roumeliotis

leptokariopoulos

Προπόνηση... 96-69 ο Θρύλος με Περιστέρι

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος στην πρόβα τζενεράλε πριν από το ματς με τη Μπασκόνια στο ΣΕΦ για την πρεμιέρα της Euroleague καθάρισε εύκολα και επιβλητικά το Περιστέρι με 96-69, σε φιλικό που διεξήχθη το Σάββατο (25/09) στο ΣΕΦ.

Οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος απουσίασε λόγω προσωπικού του θέματος αλλά και πάλι ήταν καταιγιστικοί και έδειξαν πανέτοιμοι για το αντάμωμα με τους Ισπανούα.

Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ήταν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος συνεχίζοντας από το ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή, σημείωσε 18 πόντους, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να προσθέτει άλλους 14.

Από την ομάδα των δυτικών προαστίων, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπράουν με 15 πόντους και ακολούθησαν οι ΜακΚρί και Χάγκινς με 13π. ο καθένας.

Δεκάλεπτα: 29-19, 52-40, 76-52, 96-69.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 2 (2ριμπ., 1 ασ. 2κλ.), Ντόρσεϊ 18 (4 τρ., 3 ριμπ., 2 ασ., 4 κλ.), Λούντζης 7 (1 ριμπ., 4 ασ.), Λαρεντζάκης 10 (2 τρ., 2 ριμπ, 1 κλ.), Φαλ 9 (4ριμπ. , 3 ασ.), Μάρτιν 9 (3 ριμπ,  1 ασ., 1 κλ.), Βεζένκοφ 10 (1τρ., 4 ριμπ., 3 ασ.), Πρίντεζης 6 (1 τρ., 4 ριμπ.), Παπανικολάου 4 (4 ριμπ, 4 ασ., 2 κλ), Ζαν Σαρλ 6 (2 ριμπ.), Χρηστίδης 1, ΜακΚίσικ 14 (1 τρ., 4 ριμπ. , 1 ασ., 1 κλ).

Περιστέρι (Μανωλόπουλος): Κατσίβελης 4, ΜακΚρι 13(1), Μίλερ 6 (2), Πέτεγουέι 8(2), Μπράουν 15, Χρυσικόπουλος 4, Χάγκινς 13 2, Μορέιρα 6, Μωραϊτης, Τόλα, Μανιάς.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 02:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ σε όλα. Ελπίζω του χρόνου να διορθωθεί το "λάθος" του Άντε, ήδη ο Γιάννης έκανε ταξίδι να δει τον αδελφό του, ωραία θα ήταν να τον βλέπαμε στο Σ.Ε.Φ!

    Όσο ο Κουφός δεν βρίσκει ομάδα, θέλω να πιστεύω ότι είναι στόχος..

    Δυστυχώς ξεκινάμε με τρύπες τον Μαραθώνιο.

