roumeliotis

Carwiz

Το... σαπάκι Μάρτιν δίνει πόνο

casino loutrakiou
redwell

Σαπάκι και αντιεπαγγελματία χαρακτήρισαν προ 2-3 εβδομάδων κάποιοι... καλοθελητές τον Χασάν Μάρτιν και έκαναν λόγο για τραυματία παίκτη που δεν θα παίξει μπάσκετ άμεσα και θα χάσει την πρεμιέρα της Euroleague αλλά και πολλά ακόμα παιχνίδια στις πρώτες αγωνιστικές.

Το... σαπάκι Χασάν Μάρτιν λοιπόν που ναι μεν δεν είναι "Κάιλ Χάινς" αλλά ένας πολύτιμος παίκτης συγκεκριμένων χαρακτηριστικών, σε τρία φιλικά απέναντι σε ομάδες Euroleague μέχρι τώρα, έχει απίστευτα νούμερα επιθετικά.

Σίγουρα έχει θέματα στην άμυνα, όμως ακόμα και τώρα που δεν έχει πάρει... μπρος για τα καλά, αυτά που περιμένει να δει ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τον Αμερικανό τα βλέπει και με το παραπάνω. Κρατηθείτε...

Ο Χασάν Μάρτιν απέναντι σε Μονακό, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας την τελευταία εβδομάδα, έχει γράψει 50' λεπτά συμμετοχής με συνολικά 38 πόντους και το απίστευτο 16/17 δίποντα, ενώ έχει κατεβάσει και 12 "σκουπίδια".

Αν δεν είναι "απαντήσεις" αυτές από τον Χασάν Μάρτιν, τότε ποιές μπορεί να είναι; Επαναλαμβάνουμε, δεν είναι το αμυντικό "θηρίο" όμως τη δουλειά την κάνει και με το παραπάνω στην επίθεση και αν έχει "μείον" πίσω, τα "συν" που δίνει στην επίθεση είναι πολλά και δεν περνάνε απαρατήρητα.

Δείτε παρακάτω τί έκανε το "σαπάκι" όπως έγραφαν κάποιοι προ εβδομάδων, Χασάν Μάρτιν, σε τρία δυνατά φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Μάρτιν Vs Μονακό (16:04'' συμμετοχής): 11 πόντοι (5/5 δίποντα, 5 ριμπάουντ)
Μάρτιν Vs Ζενίτ (16:40'' συμμετοχής): 13 πόντοι (5/6 δίποντα, 5 ριμπάουντ)
Μάρτιν Vs ΤΣΣΚΑ (17:37'' συμμετοχής: 14 πόντοι (6/6 δίποντα, 2 ριμπάουντ)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

19 σχόλια

  • RedV
    RedV Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 01:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @Creeper, λες να είναι ο Χρηστιδης αυτός που θα ξεκουράζει τον Λιβιο(λέμε και κανένα αστείο να περνάει η ώρα);

  • Creeper
    Creeper Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedV Γιατί υποτιμάς τον διαγαλαξιακό υπερπαίκτη Χρηστίδη? Αυτός θα τους ξεκουράζει. Τους αντιπάλους εννοώ μιας και οι αντίπαλοι σέντερ θα βάζουν ξεκούραστα τα ποντάκια τους. Και άμα τραυματιστούν καναδυό από τους σέντερ μας πιστεύω οτι ο Βεζένκοφ θα δώσει και εδώ την την λύση γιατί ως γνωστόν εκτός από 3, 4 και πλειμέικερ παίζει άνετα και 5. Ο Μπαρτζώκαρος και ο απαράμιλλος cult μπασκετοφιλόσοφος/αναλυτής Dh07 ξέρουν καλύτερα. Δεν βγαίνουν τα λεπτά συμμετοχής λέμεεεε!!!

