roumeliotis

Carwiz

Άνταμς-φονιάς για Θρύλο (videos)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός προχωρά τις επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ ενοψει της νέας σεζόν και ήδη έχει ανακοινώσει τον Τόμας Γουόκαπ στο "1-2" και έχει "κλειδώσει" για το "5" τον Μουσταφά Φαλ.

Αναζητά πλέον έναν σκόρινγκ γκαρντ με μεγάλη άνεση στο να βάζει τη μπάλα στο καλάθι και με μεγάλα ποσοστά στο σουτ, για να καλύψει τις βασικές του ανάγκες καθώς με Γουόκαπ-Φαλ και το 2άρι "φονιά" καλύπτονται τρεις μεγάλες τρύπες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει έναν παίκτη-σκόρερ από το απόλυτα τοπ επίπεδο, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να είναι πάντα μια πιθανότητα εφόσον δεν βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Μια περίπτωση που ταιριάζει στο "προφίλ" και έχει ξανατεθεί υπ' όψη των Πειραιωτών είναι αναμφίβολα ο Ντάριους Άνταμς ο οποίος έκανε δυο δυνατές σεζόν στη Μπασκόνια πριν "μεταναστεύσει" την τελευταία πενταετία για χοντρή... μπάζα στην Κίνα.

Εκεί φυσικά... γλεντάει τους πάντες με απίστευτους μέσους όρους σκοραρίσματος, ασίστ και ριμπάουντ αλλά έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το αντίο για να παίξει στην Euroleague για τα επόμενα χρόνια.

Στην Ευρώπη είχε μια σούπερ διετία στη Μπασκόνια (σ.σ. 2014-2016), με την οποία τη σεζόν 2015-16 έφτασε μέχρι το F4 της Euroleague αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό στα πλέι-οφ με μια ωραία... σκούπα.

Συνολικά στην Ευρωλίγκα, πήρε μέρος σε 43 ματς και μέτρησε 12,9 πόντους, 3,6 ασίστ, 2,2 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα.

Πραγματικά ο 32χρονος Αμερικανός είναι ένας παίκτης-ορχήστρα με... τουρμπίνες στα πόδια που κάνει με κλειστά μάτια τη διαφορά στη Euroleague. Παίζει ως σούτινγκ γκαρντ, είναι γεννημένος σκόρερ και μεγάλο του όπλο είναι το σουτ, ωστόσο έχει την ικανότητα να σκοράρει και με διεισδύσεις.

Από πέρυσι τέτοιο καιρό ξεκίνησε να εμφανίζει τάσεις φυγής από την Κίνα στέλνοντας παράλληλα... φιλάκια στη Euroleague αλλά λόγω κορονοϊού δεν βρήκε το συμβόλαιο που ήθελε.

Φέτος ίσως ήρθε η ώρα της επιστροφής και μένει να δούμε με τι προορισμό θα είναι. Θυμηθείτε τον Ντάριους Άνταμς στα παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO





Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

110 σχόλια

  • Creeper
    Creeper Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 01:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Γιάννη το nick μου προφέρεται Κρίπερ στα Αγγλικά χαχαχα! Το έχω δανειστεί από την ταινία του Ντάριο Αρτζέντο Creepers που είναι πιο γνωστή με τον τίτλο Phenomena. Καταλαβαίνω οτι τουλάχιστον για την ώρα είσαι ακόμα πολύ συγκρατημένος στο να κατηγορήσεις τους Αγγελόπουλους λόγο το ότι ίσως έχεις μέσα σου ζωντανές τις πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από τα 2 ευρωπαικά και τις πορείες που μας έχουν προσφέρει. Δεν σε κατακρίνω για αυτό. Ίσα ίσα που το καταλαβαίνω. Εγώ μπορεί να είμαι αχάριστος στο κάτω κάτω. Αλλά τις προσδοκίες για τους παικταράδες τύπου Καλάθη (που βέβαια έγινε Τζέκινς) δεν τις καλλιέργησα εγώ. Οι Αγγελόπουλοι τις καλλιέργησαν! Οι Αγγελόπουλοι πέρυσι δημιούργησαν το προφίλ των large τύπων που έχουν οικονομική άνεση να δίνουν 1.000.000 σε δωρεές για τον Covid!!!

