κάποιον. Σταμάτησε ο Βασίλης, τώρα πιάσαμε τον Κώστα. Και τον ένα και τον άλλο, που επειδή χθες έκανε κακό παιχνίδι, θυμηθήκαμε ξανά ότι θέλουμε παίκτη στη θέση του.
    Ρε παιδιά, η ομάδα χθες έκανε μέχρι και ορκισμένους εχθρούς της να καταπιούν τη γλώσσα τους και να μιλάνε με θαυμασμό για το πώς παίξαμε κι εμείς γκρίνια, γκρίνια, μιζέρια... Πρώτη φορά μετά από χρόνια το βλέπουμε ότι κάτι καλό έρχεται και, αντί να το στηρίξουμε, ψάχνουμε φταίχτες γιατί... Προφανώς και έμεινε ένα "βάλτο, ρε Κωστάρα, να τρελαθούμε", αλλά όχι και να τα μηδενίζουμε όλα. "Δρόμο" γράφει ο φίλος από κάτω. Από πού να πάρει δρόμο, ρε παιδιά; Σοβαρά τώρα; Αυτή είναι η στήριξη στην ομάδα; Αυτός είναι ο σεβασμός στην προσπάθεια;
    Χθες το βράδυ περισσότερα μηνύματα μου έστελναν οι Παναθηναϊκοί φίλοι μου και έλεγαν "τι ομαδάρα έχετε φτιάξει ρε". Και δεν υπήρχε μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπεις οπαδούς ενός "καθεστώτος" να αναγνωρίζουν ότι τα πράγματα άλλαξαν. Αυτοί το βλέπουν. Εμείς πάλι... την έχουμε στημένη στη γωνία μην και χάσουν αύριο από Ζαλγκίρις για να ξαναρχίσουν τα αναθέματα (προσωπικά πιστεύω ότι θα πέσει -επιτέλους- 20αρα, αλλά, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι). Αλίμονο μας, όχι για την ήττα, αλλά γιατί την άλλη μέρα θα πρέπει να φύγουν πάλι ο Μπαρτζώκας, ο Σλούκας που δε θα γίνει Σπανούλης ποτέ, οι παλαίμαχοι Παπανικολάου-Πρίντεζης κ.ο.κ.
    Λυπάμαι πολύ. Πραγματικά. Αλλά, δεν πειράζει. Όταν έρθει η ώρα, αυτοί που πραγματικά αγαπούν την ομάδα θα είναι δίπλα της. Όπως ήμασταν στους Κορυδαλλούς, το άδειο ΣΕΦ και κάθε δύσκολη περίοδο.
    Ας φτάνουν τα παιχνίδια με τέτοιους αντιπάλους και διαιτησία να έχουμε τη μπάλα στα χέρια μας την τελευταία επίθεση και ας χάνονται στη regular season. Θα μπουν όταν έρθει η ώρα. Αν είχαμε λίγη υπομονή και δεν τους μαυρίζαμε στη μίρλα και την γρουσουζιά, αυτή η ώρα δεν θα είναι πολύ μακριά.

  • Μενιος
    Μενιος Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 14:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά έκανε ο Σλούκας και πήρε την τελευταία προσπάθεια. Ξεμαρκαριστηκε και ήταν υπό καλές προϋποθέσεις το σουτ. Θέλω να παίρνει προσπάθειες και να μην κρύβεται. Το έχασε χθες σε άλλο ματς θα το βάλει.

  • Νικος
    Νικος Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 14:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Και το συμβολαιο του ποιος θα το πληρωσει? Δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα και ας μην τσ βαζουμε με τους παιχτες που κατεθεσαν και την ψυχη τους στο παρκε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more

Με ιταλικό Over, G/G και Σεντ Τρούιντεν

Το κουπόνι της Παρασκευής (12/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, Λάτσιο υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα. Στην Pro League Βελγίου, η Σεντ Τρούιντεν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Το... χάρισε ο Θρύλος ήττα 77-71

Μετά από ένα τραγικό δεκαλεπτο απο τα μέσα της πρώτης...

«Θα πάρουμε κάποιο επόμενο ματς εδώ...»

Τα λάθη και την αστοχία του πλήρωσε ο Ολυμπιακός στο...

Ντέρμπι... γοήτρου με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (15/04, 20:15, ΕΡΤ3)...