  • RedV
    RedV Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 14:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά έναν σωστό σχεδιασμό δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε. Η ομάδα έχει δείξει ότι έχει δύο τρανταχτά κενά στο 3 και στο 5 κι εμείς κοιτάμε να πάρουμε ένα τριάρι που θα παίζει και στο 4. Πάλι με αλχημείες θα βγάλουμε δηλαδή την χρονιά, πάλι θα ταλαιπωρούμε τον Λιβιο στο 5 γιατί το πείσμα του Μπαρτζωκα είναι αθεράπευτο. Εντωμεταξυ, απ' ότι φαίνεται κάνεις δεν έχει καταλάβει ότι ο Φαλ ξεμένει από δυνάμεις αφού δεν έχει ξεκουραστεί καθολου(στον αγώνα με την Ζενιτ δεν είχε το κουράγιο να πηδηξει για να μπλοκάρει τον Μίκι) κι ότι φέτος συμμετέχουμε σε 3 διοργανώσεις, πραγμα που σημαίνει ότι μπορεί να φτάσουμε και τα 70 παιχνίδια. Το κόλλημα του Μπαρτζωκα παραμένει το ίδιο, ροστερ με 13 παίχτες(αντε 14 το πολύ). Να πάρουμε λοιπόν ένα 3αρι που θα παίζει και στο 4 όταν ο Λιβιο θα ανεβαίνει στο 5 για να ξεκουράζει Φαλ και Μάρτιν. Αναρωτιέμαι τελικά, αυτόν τον ερμο τον Λιβιο ποιος θα τον ξεκουράζει; Πλάκα θα έχει όταν θα παίζουμε παιχνίδια στο κυπελλο με υποδεέστερο αντίπαλο κι ο Μπαρτζωκας θα κατεβάζει τους βασικούς. Και κάπως έτσι θα ξεζουμισουμε την ομάδα και θα αναρωτιόμαστε πάλι γιατί βγαινουν τόσοι τραυματισμοί ή γιατί δεν τραβάνε οι παίχτες.
    Α ρε Μπαρτζωκα, η ξεροκεφαλιά σου δεν λέει να σ'αφησει με τίποτα..

  • gp77
    gp77 Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 11:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα του Μάρτιν είναι γνωστά από πέρυσι. Φέτος είχα γράψει και παλαιότερα πως αν ήθελε να κάνει το step up θα έπρεπε να προσθέσει κάποιες κινήσεις στο ρεπερτόριο του επιθετικά, να βελτιώσει την τρίπλα του, να δουλέψει τα πλάγια βήματα του και γενικά την αθλητικότητα του και να είναι πιο συγκεντρωμένος στην άμυνα. Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει κάνει κάτι από όλα αυτά. Σίγουρα πρόκειται για έναν εξαιρετικό finisher στην επίθεση (όπως και οι περισσότεροι αριστερόχειρες) με χτυπητές όμως αδυναμίες στην άμυνα.
    Βρίσκω ενδιαφέρουσα την άποψη ορισμένων παιδιών που προτείνουν να μετατραπεί σιγά σιγά σε ένα βαρύ τεσσάρι. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βελτιώσει όμως όσα προείπα και παράλληλα ίσως, να εντάξει στο παιχνίδι του ένα υποτυπώδες σουτ έστω από τα 3-4 μέτρα. Σίγουρα απαιτεί πολύ δουλειά για να γίνει αυτό.
    Για την ώρα αποτελεί έναν καλό παίχτη σαν δευτεροτρίτη επιλογή. Κατά την άποψη μου αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Δεν μπορούν όλοι οι παίχτες να γίνονται πρωταγωνιστές. Ορισμένοι αποδίδουν καλύτερα σε δευτερεύοντες ρόλους. Ο Μάρτιν πιστεύω είναι ένας από αυτούς, ειδικά όσο παίρνει εμπειρίες στο υψηλότερο επίπεδο. Αντίστοιχη άποψη έχω και για τον Λαρετζάκη, τον οποίο θεωρώ ιδανικό για 4ο-5ο γκαρντ που θα σου δίνει συγκεκριμένα πράγματα. Στην ίδια κατηγορία θα ενέτασσα και τον Μακίσικ, ο οποίος θεωρώ ότι θα ήταν πιο αποτελεσματικός και χρήσιμος αν είχε τον ρόλο του γκαρντ που θα έρχεται από τον πάγκο για 15-17 λεπτά να πιέσει στην άμυνα, να τρέξει το γήπεδο και γενικά να αλλάξει τον ρυθμό και την ροή ενός παιχνιδιού.
    @Redgoal γνωρίζεις εάν ο παίχτης στο 3-4 θα αποκτηθεί πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι;

