roumeliotis

Carwiz

Scoring guard και... σταθερά Γουόκαπ

casino loutrakiou
redwell

Μια ακόμα προσθήκη στην περιφέρεια θέλει ο Θρύλος για να κλείσει με τον ιδανικό τρόπο το παζλ καθώς μετά τον Κώστα Σλούκα που ήδη μετρά ένα χρόνο στον Πειραιά μετά την επιστροφή του, μη λησμονούμε και την σταθερά που λέγεται Τόμας Γουόκαπ.

Ένας παίκτης που ήρθε με πολλά... παράσημα και αποτελεί επιτυχία για τον Ολυμπιακό η απόκτησή του σε μια μεταγραφική περίοδο με τους καλούς γκαρντ στην αγορά να είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Όλοι περιμένουμε το... κερασάκι με τον scoring guard όμως ο Τόμας Γουόκαπ δεν πρέπει να... ξεχνιέται ως προσθήκη. Μιλάμε για παίκτη που κατατάσσεται μεταξύ των πιο πολυσύνθετων κόμπο της Euroleague, καθώς κάνει πολλές δουλειές μέσα στο παρκέ και αυτό καθρεφτίζεται στα νούμερα του στην περσινή κανονική περίοδο.

Αγωνίστηκε και στα 34 παιχνίδια της Ζαλγκίρις με 24’ χρόνο συμμετοχής, γράφοντας το κοντέρ του 8.2 πόντους (90.6% στις βολές, 48.8% στα δίποντα και 37.1% στα τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα, ενώ παράλληλα ήταν εκ των κορυφαίων σε δημιουργία (4.5 ασίστ – 11ος στη σχετική κατηγορία) και αποφάσεων (7ος στο δείκτη ασίστ / λαθών με 2.8).

Αν προσθέσουμε και την αμυντική του ικανότητα και το γεγονός ότι διαθέτει ικανοποιητικά αθλητικά προσόντα, ο Τόμας Γουόκαπ είναι μια σταθερά που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο νέο Ολυμπιακό και όπως λένε από τον Πειραιά θα επιδραστικός και συνεπής στις δύο άκρες του παρκέ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

51 σχόλια

  • Peristeri_7
    Peristeri_7 Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 12:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα Redgoal,θα ήθελα να σε ρωτήσω αν ξερεις αν ο Πετρουσεφ μπορεί να παίξει και 4 ή αν παίζει μόνο 5.(Αν παίζει θα μου άρεσε αντι του Ζαν-Σαρλ)

    REDGOAL: Φίλε 5άρι είναι. Εκεί αποδίδει το μάξιμουμ

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 10:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Να διορθώσω για προηγούμενο σχόλιό μου, τελικά είναι σε $$ τα ποσά, οπότε κερδίζουν συνολικά (buy out + συμβόλαιο παίχτη) 300.000€ και κάτι.

    Η ομάδα πρέπει να πάρει πρωτάθλημα φέτος. Δεν υπάρχει δικαιολογία επιστροφής, και να χάσουμε πάλι από δαυτους. Πρέπει οι Αγγελόπουλοι να καταλάβουν ότι παίζουν με την υστεροφημία τους και του συλλόγου, δεν υπάρχει επιστροφή στην Α1 και να βγούμε 2οι.. εγώ αν ήμουν Αγγελόπουλοι θα το είχα πάρει πολύ προσωπικά το θέμα και θα έκανα την υπέρβαση.

    Όλοι μιλάνε για επιστροφή και τα λοιπά. Πέρυσι η ομάδα σε κάποια παιχνίδια και διαβολοβδομαδες δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της, ο Σλούκας σερνόταν, χρειαζόμαστε καλή 15αδα, όχι 12αδα με το ζόρι.. είναι ανεπίτρεπτο να παίζουν πάλι 30 και 35 λεπτά οι "καλοί" μας Ελλάδα όπως έκανε ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης και καιγαμε χρονιές στην Euroleague για να κερδίζουν κάτι γειτονιές σε γυμνασιακά κλειστά. Πρέπει η 2η 5αδα μας να τους κερδίσει άνετα όλους αυτούς, και να έχουμε και κάνα πιτσιρικά να φτιάχνει το παιχνίδι του..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 20:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Πετρουσεφ μένει Ευρώπη. Παιχτουρα.. Λίγα scoring center τέτοιου επιπέδου υπάρχουν.

    Απίστευτα τυχερή ομάδα ο ΠΑΟ, σε παρκαρισμένη χρονιά, του πέφτουν από τον ουρανό Nedovic/ Hezonja, και η σημαντικότερη για μένα, Sant-Roos.

    Φέτος κάνει μια καλή προσπάθεια με Πρίφτη, και έχουν τόσες τρύπες, και τελικά τους έρχονται 400.000 από τους Bucks, κυριολεκτικά από τα Ουράνια! Γκαστόνε φάση.. Εμείς κοιμόμαστε.. ούτε 12αδα δεν θα κατεβάζουμε.

