roumeliotis

Carwiz

«Δε μας άξιζε η ήττα...»

casino loutrakiou
redwell

Στο πόσο άδικη ήταν η ήττα για τον Θρύλο στη Βαρκελώνη εστίασε ο Γιώργος Μπαρζώκας στις δηλώσεις του και τόνισε πως οι Πειραιώτες έχασαν από τις βολές στη λήξη της κανονικής διάρκειας και της παράτασης. 

Παράλληλα, στάθηκε στην απώλεια των ριμπάουντ και απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του. Πιο αναλυτικά τόνισε: «Ήταν ένα ‘κλειστό’ παιχνίδι. Ίσως σταθήκαμε λίγο άτυχοι. 

Οι αντίπαλοί μας στο τέλος της κανονικής διάρκειας και της παράτασης σκόραραν μόνο με βολές. Δεν είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, αλλά δίνουμε τα εύσημα στους παίκτες μας. Έκαναν σπουδαία προσπάθεια για 45'. Κατά την άποψή μου, αξίζαμε τη νίκη».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

18 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Την άποψή μου εξέφρασα. Σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ της Euroleague αν κάνεις όλα αυτά τα λάθη και τις αβλεψιες που ανέφερα, στην τελική δεν αξίζει να κερδίσεις κι' όλας, και δεν..

    Εγώ είδα ότι παίξαμε εξίσου σκληρή άμυνα, μέσα στην ρακέτα έπεσαν κορμιά, και ίδιες βολές ρίξαμε. Πρόσεξα πολύ το παιχνίδι και θέλω να πιστεύω ότι είμαι δίκαιος στην κρίση μου (έχω σπάσει πολλά πράγματα με διαιτησίες στην ζωή μου, όχι χθές!)

    Επίσης παρατηρούσα τον Μπαρτζώκα πριν το τρίποντο του Λαπρο, περπατούσε με τα χέρια σταυρωμένα, και κανείς από τον πάγκο δεν έκανε τίποτα..

    Γενικότερα σε ένα παιχνίδι που είμασταν τουλάχιστον μέτριοι στην επίθεση, κάναμε πολλά τακτικά λάθη και άλλα, και χάνουμε για έναν πόντο, δεν θεωρώ ότι η διαιτησία επηρέασε το αποτέλεσμα. Δηλαδή αν μας σφύριζαν 50-50% θα φεύγαμε χαλαρά με 15 πόντους από εκεί; Ή μας επηρέασαν ακριβώς 1 πόντο ώστε να χάσουμε;

    Πρίν την 3η περίοδο αφήσαμε να γίνει το -8, ενώ προηγουμαστε στα τελευταία δευτερόλεπτα κάνει ξεκάθαρο φάουλ ο Μάρτιν, Τελευταίο σουτ της παράτασης πήραμε, σε κάποια φάση μας έκαναν 9-1 κλεψίματα, ένα ριμπάουντ δεν πήραμε όταν έπρεπε, ρίξαμε ίδιες βολές - βάλαμε 2 λιγότερες, χάσαμε έναν πόντο. Απλό.

    Ματσαρα play off. Πάμε παρακάτω.

    Το επόμενο είναι σημαντικότερο, μόνο νίκη με Ζαλγκίρις.