  • Creeper
    Creeper Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    RedV Συμφωνούμε 100% φίλε και το έχω πει πολλές φορές. Για τον "πόνο" που δίνει ο Μάρτιν στους αντιπάλους στην επίθεση να πω οκ. Όμως να πούμε και για τον "πόνο" που δίνει στην ομάδα μας αλλά και σε εμάς τους οπαδούς με την ανύπαρκτη άμυνα του και το τεράστιο πρόβλημα του στα αμυντικά ριμπάουντ. Μήπως τελικά δέχεται πιο πολλούς από όσους βάζει? Το έχει μετρήσει κανείς το ισοζύγιο του? Αν και για τα χαμένα επιθετικά ριμπάουντ ίσως πιο πολύ φταίει ο Μπαρτζώκας με την επιμονή του στην άμυνα με αλλαγές. Δεν βάζει μυαλό με τίποτα και θα την πληρώσουμε και φέτος πολύ ακριβά. Το μόνο θετικό που βλέπω στον Μπαρτζώκα είναι οτι χάρις σε αυτόν και στην εμπιστοσύνη που του δείχνει αναγεννήθηκε ο Βεζένκοφ. Ελπίζω να προλάβουμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του πριν σουτάρουμε τον προπονητή.

  • Ανικανοποίητος  Ακροατής του Μπάσκετ
    Ανικανοποίητος Ακροατής του Μπάσκετ Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ...θέλω έναν rock'n'rolla σέντερ φορ κάτω από το στεφάνι να 'ουμε...
    Να κατεβάζει τα ακόρντα στην κιθάρα και να σολάρει με pick'n'roll πάνω στους μαγνήτες.

  • geodiv
    geodiv Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Ανδρεοπουλε, μετα και την ολοκληρωση του τουρνουα στην Κυπρο, τι διαφαινεται, συμφωνα με τις πληροφοριες σας, θα κινηθουμε για αλλες μεταγραφες και δη για 5αρι και 3αρι, που φαινονται καποιες ΄΄τρυπες΄΄ στο ροστερ μας; Ευχαριστω.

    REDGOAL: Τριάρι που να παίζει και στο 4 κοιτάνε

  • Xero-Las
    Xero-Las Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 17:46 Σύνδεσμος σχολίου

    παλταδούρα. Έχει 15 στα 16 σουτ. Αν τα έχανε μόνος του τα 10 σουτ θα είχε άλλα 7 ριμπάουντ επιθετικά και θα ήταν γίγαντας. Ούτε αυτό δεν σκέφτεται. Μπασκετικό αικιού μηδέν.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά του redgoal σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
    Και εγώ σας εκτιμώ πάρα πολύ για το σωστό σας έργο και εύχομαι να είστε πάντα καλά.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 16:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Πσιδια του Redgoal,
    Βασικο 5 ανταρι Σέντερ αθλητικο εγραψα και 3 αρι βασικό Σουτερ Μπομπερ χρειάζεται η Ομάδα., που δεν εχει και οφείλει η Διοίκηση να εκπληρώσει, αν θέλει πραγματικά Διάκριση της Ομάδας στην απαιτητική Ευρωλίγκα.

    Λογω Huawei Software εγινε ενα Λάθος.

    REDGOAL: Ναι ρε Παναγιώταρε τεράστιε. Σε πειράζουμε. Ξέρεις ότι σου έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια γιατί γράφεις με την καρδιά σου πάντα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...