roumeliotis

leptokariopoulos

«Ο ΟΣΦΠ πρέπει να μπει σε νέα...εποχή»

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε... όρεξη στη Media Day του Θρύλου και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις, μεταξύ αυτών και της NOVA, όπου στάθηκε τόσο στο παρόν των Πειραιωτών όσο και στο μέλλον. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις δυσκολίες της Ευρωλίγκας, ενώ μίλησε και για την μεταβατική περίοδο που βρίσκεται η ομάδα:

”Θέλουμε ταχύτητα, είναι η λίγκα με το περισσότερο physicality και αθλητικότητα στον κόσμο, είναι πιο σκληρή από το ΝΒΑ. Παίζεις από τη αρχή τελικούς, πρέπει να είσαι έτοιμος. Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει σε μία νέα εποχή, κάτι που ορίζεται από τον χρόνο.

Ο Σπανούλης σταμάτησε, ο Πρίντεζης είναι 36. Πρέπει να δημιουργήσει μία νέα συνθήκη, το πνεύμα της ομάδας, είναι μια διαδικασία που δεν μπορεί να γίνει άμεσα. Η ομάδα πρέπει να κερδίσει, αλλά δεν γίνεται ξαφνικά να αλλάζεις τα πάντα και να είσαι και στο ίδιο επίπεδο. Αυτό ήταν πέρυσι, αυτό είναι και φέτος. Θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, αλλά και πέρυσι είχαμε παίκτες που έδειξαν ότι μπορούν να είναι εδώ, απλά χρειάζονταν κάποια κομμάτια”

Η απόκτηση του Μουσταφά Φαλ έγινε αντικείμενο συζήτησης, με τον 56χρονο τεχνικό να αναφέρεται στο πόσο δύσκολο είναι πλέον να βρεθεί ένας ψηλός και γρήγορος σέντερ: ”Εγώ πάντα έψαχνα για γρήγορους, αν ήταν και ψηλοί ακόμη καλύτερα. Αλλά αυτοί πάνε στο ΝΒΑ, δεν είναι εύκολο να τους βρεις. Υπάρχει μία στροφή στο μέγεθος. Υπάρχουν πολλοί άνω των 2,15μ. πλέον. Ήμασταν τυχεροί και προνοητικοί με τον Φαλ και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει”

Ο ερχομός του Τάιλερ Ντόρσεϊ έκλεψε την παράσταση, με τον Coach-B να τονίζει πως με τον ομογενή γκαρντ ενισχύθηκε το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα του. Μάλιστα, μίλησε και για την κενή θέση ξένου που υπάρχει, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το αν καλυφθεί:

”Θα θέλαμε έναν ακόμα Έλληνα παίκτη πρώτης γραμμής. Έχει ελληνικό διαβατήριο. Έχουμε περισσότερους Έλληνες πλέον. Είμαστε ευχαριστημένοι με το ρόστερ. Έχουμε ένα ικανοποιητικό αριθμό σημαντικών παικτών. Πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα τους τραυματισμούς. Περίπου 2 παίκτες δεν παίζουν σε κάθε ματς κατά μέσο όρο, σύμφωνα με τους αριθμούς. Υπάρχει και η πανδημία, είναι δύσκολο να επιστρέψεις αν νοσήσεις. Έχουμε μία ακόμα θέση ξένου, που μπορεί να την χρησιμοποιήσουμε ανάλογα με τις συνθήκες”

Η νέα σεζόν θα σημάνει και την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες, κάτι που μόνο καλύτερο μπορεί να κάνει το πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας και γενικά τον αθλητισμό, όπως παραδέχεται και ο ίδιος: ”Το να παίζεις με κόσμος, είναι κάτι παραπάνω από το αλάτι στο φαγητό. Δεν υπάρχει αθλητισμός χωρίς κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για μία ομάδα με βάση κόσμου, που έχει παντού φιλάθλους. Θέλαμε πολύ να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε τίτλους, μακάρι να τραβήξει η σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    "Πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα τους τραυματισμούς. Περίπου 2 παίκτες δεν παίζουν σε κάθε ματς κατά μέσο όρο, σύμφωνα με τους αριθμούς. Υπάρχει και η πανδημία, είναι δύσκολο να επιστρέψεις αν νοσήσεις."

    Το λέει ξεκάθαρα, αυτό που λέμε ξεκάθαρα εδώ και χρόνια.

    3 και 5, και κομπλέ.

  • 7footer
    7footer Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 23:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι άλλη μεταβατική περίοδος;;
    Μεταβατική ήταν η προπέρσινη. 11ους μας είχε ο Μπαρτζώκας στη διακοπή της Ευρωλίγκας.
    Και η περσινή μεταβατική περίοδος ηταν. 12οι με Μπαρτζώκα στη χειρότερη θέση μας στην ιστορία μας στην Ευρωλίγκα.
    Μεταβατική χρονιά και η φετινή;; Πού θα μας φτάσει;;
    Ένα τέλος στον κατήφορο που οδηγεί την ομάδα θα υπάρξει;;
    Ή μόνο όταν μεταβεί ι Μπαρτζώκας από τον πάγκο του Ολυμπιακού;;
    Ας συνεχίσει με τις αστείες δικαιολογίες του και η μετάβασή του στην έξοδο δε θα αργήσει

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...