  • Agent777
    Agent777 Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 17:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παίδες έγραψα κι εγώ τα στραβά του Σλούκα και του Μπαρτζώκα, αλλά μην φτάσουμε στο άλλο άκρο και πούμε ότι η διαιτησία ήταν εξαιρετική. Σιγά μην πούμε κι ευχαριστώ στη μαφία της Ευρωλίγκας που μας έσφαξε για πολλοστή φορά. Τι 52-48 λέτε; Μιλάμε ότι στο δικό τους μισό για να πάρεις φάουλ έπρεπε να αλλάξεις 5 σφραγίσματα και στο δικό μας σφύριζε και την ανάσα των παικτών. Τέτοια ερμηνεία σαν του Μίροτιτς, ούτε ο Αλ Πατσίνο. Στα σοβαρά όμως, θυμάμαι τουλάχιστον 5 φάσεις που πήραν φάουλ χωρίς καν να υπάρχει επαφή κι άλλες τόσες που κατέβαζαν χέρια και δεν έδιναν τπτ. Ο Φαλ έπρεπε να πάρει αντιαθλητικό και το σφύριξαν απλό φάουλ. Ο Μακίσικ μπήκε για layup, του κατέβασαν τα χέρια και δεν έδωσαν ούτε φάουλ. Καλά για τον θεατρίνο στην τελευταία φάση δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Θύμισε Εθνική Ισπανίας με Ρούντι στα καλά του που τον χτυπούσε το ρεύμα μόλις αισθανόταν χέρι και πέθαινε στιγμιαία. Και έγιναν και άλλες τόσες φάσεις που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Οκ, κακός ο Σλούκας, αποκοιμήθηκε στον πάγκο ο Μπαρτζώκας, αλλά ακόμη κι έτσι, αν οι διαιτητές ήταν στοιχειωδώς σοβαροί, θα είχαμε κερδίσει.

  • ΖaK
    ΖaK Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια! παίξαμε πολύ καλά και αξίζαμε να νικήσουμε. Η διαιτησία σεβάστηκε περισσότερο την Μπάρτσα, όμως παρόλα αυτό το παιχνίδι το είχαμε στα χέρια μας και μπορούσαμε με λίγη προσοχή ή τύχη να κερδίσουμε. Συνεχίζουμε...τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 14:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πες τα ρε 7footer! Παιδιά μην γίνουμε βαζελοι. Η διαιτησία μία χαρά ήταν.

    Ρίξαμε αμφότεροι 26 βολές, τι θέλατε δηλαδή; Αυτοί έβαλαν 24 και εμείς 22, και κέρδισαν για 1 πόντο, ας βάζαμε 1 ακόμη..

    Το παιχνίδι ήταν επιπέδου play off εκατέρωθεν αμυναρες και σκληρό παιχνίδι. Στη 4η περίοδο είχαμε bonus βολών και εμείς είχαμε κάνει 1-2 φάουλ και δεν το εκμεταλλεύτηκαν καθόλου οι δικοί μας έριχναν σουτακια (3 συνεχόμενα ο Σλούκας) χωρίς να κάνουν διείσδυση ή να περάσει ωραία και με ψυχραιμία η μπάλα στο ζωγραφιστο όπως στην αρχή με Fall και αργότερα με Livio που έβαλε 2/2 δίποντα και 1/1 βολές σε 7λεπτα. Αν θέλανε να μας στείλουν το οι γκρι, μας έδιναν 3-4 φάουλ στα πρώτα 4 λεπτά του αγώνα και μετά θα τους κοιταγαμε..με τα χειρουργεία που έχουν γίνει Ελλάδα απορώ που την είδατε την κακή διαιτησία χθές. Έλεος δηλαδή.

    Στην 3 περίοδο στα 10δευτερολεπτα ειχαμε και 2 φάουλ να δώσουμε και εμείς δεν κάναμε κανένα και έβαλε τρίποντο ο Λαπροβιτολα και πήγαμε στο -8. Ο Μάρτιν ενώ είμαστε μπροστά κάνει φάουλ στην διεκδίκηση και τους στέλνει σε νεκρό χρόνο σε 2 εύκολες βολές (το έκανε σε έναν από τους καλύτερους σουτέρ του πλανήτη).

    Ο Μπαρτζώκας περίμενε να μας βάλουν 12-0 για να πάρει time out.

    Κόλλησε με το ίδιο χάλια σχήμα για όλο το τέλος με Μάρτιν/Σλούκα/Λαρε/McKissic, πάλι χωρίς 3, με τον τραγικό Μάρτιν μέσα, και χωρίς τον καλύτερο περιφερειακό μας σκόρερ (Dorsey) που ζει για τις μεγάλες στιγμές (έφυγε από τον Wilbekin και βρήκε Σλούκα μπροστά του..θα ξενερώσει και εδώ..).