  • RedV
    RedV Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε DeCoupePe, εννοείται πως κι εγώ θα προτιμούσα κάποιον νέο και φερελπι ώστε να χτίσουμε ομάδα για το μέλλον. Η προσθήκη του Γιαννόπουλου που είπα θα ήταν για τρίτη επιλογή, δηλαδή ως "λύση αναγκης" είτε σε περίπτωση τραυματισμου, είτε σε περίπτωση προφύλαξης ή ακόμα ακόμα και σε περίπτωση ντεφορμαρισματος κάποιου από τους δύο πρώτους φοργουορντ.
    Π.χ. ας πούμε ότι έχουμε στο 3 τους Παπ, Μούσα και Γιαννόπουλο. Παπ και Μούσα θα έπαιρναν τον περισσότερο χρόνο σε Ευρωλιγκα και Basket League, με τον Γιαννόπουλο να παίρνει χρόνο σε Κύπελλο και σε χαμηλότερης δυναμικότητας παιχνίδια της BL για να έχει ρυθμό. Σε περίπτωση που υπήρχε πρόβλημα με κάποιον από τους Μούσα, Παπανικολάου είτε από τραυματισμό (που ο Παπ είναι επιρρεπής) είτε χρειαζόταν ανάσες, ένας παίχτης σαν τον Γιαννόπουλο θα ήταν πολύ καλή λύση για προσωρινή αντικατάσταση εκ των έσω.
    Συμφωνώ μαζί σου για τις θέσεις 3-5, μια ομάδα με βλέψεις χρειάζεται πληρότητα. Επίσης, κι εγώ προτιμώ μια ομάδα σε Ελλαδα/Ευρωπη και δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή του Μπαρτζωκα σε λύσεις με διπλοθεσιτες(καλοι και χρήσιμοι είναι κι αυτοί αλλά αν χάσεις έναν διπλοθεσιτη χάνεις επιλογές σε δύο θεσεις).
    Στο 3, με Παπ, Μουσα και Γιαννόπουλο θα είχαμε ένα υπερπληρες και δυνατο σχημα με αρκετές επιλογές. Το να πάμε Ευρωλιγκα με τον ανέτοιμο Παπ είναι έγκλημα που εύχομαι να μην πραγματοποιηθεί.
    Όσον αφορά το 5, θα ξαναπώ ότι η απώλεια του Κώστα Αντετοκουμπο θα μας στοιχίσει. Μπορεί να του λείπει η εμπειρία αλλά θα πρόσφερε πολλά με την αθλητικοτητα και την διάθεση που έχει για μπάσκετ. Στα συν του ότι μπορεί να παίξει και στο 4, πράγμα που σημαίνει καλύτερα δυο διπλοθεσιτες (Λιβιο,Αντετ.) παρά ένας. Εύχομαι του χρόνου να το ξανασκεφτει και να ερθει. Πλέον η πιο αξιόλογη λύση για το 5 είναι ο Κουφός, τον οποίο ο ξεροκέφαλος Μπαρτζωκας δεν δείχνει να εμπιστεύεται και που υστερεί σε σχέση με Αντετ.
    Δυστυχώς κι εγώ πιστεύω πως θα υπάρξει θεμα στην πορεία γιατί η ομάδα είναι λειψη ακόμα και χρειάζεται επιπλέον λύσεις.
    Ο συγχωρεμένος ο Ντουντα, την χρονιά που πήραμε το ευρωπαϊκό, είχε τρεις και τέσσερις παίχτες σε κάθε θέση.
    Προφανώς κάτι θα ήξερε.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 09:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν είναι τρελό αυτό που λες RedV, η γνώμη μου είναι ότι για κάθε θέση έπρεπε να είχαμε 3 παίχτες, όπως στο 1/2 και 4.

    3Χ5=15αδα.

    Ο Γιαννόπουλος θα παρακαλούσε να είναι 3ος στον Ολυμπιακό και τη Euroleague από 2ος στον Προμηθέα και το Eurocup, θα έπαιρνε και το κατιτις του παραπάνω..

    Απλά σαν 3ους θα προτιμούσα να είχαμε νεαρούς Έλληνες να αναπτύξουμε, αλλά η αμέσως επόμενη λύση είναι βετεράνοι φυσικά.

    Όσο για τις ελλείψεις στην θέση 3 και 5, θα προτιμούσα για πρακτικούς λόγους να είχαμε μία ομάδα σε Ελλάδα/Ευρώπη, οπότε 1 Έλληνα και 1 ξένο ακόμη. Στη θέση 3 ο Μπραμος πλέον είναι 34 ετών και αρχηγός της Βενέτσια και ο Περπέρογλου αποσύρθηκε, και ο Ρογκαβοπουλος - ορθά - παίρνει σημαντικό ρόλο στον Προμηθέα. Οπότε Έλληνας small forward για 2ος γιοκ.. πάμε σε ξένο.

    Στα σέντερ υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να αγωνιστούν, με κορυφή τον Κουφό φυσικά, σαν 3ο σέντερ με εμπειρία και αγωνιστικές περγαμηνές μπορεί να δώσει πράγματα, ακόμη και σε επίπεδο Euroleague. Είπαμε, δεν είναι το καλύτερο φιτ, αλλά τουλάχιστον μπορεί να προσφέρει, ακόμη και στο ανώτερο επίπεδο.

    Νομίζω το να πάμε με μοναδικό 3 τον ανέτοιμο Παπ (που φυσικά δεν τον απαξιώνω όπως κάποιοι, ο Παπ θα παίξει και στα 31 του είναι το παρόν και το κοντινό μέλλον, απλά θέλει χρόνο για να βρει τα πατήματά του), στις αρχές της Euroleague είναι μεγάλο λάθος. Ένα 3-4 με αθλητικοτητα και τρίποντο, υπήρχαν άπειροι μέχρι πρόσφατα, θα ανέβαζε πολύ την ομάδα, και με βλέψεις για την θέση 5 αργότερα. Θεωρώ θα έχουμε θέμα, και η χρονιά σε στη Euroleague θα είναι αμείλικτη, 1-2 ήττες μπορεί να σε πετάξουν εκτός στόχων. Πρεμιέρα με Baskonia μόνο νίκη, δεν το συζητάμε, λογικά φέτος πρόεδρο να την έχουμε εύκολα από κάτω μας.