    Εμένα δεν μου το βγάζεις από το μυαλό οτι όλα αυτά έγιναν γιατί το προφίλ τους είχε υποστεί σημαντική φθορά με την ιστορία του Πρίντεζη και το περίφημο "δεν υπάρχει σάλιο". Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Είτε είναι ακόμα σε άσχημη οικονομική κατάσταση, είτε έχουν βαρεθεί να βάζουν τα λεφτά τους. Κανένας δεν τους αναγκάζει να βάζουν λεφτά από το υστέρημα τους. Όπως και κανένας δεν τους αναγκάζει να είναι πρόεδροι στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έχει απαιτήσεις. Αν δεν μπορούν να προσφέρουν καλό είναι να αρχίσουν να προετοιμάζουν την διάδοχη λύση και όχι να μας κοροιδεύουν. Γιατί αυτό κάνουν τώρα. Θα το πάρουμε λοπόν και εμείς απόφαση να μην έχουμε καμιά φιλοδοξία για τα επόμενα χρόνια μέχρι να βρεθεί κάποιος με γερό πορτοφόλι για την ομάδα μας. Όμως φίλε όπως και να το κάνουμε αυτή η μιζέρια, η αβεβαιότητα και η έλλειψη οράματος που υπάρχει στην ομάδα δεν αντέχεται και σίγουρα δεν είναι προς όφελος του Ολυμπιακού να μαζεύονται τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι και να διαιωνίζετε μια αρρωστημένη κατάσταση!

  • RedV
    RedV Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 00:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες, μην τρελαίνεστε με την περίπτωση Λαιτι. O ίδιος δημοσιογράφος που το παίζει κλασικός ξερολας, ήταν που έλεγε πέρσι πως "δεν προκύπτει από πουθενά μεταγραφή Σλουκα" κι επίσης ορκιζοταν ότι θα κρατούσαμε τον Ρουμπιτ. Κρατήστε λοιπόν μια πισινή γιατί ο συγκεκριμένος έχει παράδοση στις κοτσάνες...

  • Giannis
    Giannis Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοίτα κρεπερ ο συγκεκριμένος παίκτης δεν γεμίζει το μάτι.. σίγουρα όμως έχει κάνει φέτος καλά παιχνίδια..κ εγώ θέλω κάτι καλύτερο..αλλά όλοι εμείς δεν ξέρουμε τι έχει στο μυαλό του ο Μπαρτζώκας κ πως σκέφτεται να ενώσει τα κομμάτια του παζλ κ τι παίκτες θέλει για να καταφέρει κάτι καλό..το σίγουρο είναι ότι όλοι εμείς θα πρέπει να περιμένουμε κ να έχουμε στο μυαλό μας ένα βιώσιμο ρόστερ εννοώ οικονομικά για να μην προκύψουν θέματα στην ομάδα..δες τα οικονομικά κ των άλλων κλάμπ..η Ρεάλ είναι μέσα 25 εκ € το ίδιο κ η Μπαρτσελόνα και αυτοί έχουν κοινό ταμείο με το ποδόσφαιρο κ μπορούν λίγο να το σώσουν.. εμείς δεν έχουμε αυτό το καλό..το μπάσκετ του Ολυμπιακού δεν έχει μεγάλα έσοδα..μπασκετικά πάντως πιστεύω ότι θέλουμε ένα πιο ψηλό παίκτη εκεί για να μοιραστεί την θέση με Παπανικολάου..η επιλογή είναι του Μπαρτζώκα αυτός άλλωστε είναι κ ο αρμόδιος!