    Τελευταίο σουτ πλημμύρα.. ούτε καν προσπάθησαν να βγάλουν ένα σουτ της προκοπής (αριστερά Dorsey, δεξιά Βεζενκοφ αν θυμάμαι καλά).

    Ο Μιροτιτς είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης στην Ευρώπη, μπορεί να πάρει και ένα σφύριγμα, ας κάναμε εμείς τα σωστά, και θα το είχαμε πάρει χωρίς παράταση..

    Μην γίνουμε βαζελοι. Είναι ντροπή, και μειώνει και την προσπάθεια και το μέλλον της ομάδας.

  • 7footer
    7footer Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη γινόμαστε βαζελοι. Χάσαμε.
    Παίξαμε σωστά (όχι καλά) με μεγάλη πίεση στην άμυνα και αρκετό ξύλο. Έτσι μόνο μπορείς να παίξεις αποτελεσματικά ομάδες με μεγάλο μπάτζετ και βάθος στον πάγκο.
    Χάσαμε όμως. Και κυρίως χάσαμε γιατί το παλτό του Μπαρτζώκα, ο ατσούμπαλος Μάρτιν, χάρισε 2 εύκολες βολές που τους έδωσαν το δικαίωμα να πάνε στην παράταση.
    Αυτά τα αστεία για διδακτικές και ευλογημένες ήττες ή μισές και παραλίγο νίκες, είναι για τους βαζελους.
    Πολύ καλή προσέγγιση από τον Μπαρτζώκα γενικότερα. Μεγάλα λάθη όμως στο τέλος των 40 λεπτών και της παράτασης.
    Το μεγαλύτερο λάθος του είναι ότι δεν έχει φέρει ακόμα ξένο τριάρι και είμαστε με 5 ξένους.
    Και ότι δεν ψάχνει αντικαταστάτη του Μάρτιν για να μην αποδεχτεί την πλήρη περσινή του αποτυχία που γέμισε την ομάδα με ξένους παλτά.
    Κρατάμε μικρό καλάθι όταν έχουμε Μπαρτζώκα στον πάγκο. Και πέρσι πανηγυρίζαμε ξεκινώντας με 3 νίκες και 1 ήττα.
    Και τελικά μας έβγαλε 12ους.
    Ας ελπίσουμε ότι φέτος, στα 56 του χρόνια, ωρίμασε όπως ισχυρίζεται, άλλαξε φιλοσοφία και έμαθε να κοουτσάρει. Ποτέ δεν είναι αργά.έμαθε να κοουτσάρει.

  • kinis
    kinis Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    παρε σεντερ ξαι ασε τα πειραματα και τους εγωισμους με μαρτιν.
    εχουμε ωραια ομαδα φετος και μπραβο.
    αλλαξξε μαρτιν κα μην δινεις στιν σλουκα την τελευταια κρισιμη επιθεση, πρωτα ο νττορσευ μετα ο βεζενκοφ αυτοι ειναι για τα κρισιμα.

  • G27
    G27 Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα το Θεό, αν είχαμε την προστασία που έχουν Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ, τουρκικές και κατά καιρούς Μακάμπι και τώρα τελευταία Μπάγιερν (ή νωρίτερα Ζαλγκίρις) θα είχαμε τουλάχιστον 3 Ευρωλιγκες ακόμα... 2 φορές τάκλιν ο Καλάθης στο Ντόρσεϊ τίποτα, χτύπημα του Ντέιβις στο κεφάλι του Φαλ τίποτα... Για να μην πούμε για αγκώνες Μιροτιτς και επαφές σε μπασιματα Σλουκα/Μακισικ... Έλεος δηλαδή. Βαρεθηκαμε. Είμαστε ιδρυτικό μέλος και μας αξίζει σεβασμός σε όλους τους αγώνες.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ78
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ78 Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ειχες παρει ψηλο της προκοπης το καλοκαιρι αντι του ΜαρτινοΖΑνΣαρλ θα ειχες κερδίσει.....'Αλλα λαθη 3η χρονια δε συγχωρουνται....!!!!