  • RedV
    RedV Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον Ρογκαβοπουλο εχω γραψει πολλες φορες εδω μεσα οτι επρεπε να τον ειχαμε ηδη παρει. Το καλοκαιρι ακουστηκε οτι ηταν κοντα αλλα δυστυχως τον χασαμε κι αυτον. Ευελπιστω οτι στο μελλον θα φορεσει τα ερυθρολευκα γιατι ειναι μεγαλο κεφαλαιο για το μπασκετ.
    Περα απο τον συγκεκριμενο παιχτη ομως, αν ηταν να διαλεξω εναν παιχτη απο τον Προμηθεα, την δεδομενη χρονικη στιγμη και με βαση το πως ειναι η ομαδα αυτη την στιγμη, θα διαλεγα τον Χαρη Γιαννοπουλο ως 3η επιλογη στο 3. Ξαναλεω για οσους δυσκολευονται να καταλαβουν: Θα διαλεγα τον Χαρη Γιαννοπουλο ως 3η επιλογη για την θεση 3 με βαση την κατασταση της ομαδας την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. Μιλαμε για εναν απο τους καλυτερους σουτερ στο ελληνικο πρωταθλημα, με εμπειρια απο ευρωπαικες διοργανωσεις, διεθνη με την εθνικη ομαδα, σε μη απαγορευτικη ηλικια(32 χρονων ειναι) και με προσιτο κασε κι επισης δεν θα γκρινιαζε για τον χρονο συμμετοχης. Αλλη μια φορα: θα τον διαλεγα ως 3η επιλογη για την θεση 3, δεν θα ερχοταν δηλαδη για να πρωταγωνιστησει αλλα για να αποτελεσει μια εξτρα λυση.
    Πριν αρχισετε τα γνωστα "ποιος θα πρωτοπαιξει; που θα χωρεσουν ολοι αυτοι;" κλπ κλπ , να σας θυμισω οτι φετος συμμετεχουμε σε 3 διοργανωσεις ενω παντα υπαρχει φοβος απωλειας καποιου παιχτη λογω τραυματισμου η κορονοιου. Ενταξει, βασικος δεν θα επαιζε ποτε αλλα τον Παπ μια χαρα θα τον αντικαθιστουσε(ειδικα στην κατασταση που βρισκεται τωρα) κι επισης θα μπορουσε να δωσει λυσεις με το μακρινο σουτ που εχει. Θυμηθειτε τον Αθηναιου πιο παλια που εμπαινε μεσα για 5-10 λεπτα, εβαζε 2-3 τριποντα και βοηθουσε την ομαδα να ξεμπουκωσει και να παρει μπρος.
    Ισως να θεωρηθει πολυτελεια να υπαρχουν τρεις παιχτες στο 3 αλλα με εναν παιχτη σαν τον Γιαννοπουλο στην ομαδα θα μπορουσε το 3-4αρι να βοηθαει πιο συχνα στο 4 οταν ο Μπαρτζωκας θα ανεβαζει τον Λιβιο στο 5.

  • Τσαντας
    Τσαντας Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Πράγματι, αλλος παίκτης ο Ρογκαβοπουλος. Μπράβο του που δούλεψε, αλλα και μπράβο του που ξέφυγε από την ομάδα-νεκροταφειο που τον είχε εγκλωβίσει. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να σταθεί και στο πιο υψηλό επίπεδο, όταν με το καλό βρεθεί εκεί. Προς το παρόν, φαίνεται πως θα βγει πολλαπλώς κερδισμένος από την επιλογή που έκανε φετος στην καριέρα του, και αυτός και η ομάδα του, που τον πίστεψε