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 12:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Παναγιώτη Τιάκα,
    σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τα αυτονόητα γράφω, τα κενά στο ρόστερ που τα βλέπει όποιος κατέχει από μπάσκετ.
    Πέρσι έγραφα το καλοκαίρι για τις τρύπες στο 5 και στο 1. Φέτος γράφω για τα κενά στο 2, στο 3 και την ανάγκη ενίσχυσης στο 4-5. Δεν είμαι προπονητής ούτε θέλω να κάνω κουμάντο στα χρήματα των άλλων. Αν οι αδερφοί δεν μπορούν να βάλουν περισσότερα το καταλαβαίνω. Δύσκολες εποχές, κορωνοϊός κλπ Ανανγωρίζω την προσφορά τους στην ομάδα, δεν είμαι αχάριστος. Μία συνέντευξη τύποθ θα βοηθούσε όμως, να πουν στον κόμσο το πλάνο τους, τους στόχους της ομάδας κλπ.

    Προκαλέι εντύπωση ότι ξεκίνησε καλά το μεταγραφικό παζάρι με 2 ξεκάθαρες αναβαθμίσεις:
    Γουόκαπ στη θέση του Τζένκινς
    Φαλ στη θέση του Έλις
    Τότε όλο μας είπαμε ότι κάτι καλό πάει να γίνει φέτος. Μετά όμως άκρα του τάφου σιωπή. Αποπκτήθηκε ο Λούντζης ως έξτρα λύση για την Α1 και τέλος....
    Η ομάδα χρειάζεται 2άρι σουτέρ κίλερ στη θέση του Χάρισον. Αν αποκτηθεί ο Ντόρσει θα ήταν ιδανικό μια κι έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε (καλός σουτέρ, αξιόλογος αμυντικός, ελληνικό ιδαβατήριο κλπ) Δένει καλά με τους άλλους γκαρντ που έχουμε.
    Από εκεί και πέρα, σε τι κατάσταση θα γυρίσει ο Παπ μετά από 9 μήνες αποχή? Ένα 3άρι back up στο 3 με καλό σουτ π.χ. Έντι, Χάουαρντ ή τέλος πάντων ένας παίκτης τέτοιου τύπου θα ήταν ιδανικό συμπλήρωμα.
    Τέλος στους ψηλούς ένα 4-5άρι για back up είναι κατά τη γνώμη μου απαραίτητο (ειδικά μετά τη συμμετοχή μας στην Α1). Αν δεν υπάρχουν λεφτά τότε ένας παίκτης τύπου Αγραβάνη θα ήταν καλό συμπλήρωμα.

    Τα παραπάνω είναι τα απολύτως βασικά για να έοχυμε ορθολογικό ρόστερ, βάθος και εναλλακτικές σε περίπτωση τραυματισμών. Όσοι δεν τα βλέπουν αυτά ας ασχοληθούν με άλλο άθλημα.
    Υπομονή να ολοκληρωθε3ί το ρόστερ και ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν τα παραπάνω. Διαφορετικά προβλέπω μια καλύτερη χρονιά σε σχέση με πέρσι αλλά οκτάδα δύσκολα χτυπάμε μια και έχουν ενισχυθεί πολλές ομάδες στην ευρωλίγκα.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο φίλος μας Νίκος 1976 έγραψε προχτές πολύ καθαρά και πολύ όμορφα για τους Δικηγόρους και τους Συνήγορους των Αδερφών εδω μέσα στο site και συμφωνώ απόλυτα μαζί του.
    Επίσης συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά ΜΚ7 και Κατσαβετης. εύγε τους.

  • Κουλα
    Κουλα Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε χρειάζεται να σκατε έτσι κ αλλιώς εκτός οχταδας θα είμαστε εδώ ο Κάρτερ πως λέγεται κ ακόμα έρχεται έχει χάσει το δρόμο ούτε συμπληρώματα δεν μπορούν να φέρουν.

  • Τσαντας
    Τσαντας Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 20:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν βρει στο nba ο Ντόρσεϊ και κάνουμε μεταγραφές καρτερ-javonte green, τότε για μένα έχουμε έλλειμμα ποιότητας στους πλάγιους (αυτόν τον green, προσωπικά μόνο σε βίντεο τον έχω δει, δεν τον ξέρω καθόλου τον παίκτη. Προφανώς είναι υπεραθλητικος, αλλά δεν ξέρω αν είναι ποιοτικός επιθετικά, ούτε αν είναι σταθερός σουτέρ. Αμφιβάλλω και για τα 2, αν και δεν μπορώ να έχω σοβαρή άποψη). Αν υπάρχει ενδεχόμενο για Ντάριους Μίλλερ, εγώ θα ημουν κομπλέ. Αν γινόταν δε, να πάρουμε και Ντάριους Μίλλερ και Ντόρσεϊ, τότε θα ήμασταν σούπερ, αν και δεν πιστεύω να γίνει (με την καμία).