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 10:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Agent777, συμφωνώ απόλυτα φίλε μου
    Μου τα πήρες όλα μέσα απο το Μυαλό μου .
    Απο τα Νεύρα και την Αγανάκτηση δεν μπορούσα να γράψω.

    Το έγραψα και εγώ φίλε μου μια άλλη φορά.
    Ο Σλούκας αξίζει μόνο 900 χιλιάρικα και τα υπόλοιπα του 1,8 που αμείβεται είναι υπεραξία και Προσβολή για τους Συμπαίκτες του.
    Είχα τονίσει ότι αν μία μεγάλη ομάδα ήθελε να τον πληρώσει 1,8 Εκατομμύρια Ευρώ ας πήγαινε αλλού, εμείς δεν χρειαζόμαστε να πληρώνουμε 1,8 με τέτοια απόδοση ρολίστα. Ηγέτης δεν ήταν ποτέ και δεν θα γίνει ποτέ Ηγέτης με τέτοια απόδοση που έχει πάντα.
    Είχα πει ακόμη ότι με 900 χιλιάρικα θα μπορούσαμε να έχουμε super playmaker και τα υπόλοιπα 900 χιλιάρικα να έχουμε σήμερα αθλητικό ψηλό με είχαν επενδύσει εκεί το έχουμε απόλυτη ανάγκη. Διότι ο Μάρτιν όπως είπαμε είναι ανύπαρκτος και είμαστε γυμνοί χωρίς βασικό Σέντερ. Χρειάζεται άμεση αντικατάσταση του Μάρτιν χωρίς χρονοτριβή. τελεία και παύλα.

    Το ίδιο ισχύει φυσικά να μην το ξανά επαναλαμβάνουμε και απόκτηση βασικού 3 bobber με Σουτ που να κάνει τη Διαφορά στην ομάδα. Ο Παπανικολάου το απέδειξε χθες ότι απέχει πάρα πολύ για να επανέλθει και αξίζει να είναι Δεύτερος και Συμπληρωματικός και όχι Βασικός . Και αυτός αξίζει όπως είπαμε, 600 χιλιάρικα και ποτέ ένα εκατομμύριο Ευρώ που αμείβεται αδίκως. Τα λεφτά αυτά είναι Υπεραξία τα χουμε πει χίλιες φορές.
    Η ομάδα με βασικό τριάρι,θα είναι Πλήρης και είμαστε για final four. Τα λεφτά του 1,3 ένα εκατομμύριο Δολάρια, που πήραμε από τον Πακοσεφσκι, ας επενδυθούν στο βασικό τριάρι.

    Συγχαρητήρια στην ομάδα και τη φοβερή εμφάνιση που δικαιούταν τη νίκη100% και του την κλέψανε οι διαιτητές εχθές το βράδυ.

    Η Νίκη την δική μας στην κανονική περίοδο και δεν έπρεπε να πάει το ματς καθόλου στην παράσταση διότι το κλέψιμο του Βεζένκοφ ήταν πεντακάθαρο και δεν ήταν ποτέ φάουλ που έκρινε το ματς.

    Επαναλαμβάνω ήταν εν ψυχρώ Κλοπή και Αλητεία της Διαιτησίας.
    Φταίνε όμως και οι Εμμονές Λάθος του Μπαρτζώκα στα τελευταία λεπτά του αγώνα για να τα λέμε όλα όπως είναι στην πραγματικότητα.

  • Christos
    Christos Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 10:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλο το καλοκαίρι κουράστηκα να διαβάζω για την ανικανότητα του Μπαρτζώκα, τον πρώην παίκτη Παπ και τον σιγά παίκτη Βεζένκοφ (πιο παλιά). Η ομάδα έπαιξε φοβερό μπάσκετ στηριζόμενη καθαρά στην τακτική και όχι στο ταλέντο των παικτών. Τα credits ανήκουν σε μεγάλο βαθμό στον Κοουτς. Ελπίζω το πάθημα να γίνει μάθημα και να σταματήσει ο μηδενισμός των πάντων.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...