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 21:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @DeCoupePe συμφωνώ με τα περισσότερα από τα οποία επισημαίνεις ( όπως τις περισσότερες φορές άλλωστε). Για Ρογκαβοπουλο είχα γράψει όπως και πολλοί άλλοι αρκετές φορές μέσα στο καλοκαίρι. Γενικά είμαι τις άποψης πως για να θεωρηθείς πλήρης σαν ομάδα πρέπει να έχεις δύο πρωτοκλασάτους σε κάθε θέση και έναν ακόμα ανερχόμενο που θα παίρνει χρόνο κυρίως στο πρωτάθλημα και σε περίπτωση τραυματισμού. Στο 1 έχουμε για αυτόν τον ρόλο τον Λούντζη, στο 2 και στο 4 είμαστε υπερπλήρης με τρεις παίχτες που μπορούν να ανταποκριθούν στην euroleague. Στο 5 έχουμε τους δύο 'πρωτοκλασσατους' και μας λείπει ο 'ανερχομενος' για αυτό και είχαμε κλείσει τον Αντετοκούμπο. Άλλος Έλληνας για αυτή την θέση δεν νομίζω ότι υπάρχει. Εδώ θα μου άρεσε να δω ένα σερβακι, τύπου Μιλουτινοφ παλαιότερα, που παραδοσιακά ξέρουν μπάσκετ και θα έδινε ίσως και σουτ. Στο 3 πέρα από τον Παπ δεν έχουμε κανέναν άλλον. Θα μου άρεσε να προωθηθεί στο πρωτάθλημα ο Μοουσα. Σου λείπει όμως ένας παίχτης αθλητικός με σουτ, για τον οποίο και κινούμαστε όπως έχει γράψει το redgoal.
    Ο Τιμα που αναφέρουν ορισμένα παιδιά παρότι αποτελεί πολύ καλό παίχτη νομίζω δεν είναι αυτό ακριβώς που ψάχνουμε. Σίγουρα έχει καλό σουτ( νομίζω γύρω στο 37% ποσοστό καριέρας) και έδειξε πέρυσι, όσο η κιμκι θύμιζε ομάδα στα πρώτα παιχνίδια, να προσπαθεί να βάλει και ποστ παιχνίδι στο ρεπερτόριο του. Του λείπει όμως η αθλητικοτητα και η σκληραδα ενώ δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αποτελεσματικός στο 4.
    Στον αγώνα με τον Ηρακλή είδαμε μερικά λεπτά τον Πρίντεζη στο 5. Σε σχήμα με τον Ζαν Σαρλ να εναλλάσσονται συνεχώς στις δύο θέσεις φαίνεται ενδιαφέρον και ίσως να μπερδευε τους αντιπάλους

  • Τσαντας
    Τσαντας Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 13:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Γραφτηκε οτι προταθηκε στον Σπανουλη να κοουτσαρει την Εθνικη ομαδα στα παραθυρα. Ο σπανουλης ομως ειναι επιφυλακτικος και μαλλον θα αρνηθει. Κατα τη γνωμη μου, καλα θα κανει. Προκειται για ενα τοξικο ποστο, η προκριση δε στο Παγκοσμιο, καθε αλλο παρα ευκολη θα ειναι, οποιος και αν ειναι ο προπονητης, και τον Ποποβιτς να βαζανε. Απο την στιγμη που ο αρχηγος επιθυμει να ασχοληθει με την προπονητικη, θα εχει σιγουρα πολλες ευκαιριες, δεν χρειαζονται βιασινες και ασκοπα ρισκα. Ετσι το βλεπω εγω, τουλαχιστον. Με τον Σκουρτοπουλο η ομαδα επαιζε παρωχημενο και ασχημο μπασκετ. Κατάφερνε να παιρνει αποτελεσμα επειδη τα συγκεκριμενα παιδια της ''εθνικής β'', οπως την αποκαλουν, ειναι εντιμοτατοι παικτες, αγωνιστες, με καλη νοοτροπια αλλα και σπανιως υστερουσαν σε ταλεντο απο τους αντιπαλους τους (παρολο το κραξιμο και τα υποτιμητικα σχολια που δεχονταν απο ξεδαντροπους παλιατσους της μπασκετικης δημοσιογραφιας, ενας εκ των οποιων μαλλιστα, που παριστανει και τον συγγραφεα ταξιδιωτικων ιστοριων, εφτασε στο σημειο ακομα και να πει οτι ''ειναι ντροπη να φορανε αυτοι οι παικτες το εθνοσημο'', και οταν η ομαδα κατεκτησε την προκριση στο ευρωμπασκετ, ο ιδιος κλοουν στο επομενο αρθρο του, κοκορευοταν οτι ταχα τον διαβασαν οι παικτες και τους θιχτηκε ο εγωισμος και για αυτο παιξαν καλα, μιλαμε για καθυστερημενο σουργελο, οχι αστεια). Η ομαδα πρεπει να εκσυγχρινιστει. Ο δεδας ειναι πολυ καλη επιλογη. Δεν ξερω τι αποτελεσματα θα φερει, μπορει και να ''αποτυχει''. Αν ωστοσο ο αγωνιστικος προσανατολισμος της εθνικης ομαδας εκσυχρονιστει, και εννοειται υπαρξει πιστη στο πλανο, οχι να τον διωξουν τον ανρωπο με την πρωτη στραβη, τοτε το κερδος θα ειναι μεγαλο. Δεδας και Ιτουδης, πολυ καλες επιλογες και οι 2.