  • dak777
    dak777 Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 19:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν πάρουμε μόνο έναν παίχτη ακόμα στις θέσεις 1-3 δυστυχώς το ροστερ θα είναι ελλιπές. Στην 12αδα θες 5 γκαρντ και 2 sf. Άντε να πας με 6 γκαρντ και 1 sf όπως πέρσι. Είναι αδιανόητο η καλή σου 12αδα (αυτή που κατεβάζεις χωρίς τραμαυτισμούς ή ροτεισον σε αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος) να έχει μέσα 4ο γκαρντ τον Λαρεντζάκη και 5ο τον Λούντζη. Ο Λαρι είναι super για 5ο γκαρντ. O Λούντζης μόνο για να ξεκουράζει παίχτες στην Ελλάδα.

    12αδα

    1: Σλούκας - Γουοκαπ
    2: Μεταγραφή, Μακκισικ. Λαρι
    3: Παπ, Μεταγραφή
    4: Βεζενκοφ, Πρίντεζης, Λίβιο (ανεβαίνει και 5)
    5: Φαλ, Μαρτινς

    Εκτός 12αδας

    Λούτζης, Μεταγραφή στο 5 και κάποιος ακόμα από αναπτυξιακή (Νικολαίδης καλύτερα να πάει δανικός να παίζει φουλ)

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 18:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Από σήμερα εγκρίθηκε και επίσημα η επιστροφή της ομαδας στο πρωτάθλημα. Οπότε πάμε για μια χρονιά με τουλάχιστον 60 παιχνίδια. Αν με μια μεταγραφή κλείσει το ρόστερ τότε μέχρι τα Χριστούγεννα βλέπω να ακουγεται στο σεφ το "αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό" εκτός και αν οι βασικοί μας 5 μετατραπούν σε εξωγήινους και αντέχουν να βγάζουν 2-3 τριανταλεπτα την εβδομάδα. Η ομάδα πλέον πρέπει να αποκτήσει βάθος με νεαρούς παίχτες, οι οποίοι πέρα από τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό δεν νομίζω ότι θα έχουν ιδιαίτερα προβλήματα σε όλα τα υπόλοιπα του πρωταθλήματος.
    Αν τελικά αποκτηθεί ο Ντόρσεϊ η πεντάδα Σλούκας-Ντορσει-Παπ-Βεζενκοφ-Φολ νομίζω θα είναι αρκετά καλή.
    Όσον αφορά τον συμπληρωματικό ψηλό ήμουν και εγώ σχετικά θετικός όσον αφορά τη λύση Αγραβάνη. Ωστόσο βλέπω από τους αγώνες στους ολυμπιακούς ότι ο Φολ μοιάζει επιρρεπής σε τραυματισμούς, έστω και μικρούς, οπότε θέλεις κάτι καλύτερο σαν συμπληρωμα. Είχα γράψει παλιότερα ότι δεν θα με χαλούσε σαν τρίτη επιλογή στο 5 ο Έρικ που αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ. Παίχτης στα 2,08 με εμπειρία από Ευρωλίγκα σε καλή σχετικά ηλικία ακόμα και με προσιτό πλέον κασέ. Βέβαια θα προορίζεται μόνο για την Ευρώπη καθώς θα αποτελεί τον έβδομο ξένο της ομάδας. Ειδικά αν αποκτηθεί παίχτης ξένος στο 3.

  • lawyer7
    lawyer7 Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΚ7 οι αφοί έχουν πετάξει πολλά χρήματα κατά το παρελθόν, από τα περισσότερα που έχουν ρίξει παράγοντες στον ελληνικό αθλητισμό. Από το 2011 και έπειτα σταμάτησαν να ξοδεύουν πακτωλό εκατομμυρίων. Παρόλα αυτά έκαναν κάποιες ΑΜΚ με τελευταία αυτή του 2017. Από την στιγμή, όμως, που δεν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική στηρίζουμε αυτούς που έχουμε είτε μιλάμε για ποδόσφαιρο είτε για μπάσκετ και κάνουμε κριτική όπου μπορεί να υπάρξει βελτίωση. Όσο και να γκρινιάξουμε για τα έσοδα από τα τηλεοπτικά, από Ευρώπη, από αποδεσμεύσεις παικτών, ούτε ο Μαρινάκης ούτε οι Αφοί θα κάνουν ΑΜΚ της τάξης των 15 εκ. για μεταγραφές. Μπορούν να το κάνουν; Ασφαλώς και μπορούν. Αν δεν θέλουν, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Να φύγουν; Να φύγουν. Και ποιος θα αναλάβει την ομάδα επαναφέροντας την στην κορυφή, αφού είτε μιλάμε για ΚΑΕ είτε για ΠΑΕ η λογική είναι πλέον η ίδια. Τα νέα ''ήθη'' στην Ελλάδα επιτάσσουν έσοδα-έξοδα. Αυτό το ''δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο στην τσέπη των άλλων'' όσο κλισέ και αν ακούγεται έχει μεγάλη δόση αλήθειας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...