roumeliotis

lentiamo

Αντίστροφη μέτρηση για... πολυβόλο

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει φτιάξει σε μεγάλο βαθμό το παζλ του ρόστερ για τη σεζόν 2021-2022 και πλέον λείπουν ένα δυο κομμάτια για να το ολοκληρώσει και να είναι φαινομενικά τουλάχιστον πλήρες.

Το σημαντικότερο κομμάτι; Ο γκαρντ-πολυβόλο, το 2άρι σκόρερ που θα έρθει για να... δέσει το γλυκό και να προσφέρει το σημαντικότερο πράγμα στο σύγχρονο μπάσκετ που είναι το εύκολο καλάθι.

Ο πρωταρχικός στόχος που λέγεται Τάιλερ Ντόρσεϊ ακόμα είναι το Νο1 της λίστας του Coach-B αλλά ο καιρός περνάει και ήδη... σκαλίζονται οι εναλλακτικές για παν ενδεχόμενο.

Είναι εξαιρετικά σημαντικός ο γκαρντ-σκόρερ για αυτό που έχει στο μυαλό του ο Έλληνας τεχνικός και τις υελευταίες μέρες και αυτός και οι συνεργάτες του έχουν πέσει με τα... μούτρα στο θέμα για να επιλυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

61 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Να μιλήσω και γω για το μπασκετάκι.....γιατι τοσο καιρό βλέπω διαβάζω ακουω...και λεω δε μπορει. Δε γινεται να εχουμε τα ιδια. Ας περιμένουμε! Ομως παρατηρώ, οτι τελικά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ για τίποτα!!! Ακους αλλες ομάδες και σου λεει πηρε αυτον, πηρε εκεινον....τον θελει, τον παιρνει ΤΕΛΟΣ!
    Πηγε ο Ουντοχ πχ στην ΒΙΡΤΟΥΣ; Σωστα?
    Τα σκάνε τον παίρνουν και λες οτι κατι καλο χτιζεται.
    Εδώ σε εμάς, πραγματικά δε καταλαβαίνω ΚΑΘΟΛΟΥ τι θελουν να κανουν....τι αποσκοπουν.
    Σταματησε ο Σπανουλης...οκ, ηταν σα να ειχε σταματήσει καιρο τωρα, εννοωντας οτι δεν ηταν αυτος που ηταν καποτε. Ηταν ομως ο Σπανουλης. Κανονικά επρεπε να εχει παρει φωτιά η μεταγραφολογία και να ακους ονοματαρες, να γινονται επικοινωνιες με παιχταραδες, ονοματα, κακος χαμος.
    Τι στα κομμάτια κανουμε;

    Oσο αφορά τον Ντορσει....ειναι ενας καλος παιχτης, το λεγαμε εδω και 2 χρονια οτι θα θελαμε να ειναι στην ομαδα, αλλα το εχουμε κανει τοσο μεγαλο το θεμα, που νομιζεις οτι ειναι κανενας υπερ-παιχτης που θα περιμενουμε αιωνια. Και αντε στο τελος ερχεται............αυτό ηταν? Κλεισαμε? Η θα θεωρουμε οτι βρηκαμε αντι-σπανουλη? χαχαχαχαχαχα ρε παιδιά, ενας απλος παιχτης καλος ειναι για ροτέισον, η ομάδα εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ στο ροστερ της για να πεις οτι θα πας του χρονου να παρεις πρωταθλημα Ελλαδος και να πλαισιωθεις στην Ευρώπη στην 8αδα!
    Δηλ τι θελουνε, να παιξουμε μετα απο 3 χρονια Ελληνικο πρωτάθλημα και να μας καρπαζωσουν παλι? Και θα τα ριχνουμε ξανα στη διαιτησία και στο τελος θα φυγουμε παλι ταχα επειδη μας αδικουν???

    Αυτο το τμήμα, γιατι το κρατάμε ζωντανό αφού ειναι για λύπηση??? χιλιες φορές να μπει λουκέτο στο μπασκετάκι, παρά αυτό το αποκαρδιωτικό πράγμα/κατάσταση που συμβαίνει....η τουλαχιστον ετσι βγαινει προς τα εξω. Τι να πω...κανω τοσο λαθος στην εικονα που εχω???

    Πραγματικά, απορια το εχω....Redgoal, διαψευστε με για οσα λεω, μακαρι να κανω λαθος...αλλα μου φαινεται πολυ ΧΑΛΙΑ η ολη φάση που περνάει το μπασκετ. Και οι πρόεδροι τελικά η μας κοροιδεύουν η δεν ξερω τι αλλο. Δεν ακουγονται, δεν φαινονται πουθενα....τι σκοπο εχουν? Εχουν γενικα κατι?