  • Panos 7
    Panos 7 Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 12:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Red καλημερα εχει γινει τις τελευταιες ωρες προσεγγιση ξανα με tima? Ξερεις κατι? Ποσα χρηματα ειχε ζητησει τον αυγουστο?

    REDGOAL: Φίλε δεν ξέρουμε κάτι νεότερο. Περί τις 800.000 δολάρια είχε ζητήσει

  • Stamatis
    Stamatis Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 00:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Sak-slouki-11
    Όταν λες τελευταίες πληροφορίες...
    Το έχεις διαβάσει κάπου ?
    Το έχεις μάθει από αξιόπιστη πηγή?

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 22:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρογκαβοπουλος κάνει πολύ καλή εμφάνιση εναντίον της ΑΕΚ. Μαζί με Χουγκαζ/Μαντζουκα νομίζω είναι οι καλύτεροι Έλληνες που έρχονται. Με Πρίντεζη τελευταία χρονιά και Παπανικολάου να μεγαλώνει, θα πρέπει να δούμε τη διάδοχη κατάσταση, και αν εφησυχαζουμε λόγω Βεζε στο 4, στο 3 δεν υπάρχει δικαιολογία και πρέπει να κλείσουμε τον Ρογκαβοπουλος άμεσα, και ανάλογα την πορεία του φέτος, να δοθεί δανεικός άλλη μία χρονιά ή να μπει στο ρόστερ.

    Είπαμε, οι Έλληνες πλέον είναι δυσεύρετοι και υπερπολύτιμοι για τα ρόστερ μας, δεν μπορούμε να αφήνουμε τον Παναθηναϊκό να "ελέγχει" όλη την πρώτη ύλη.. Ρογκαβοπουλος φαίνεται να έχει ρόλο φέτος στον Προμηθέα και αν και έχει μόλις 1/6 τρίποντα έβαλε 16ποντους, πρέπει να τον κλείσουμε για το καλοκαίρι.

    Σε ανύποπτο χρόνο είχα αναφερθεί εδώ μέσα στον DiLeo του ΠΑΟΚ, 2.03 καταπληκτικός σουτέρ. Είδα ξεκίνησε να γράφει.. είναι υπό παρακολούθηση!

    Κάνω και μία σύντομη ανακεφαλαίωση του ρόστερ.

    1: Σλούκας/Walkup/Λούντζης θεωρώ τοπ 4, από τις καλύτερες γραμμές playmaker στην Ευρώπη.
    2: Dorsey/McKissic/Λαρεντζάκης θεωρώ top 10. Θα εξαρτηθεί πολύ από Dorsey.
    3: Παπανικολάου! Μόνος του.. χειρότερη γραμμή στη λίγκα, αφού άλλες ομάδες έχουν 2 και 3 3αρια. Παράδειγμα Παναθηναϊκός, που ενώ είναι ομάδα που αντικειμενικά θα παίξει κάτω από την 14η θέση, έχει Παπαπέτρου/Roos/Κασελακη
    4: Εξαρτάται από τον Βεζενκοφ, αλλά σίγουρα τοπ 8. 3 διαφορετικά στυλ ο καθένας. Euroleague legend ο ένας.
    5: Δεν υπάρχει βάθος, ούτε αθλητικότητά, ούτε σουτ. Top 14..με το ζόρι.

    Αν τα βάλετε όλα μαζί, αυτά τα συστατικά μας δίνουν τις ελπίδες μας για 8αδα. Υπαρκτές, αλλά δύσκολα, ειδικά μετά τις τρελές μεταγραφές Monaco/Unics που δεν τις είχα για 10αδα.. Dorsey/Vezenkof θα κρίνουν πολλά στις γραμμές τους, και χρειάζεται ενίσχυση για να ανέβουμε στη θέση 3 και 5 που θεωρώ ότι έχουμε τις περισσότερες αδυναμίες μας. Θα χρειαστούμε παραπάνω τρίποντο, περισσότερη αθλητικοτητα, βαθύτερο ρόστερ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...