roumeliotis

lentiamo

«Οι πρώτοι...νεοφώτιστοι που θα πάρουν τίτλο»

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League και μεταξύ άλλων τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα είναι η πρώτη... νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 που θα κατακτήσει τον τίλο:

«Η ομάδα μας λείπει δύο χρόνια από το πρωτάθλημα. Εγώ λείπω επτά χρόνια, οπότε με χαρά είδα και πάλι κάποια πρόσωπα εδώ. Είναι ευτυχής συγκυρία η επιστροφή στη λίγκα.

Πρώτον, λόγο της παρουσίας του κόσμου, δεύτερον τα έσοδα των ομάδων είναι περισσότερα και οι ομάδες έχουν γίνει πιο ανταγωνιστικές. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τη διοργάνωση.

Σαν νεοφώτιστοι θέλουμε να κάνουμε θόρυβο και αν είναι δυνατόν να είμαστε η πρώτη νεοφώτιστη ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Προφανώς κάθε κίνηση που κάνεις είναι στην κατεύθυνση του να γίνεις καλύτερος. Ξεκινάμε από διαφορετική αφετηρία.

Είμαστε πιο έτοιμοι να παίξουμε από νωρίς καλά και να είμαστε πιο σταθεροί κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε ταλαντούχα ομάδα, κράμα παικτών με εμπειρία και παικτών με ενθουσιασμό και κίνητρο.

Ένα πρώτο δείγμα έχετε δει από τα φιλικά και το παιχνίδι Kυπέλλου. Η επίδραση του Σπανούλη ήταν πολύ σημαντική για το παιχνίδι της ομάδας τα τελευταία 11 χρόνια. Τώρα δεν υπάρχει στο ρόστερ, οπότε θα υπάρχει μία νέα φιλοσοφία και μία νέα κατεύθυνση».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • Θοδωρής, ζήτω ο Ολυμπιακός!!!!
    Θοδωρής, ζήτω ο Ολυμπιακός!!!! Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 18:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @creeper ο Μπαρτζώκας είναι ένας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ προπονητής και θα πρέπει όλοι να είμαστε τουλάχιστον ικανοποιημένοι που τον έχουμε στην ομάδα μας.

  • Στεφανος
    Στεφανος Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλήηθεια ειπε και θα είμαστε η πρωτη ομάδα νεοφώτιστη που θα κατακτήσει τίτλο αν τα καταφέρουμε τώρα όσο για τον Μπαρτζώκα και να φυγει τέλος της σεζόν δεν υπάρχει κανένας προπονητης που αν θα τον αντικαταστήσει να εγγυηθεί οτι θα παρει τίτλους και θα μας παει Φαιναλ φορ η έστω οχτάδα με αυτό το μπατζετ αν εγγυάται κανεις να τον φερουμε

  • Creeper
    Creeper Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 14:03 Σύνδεσμος σχολίου

    @Θοδωρής, ζήτω ο Ολυμπιακός!!!!!!! Ναι, μας κάνει κιόλας τιμή ο Μπαρτζώκας που είναι στον Ολυμπιακό χαχαχα!!! Άσε μας ρε άνθρωπε μου με τα κρύα ανέκδοτα σου!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 10:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μπας και είναι βάζελος και μας δουλεύει;

  • Θοδωρής, ζήτω ο Ολυμπιακός!!!!!!!
    Θοδωρής, ζήτω ο Ολυμπιακός!!!!!!! Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 09:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλεος πια!!! Μην πει κάποιος κάτι αστειευόμενος αμέσως να πέσετε να τον φάτε!! Τελικά είμαστε πολύ λίγοι, ούτε ο Μπαρτζώκας μας αξίζει, ούτε ο μεγάλος Σπανούλης, ούτε οι πρόεδροί μας, ούτε τα ευρωπαϊκά που μας έφεραν, τίποτα!!!! Μιζέρια και μόνο!!!

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 01:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Μισο λεπτο γιατι σ αυτη τη χωρα ισως δε μπορουμε να καταλαβουμε απλα πραγματα , περσι ηταν Ολυμπιακος Β , .......ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Β ?? Α... και μετα Β.. Αρα ηταν η 2η ομαδα του Ολυμπιακου. Ο Ολυμπιακος επαιζε στην Ευρωλιγκα και εδινε φιλικα , νεοφωτιστος (η απο την Α2 ) θα ηταν αν συνεχιζε ο Ολυμπιακος Β . Οτι να ναι δηλωση ?? Γιατι λεει τετοια πραγματα ?? (ουτε οι βαζελοι που ελεγαν τοσα παραμυθια μη θελωντας να καταλαβουν οτι η 2η ομαδα παιζει στην Α2... δε ξερω αν θα τα ελεγαν αυτα πλεον) . ...Δε ξερω αν τρολαρει που λεει καποιος. αλλα ντ αλλα δηλωση ισως ηταν αυτη... . Μετα νεοφωτιστη ομαδα λες καποια που εχει παει πρωτη φορα στην Α1 ετσι δεν ειναι η κανω λαθος ? Τι πεταξε.. χωρις λογο (μια η αλλη) ??

  • RedV
    RedV Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 22:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσο λίγος είσαι τελικά ρε Μπαρτζωκα για τον Ολυμπιακό. Τέτοιες μπαρουφες δεν τις λένε ούτε για πλάκα όταν πρόκειται για ένα σύλλογο του μεγέθους του Ολυμπιακού. Άκου "νεοφωτιστοι". Νεοφώτιστος είσαι και φαινεσαι...

  • Γιάννης
    Γιάννης Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Πλάκα έκανε;Είναι πολυ large προπονητής ,με τι άνεση τα λέει ,Α ρε κορόιδα το τι δούλεμα θα φάει

  • Νάσος
    Νάσος Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Πλάκα έκανε μωρέ έλεος . Έλεος πια . Γκρίνια και για το παραμικρό , μίζεροι άνθρωποι .

  • Jiannis77
    Jiannis77 Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 20:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Θεωρώ ότι ο Μπαρτζώκας το είπε χαριτολογώντας. Το θέμα είναι όταν αρχίσουν τα σοβαρά, να κάνουμε πλάκα στους αντιπάλους μέσα στο παρκέ. Φέτος έχουν γίνει σωστές και ορθολογικές κινήσεις και ανυπομονούμε να δούμε τα δείγματα γραφής μέσα στο γήπεδο. Απομένουν 1-2 πινελιές (όπως έχουν επισημάνει σχεδόν όλοι οι αναγνώστες του RG) για να μπουν οι βάσεις για μια αγωνιστική χρονιά τελείως διαφορετική από τις 3 προηγούμενες.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...