  • Creeper
    Creeper Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @Dimitris Ποιος Γιαμπουσελέ ρε φίλε και ποιο γλυκό? Εδώ οι Αγγελόπουλοι πάνε να μας σερβίρουν πατσά για επιδόρπιο αν όντως ισχύει αυτό που βγήκε με τον Lighty!!! Εντάξει είναι γνωστό πια από τα σχόλια μου οτι δεν τρέφω πολλές ελπίδες για διάκριση με τους Αγγελόπουλους στο τιμόνι. Αλλά μόλις διάβασα το όνομα του Lighty πάγωσα!!! Κα βέβαια εννοείται οτι αν από Λόιντ, Άνταμς, Ντόρσει πάμε σε Λάιτι τότε όχι μόνο δεν μιλάμε για αύξηση μπάτζετ αλλά για μείωση για άλλη μια χρονιά!!!
    Θα βγάλουν δικαιωμένο και τον εφευρέτη στο τέλος που μιλούσε για λευκή πετσέτα!!! Πόσο πιο χαμηλά???!!!

  • Creeper
    Creeper Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @Giannis Και εσύ να είσαι καλά φίλε Γιάννη!!! Εννοείται οτι είμαστε όλοι Ολυμπιακοί! Δεν είμαστε ούτε Αγγελοπουλικοί, ούτε Κοκκαλικοί, ούτε Μαρινακικοί. Αλλά πλέον μου κόπηκε και η διάθεση να κάνω πλάκα με τον Lighty που ακούστηκε σήμερα. Αν όντως ισχύει αυτό το όνομα και στο τέλος πάρουμε αυτόν ως παίκτη ηγέτη τότε καλύτερα να κάνουμε συζήτηση για σκουώς παρά για μπάσκετ!

  • Giannis
    Giannis Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 22:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Να είσαι καλά φίλε κρεπερ..!!! Πλακιτσα κάνουμε..όλοι λέμε την άποψη μας.. διαφωνούμε.. νευριαζουμε ..οκ όλα..όλους μας ενώνει ο Ολυμπιακός κ το καλό της ομάδας μας! Όλοι ενωμένοι κ πίστη στην ομάδα!!!

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο χουγκαζ αν χαθεί θα είναι δεύτερη σφαλιάρα αφού τα δύο μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ θα είναι στο βαζελο! Θέλω να πιστεύω ότι δε θα τόν χάσουμε! Όσο για αυτόν τον lighty της βιλερμπαν που ακούγεται, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα απλώς αναρωτιέμαι αν είναι καλύτερος του Χάρισον?

  • Creeper
    Creeper Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    @Alex 93 Τι να χαρούμε ρε φίλε? Εδώ οι Αγγελόπουλοι ονειρεύονται να κάνουν την ομάδα μας Βιλερμπάν!!! Έχουμε ήδη Ζαν Σάρλ και Φαλ τώρα ακούγεται πολύ έντονα οτι και η μετριότητα Lighty είναι πολύ ψηλά στην λίστα γαι το βασικό μας δυάρι!!! Και ύστερα ορισμένοι φίλοι εδώ δυσαρεστούνται οταν λέω οτι οι Αγγελόπουλοι αρκούνται με απλή συμμετοχή στην Ευρωλίγκα και οτι είναι συμβιβασμένοι με την μετριότητα. Πίκρα χωρίς τέλος!!!

  • Dimitris
    Dimitris Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    με γιαμπουσελε θα εδενε τρομερα το γλυκο παντως,δεν ξερω αν εκλεισε τελικα ρεαλ αλλα θα ηταν τρομερο συμπληρωμα με ολο το ροστερ

  • Agent777
    Agent777 Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 21:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @Creeper Φίλε ο Lighty αν έρθει σαν έξτρα λύση που θα μπορεί να παίξει 10-15 λεπτά στο 2 και στο 3, είναι αρκετά καλή επιλογή, καθώς έχει μέγεθος και σκοράρει ικανοποιητικά για ρολίστας, ενώ και στην άμυνα δεν είναι χωνί. Τώρα αν έρθει ως το 2άρι σκόρερ που ψάχνουμε για βασικό, όντως είναι κάκιστη επιλογή. Θέλω να πιστεύω όμως ότι αν όντως ισχύει το ενδιαφέρον, ο Μπαρτζώκας έχει το πρώτο σενάριο στο μυαλό του με την ταυτόχρονη απόκτηση Lighty και Dorsey ή άλλου 2αριού.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...