  • Τσαντας
    Τσαντας Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 18:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μίλλερ είναι προσωπική μου καψούρα σαν παίκτης. Είναι τριάρι, έχει το μέγεθος και την ποιότητα όμως, να πάρει λεπτά και στις 3 ενδιάμεσες θέσεις (εμείς τεσσαρια έχουμε, δε θα χρειαστεί να παίξει εκεί). Μακάρι να παιζόταν κάτι. Να έρθει και αυτός και ο Ντόρσεϊ όμως, μου φαινεται απίθανο. Για τη θέση του βασικού 2, δίπλα στον Σλούκα, θεωρητικά ταιριάζει καλύτερα ο Ντόρσεϊ ( που είναι Έλληνας και πρέπει ντε και καλά να τον περιμένουμε για αυτό, που να μην ήτανε). Πάντως αν λόγω αναμονής για Ντόρσεϊ, χάσουμε όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους στόχους, και στο τέλος μας φτύσει και ο Ντόρσεϊ, επειδή θα βρει συμβόλαιο στο nba, ε τότε είμαστε μπίτι. Το καλύτερο θα ήταν να περνάμε τον Μίλλερ (αν και δεν ξέρω αν μπορούμε να τον πάρουμε και να θέλαμε, δεν φαντάζομαι ότι είναι καθολου εύκολη η περίπτωση του, ειδικά αν θελει και αυτός να συνεχίσει nba), και στη συνέχεια να κάναν την οικονομική υπέρβαση οι πρόεδροι, αν μπορουσαν, και να παιρναμε και τον Ντόρσεϊ με 700 χιλλιαρικα, αν ήταν διαθεσιμος, μέσα Αυγούστου. Αλλιώς, αν είχε βρει συμβόλαιο και δεν ήταν διαθεσιμος, ας παιρναμε τον Κάρτερ και ας κλειναμε, δε θα ημασταν καθόλου άσχημα με Κάρτερ, Μακισικ, Μίλλερ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη για πλάγιους. Ας παιρναμε δηλαδή τον Ντάριους Μίλλερ από τώρα και ας είχαμε τον Κάρτερ σαν Καβαντζα, αν δεν ερχόταν ο Ντόρσεϊ ( ξέρω, δεν παίρνουν τα ίδια χρήματα, δεν ξέρουμε καν αν υπάρχει ενδιαφέρον για Μίλλερ κλπ, απλως λέω τι θα ήθελα εγώ, αν υπήρχαν και τα χρήματα)

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΑΣΙΛΗΣ
    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΙΝΤ;ΠΡΩΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ
    Ο ΝΤΟΡΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΕΞΥΠΝΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ
    ΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΛΟΥΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ

    ΜΚ7
    ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΠΟΥ ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ(15 ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ) ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝΙ
    ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΟΙ ΑΦΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ
    Η ΖΕΝΙΤ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ 18 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΜΠΑΤΖΕΤ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟ ΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΠΟΛΥ 6-7 ΟΜΑΔΕΣ ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΦΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΣΑΣ 10 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΡΑΔΑ
    ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ

  • RedV
    RedV Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς ο Καββαδας κλείνει στον βάζελο. Πλέον οι μόνες επιλογές για Έλληνα τρίτο σέντερ είναι Κακλαμανακης, Κουφός και Χρηστιδης. Προσωπικά θα προτιμούσα Κουφό για τρίτο σέντερ με Χρηστιδη τέταρτη επιλογή στο 4 σε περίπτωση τραυματισμού. Το τι θα κάνει βέβαια ο Μπαρτζωκας είναι άλλο θέμα...

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 17:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Εαν δεν μας επιφυλασσει καμια ευχαριστη εκπληξη η ΚΑΕ για τον Αυγουστο βλεπω αλλη μια offseason να καταληγει παλι σε τεραστιο φιασκο που θα ξενερωσει για μια ακομη φορα τον κοσμο και θα χαραμισει αλλη μια αγωνιστικη σεζον.Ευχομαι και ελπιζω να κανω λαθος και να γινουν αυτα που πρεπει.Σημερα γραφτηκε το ονομα του Javonte Green ενος δυοαροτριαριου που ειναι η αναβαθμισμενη εκδοχη του Μακκισικ.Χωρις ομως Ντορσευ ή αλλον σουτερ θα ηταν μια εξαιρετικη μεν ασκοπη δε προσθηκη.
    Φοβαμαι επαναληψη της σεζον που ηρθε ο Μπολντγουιν στον Ολυμπιακο και περιμεναμε μεχρι τελευταια στιγμη αλλη μια δυνατη προσθηκη στην backcourt και μας ηρθε κεραμιδα (και κλαυσιγελος μαζι) οταν ξαφνικα μας ανακοινωσαν την ανανεωση του Τσερρυ.

  • Panos 7
    Panos 7 Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 17:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουτε Αγραβανης ουτε Καββαδας.

  • Νίκος
    Νίκος Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    RED GOAL: Ισχυεί ότι εξετάζονται Darius Miller και Javonte Green;

  • Θρύλος
    Θρύλος Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 14:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πολυβόλο μην είναι νεροπίστολο μόνο.....

  • Επανοδος
    Επανοδος Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal υπάρχει πιθανότητα να υλοποιηθεί το παρακάτω ρόστερ ;
    Σλουκας - Ουοκαπ - Λουτζης
    Ντορσευ - Μακκισικ - Λαρεντζακης
    Νταριους Μιλερ - Παπανικολαου
    Βεζενκοφ - Πριντεζης - Σαν Σαρλ
    Φολ - Μαρτιν - ( Ελληνας για 3ος ψηλος )

    Υπαρχει αθλητικότητα στην ομαδα , δημιουργια , και σουτ . 6 ξένοι κανενας περιορισμός γεμάτο ρόστερ .

  • G27
    G27 Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ντόρσεϊ είχε συμβόλαιο και έφυγε λόγω επιθέσεων...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Λέστερ 1.72 και Λιντς combo με 1.82

Το κουπόνι της Παρασκευής (29/03) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Championship Αγγλίας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Μπρίστολ Σίτι-Λέστερ και Γουότφορντ-Λιντς. Στην Pro League Βελγίου, η...

Read more

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...